Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

barbarez
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 06, 2018 10:47 am

AsharaK je napisao/la:
ned maj 06, 2018 12:53 am
igla je napisao/la:
ned maj 06, 2018 12:52 am
Sablić je dobar trener. Nije lako raditi u klubu gdje kad spomeneš nekatoličko ime te ganjaju satarom po Pecari.
Niko ne spori da je dobar. Jel dovoljno dobar da vodi FK Željezničar? Teško pitanje.
A eto kao Adzem je bio dovoljno dobar. Ne kazem tebi nista licno,nego brate seremo ga dobro.
Dizao se Adzem u nebesa. Cinjenica je da se igrao fudbal menadjera sa Zeljom,prvih 10 tak kola vodio ekipu isto kao dijete kad igra Fifu i stavi Ronalda na beka,a Mesija na gol.
Naletila sezona snijega i blata i Zeljo naprasno proigrao ko Barcelona,a Adzem ispao vizionar i veliki strucnjak. Njegovi advokati,svrsavali i prozivali sve koji su smatrali da nije rijesenje za Zelju.
Krenule pripreme,on nastavio gdje je stao prije snijega. Forumska elita se sprdala i pravila ljude budalom. Zaboravi se sve.
Evo citavo proljece,odigrao je 2 utakmice kako treba,ostale su izgledale blago receceno idiotski sa nase strane. Sad se opet igrao velikog stratega,i posrao se na sve ono sto mu je snijeg donio. Na citavu sezonu. A isti ti sad sto su svrsavali po njemu,nema ih nigdje i sute. Isti ti sad ce smatrati da Sablic nije rijesenje,a ovaj je kao bio.
Nije ovdije pitanje vise trofeja,nego sto sami sebe jebemo najvise. Mi smo Zrinjskom poklonili titule. Fulili smo sa procijenama trenera i ko je dobar za nas,zadnje 4 godine. Svi su bili odlicni za nas po procijenama. E bas bi mi bilo drago da Sablic nije za nas. Sigutno bi opet fulili.

Ajzea
Kontakt:

ned maj 06, 2018 10:49 am

Dobro jutro svima.
Senade zovi najtrofejnijeg..

storm_raider
Kontakt:

ned maj 06, 2018 10:51 am

Bas tako, pazite sta zelite. Misimovic i ostatak Uprave ne uzimaju uopste platu za ovo sto rade i njihovo vrijeme koje daju Zelji itekako naplacuju na drugim mjestima, i to veoma dobro. Samo budala i zlonamjernik moze pozivati na njihov odlazak, sigurno je da se niko njihovih profila, pogotovo tog platonskog odnosa prema Zelji ne nudi da ih zamjeni.

Idemo kup osvojiti, pa onda neka sjednu sa bilo kim, ukljucujuci i Amara, kao i Adzema, i neka iznadju najbolji rezultat. Kako god, Zeljo ce da gradi za buduce narastaje, za djecu koja ce sutati na novom terenu loptu, za djecu koja ce na novom Jugu skakati i bodriti svog Zelju.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

voltron30
Kontakt:

ned maj 06, 2018 10:52 am

ChWilla je napisao/la:
ned maj 06, 2018 10:46 am
pazite dobro šta želite. mislite ljudi se otimaju da bez koristi vode klub čiji navijači neće kup ako nema titule. evo sve lete. a ako mislite da stvarno lete - ponudite skupštini bolju listu. amarovu ili bilo čiju.

imajući to u vidu, jasno je da je imenovanje adžema bila teška greška. ja sam kritikovao tajming i način te odluke, ako ga smatraš boljim što mu nisi dao pripreme i prelazni rok, što nisi slavku smijenio kad je zaista i zaslužio - a on gori pet puta nakon priprema i prelaznog roka. i umjesto afirmacije i titule klubu napraviš i sebi i klubu štetu.

a moglo se, nikome ne bi bilo krivo da nije moglo. sve je imao tu i poslije famoznih 3-3, povećali prednost na 4 boda.
Nemoj tako, eno @irfo ka'e da je kamaru anonimusa sa parama koji bi mogli uletjeti umjesti Misketa. :rofl1: Da ni mi nismo čuli za Senada dok nije došao u Želju, koliko se još sličnih takvih nalazi negdje u gradu, koji jedva čekaju da spičkaju milione u Želju. :rofl1: Joj, 'ebem ti ženo majku!

Hadzijalagic
Kontakt:

ned maj 06, 2018 10:59 am

Manite se bezmozgasa poput tog irfe i kompanije sa onog foruma. Takvi bi hrakali i da se titula u sve tri sezone uzela. Bilo bi uprava napolje jer ne mozete u grupe lige prvaka, nesto bi se naslo. Isfrustrirani kompleksasi ne mogu bez hrakanja..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

ned maj 06, 2018 11:02 am

ne moraju ni pare davati, samo neka sjede i trpe ovo, sve ovo kako stvari idu kod nas. treću sjednicu će reći **** te ovo odoh sa ženom i djecom na more.
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 06, 2018 11:03 am

Pustite ta prepucavanja sa nekim drugim forumima i ljudima.
To nas i jebe. Dijelimo se, a Zeljo ispasta.

cikazubo
Kontakt:

ned maj 06, 2018 11:05 am

Kad se balavac, konobar i crnogorac udruze da tjeraju multimilionera :D

Ne dijelimo se Leone dragi, to su sitne duse spremne po cijeli dan piskarati za rad sitnih dobiti, imas navijace koji se radsravljaju normalno i racionalno a sa druge strane imas te levate.
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u ned maj 06, 2018 11:07 am, ukupno mijenjano 1 put.

