Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Zvaka72
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 10, 2017 9:54 pm

gavran je napisao/la:
čet avg 10, 2017 9:42 pm
Zvaka72 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 9:22 pm
gavran je napisao/la:
čet avg 10, 2017 8:07 pm

procitao jednom vise puta nisam shvatio
Jarane nemoj biti u skladu s nikom. Ko je spomenuo da mi uprava treba nešto dati i pitati. Nego vas par forumaša konstantno protivnike, nelogičnih oteza prozivate : da ne dolazimo na utakmice, da nismo članovi , da ne kupujemo sezonske itd. Itd. Forum je javan i nije samo za klimače koji će svaki potez pohvaliti a iako mislimo da je za kritike. Jel treba napustimo forum jer nismo podobni, po nekom vašem kriteriju. Da jučer sam smatrao da ste realni al od jučer sam vidio da niste. Jer očito imate nekog bliskog u upravi koji vam odaje info. Ponavlja se priča ko i sa Violinom a to nije nimalo dobro jer aminovanje loših stvari samo odmaže Želji. Budite mi pozdravljen, i ja ću i ubuduće pratiti Želju i ovaj forum. Loše poteze kritikovati a dobre pohvaliti koliko god to vama dizalo pritisak i nerviralo.
zamijenio si me sa nekiom drugom pticom,ja ne kritikujem nikoga,jedino ne mogu shvatiti navijaca koji zivi u ovom gradu da ne dolazi na utakmice.
A gdje sam ja rekao da ne dolazim na utakmice. Jbt imam osjećaj da pišem na kineskom. Ili to namjerno spinujete. Cccc poz.

gavran
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:58 pm

Zvaka72 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 9:54 pm
gavran je napisao/la:
čet avg 10, 2017 9:42 pm
Zvaka72 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 9:22 pm

Jarane nemoj biti u skladu s nikom. Ko je spomenuo da mi uprava treba nešto dati i pitati. Nego vas par forumaša konstantno protivnike, nelogičnih oteza prozivate : da ne dolazimo na utakmice, da nismo članovi , da ne kupujemo sezonske itd. Itd. Forum je javan i nije samo za klimače koji će svaki potez pohvaliti a iako mislimo da je za kritike. Jel treba napustimo forum jer nismo podobni, po nekom vašem kriteriju. Da jučer sam smatrao da ste realni al od jučer sam vidio da niste. Jer očito imate nekog bliskog u upravi koji vam odaje info. Ponavlja se priča ko i sa Violinom a to nije nimalo dobro jer aminovanje loših stvari samo odmaže Želji. Budite mi pozdravljen, i ja ću i ubuduće pratiti Želju i ovaj forum. Loše poteze kritikovati a dobre pohvaliti koliko god to vama dizalo pritisak i nerviralo.
zamijenio si me sa nekiom drugom pticom,ja ne kritikujem nikoga,jedino ne mogu shvatiti navijaca koji zivi u ovom gradu da ne dolazi na utakmice.
A gdje sam ja rekao da ne dolazim na utakmice. Jbt imam osjećaj da pišem na kineskom. Ili to namjerno spinujete. Cccc poz.
ja nisam rekao da si ti rekao da ne dolazis na utakmice,
ja sam rekao:jedino ne mogu shvatiti navijaca koji zivi u ovom gradu da ne dolazi na utakmice
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Plavi orkestar
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:58 pm

bogi je napisao/la:
čet avg 10, 2017 9:14 pm
Plavi orkestar je napisao/la:
čet avg 10, 2017 9:09 pm
Ja bih i Nikica doveo kad bi znao da ce bar malo popraviti igru.Sta ste se uhvatili godina samo.Imamo ih i mladih pa ni kile ne mogu a i starih isto tako.Ako zna i moze izvoli igraj bez obzira imao 15 ili 35.
Fazon naš klub "živi" od prodaje igrača, i ne možeš prodati igrača od 30+ kao što možeš prodati između 17-27 npr to je problem sa tim godinama
Uvjek je išao spoj mladosti i iskustva,drugacije ne moze.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

salle86
Kontakt:

čet avg 10, 2017 10:05 pm

ChWilla je napisao/la:
čet avg 10, 2017 9:37 pm
neko fakat misli da ovi igrači ne bi pristali da dobiju sve plate i slobodne papire da traže klub na zimu? :D

ovi naši igrači? :D
Jebbeš Muzafere jebbeš
Ja rekoh da se igrač odrekne para, jok klub
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Brkoo
Kontakt:

