Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Valter
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 06, 2018 11:39 am

Leon_Professional je napisao/la:
ned maj 06, 2018 10:21 am
Nek ostane Aqdo. Zavalili ste nas sto ga na vrijeme niste otjerali, e neka ga jos nek nas karindja i nek se uci.
Sljedece sezone ce bit iskusniji, mozda sta i nauci iz gresaka, mozda nauci zatvoriti mec i tako to :kafa:
Molim te zagledaj se u oći Dzaficu i Adzemu i odgovori sebi na pitanje, mogu li oni ista nauciti iz svojih gresaka.

Vec sam pisao da u BiH postoje dva rjesenja za Zelju, Marinovic i Amar, odnosno tri, Husref ali on nije realan. Ostali ne bi trebali biti opcija. Ostaje ti onda region a tu ima puno ubleha, treba biti dobro, dobro oprezan kod izbora da napokon dobijemo rjesenja kod kojeg ce se vidjeti stalni napredak u igri i da bude rjesenje barem dvije godine.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Ajzea
Kontakt:

ned maj 06, 2018 11:43 am

Tek sada procitah kako avlami ishraka legendu kluba i covjeka koji nam je omogucio da se kurcimo jer smo najtrofejniji.
Boze, sacuvaj..

voltron30
Kontakt:

ned maj 06, 2018 11:44 am

Pompey je napisao/la:
ned maj 06, 2018 11:34 am
A Boga mi sam bio ubjedjen da je ona nesto slabija forma na pocetku ove godine samo zahuktavanje i da se forma tempira za zavrsnih mjesec dana, ali qrac. Nedavno napisah i da sam protiv tjeranja trenera i da treba tu kontinuitet... mislim, i dalje sam ja stava da nam treba taj kontinuitet. Ne mozemo mi ni reci da je ova sezona propast i da je Adzem potpuni fail jer ce covjek osvojiti(a yebo majku valjda nece ispustiti ovaj kup protiv Krupe) prvi trofej nakon pet godina. Medjutim ovo sto se desilo u ligi je klasicni primjer luzerstva. Dakle luzeri smo jer evo vec drugu godinu ne uspijevamo osvojiti titulu iako smo bili u solidnoj poziciji, a titule osvaja ekipa koja je navikla osvajati :r . Cccc cetvrta u zadnjih pet godina :zid:

Zna se koga svaki navijac Zelje zeli vidjeti na klupi Zelje, no ako ce se trener otjerati samo da bi se otjerao i da bi se nesto kao promijenilo, a na njegovu poziciju dovesti neki Musa, Jagodic, Karacic i ostali iz plejade nasih "strucnjaka", onda sto se mene tice neka ostane Adzem.
Samo bih volio cuti sta mu se to tacno desilo preko zimske pauze. Covjek koji je odlicno rotirao igrace i u ligi i u kupu, dozirao im minute, mijenjao na vrijeme, bilo dobre igre, trke... i sta se onda desilo pa dobismo na kraju OVO.
Desilo se to što neko već pomenu, da je lik jako sujetna i tvrdoglava osoba, koja ne vjeruje igračima koje on nije doveo. Da je zbog toga razjebao onu ekipu, koja je fenomenalno odigrala kraj jesenje sezone. I umjesto da tu ekipu samo nadogradi, dobije širi roster koji može rotirati, on em usere ekipu komplet, em forsira svojih 11 igrača koji su sagorili na 2 fronta. I najveći mazohista ga nakon ovog proljeća ne bi ostavio. Sam pao, sam se ubio, nije mi ga nimalo žao!

LeBlue
Kontakt:

ned maj 06, 2018 11:50 am

Definitivno tvrdoglavost, na granici bezobrazluka. Sto smo mi vise pisali da ne mozemo da razumijemo forsiranje Kajkuta, i sto npr Projic nije dobio priliku, oni vise svoje guraju. Normalno oni su struka, ali zato isto trebaju da odgovaraju.

Bergeron
Kontakt:

ned maj 06, 2018 11:52 am

Ja kada malo razmislim, ovaj Adzem dok nije polozio za onu A licencu dobar je bio, vukao prave poteze. Od kada je dobio tu licencu veze s vezom nema.