Ajzea
Kontakt:

ned maj 06, 2018 11:06 am

Neka se srame svi ovi sto Amara pljuju zbog Senada, kao i ovi sto Senada pljuju zbog Amara.

Senad je jedini covjek koji je trenutno sposoban da se uhvati u kostac sa problemima, a koji to zeli.
Imenujte mi nekog drugog, evo.
Dajte listu nove Uprave a da znamo da su bolji od ovih, da ove smijenimo odmah. Imate li?

ChWilla
Kontakt:

ned maj 06, 2018 11:07 am

to su nekad davno bili balavac, konobar i crnogorac. a danas je redakcija čiji je angažman naručen u stvarnom životu. podijeljeni jesmo, ali ne dijelimo se na internetu, to je samo posljedica.

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 06, 2018 11:11 am

Naravno da je posljedica.

To nas kosta i titula zadnjih godina. Kiksnes dvije, ovi vide priliku za novi sportski krah i gurnu te jos.

Al helem nejs, Adzem je morao pametnije.

bogi
Kontakt:

ned maj 06, 2018 11:13 am

Treba malo i odmoriti i od foruma, ako bude kakvi vijesti čut će se :)
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 06, 2018 11:15 am

Bogi hvala i tebi, idi u penziju oprosti se od bh nogometa.

ChWilla
Kontakt:

ned maj 06, 2018 11:17 am

znao je u šta ulazi. mislio je da je sazrio i dorastao a nije. mada malo ko jeste u ovim okolnostima...

bistrikboy
Kontakt:

ned maj 06, 2018 11:18 am

bogi je napisao/la:
Bas tako.

Osvojite kup i onda se skontajte sta vi svi tacno zelite sa Željom. Inace rezultatski ako osvojimo kup ovo ce biti jedna od najuspjesnijih.😂
1921-1987-2007

storm_raider
Kontakt:

ned maj 06, 2018 11:19 am

ChWilla je napisao/la:
ned maj 06, 2018 11:02 am
ne moraju ni pare davati, samo neka sjede i trpe ovo, sve ovo kako stvari idu kod nas. treću sjednicu će reći **** te ovo odoh sa ženom i djecom na more.
Znali su kakva bagra sa sitnih motivima ih moze docekati, ali mislim da ovakvu dimenziju bezobrazluka nisu ocekivali. "**** te ovo odoh sa zenom i djecom na more" je apsolutno prirodna reakcija i normalna. Mada sumnjam da ce do nje doci. Bezveze se pravi cirkus za sire narodne mase. Molim vas sve na smirivanje. Volim te Zeljo!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Mirek11
Kontakt:

ned maj 06, 2018 11:23 am

AsharaK je napisao/la:
ned maj 06, 2018 10:29 am
ama čovjek je sujetan, gura svoj ego ispred kluba, igrače koje je on lično doveo, oni su mu igrali, valjda prethodnik nije bio dovoljno dobar, ili ne zna šta je fudbal pa su ti njegovi igrači bili beskorisni, šta već ... Ramović,Zec,Projić su bile velike žrtve.
100% si u pravu i siguran sam da se ne bi nista promjenio ni naredne godine.
Hajmo realno, imamo li mi uigrane akcije (prepoznatljivoj igri da ne govorim ) da smo je vidjeli 2 puta pa da kezemo to je to?
Ako za godinu dana to nije mogao uraditi nece ni naredne, jer ne zna.
A kada pomoslim da smo u LZP samo dva puta pobjedili :doktor:
Ni sam ne znam sta da mislim ko bi nam dobro dosao, realno tesko mozemo dovesti trenera koji bi prevaga.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

voltron30
Kontakt:

ned maj 06, 2018 11:27 am

bogi je napisao/la:
Oprosti se bar uz osvajanje trofeja, makar i kup-a, pa se posveti pisanju knjiga.

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 06, 2018 11:32 am

Ma sta mi imamo znat sta hocemo. Nek se skontaju ovi sto odlucuju, mi cemo opet bit na Grbavici i gledat Zelju.

Pompey
Kontakt:

ned maj 06, 2018 11:34 am

A Boga mi sam bio ubjedjen da je ona nesto slabija forma na pocetku ove godine samo zahuktavanje i da se forma tempira za zavrsnih mjesec dana, ali qrac. Nedavno napisah i da sam protiv tjeranja trenera i da treba tu kontinuitet... mislim, i dalje sam ja stava da nam treba taj kontinuitet. Ne mozemo mi ni reci da je ova sezona propast i da je Adzem potpuni fail jer ce covjek osvojiti(a yebo majku valjda nece ispustiti ovaj kup protiv Krupe) prvi trofej nakon pet godina. Medjutim ovo sto se desilo u ligi je klasicni primjer luzerstva. Dakle luzeri smo jer evo vec drugu godinu ne uspijevamo osvojiti titulu iako smo bili u solidnoj poziciji, a titule osvaja ekipa koja je navikla osvajati :r . Cccc cetvrta u zadnjih pet godina :zid:

Zna se koga svaki navijac Zelje zeli vidjeti na klupi Zelje, no ako ce se trener otjerati samo da bi se otjerao i da bi se nesto kao promijenilo, a na njegovu poziciju dovesti neki Musa, Jagodic, Karacic i ostali iz plejade nasih "strucnjaka", onda sto se mene tice neka ostane Adzem.
Samo bih volio cuti sta mu se to tacno desilo preko zimske pauze. Covjek koji je odlicno rotirao igrace i u ligi i u kupu, dozirao im minute, mijenjao na vrijeme, bilo dobre igre, trke... i sta se onda desilo pa dobismo na kraju OVO.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.

Prijava