čet avg 10, 2017 10:06 pm

bogi je napisao/la:
čet avg 10, 2017 8:49 pm
Sejad Salihović u pregovorima sa Ćenanom, ajde Ćenane da vidimo šta možeš :D
Boris Pandža opcija :rofl:
Ognjen na razgovoru sutra, svi igrači mogu biti registrirani od pobrojanih :zeljeznicar1:
Salihovic je zvucno ime, to bi bio i dobar marketing kad bi takvog igraca uspjeli dovesti, samo se postavlja pitanje kakav on ima motiv da igra u ovoj ligi, jos ce ubrzo napuniti 33 godine, karijera mu je u strmoglavom padu i nije ni sjena onog igraca kakav je bio nekad a trazit ce vjerovatno neku veliku platu..
Sto se tice Pandze, kad bi pristao da bude rezerva,uz neku normalnu platu, ne preveliku, bio bi odlicna opcija. Graovac i Kemo u prvoj postavi, a Pandza i Bogicevic rezerve..
Sto se tice Djelmica, ne znam sta da kazem, za nase lige je uvijek bio dobar, gdje god da je igrao, problem je sto nakon nekog vremena umisli da je igracina i da moze igrati u boljoj ligi a ne moze..

I jos jedna stvar ako je istina da je Markovic trazio papire i da mu ih Cenan nije dao onda je to glupost nevidjena, rijesio bi se stranca koji nema potreban kvalitet i oslobodio jednu platu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

damirfile
Kontakt:

čet avg 10, 2017 10:07 pm

AmH79 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 9:32 pm
Pitanje:
Moze li administracija preuzeti dodjelu pet sezonskih za Jug, onima kojima treba? Ja cu ih sutra kupiti.
Svaka cast.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 10, 2017 10:08 pm

Brkoo je napisao/la:
bogi je napisao/la:
čet avg 10, 2017 8:49 pm
Sejad Salihović u pregovorima sa Ćenanom, ajde Ćenane da vidimo šta možeš :D
Boris Pandža opcija :rofl:
Ognjen na razgovoru sutra, svi igrači mogu biti registrirani od pobrojanih :zeljeznicar1:
Salihovic je zvucno ime, to bi bio i dobar marketing kad bi takvog igraca uspjeli dovesti, samo se postavlja pitanje kakav on ima motiv da igra u ovoj ligi, jos ce ubrzo napuniti 33 godine, karijera mu je u strmoglavom padu i nije ni sjena onog igraca kakav je bio nekad a trazit ce vjerovatno neku veliku platu..
Sto se tice Pandze, kad bi pristao da bude rezerva,uz neku normalnu platu, ne preveliku, bio bi odlicna opcija. Graovac i Kemo u prvoj postavi, a Pandza i Bogicevic rezerve..
Sto se tice Djelmica, ne znam sta da kazem, za nase lige je uvijek bio dobar, gdje god da je igrao, problem je sto nakon nekog vremena umisli da je igracina i da moze igrati u boljoj ligi a ne moze..

I jos jedna stvar ako je istina da je Markovic trazio papire i da mu ih Cenan nije dao onda je to glupost nevidjena, rijesio bi se stranca koji nema potreban kvalitet i oslobodio jednu platu..
Istina je to za papire, nije mu ih Cenan dao sakrio ih negdje na Hridu niko ne zna gdje su mu papiri.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Plavi orkestar
Kontakt:

Model1964 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 9:20 pm
Ja bih i Nikica doveo kad bi znao da ce bar malo popraviti igru.Sta ste se uhvatili godina samo.Imamo ih i mladih pa ni kile ne mogu a i starih isto tako.Ako zna i moze izvoli igraj bez obzira imao 15 ili 35.
Dali ti vidis razliku izmedu Steve i Kajkuta?
Profil isti. Kajkut dao srazmjerno vise golova u odnosu koliko je igrao. Mlade i ne poznajemo da bi nesto vise rekli.
Nisam mislio konkretno ni na koga.Ako zna i moze godine nebi trebale interesovati nikoga.Mene Zeljo interesuje i rezultati koje postize.Ako ekipa bude dobro igrala i mladi ce se istaci.Mora biti taj spoj mladosti i iskustva.Neki mladi koji se ovdje spominju a sjede i dudlaju ona crijeva nikada nece postati igraci pa da ih uz Mesija postaviš da igraju.Ozbiljna ekipa im uradi spirometriju,vidi kapacitet pluca i pojedinim predlozi Podhrastove a ne bavljenje fudbalom.Sjecaš se Rutka Saracevica,Cipeta,Taše svi u godinama bili pa i Nedzad Verlaševic nam dodje u godinama i niko nikad ne rece stari vec mogu ili ne mogu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Model1964

čet avg 10, 2017 10:11 pm

salle86 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 9:19 pm
Model1964 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 7:17 pm
avlami97 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 10:45 am
Protiv Borca krenuti sa Stanom na beku, jer Sinisa ima parni zuti. Ne bi valjalo da u derbi udjemo sa dva beka u rosteru.

Ako ne mozemo dugorocno, onda se mora naci bar jos jedan stoper, makar kao prijelazno rjesenje.

Protiv Borca ocekujem tvrdu i tesku tekmu. Sa bilo kakvom pobjedom cu biti zadovoljan, ali mnogi navijaci nece - dokaz Vitez.

Navijaci zele instant titulu. Titulu pod moranje i tako se vrsi pritisak na igrace, struku i Upravu. Pojedinci se prozivaju, najboljim igracima se psuje ustaska majka (Lendric, Zakaric), a najbolji poslijeratni trener nakon Amara se naziva debelom ublehom. Nasi igraci se prozivaju i psuju, a da nisu odigrali sekunde za Klub.

Sve glasnije se spominje i tjeranje nabolje poslijeratne upravljacke strukture, a sve manje se iscekuje presuda protiv NN osoba koje su svojim radom "opljckali" Zelju, a tu "pljacku" Zeljo uredno izmiruje i sanira. Ako me intuicija ne vara, neki bi te "pljackase" rado vidjeli ponovo u Klubu.

Halalim 5 godina bez Evrope, samo da Istok bude u visini sjevera. Uzdravlje.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Nema veze prica o instant rezultatima. Od afirmacije mladih igraca klub zivi. Kajkuta i ove starohane moras placati plus neces nista zaraditi na njima. Mladi moraju igrati ako zelimo da klub prezivi, ako zelimo jug, teren....
Meni se cini da sa ovim starkeljama upravo uprava😀 zeli instant rezultat. Ja bih najsretniji bio da se to ostvari. Iskustvo mi govori da od te titule nema nista.
Ja bih te zamolio da prestanes braniti upravu jer takva odbrana donosi samo kontrarezultate.
Vjeruj mi.
NETAČNO
Klub živi od 1.prodatih karti, 2.sponzora, 3.europe i 4.prodatih igrača
Nekih 800k od prve stavke (ako nam je prosjek bio 6.5k na 17 utakmica), otprilike milion od europe (uefa+karte), od Lendrić će leći 550k, sponzori neću sad da tražim. Uglavnom poenta je da svaka od stavki je podjednako bitna.
Europu klub kao Željo ne smije ispustiti, a da li je to moguće sa 11 igrača koji su "na cijeni za prodaju"? -Možda, a i ne moraibiti
Ako je napisano pod 1. osnova onda moramo igrom i imenima privuci gledaoce. Kajkut i njemu slicni tu ae ne uklapaju. Ako stoji moje da od prodaje zivimo jopet Kajkut ispada visak.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

čet avg 10, 2017 10:12 pm

salle86 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
neko fakat misli da ovi igrači ne bi pristali da dobiju sve plate i slobodne papire da traže klub na zimu? :D

Jebbeš Muzafere jebbeš
hervas i križman su zaista platili za slobodne papire. od ovih ostalih s kojima se sporazumno raskidalo, mislim da je husić uzeo četiri plate, ostali svi manje.
gradi željo boli te *****

Model1964

čet avg 10, 2017 10:14 pm

Model1964 je napisao/la:
Profil isti. Kajkut dao srazmjerno vise golova u odnosu koliko je igrao. Mlade i ne poznajemo da bi nesto vise rekli.
Nisam mislio konkretno ni na koga.Ako zna i moze godine nebi trebale interesovati nikoga.Mene Zeljo interesuje i rezultati koje postize.Ako ekipa bude dobro igrala i mladi ce se istaci.Mora biti taj spoj mladosti i iskustva.Neki mladi koji se ovdje spominju a sjede i dudlaju ona crijeva nikada nece postati igraci pa da ih uz Mesija postaviš da igraju.Ozbiljna ekipa im uradi spirometriju,vidi kapacitet pluca i pojedinim predlozi Podhrastove a ne bavljenje fudbalom.Sjecaš se Rutka Saracevica,Cipeta,Taše svi u godinama bili pa i Nedzad Verlaševic nam dodje u godinama i niko nikad ne rece stari vec mogu ili ne mogu.
Jasno mi je o cemu pises.
Ja konkretno ne vidim razliku izmedu Kajkuta i Nikolica. Isti igraci i po godunama i o znanju.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

pile87
Kontakt:

čet avg 10, 2017 10:14 pm

ChWilla je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:

Jebbeš Muzafere jebbeš
hervas i križman su zaista platili za slobodne papire. od ovih ostalih s kojima se sporazumno raskidalo, mislim da je husić uzeo četiri plate, ostali svi manje.
Ne može tako, koštali su nas milione :)

Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

ChWilla
Kontakt:

čet avg 10, 2017 10:15 pm

da se razumijemo, oni da su po hiljadu uzeli puno je. ali priče se izmišljaju, preuveličavaju, a zna se zašto.
gradi željo boli te *****

pile87
Kontakt:

čet avg 10, 2017 10:18 pm

ChWilla je napisao/la:da se razumijemo, oni da su po hiljadu uzeli puno je. ali priče se izmišljaju, preuveličavaju, a zna se zašto.
Gdje ćeš to reci ljudi bazirali komplet strategiju pametovanja na forumu na tim raskidima ugovora. Pišu naucne disertacije o tome. I šteta je naravo milionska.

Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

boccaccio
Kontakt:

čet avg 10, 2017 10:34 pm

Mogu oni bazirati šta hoće. Postoji pisani trag o svakom tom slučaju. Neka vaze,pa ko vjeruje, neka vjeruje, svi imaju pravo da pišu šta žele.

avlami97
Kontakt:

čet avg 10, 2017 10:35 pm

Markovicu niposto dati slobodne papire. On uvijek moze igrati u nekom azijskom klubu, koji moze platiti pristojno obestecenje.

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

BlueSide
Kontakt:

čet avg 10, 2017 10:36 pm

Model1964 je napisao/la:
Upravo tako. Samo na forumu je napisano milion puta "raja hoce afirmaciju mladih hoce podmladak" a koja je to raja onih hiljadu dvije sto su dosli na proslu utakmicu, pa gdje je ta silna raja koja kom. po fb i forumima da da podrsku Zericu Osmankovicu Šabanu...jedna utakmica losa i odmah sljedecu nigdje nikoga. Raja je dvolicna hoce rezultat a rezultat se moze napraviti samo spojem mladosti i iskustva.
Odradjen je dobar posao sa ugovorima ovih mladih i Adjem ih ima na raspolaganju ostaviti ove starije koji HOCE i mogu igrati i pustiti covjeka neka balansira.
U rosteru imamo finu brojku mladih koji konkurisu ravnopravno za prvi tim, uz ove iskusnije i jos ako pojacamo ovih par deficitarnih pozicija misli da realno mozemo se boriti za vrh a i za titulu aBd
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

Avanes
Kontakt:

čet avg 10, 2017 10:37 pm

Vezano za onu zastavu RS na reflektoru na sjeverozapadu. Dobro je se sjecam i bila je desetak godina poslije rata na tom semaforu.
Mirsad Siljak: "Te osobe koje su preko dvadeset, da su i preko cetrdeset godina u ovome klubu, njih nije lijepo vidjeti a ne komunicirati sa njima."

Hurmasica
Kontakt:

čet avg 10, 2017 10:41 pm

2008. godine reflektori osposobljeni čini mi se.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

avlami97
Kontakt:

čet avg 10, 2017 10:43 pm

boccaccio je napisao/la:Mogu oni bazirati šta hoće. Postoji pisani trag o svakom tom slučaju. Neka vaze,pa ko vjeruje, neka vjeruje, svi imaju pravo da pišu šta žele.
Ne spominji pisani trag, pozlit ce nekima. Jos u elektronskoj formi.slika

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 38 gostiju.

Prijava