Nema euforije kao nekada, ne mogu da vjerujem da radovi na terenu prolaze tek tako.
Covjek je rekao da igramo s dva napadaca, zasto se neprestano forsira 4231 formacija u ovim vasim nagadjanjimaISB87 je napisao/la:imamo vezni red i krila.. fale dva defanzivca i golman
?
sinisa ? kemo ?
hajdarevic saban
sehic dacic zajmovic
krpic
Mislio sam na Šabana, ne na Žerića ako se nisam dobro izjasnio. Nije ništa mršaviji od Zolotića bio a onom 25 godina i prije 5 godina igrao za Želju... vjerujem da će sa novim travnjakom i Anel biti od iduće sezone spreman za preko 20 nastupa ukoliko ostane.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 2:22 pmMa kakav crni Zeric. On sa ovakvim pristupom i kurcoboljom jedino moze zavrsiti u Olimpiku.Paranoja je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 2:14 pmGledao sam ga u teretani skoro svaki dan, Čović radio privatne treninge sa njim, Zolotićem i Turkovićem.neroazzuro je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 12:16 pmBoga mi, Šaban od "čvrljka" izraste pravu momčinu... Šta radi ozbiljnost.
Žera, tebi govorim![]()
On stagnira ima 2 godine nista nije uradio da bi napredovao. Ali ako njemi nije stalo da uradi nesto vise u svojoj karijeri onda meni jos manje.
Ja sam dva puta isao i dva puta su me vratili, razumijem radovi u toku, ali eto vjerovatno zbog toga ima manje slika.
mislim da on ostaje ovu polusezonu i onda odlazi besplatno.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 3:21 pmOdbili tri ponude za Gorana..
Interesantno.
Garant sića bila.
A kako će to utjecati na njegovo razmišljanje vidjet ćemo. I ovako je u glavi odavno vani..
Ako je takokvalitet je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 3:33 pmKakve cigarete ljudi dragi. Momak ne puši uopće i potcjenjujete njegovu volju i rad, generalno. Ovdje se malo o tome pričalo, ali Adžem i Fačo su odavno u svađi i vjerujem da je i to utjecalo na Denisa, vjerovatno je i o tome razmišljao kad nije igrao (da ne igra zbog toga). A momak zna igrati, s loptom je pravi majstor (DNK, šta li već). Njemu samo treba poštena prilika da odigra nešto, a ne da ga stavlja po 10-15 minuta. Vidjeli ste na derbiju, tek kad se opustio, nešto je i odigrao. A to nešto, i to na neprirodnoj poziciji, je bilo i više nego korektno.
Manje je slika jer je manje desavanja na radovima, bar onih desavanja koja se mogu slikama pokazati. Cini mi se da su jutros radili na kopcanju ovih cijevi za navodnjavanje.. Valjda u narednih par dana treba da postave te grijace i onda ide sloj jos nekog zayebanog pijeska, bar tko meni rekose..
Igrace on ove godine grupnu fazu EL sa Željom.bianco blu je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 3:36 pmmislim da on ostaje ovu polusezonu i onda odlazi besplatno.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 3:21 pmOdbili tri ponude za Gorana..
Interesantno.
Garant sića bila.
A kako će to utjecati na njegovo razmišljanje vidjet ćemo. I ovako je u glavi odavno vani..
Ma za dan nekog otpisat, nema logike.