Znas i sam da nemam visoko misljenje o Adzemu ali kakav je god, kod njega bar 1% teoretske sanse ima da mu nekad dodje iz guzice u glavu, mada ja cisto sumnjam da hoce, ali eto. Za ove starce sto se potucaju od jednog do drugog trecerazrednog kluba vala nema. Da mi je do budalastine i da se pitam, jednostavno bi Sablju vratio,Leon_Professional je napisao/la: ↑sri maj 23, 2018 2:55 pmPo tom rezonu i od Adzema moze nekad nesto biti.
Nemam ja nista protiv tebe i tvog misljenja, dapace znas i sam, ali ne mogu vise gledat kako se ponasamo ko uvrijedjene mlade i razbacujemo se u tim mastanjima. A nisu nam ni arsini isti. Ako je za jednog takav stav onda i za drugog imaj iste kriterije, a ne da zbog budalastine on bude "zanimljiviji" od ostalih.![]()

Jednostavno, smatram da nam je strucni stab (ne samo sef struke) ahilova peta sve ove godine i da je to ono sto nam fali za nesto vise. Mi ovdje ionako samo mozemo mlatit i pricat, jer se ne pitamo nista, tako da se samo nadam da ce Sasa Papac naci prave ljude. Fakticki od odlaska Amara, i uz izuzetak Odovica koji isto tako nije bio aman zaman, mi prave trenerske struke u A timu nemamo. Mislim da je to glavni i osnovni razlog sto nam se neke stvari ponavljaju iz sezone u sezonu.
Opet kazem, ne pitam se nista i nemam uvid u finansijsku i sl. situaciju, ali da se pitam znacajniji novac bih uvijek, umjesto na igracki kadar, usmjeravao na strucni stab. U smislu, radije bih se odrekao 2-3 visokoplacena igraca i njih zamijenio atletikovcima, nego stedio na struci.