Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dr. Adzem
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 10, 2017 9:05 pm

bogi je napisao/la:
čet avg 10, 2017 8:49 pm
Sejad Salihović u pregovorima sa Ćenanom, ajde Ćenane da vidimo šta možeš :D
Boris Pandža opcija :rofl:
Ognjen na razgovoru sutra, svi igrači mogu biti registrirani od pobrojanih :zeljeznicar1:
Odkud to?
Cuva Bog Zelju svog!

bogi
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:07 pm

Dr. Kostic je napisao/la:
čet avg 10, 2017 9:05 pm
bogi je napisao/la:
čet avg 10, 2017 8:49 pm
Sejad Salihović u pregovorima sa Ćenanom, ajde Ćenane da vidimo šta možeš :D
Boris Pandža opcija :rofl:
Ognjen na razgovoru sutra, svi igrači mogu biti registrirani od pobrojanih :zeljeznicar1:
Odkud to?
sve će se znati za jednog sutra do 20h a sve do srijede sigurno toliko znam :kafa:
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Plavi orkestar
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:09 pm

Ja bih i Nikica doveo kad bi znao da ce bar malo popraviti igru.Sta ste se uhvatili godina samo.Imamo ih i mladih pa ni kile ne mogu a i starih isto tako.Ako zna i moze izvoli igraj bez obzira imao 15 ili 35.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

bogi
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:14 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
Ja bih i Nikica doveo kad bi znao da ce bar malo popraviti igru.Sta ste se uhvatili godina samo.Imamo ih i mladih pa ni kile ne mogu a i starih isto tako.Ako zna i moze izvoli igraj bez obzira imao 15 ili 35.
Fazon naš klub "živi" od prodaje igrača, i ne možeš prodati igrača od 30+ kao što možeš prodati između 17-27 npr to je problem sa tim godinama
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

SanMan
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:15 pm

Dvije stvari me uvrijediše kao navijača
@avlami97 napisa psovala se ustaška majka Lendriću - ko da smo horski cijli stadion psovali a ne psovao 1 (JEDAN) kreten i to sa zapada
@boccacio u izvrsnom postu napisa da je deset godina bila zastava RS na semaforu - nije istina, stariji se sjećaju da su za prvi derbi u maju 96 Žuti (i drugi) penjali po reflektorima i krovu sjevera da postave trake i balone

Gola
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:16 pm

Ima li kakvih informacija za derbi, hoce li nas opet ogranicit na 5%?
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

boccaccio
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:18 pm

Na reflektoru,ne na semaforu. Na reflektoru,na sjeveru,prema zapadnoj strani. Godinama stajala,onako pocijepana,ali bila tamo dugo godina.

KLIS
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:19 pm

Gola je napisao/la:
čet avg 10, 2017 9:16 pm
Ima li kakvih informacija za derbi, hoce li nas opet ogranicit na 5%?
Pretpostavljam da hoće. Svakako im je uprava na udaru navijača, tih 5% je jedino što im je ostalo da im se malo uvuku.
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

salle86
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:19 pm

Model1964 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 7:17 pm
avlami97 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 10:45 am
Protiv Borca krenuti sa Stanom na beku, jer Sinisa ima parni zuti. Ne bi valjalo da u derbi udjemo sa dva beka u rosteru.

Ako ne mozemo dugorocno, onda se mora naci bar jos jedan stoper, makar kao prijelazno rjesenje.

Protiv Borca ocekujem tvrdu i tesku tekmu. Sa bilo kakvom pobjedom cu biti zadovoljan, ali mnogi navijaci nece - dokaz Vitez.

Navijaci zele instant titulu. Titulu pod moranje i tako se vrsi pritisak na igrace, struku i Upravu. Pojedinci se prozivaju, najboljim igracima se psuje ustaska majka (Lendric, Zakaric), a najbolji poslijeratni trener nakon Amara se naziva debelom ublehom. Nasi igraci se prozivaju i psuju, a da nisu odigrali sekunde za Klub.

Sve glasnije se spominje i tjeranje nabolje poslijeratne upravljacke strukture, a sve manje se iscekuje presuda protiv NN osoba koje su svojim radom "opljckali" Zelju, a tu "pljacku" Zeljo uredno izmiruje i sanira. Ako me intuicija ne vara, neki bi te "pljackase" rado vidjeli ponovo u Klubu.

Halalim 5 godina bez Evrope, samo da Istok bude u visini sjevera. Uzdravlje.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Nema veze prica o instant rezultatima. Od afirmacije mladih igraca klub zivi. Kajkuta i ove starohane moras placati plus neces nista zaraditi na njima. Mladi moraju igrati ako zelimo da klub prezivi, ako zelimo jug, teren....
Meni se cini da sa ovim starkeljama upravo uprava😀 zeli instant rezultat. Ja bih najsretniji bio da se to ostvari. Iskustvo mi govori da od te titule nema nista.
Ja bih te zamolio da prestanes braniti upravu jer takva odbrana donosi samo kontrarezultate.
Vjeruj mi.
NETAČNO
Klub živi od 1.prodatih karti, 2.sponzora, 3.europe i 4.prodatih igrača
Nekih 800k od prve stavke (ako nam je prosjek bio 6.5k na 17 utakmica), otprilike milion od europe (uefa+karte), od Lendrić će leći 550k, sponzori neću sad da tražim. Uglavnom poenta je da svaka od stavki je podjednako bitna.
Europu klub kao Željo ne smije ispustiti, a da li je to moguće sa 11 igrača koji su "na cijeni za prodaju"? -Možda, a i ne moraibiti
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Model1964

čet avg 10, 2017 9:20 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
Dali ti vidis razliku izmedu Steve i Kajkuta?
Profil isti. Kajkut dao srazmjerno vise golova u odnosu koliko je igrao. Mlade i ne poznajemo da bi nesto vise rekli.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Zvaka72
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:22 pm

gavran je napisao/la:
čet avg 10, 2017 8:07 pm
Zvaka72 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 7:13 pm
exdomorocki je napisao/la:
čet avg 10, 2017 4:33 pm

Wow,imas clansku,i sta hoćes sad od kluba?
Dao ti cvaju pa sad ti Željo duzan,sta?
Hoćes da gradi,da dovodi top igrace,razvaljuje na terenu,tjeras trenere,uprave,da odlucujes koji igrac moze doći a koji ne.
Sve to za cvaju,e ne moze .
Mentalita Bosniaks
Hajde još jednom pročitaj šta sam napisao. Ako ti nije jasno još jednom pa još jednom. Nekom je lakše metar u gujicu nego cenat u glavu.
procitao jednom vise puta nisam shvatio
Jarane nemoj biti u skladu s nikom. Ko je spomenuo da mi uprava treba nešto dati i pitati. Nego vas par forumaša konstantno protivnike, nelogičnih oteza prozivate : da ne dolazimo na utakmice, da nismo članovi , da ne kupujemo sezonske itd. Itd. Forum je javan i nije samo za klimače koji će svaki potez pohvaliti a iako mislimo da je za kritike. Jel treba napustimo forum jer nismo podobni, po nekom vašem kriteriju. Da jučer sam smatrao da ste realni al od jučer sam vidio da niste. Jer očito imate nekog bliskog u upravi koji vam odaje info. Ponavlja se priča ko i sa Violinom a to nije nimalo dobro jer aminovanje loših stvari samo odmaže Želji. Budite mi pozdravljen, i ja ću i ubuduće pratiti Želju i ovaj forum. Loše poteze kritikovati a dobre pohvaliti koliko god to vama dizalo pritisak i nerviralo.

salle86
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:27 pm

heisenberg je napisao/la:
čet avg 10, 2017 7:58 pm
Treba sto prije rasteretiti budzet od ovih igraca na koje se vise ne racuna: Radinovic, Markovic, Bekric, Beganovic...

Nije jednostavno ni voditi treninge s ovolikim brojem igraca.. 26-27
A kako ti misliš da se budžet rasterećuje? - Kažeš igraču koji ima još godinu ugovora, 12 plata po 5 hiljada nek je, to je 60 hiljada, eto legendo ti nama više ne trebaš, haj ti svojim putem? I on kaže hoću, jebbo 60k, bitno da sad mogu tražiti novi klub iako me ne mogu registrovati pola godine.

Svašta u Božijoj bašči (ili se kaže bašti? :D)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 10, 2017 9:29 pm

salle86 je napisao/la:
Treba sto prije rasteretiti budzet od ovih igraca na koje se vise ne racuna: Radinovic, Markovic, Bekric, Beganovic...

A kako ti misliš da se budžet rasterećuje? - Kažeš igraču koji ima još godinu ugovora, 12 plata po 5 hiljada nek je, to je 60 hiljada, eto legendo ti nama više ne trebaš, haj ti svojim putem? I on kaže hoću, jebbo 60k, bitno da sad mogu tražiti novi klub iako me ne mogu registrovati pola godine.

Što ga ne bi mogli registrovati nije svugdje prelazni rok kao kod nas.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

ChWilla
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:30 pm

salle86 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 9:27 pm

pa da se tako kaže, ja vjerujem da bi svi oni pristali... :D
gradi željo boli te *****

AmH79
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:32 pm

Pitanje:
Moze li administracija preuzeti dodjelu pet sezonskih za Jug, onima kojima treba? Ja cu ih sutra kupiti.

Plava Porodica
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:32 pm

Ma mi bi i zaradili na raskidima još :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

SanMan
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:33 pm

boccaccio je napisao/la:
Na reflektoru,ne na semaforu. Na reflektoru,na sjeveru,prema zapadnoj strani. Godinama stajala,onako pocijepana,ali bila tamo dugo godina.
Ne bi da dužimo, ali baš ispod tog refelfektora je bio kafić i pikado gdje smo svaki dan bili i mi navijači i igrači poslije svakog treninga a i uprava (Kozarić), moguće ali nevjerujem da nismo primjetili.
ps a i da je istina ( a nije) znaš onaj vic kad je Muju napo lav....... pa za koga ti navijaš

ChWilla
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:37 pm

neko fakat misli da ovi igrači ne bi pristali da dobiju sve plate i slobodne papire da traže klub na zimu? :D

ovi naši igrači? :D
gradi željo boli te *****

gavran
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:42 pm

Zvaka72 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 9:22 pm
gavran je napisao/la:
čet avg 10, 2017 8:07 pm
Zvaka72 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 7:13 pm

Hajde još jednom pročitaj šta sam napisao. Ako ti nije jasno još jednom pa još jednom. Nekom je lakše metar u gujicu nego cenat u glavu.
procitao jednom vise puta nisam shvatio
Jarane nemoj biti u skladu s nikom. Ko je spomenuo da mi uprava treba nešto dati i pitati. Nego vas par forumaša konstantno protivnike, nelogičnih oteza prozivate : da ne dolazimo na utakmice, da nismo članovi , da ne kupujemo sezonske itd. Itd. Forum je javan i nije samo za klimače koji će svaki potez pohvaliti a iako mislimo da je za kritike. Jel treba napustimo forum jer nismo podobni, po nekom vašem kriteriju. Da jučer sam smatrao da ste realni al od jučer sam vidio da niste. Jer očito imate nekog bliskog u upravi koji vam odaje info. Ponavlja se priča ko i sa Violinom a to nije nimalo dobro jer aminovanje loših stvari samo odmaže Želji. Budite mi pozdravljen, i ja ću i ubuduće pratiti Želju i ovaj forum. Loše poteze kritikovati a dobre pohvaliti koliko god to vama dizalo pritisak i nerviralo.
zamijenio si me sa nekiom drugom pticom,ja ne kritikujem nikoga,jedino ne mogu shvatiti navijaca koji zivi u ovom gradu da ne dolazi na utakmice.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

boccaccio
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:51 pm

SanMan je napisao/la:
čet avg 10, 2017 9:33 pm
boccaccio je napisao/la:
Ne bi da dužimo, ali baš ispod tog refelfektora je bio kafić i pikado gdje smo svaki dan bili i mi navijači i igrači poslije svakog treninga a i uprava (Kozarić), moguće ali nevjerujem da nismo primjetili.
ps a i da je istina ( a nije) znaš onaj vic kad je Muju napo lav....... pa za koga ti navijaš
A evo razmišljam da li bih ti odgovorio ili ne,pa sam odlučio da je možda bolje da ne odgovorim. Da se dalje ne natezemo. Žao mi je ako sam te povrijedio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava