Odkud to?
sve će se znati za jednog sutra do 20h a sve do srijede sigurno toliko znam
Fazon naš klub "živi" od prodaje igrača, i ne možeš prodati igrača od 30+ kao što možeš prodati između 17-27 npr to je problem sa tim godinamaPlavi orkestar je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 9:09 pmJa bih i Nikica doveo kad bi znao da ce bar malo popraviti igru.Sta ste se uhvatili godina samo.Imamo ih i mladih pa ni kile ne mogu a i starih isto tako.Ako zna i moze izvoli igraj bez obzira imao 15 ili 35.
Pretpostavljam da hoće. Svakako im je uprava na udaru navijača, tih 5% je jedino što im je ostalo da im se malo uvuku.
NETAČNOModel1964 je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 7:17 pmNema veze prica o instant rezultatima. Od afirmacije mladih igraca klub zivi. Kajkuta i ove starohane moras placati plus neces nista zaraditi na njima. Mladi moraju igrati ako zelimo da klub prezivi, ako zelimo jug, teren....avlami97 je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 10:45 amProtiv Borca krenuti sa Stanom na beku, jer Sinisa ima parni zuti. Ne bi valjalo da u derbi udjemo sa dva beka u rosteru.
Ako ne mozemo dugorocno, onda se mora naci bar jos jedan stoper, makar kao prijelazno rjesenje.
Protiv Borca ocekujem tvrdu i tesku tekmu. Sa bilo kakvom pobjedom cu biti zadovoljan, ali mnogi navijaci nece - dokaz Vitez.
Navijaci zele instant titulu. Titulu pod moranje i tako se vrsi pritisak na igrace, struku i Upravu. Pojedinci se prozivaju, najboljim igracima se psuje ustaska majka (Lendric, Zakaric), a najbolji poslijeratni trener nakon Amara se naziva debelom ublehom. Nasi igraci se prozivaju i psuju, a da nisu odigrali sekunde za Klub.
Sve glasnije se spominje i tjeranje nabolje poslijeratne upravljacke strukture, a sve manje se iscekuje presuda protiv NN osoba koje su svojim radom "opljckali" Zelju, a tu "pljacku" Zeljo uredno izmiruje i sanira. Ako me intuicija ne vara, neki bi te "pljackase" rado vidjeli ponovo u Klubu.
Halalim 5 godina bez Evrope, samo da Istok bude u visini sjevera. Uzdravlje.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Meni se cini da sa ovim starkeljama upravo upravazeli instant rezultat. Ja bih najsretniji bio da se to ostvari. Iskustvo mi govori da od te titule nema nista.
Ja bih te zamolio da prestanes braniti upravu jer takva odbrana donosi samo kontrarezultate.
Vjeruj mi.
Dali ti vidis razliku izmedu Steve i Kajkuta?Plavi orkestar je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 9:09 pmJa bih i Nikica doveo kad bi znao da ce bar malo popraviti igru.Sta ste se uhvatili godina samo.Imamo ih i mladih pa ni kile ne mogu a i starih isto tako.Ako zna i moze izvoli igraj bez obzira imao 15 ili 35.
Jarane nemoj biti u skladu s nikom. Ko je spomenuo da mi uprava treba nešto dati i pitati. Nego vas par forumaša konstantno protivnike, nelogičnih oteza prozivate : da ne dolazimo na utakmice, da nismo članovi , da ne kupujemo sezonske itd. Itd. Forum je javan i nije samo za klimače koji će svaki potez pohvaliti a iako mislimo da je za kritike. Jel treba napustimo forum jer nismo podobni, po nekom vašem kriteriju. Da jučer sam smatrao da ste realni al od jučer sam vidio da niste. Jer očito imate nekog bliskog u upravi koji vam odaje info. Ponavlja se priča ko i sa Violinom a to nije nimalo dobro jer aminovanje loših stvari samo odmaže Želji. Budite mi pozdravljen, i ja ću i ubuduće pratiti Želju i ovaj forum. Loše poteze kritikovati a dobre pohvaliti koliko god to vama dizalo pritisak i nerviralo.gavran je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 8:07 pmprocitao jednom vise puta nisam shvatioZvaka72 je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 7:13 pmHajde još jednom pročitaj šta sam napisao. Ako ti nije jasno još jednom pa još jednom. Nekom je lakše metar u gujicu nego cenat u glavu.exdomorocki je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 4:33 pm
Wow,imas clansku,i sta hoćes sad od kluba?
Dao ti cvaju pa sad ti Željo duzan,sta?
Hoćes da gradi,da dovodi top igrace,razvaljuje na terenu,tjeras trenere,uprave,da odlucujes koji igrac moze doći a koji ne.
Sve to za cvaju,e ne moze .
Mentalita Bosniaks
A kako ti misliš da se budžet rasterećuje? - Kažeš igraču koji ima još godinu ugovora, 12 plata po 5 hiljada nek je, to je 60 hiljada, eto legendo ti nama više ne trebaš, haj ti svojim putem? I on kaže hoću, jebbo 60k, bitno da sad mogu tražiti novi klub iako me ne mogu registrovati pola godine.heisenberg je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 7:58 pmTreba sto prije rasteretiti budzet od ovih igraca na koje se vise ne racuna: Radinovic, Markovic, Bekric, Beganovic...
Nije jednostavno ni voditi treninge s ovolikim brojem igraca.. 26-27
Što ga ne bi mogli registrovati nije svugdje prelazni rok kao kod nas.salle86 je napisao/la:A kako ti misliš da se budžet rasterećuje? - Kažeš igraču koji ima još godinu ugovora, 12 plata po 5 hiljada nek je, to je 60 hiljada, eto legendo ti nama više ne trebaš, haj ti svojim putem? I on kaže hoću, jebbo 60k, bitno da sad mogu tražiti novi klub iako me ne mogu registrovati pola godine.heisenberg je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 7:58 pmTreba sto prije rasteretiti budzet od ovih igraca na koje se vise ne racuna: Radinovic, Markovic, Bekric, Beganovic...
Svašta u Božijoj bašči (ili se kaže bašti?)
pa da se tako kaže, ja vjerujem da bi svi oni pristali...salle86 je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 9:27 pmA kako ti misliš da se budžet rasterećuje? - Kažeš igraču koji ima još godinu ugovora, 12 plata po 5 hiljada nek je, to je 60 hiljada, eto legendo ti nama više ne trebaš, haj ti svojim putem? I on kaže hoću, jebbo 60k, bitno da sad mogu tražiti novi klub iako me ne mogu registrovati pola godine.heisenberg je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 7:58 pmTreba sto prije rasteretiti budzet od ovih igraca na koje se vise ne racuna: Radinovic, Markovic, Bekric, Beganovic...
Svašta u Božijoj bašči (ili se kaže bašti?)
Ne bi da dužimo, ali baš ispod tog refelfektora je bio kafić i pikado gdje smo svaki dan bili i mi navijači i igrači poslije svakog treninga a i uprava (Kozarić), moguće ali nevjerujem da nismo primjetili.
zamijenio si me sa nekiom drugom pticom,ja ne kritikujem nikoga,jedino ne mogu shvatiti navijaca koji zivi u ovom gradu da ne dolazi na utakmice.Zvaka72 je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 9:22 pmJarane nemoj biti u skladu s nikom. Ko je spomenuo da mi uprava treba nešto dati i pitati. Nego vas par forumaša konstantno protivnike, nelogičnih oteza prozivate : da ne dolazimo na utakmice, da nismo članovi , da ne kupujemo sezonske itd. Itd. Forum je javan i nije samo za klimače koji će svaki potez pohvaliti a iako mislimo da je za kritike. Jel treba napustimo forum jer nismo podobni, po nekom vašem kriteriju. Da jučer sam smatrao da ste realni al od jučer sam vidio da niste. Jer očito imate nekog bliskog u upravi koji vam odaje info. Ponavlja se priča ko i sa Violinom a to nije nimalo dobro jer aminovanje loših stvari samo odmaže Želji. Budite mi pozdravljen, i ja ću i ubuduće pratiti Želju i ovaj forum. Loše poteze kritikovati a dobre pohvaliti koliko god to vama dizalo pritisak i nerviralo.
A evo razmišljam da li bih ti odgovorio ili ne,pa sam odlučio da je možda bolje da ne odgovorim. Da se dalje ne natezemo. Žao mi je ako sam te povrijedio.SanMan je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 9:33 pmNe bi da dužimo, ali baš ispod tog refelfektora je bio kafić i pikado gdje smo svaki dan bili i mi navijači i igrači poslije svakog treninga a i uprava (Kozarić), moguće ali nevjerujem da nismo primjetili.
ps a i da je istina ( a nije) znaš onaj vic kad je Muju napo lav....... pa za koga ti navijaš