@bogi provjeri knjizevnice da mu nisu podvalili kakve lose knjige :\

Simply Blue
Kontakt:

Mene je iskreno više razočarao Adžem nego izgubljena titula, nakon onog s kraja jeseni, pomisliš imamo nekog domaćeg, mladog trenera sa nekim modernim idejama..i onda dođeš na ovo danas...Čovjek ispade na kraju kao dr. Mengele s nekim svojim uvrnutim eksperimentima, šta je htio postići, nekom nešto dokazati..šta god da jest na kraju nas je sve koštalo...a nadam se i njega
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Leon_Professional
Kontakt:

Eh da je Ivica zdraviji pa nek sjedne i sa Misimovicem i sa sinom i nek kaze neku pametnu. Al sta ces covjeka opterecivat.

Usput sretan rodjendan gospodaru.

svraka
Kontakt:

ned maj 06, 2018 11:53 am

Ne znam stvarno kako Adzem ne podnese sam ostavku. Protiv Radnika i Krupe izgubi. Protiv pitara i sirokog jedva uzezmo bod.

Kriv je sam jer je poceo izmisljati pozocije igracima, vranjsa stavlja naprijed, Ramovic mu krilo. Kajkut uvijek igrac manje .. sto bolan Sasa ne ode kad ti razbise auto na treningu prosle polusezone,spasio bi nas. Imali bi nekoga sa vise zelje da igra..

Nista bez djece koji znaju sta je Željo i sta nam znaci Željo. Sjetite se igraca i navijaca 2009-2012 svaku tekmu se navija. Ova sad ekipa ako bi znala otpjevati dvije pjesme dobro bi bilo..
Forza 1921!

Oda majstore!

mirzza
Kontakt:

ned maj 06, 2018 11:55 am

AsharaK je napisao/la:
ned maj 06, 2018 10:29 am
ama čovjek je sujetan, gura svoj ego ispred kluba, igrače koje je on lično doveo, oni su mu igrali, valjda prethodnik nije bio dovoljno dobar, ili ne zna šta je fudbal pa su ti njegovi igrači bili beskorisni, šta već ... Ramović,Zec,Projić su bile velike žrtve.
Dodaj i Sabana i Kemu. Užasno je sta je sebi uradio.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned maj 06, 2018 11:56 am

mirzza je napisao/la:
ned maj 06, 2018 11:55 am
AsharaK je napisao/la:
ned maj 06, 2018 10:29 am
ama čovjek je sujetan, gura svoj ego ispred kluba, igrače koje je on lično doveo, oni su mu igrali, valjda prethodnik nije bio dovoljno dobar, ili ne zna šta je fudbal pa su ti njegovi igrači bili beskorisni, šta već ... Ramović,Zec,Projić su bile velike žrtve.
Dodaj i Sabana i Kemu. Užasno je sta je sebi uradio.
Ma uradio je Želji, pa tek sebi
Željezničar ante portas !

MrkiMedo
Kontakt:

ned maj 06, 2018 11:57 am

Ja ne vjerujem da Adzem jos uvijek nije dao otkaz

zubanovic89
Kontakt:

ned maj 06, 2018 12:00 pm

Sta kazete na Sablica iz Sirokog? Nisu srece imali ove sezone sa povredama, trener im je vec dvije godine i u vecini slucajeva najlepse su igrali od svih ekipa, gledao sam ih malo na ljeto kad su igrali Europu, super su stajali, ako na to dodamo da ima limitiran bunar odakle moze dovodit igrace, mozda bi kod nas bio jos bolji.

mirzza
Kontakt:

Da, u pravu si. Sreća pa onaj Elsner ode inače bi i njega gledali na proljeće.
Hvala mu na kupu (ABd), afirmaciji mladih Hare,Saban, Kemo, dao je šansu Zeri i Velicu. Ali drugi dio sezone je za zaborav. Uzasno nakon Mostara. Pogubio konce. Odustao od presinga koji nam je donio onu seriju.
Žao mi je, ali ove greške, inat i ego su neoprostivi. Stavio se iznad kluba a to pravi Zeljovac ne radi. Sramota Adzeme.

Ajzea
Kontakt:

ned maj 06, 2018 12:03 pm

zubanovic89 je napisao/la:
Sta kazete na Sablica iz Sirokog? Nisu srece imali ove sezone sa povredama, trener im je vec dvije godine i u vecini slucajeva najlepse su igrali od svih ekipa, gledao sam ih malo na ljeto kad su igrali Europu, super su stajali, ako na to dodamo da ima limitiran bunar odakle moze dovodit igrace, mozda bi kod nas bio jos bolji.
Samo Amar Osim..

LeBlue
Kontakt:

ned maj 06, 2018 12:03 pm

On je vec nekoliko kola unazad trebao ponuditi ostavku kao Sablic. To bi ja sigurno uradio kad bi bio na njegovom mjestu, pa neka onda SD i odbor odluce sta je najbolje u tom momentu. Od igraca da se pitam prodao bih Zakarica, Kjosevskog i Hajdarevica.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned maj 06, 2018 12:10 pm

Kod nas su treneri iz nekog razloga uzasno tvrdoglavi u ovom periodu sezone kada je pritisak ogroman. Adzem je dokazivao autoritet na pogresan nacin, forsirajuci neke igrace koje ne bi trebao, a na drugima se 'izivljavao'. Trener mora biti glavni i da se njegova pika, ali samo ako svi imaju isti kriterij. Kazni Vranjesa ako sutira bespotrebno sa 40 metara po par puta, a ne samo da neki ispastaju. Ako cemo realno, svaki trener ce nekog uzeti na zub, pa i na najvecem nivou, ali trebas imati pokrice u rezultatima i igri. Adzem je totalno pregorio, ali ne bih se toliko ni ljutio da nije forsirao istih 11 i da nije nepravedno zapostavio mnoge igrace.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned maj 06, 2018 12:14 pm

nikakvi Sablici, Muse.... takvi jutro ne bi docekali niti bi nam donijeli ono sto nam treba.
samo dokazani i provjereni zeljovci po JUS standardu.

okrenuti se nasim igracima, pojacati ih igracima iz BH sela. poceti uozbiljnije ulagati u mlade, odnosno, dovoditi mlade BH talente.

popraviti odnose sa sudijama. ne moramo kupovati ali mozemo uraditi nesto i po tom pitanju. kako docekujemo i ispracamo sudije na Grbavici? jesmo li dobri domacini; gladnog nahrani, zednog napoji, umornog na konak primi!?!? nismo i to se mora promjeniti.

kakvo smo prema medijima!? bahati i to se mora promjeniti.

kakvi smo sa djelatnicima Saveza? poslovni. i taj odnos se mora obogatiti i prosiriti izvan poslovnog.

kakvi smo sa drugim klubovim i prema njihovim navijacima!? nadmeni metropolasi. i to se mora promjeniti...

ako zelimo titulu, mnogo toga treba uraditi da bi doslo do nje. nije to samo trener, igraci.....

nama nedostaje neko ko zna taj posao raditi. neko ko poznaje 'obicaje' BH lige. bez takvog djaba krecimo.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned maj 06, 2018 12:16 pm

slika

Sretan rodjendan velikom Strausu :zeljeznicar1:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 06, 2018 12:21 pm

Živio nam Osim dragi!

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Amidza
Kontakt:

ned maj 06, 2018 12:24 pm

Adzem i nacin na koji je on vodio ekipu, sposobnost njegovog strucnog staba, greske koje je pravio - sve se to moze analizirati na milion nacina i gledati iz milion uglova.

Na kraju, najjednostavnije je reci: on je jedna glupa, tvrdoglava, sujetna i bezobrazna osoba. To se ne moze promijeniti. On nikad nece nauciti niti ce ikad biti trener.

To je sve sto se njega tice.

:zeljeznicar1:
Zivio nam Ivica Osim. Sretan rodjendan gospodaru familije!
:zeljeznicar1:
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava