Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 10, 2017 1:48 am

Svi bi da osvojimo titulu, ali nekako ne bi da je Adžem osvoji...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

nikad_izvini
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 10, 2017 1:51 am

pile87 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 1:41 am
nikad_izvini je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 1:27 am
A ko je te ostale nazvao levatima ? Gdje si to pročitao daj mi taj post kopiraj ja to nigdje nisam pročitao.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Postupci su ih prikazali levatima, za razliku od Čenana, čovjek ko polarni međed zaštićen, no jebiga, zaslužio je, za razliku od ovih ostalih.

Što se tiče Livaje, ko je pogledao prvu prijateljsku u Mostaru vidio je gdje smo s njim, a faktura bijaše uručena Odoviću, nakon svega ;) Po zaslugama, logično. Šta je uradio, ništa strašno, zamal uzeo titulu sa ekipom kojoj su predviđali borbu za sredinu tabele i onda prošao dva pretkola EL i potačkao se sa Standardom. Zaradio nekoliko miliona i noga. Za razliku od Čenan, sasvim logični potezi.
Možda ti tako vidiš stvari ja ih ne vidim i to je tvoja proekcija iz glave da su ljudi koji spominjes nazvani levatima.
Ne mora značiti da smo ni ti ni ja u pravu ali ja ne volim da pisemo o tvojim insuinacijama. Ja konto u najmanju ruku naci ćeš deaet stvari gdje se govori da su ti ljudi levati sa koliko si sigurnosti to napisao.
Joco Stokic je docekan ko narodni heroj ostalo svi znamo, a to je zato što imamo nerealna ocekivanja. Bit onoga što sam počeo pisati a svi su preskočili i uhvatili se manje bitnih stvari je da se ovako ne pomaže Adzemu a meni je Azem nas kao što je bio Oda, Edis ili Amar.

Malo sam sarkastičan, jer su postupci prema Odi, Amaru i Vladi ( Edisa ću izuzeti, jer je bio baš tvrdoglav ) bili ili i dalje jesu jako nekorektni, za razliku od masnog Aldina brata. Kad se tako bahato ponašaš, nije dobro. Ne vidim tu boljitak kluba nego neki kapric, sujetu, ponos ili zasluge sa pričom ja, ja i samo ja, ko šta prokomentariše taj je dušman, mi znamo najbolje, ta to ti.

Rezultat(e) (ne)vidimo

laku noć

Grbavica
Kontakt:

čet avg 10, 2017 1:54 am

A kakvi su bili postupci prema Amaru?
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Charlie Sheen
Kontakt:

čet avg 10, 2017 1:54 am

Meni se iskreno gadi ova pozicija i opozicija ne samo na forumu vec i na tribinama i vako kad cujes komentare pa i preko fejsbuka.Pored pravih dusmana mi pravimo imaginarne u svojim redovima,npr najaktuelnije su izjave iz Borcevog tabora o sudijama na Grbavici a savez ne reaguje a zna se da se nas kaznjavalo i za manje stvari to je najfriskije a imamo primjer milijardu.
Razumijem i jedne i druge,razlicito ljudi dozivljavaju ovaj klub koji od nastanka nije stvoren radi trofeja vec radi jedne lijepe prave price,lijepog druzenja,prkosa i ponosa vremenom je to donosilo rezultate,ispisana je jedna prelijepa prica i pise se i pisace se.
Ko je odrasto uz FKZ naviknut je na svakakve situacije,sjecam se Envera pjanog vodi treninge,sjecam se Koline 100 ljudi na stadionu,sjecam se prljavstine,wc bez vode,korov na jugu,cirkusa sa fatanjem lopte u rijeci kad nam se citav region smije a tad se ne sjecam onih krvolocnih psovki,SD je bio misaona imenica,dovodili su se razni anonimusi ali se nikad nije docekivalo na noz ko sad kad smo digli klub na jednu vecu razinu,sjetimo se samo da nam je voda u wc u bila misaona imenica a drugarstvo na Jugu nikad jace nije bilo.Pitam se dal mi ko narod uopste ista zasluzujemo,vrlo se lahko zaboravlja.Dosta tih stvari je banalno ali u okruzennju kojem zivimo ja sam im zahvalan do kraja zivota.
Ako hocemo rezultat moramo svi prema jednom pravcu ici i da se zna kome je gdje mjesto,ovo pljuvanje nas ne vodi nigdje,pogotovo ne sa tribine,sa foruma sa fejsbuka.Ljudi su naivni dosta se se slusaju sumnjivi likovi i previse im se vjeruje,ukljucite malo svoje glave.
Uostalom ne znam dal je iko otisao u klub,otisao tom Cenanu licno ili ti nekog igraca naruzio.Laje se laje a eto ti ih na tacni svi,ko ti smeta licno na adresu.
Ja sam napisao ovde svega,nisam nesto za ovog dugog pisanja ali mi nije jasno kad postadosmo ovakvi dusmani i kad se ovoliko podijelismo,bez ikakve kulture dijaloga.
Ja se iz sveg srca radujem utakmici za vikend,svojoj raji pa ako se desi kiks naljutis se odes popijes koju iscirkuzamo kakvi levati igraju u Zelji dodje vikend opet isto uz Zelju do boljih dana i rezultata a imamo se pravo nadati boljem jer ne vidim klub u ligi sa zdravijim temeljima koliko god to do sad izlizana fraza bila.

Haklapuc
Kontakt:

čet avg 10, 2017 1:56 am

Najbolji komentar o trenutnoj situaciji sa napadačima sam pročitao prije nekih 20tak strana - neka se Kajkut bori za svoje mjesto u napadu, a ako se izbori pored mladih Beganovića, Mujagića i Zajmovića, to više govori o njima nego o njemu i neka se zapitaju šta mogu napraviti u svojoj karijeri.

A o samom potpisu Kajkuta ne bih dok ga ne vidim na terenu. Skeptičan sam, ali ukoliko je u stanju zabiti 10 golova ove sezone dok se ne nađe kvalitetniji napadač ili mladi sazriju, investicija je uspjela. Ako ne, bit će to još jedan u nizu promašaja.
Btw. Ove sezone mi samo Zec djeluje kao promašaj od pojačanja. Zajmovića ne računam jer nije odigrao ni minute. Ovo što se dovodilo, dovodilo se manje-više ciljano. Druga stvar je što nama fale još 3-4 kvalitetna igrača i što s te strane prelazni rok nije uspješan i 99% navijača nije zadovoljno.

Leon_Professional
Kontakt:

čet avg 10, 2017 1:59 am

Eh da je nahajcat jedno 5 milja protiv Borca, ali ovo s Kajkutom je uzburkalo "navijace".
Previse je nezadovoljnstva na skoro sve odluke. Nije zadnjih 2 godine bilo ovako a vise se promasivalo s igracima. Nije ovako bilo ni kad smo ispusili Evropu s Edisom.

Dosta zasluge ide i sa foruma. Forum se mnogo cita i usvaja. Zato ovo "Ciao Zeljo" je bas glupavo i bespotrebno.

Mada i za manju posjetu i nezadovoljstvo su krivi ljudi u klubu. Simpatizeri se dovode i sa njima se puni stadion. Ovi standardni ce uvjek biti tu, ali Euforija dovodi navijace.
Oni su dan pred mec napravili sve osim eufoiju. Nista bolje nije ni sada. Propaganda clanskih, sezonskih takodjer slabo odradjena.
Kao da su i oni popustili gas. Nadam se da nije ono najgore. Ali sve ovo je moglo dosta bolje proci.

Izgleda u Sarajevu zavladao trend nekog bojkota. Manite se tog. To nam najmanje treba.

Sistem nemamo, jasnu viziju nemamo i sigurno da na tome se zasniva najvece nezadovoljstvo, jer realno prosle godine nismo Evropu uzeli a manje je nezadovoljnih bilo.
Da ima nesto za sta se mozemo uhvatiti, nesto sto aludira da je to bas ono cemu se tezi, sigurno bi i bolje bilo.
Svaka pozitivna kritika je dobra.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 10, 2017 2:03 am

pile87 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 1:41 am
nikad_izvini je napisao/la: Postupci su ih prikazali levatima, za razliku od Čenana, čovjek ko polarni međed zaštićen, no jebiga, zaslužio je, za razliku od ovih ostalih.

Što se tiče Livaje, ko je pogledao prvu prijateljsku u Mostaru vidio je gdje smo s njim, a faktura bijaše uručena Odoviću, nakon svega ;) Po zaslugama, logično. Šta je uradio, ništa strašno, zamal uzeo titulu sa ekipom kojoj su predviđali borbu za sredinu tabele i onda prošao dva pretkola EL i potačkao se sa Standardom. Zaradio nekoliko miliona i noga. Za razliku od Čenan, sasvim logični potezi.
Možda ti tako vidiš stvari ja ih ne vidim i to je tvoja proekcija iz glave da su ljudi koji spominjes nazvani levatima.
Ne mora značiti da smo ni ti ni ja u pravu ali ja ne volim da pisemo o tvojim insuinacijama. Ja konto u najmanju ruku naci ćeš deaet stvari gdje se govori da su ti ljudi levati sa koliko si sigurnosti to napisao.
Joco Stokic je docekan ko narodni heroj ostalo svi znamo, a to je zato što imamo nerealna ocekivanja. Bit onoga što sam počeo pisati a svi su preskočili i uhvatili se manje bitnih stvari je da se ovako ne pomaže Adzemu a meni je Azem nas kao što je bio Oda, Edis ili Amar.

Malo sam sarkastičan, jer su postupci prema Odi, Amaru i Vladi ( Edisa ću izuzeti, jer je bio baš tvrdoglav ) bili ili i dalje jesu jako nekorektni, za razliku od masnog Aldina brata. Kad se tako bahato ponašaš, nije dobro. Ne vidim tu boljitak kluba nego neki kapric, sujetu, ponos ili zasluge sa pričom ja, ja i samo ja, ko šta prokomentariše taj je dušman, mi znamo najbolje, ta to ti.

Rezultat(e) (ne)vidimo

laku noć
Nema potrebe biti sarkastičan moj cilj je bio da pričamo argumentima. I nikad mi nije bio problem pričati sa nekim ko ne misli kao ja.
Ja samo hoću još jednom reci da se na ovaj način ne pomaže Adzemu a Adzem je nas a imam utisak da smo doveli trenera iz npr srbije da bi imao veću podršku navijača i mnogo više strpljenja bi bilo za nekog takvog, e to mi nikako nije jasno.

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Charlie Sheen
Kontakt:

čet avg 10, 2017 2:09 am

I da,mislim da smo tek sad na pravom putu.Nas trener,gurnuti su omladinci,dovedeni su relativno mladi igraci sa pravilnim razvojem karijere (Graovac,Zec,Ramovic) i par iskusnijih (Projic Kajkut) koji sigurno mogu valjati i u ovoj situaciji su pojacanja.
Bice ba to ljudi sve ok jebemu majku sta odma na najgore scenarije se spremamo,klepimo li Borca ili nedo Bog ako bi ga Kajkut zabio na Kosevu za pobjedu pisali bi peticiju za njegov spomenik da se digne.

Amidza
Kontakt:

čet avg 10, 2017 2:40 am

Danas u nekoj frci, sretoh havera u prolazu nekako, rece "doveli smo Kajkuta", kontam fura me, nije mi bilo do toga na onoj vrucini, kad ono fakat. :D

Prvo, odlicne vijesti za ove ugovore s mladicima. Sto se Kajkuta tice, ako on zabije 10+ golova, halalice mu se sve. Da je tragikomicno dovest frajera koji se javno sramoti i bavi "intenzitetom", jeste, al eto. Nije ni problem u Kajkutu nego u tome sto nismo vidjeli ni S od sistema koji nam je obecavan, od OP-a pa dalje. To sad isplivava na povrsinu. Kada se radi stihijski, a nemas rezultat ili igru kao pokrice, svaki problem ispliva kad-tad. Sve sto ima veze sa sportom u nasem klubu ili ne stima nikako ili stagnira. Pisano o tome milion postova, i ja sam ih stotine sam napisao, pa nema potrebe da se ponavljam. Nije Kajkut problem, on je samo personifikacija problema, tog manjka vizije i sistema i ljudi su na to kivni. Vecina ih ne zna na sta ili u koga da uperi prst, pa se to negdje ispoljava. Dodajte na to sve ispustenu titulu, smjene, turbulencije i katastrofalnu igru protiv Viteza i dobijete ovo - negativnu, toksicnu atmosferu.

Nije da nema dobrih stvari, ima ih hvala Bogu dosta, ali uprava sujetno i tvrdoglavo ide iz greske u gresku i daje ljudima povoda da budu ovako negativno naelektrisani. Ja se nadam da ce sve ovo na dobro izac. Jedini pravi lijek je rezultat. To ce neutralizirat svu ovu negativu, ali takve stvari ce nastaviti da izlaze na povrsinu sve dok se potpuno ne reorganizuje i redefinise ono sto nazivamo "sportski segment."

Do tad, rahat patnja s povremenim euforicnim bljeskovima.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

chile
Kontakt:

čet avg 10, 2017 2:52 am

Eh tugo moja raja se tjesi da nam je kajkut pojacanje, neki nrane i opravdavaju dovodjenje na sve nacine. Raji je prekipilo i ne toliko sto nema rezultata i titule ni ranije je ne osvajasmo svake godine.Raji je pun qurac poluigeaca i otpadaka ponajvise iz Zrinjskog i preko Drine. O igri je suvisno i govoriti mladji navijaci jos nisu dozivjeli, a stariji su i zaboravili kad je Zeljo na Grbavici dobro odigrao kad je protivnika 20-25min satjerao u kazneni da glave ne moze dici.
Kako smo proslu godinu radi istocne tribine imali za nase uslove sjajnu posjetu sad kad se navuce preko 3-4 milje u klubu ce se udarati nogom u dupe. Kakav Cenan i slicni likovi, realnost je da oni odbijaju raju. Tuzno je vidjeti da kod nas u klubu ostaju i rade ljudi koji su tu sezonu dvije bili i to promatraci s klupe i tribina. Lose se radi to vidi svako ko hoce da otvori oci, mene nebi sekunde zacudilo da Nikolic i kajkut ostanu u klubu jer su boze moj dobri momci i zasluzuju.
ps. E cuj kajkut pojacanje...da nije tuzno bilo bi i smijesno.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Brkoo
Kontakt:

čet avg 10, 2017 3:48 am

Koliko godina je proslo,
od kad Kajkut nije doso,
prizivali ga malo,
i danas puce,
vijest ko balon,
da dolazi u Zelju, on.

Svi navijaci ko na bobama,
a ja ko u zatvoru,
cekam da mi sude.
Kajkuta mi kude, Zeljo.

Zeljo, ti ne znas,
Zeljo, da ranjen sam,
Zeljo, u srce bas,
Zeljo, zar me opet,
bez titule ostavljas.

Koliko godina je proslo,
otkad Kajkut nije doso,
osporavan do bola,
jer je stara skola, Zeljo.

Kazu mnogi,
da ne vrijedi,
taj Kajkut,
ni crno ispod nokata,
a prodao bih zbog njega,
i oca i brata,
kad bi donio nam titulu, Zeljo.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

bablaz
Kontakt:

čet avg 10, 2017 6:48 am

U svakoj liniji po jedan bez ikakvog motiva: Bogocevic Zeba Kajkut. Pa imali smo djecu 96-te koji su bili vreca za nabijanje, Zmaj nam dao 9, gurbeti 5... za 2 godine meni najdraza titula ( Guso,Kruzik, Buki Kurt, Cica, Djelo, SOPA, PEHLI, ZUBAN... ) napravili Dzeku, Zuku, Sehu, Baju, Cocu, Stilu, ... i mi dovedemo 33-godisnjeg Kajkuta, SMIJESNO. volio bih da Sale bude bolji od Lendrica, Nadam se da bude u rangu Steve, ocekujem da bude goti od Joce

storm_raider
Kontakt:

čet avg 10, 2017 6:55 am

GoodisonPark je napisao/la:
čet avg 10, 2017 12:50 am
storm_raider je napisao/la:
čet avg 10, 2017 12:31 am
GoodisonPark je napisao/la:
čet avg 10, 2017 12:25 am
Nikad ružno slovo nisam napisao protiv uprave i ljudi u klubu. Uvijek sam naglašavao da nije lahko izboriti se sa svim problemima u kojima smo bili.

Ne tražim ni Jašareviće ni Vukotiće već samo maksimum, borbu i izgaranje na terenu. Što se tiče mene sve je bilo u redu, zaokret sa Adžemom i forsiranje naših mladih snaga, ali kajkut (glumac i pjevač) nam nije trebao pa taman da završimo u ligi za opstanak, a nije baš da smo toliko očajni bili bez njega, vrlo loš potez i normalno da ću kritikovati.

Kome ovakva kritika nije normalna taj treba dobro da se zapita i o ličnom karakteru i o trenutnom imidžu i reputaciji a znamo kakvu je naš Željezničar imao od postanka. Kod nas nikad nisu igrali najbolji i najskuplji igrači već oni koji cijene i poštuju Željin dres. Ovo nisu nikakve megalomanske želje već normalan put koji moramo slijediti i kojeg se moramo držati ako želimo da gledamo na terenu igrače koji u svakom pogledu zaslužuju da budu dio tima koji skoro stoljeće opstaje i u najtežim uslovima i sa kojim se mi navijači poistovjećujemo isto toliko vremena.
Lijepo napisano prijatelju. Nema nazalost vise takvih na trzistu.. A trenere kao sto je kosarkaski Dule Vujosevic ne mozemo dovesti.
Ima vjeruj, evo Graovac je prepoznao to "nešto" i tražio da dođe, ima još igrača koliko hoćeš kojima je san da obuku Željin dres (vjerovatno je i Sinan Ramović jedan od njih). Ima njih i u našem omladinskom pogonu ima ih i po cijeloj državi samo ih treba pronaći. Željo je brend i to ne može nestati preko noći. To nam mora biti i kratkoročni i dugoročni cilj da dovedemo momke koji znaju šta je Željo, pa i ako nisu baš 100% načisto moramo im to pokazati i nacrtati ako treba.

Davno sam pisao da se prije svake utakmice namjenski treba odabrati jedan odlomak iz naše teške i bogate historije, 10 minuta prije utakmice pročitati jasno i glasno, pa neka igrači sa tom mišlju izlaze na teren, neka znaju kako su nekada igrači našeg kluba prolazili scile i haribde da bi njima omogućili priliku da istrče u mnogo boljim i ljepšim uslovima. Da ih bude sram i stid ako teren napuste a da nisu pružili i zadnji atom snage.

Moramo pod hitno vratiti vrijednosti koje smo njegovali i čuvali, ovo odobravanje većine na kajkuta je znak da nam je haman pa svejedno što nam je neko juče yebo i Želju i majku a mi ga danas kao trebamo gladiti po mudima samo da zabije poneki gol. Ma pišam mu se na golove pa taman 50 da ih zabije jer nije sve ni u golovima, ima tu i karaktera i poštenja i fer playa i još ponešto..
Hm.. to sa Graovcem i Sinanom si pogodionpoentu. Naravno da je Zeljo brend. Ali i Miro je bio placenik, pa je odigrao. Ko kaze da ni on nekada nije pjevao nesto u nekoj svlacionici. Mozda nesto i gore. To sto ne znamo, znaci da je lakse?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

storm_raider
Kontakt:

čet avg 10, 2017 7:03 am

čet avg 10, 2017 1:20 am
pile87 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 1:12 am
Meni iskreno pojedini ljudi nisu nikako jasni, iskreno i ne trudim se da ih shvatim, mislim da ne bi imalo smisla i da bi to bilo pravo gubljenje vremena.
Evo uzmimo da su Amar, Edis i Adzem naši kao i sto jesu. Jel treba njih trojicu gledati istim očima, po meni treba. Jel trebaju dobiti podjednako šansu, ja mislim da trebaju.
Ali isto tako mislim da se ovim naprdjivanjem ne daje podrška kakva bi trebala Adzemu u trenutku kada mu najviše treba.
Ako je neki igrač došao, onda ga je i trener aminovao a to je uradio jer mu taj igrač treba.
Grešaka je bilo uvijek i biće ih u buducnosti isto tako.
Stanceski nam odnese 200 000 a nije pošteno sutnuo loptu u našem klubu, jedan Tica je plaćen 150 000 dolara nekom ukrajinskom klubu i to nismo platili na vrijeme pa je na to plaćeno i podosta penala a na sve to plate i keš na ruke dodje da smo loši pola milion na njemu, samo na jednom igraču.
I sve se to desi i nakon toga se pojave neki igrači niodkud i postanu dio Zeljine priče.
Šta hoću reći da je Tica tad izgledao strasan igrač za naše uslove i da je Stanceski bio možda i najbolji igrač lige ali nisu mogli kod nas igrati. I da je imalo itekako smisla dovesti ih ali na našu žalost nije išlo.
Sa ovim kvalitetom igrača koji igraju našu ligu greške su ceste i dešavaju se konstantno ne samo sad nego od kad se igra ova liga.
Da bi privolio igrača nešto boljih karakteriatika kod nas da dodje on pored para gleda gleda atmosferu gleda infrastrukturu svašta nešto.
I svi bi trebali biti malo svjesni gdje se trenutno nalazimo i gdje se nalazimo proteklih 20 godina kao klub.
Najlakse je stajati sa strane i naprdjivati. Uostalom pustite neka rezultati kažu kako stoje stvari.

Na Stančeskom smo bili loši pola miliona, a sada zarađujemo na raskidima. Onda nismo uzimali titule, bili čisti prosjek lige, sad haramo, sve prekucavamo, Zrinjskog naročito, još kad im otmemo kojeg +30 rezervnog veznjaka, jebaćemo im znanje.

Još je bolje stabilizovati klub, a onda pomisliti da sve znaš o fudbalu. Isto je uradila i pitarska uprava.

A rezultat, pa rezultat je odličan, prosjek BiH lige, u borbi za Europu. San svakog navijača.
Mislis Tica? Jeste, i ocrnili klub na svim drugim poljima. I onda se dovedes u situaciju da zavisis od jednog covjeka. Nije to dobro za klub, iako je legenda.

Dodje li na svoje?

Sto se tice ostalog, anketa pokazuje da si dio ovih 'glasnijih', a ne ovih koji ce ipak dati podrsku Kajkutu, a vecina su. Ako osvojimo titulu i Kajkut zabije par golova, slavices je kao i svi mi. A sto se tice ostalog, Europa je cilj, i cilj je bio ispunjen. To je u odnosu na Mulalica upgrade.

Ajzea
Kontakt:

čet avg 10, 2017 7:45 am

vobznaazna je napisao/la:
čet avg 10, 2017 1:38 am
Ljudi iz uprave su izabrali dugi.. put umjesto da pocnu od sportskog segmenta i ulaganja u ekipu igracki kadar itd oni izaberu da krenu od tribina koje i onako zjape polu prazne nismo je 3 puta do sad napunili a bit Ce sve slabije popunjena jer nemamo ni igru ni igrace ni rezultate zahvaljujući toj istoj upravi.... Hvala na istoku al prije svega zelim igru rezultate titulu igrace koji dolikuju Zeljin dresu a ne poluamatere ulozi te malo u igracki kadat
Čitam ovo i sve kontam na kako niske grane forum spade. Dno dna ! Fuj koliko smo nezahvalni..

Ugasite forum !

teteac8684
Kontakt:

čet avg 10, 2017 7:50 am

Okolele je napisao/la:
sri avg 09, 2017 11:31 pm
Najjaca su ova djecija razmisljanja Ćenan pitar dosao da nas sjebe.. :r
Dovodi igrače na svoju ruku :zid: :zid:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet avg 10, 2017 8:13 am

Nije bitam stadion bitni su igraci ......
Željezničar ante portas !

dres_na_pruge
Kontakt:

čet avg 10, 2017 8:17 am

Ovdje dosta ljudi ima sindrom divova :sarajevo1: ,mi smo Željo ovo ono :doktor: ,šta si bolan nebio?!?
Nismo poštena dresa imali,sad kad ljudi koji znaju i vole Želju (a nisu kinezi) uz pomoć svih nas grade Želju tj nadograđuju na ime i prezime,upali se taj bordo dnk u ljudima i hoce hljeba preko pogače.
Da su bezgrešni nisu,ali su zlatni kakvi su dosad bili i to oni koji su "titule"donosili,mislim da se trebamo početi ugledati na regiju a ne na našu mahalu jer nam tu nema baš repera.

storm_raider
Kontakt:

čet avg 10, 2017 8:19 am

Ajzea je napisao/la:
čet avg 10, 2017 7:45 am
vobznaazna je napisao/la:
čet avg 10, 2017 1:38 am
Ljudi iz uprave su izabrali dugi.. put umjesto da pocnu od sportskog segmenta i ulaganja u ekipu igracki kadar itd oni izaberu da krenu od tribina koje i onako zjape polu prazne nismo je 3 puta do sad napunili a bit Ce sve slabije popunjena jer nemamo ni igru ni igrace ni rezultate zahvaljujući toj istoj upravi.... Hvala na istoku al prije svega zelim igru rezultate titulu igrace koji dolikuju Zeljin dresu a ne poluamatere ulozi te malo u igracki kadat
Čitam ovo i sve kontam na kako niske grane forum spade. Dno dna ! Fuj koliko smo nezahvalni..

Ugasite forum !
Necemo gasiti forum, iako vodjen srcem isto sam pomislio. Neka ima i ovakvih, jer ih ima i na tribinama i obicno su najglasniji.

Pogledas na anketu i vidis opet sta vecina misli.

Plava Porodica
Kontakt:

čet avg 10, 2017 8:28 am

sri avg 09, 2017 11:33 pm
sri avg 09, 2017 11:29 pm
sri avg 09, 2017 11:24 pm

Naravno i postuje se, kao i svako ovdje. A imas i pravo da ti se cini. Postojao je i prije 30 godina, postojace jos 3000, ali je pitanje, onako usputno, koliko je yx osobi stalo da se javi u prosjeku svaka 3-4 mjeseca i pokusa nahraniti ego. Po njega dobro, po Zelju nije. A hronicno nije u pravu, kao sto anketa i potvrdjuje. Moze se i on korigovati, a moze i potonuti (gluho bilo).
Nope prijatelju, nisu moji postupci doveli do situacije koja je loša po Željezničar nego petljanje ljudi, kojima to nije struka, u fudbal. Vrlo jednostavno za shvatiti. Bilo jednostavno, jednostavno je i biće jednostavno, na žalost. Ko hoće da razmisli, mozgom, a ne egom, sujetom ili stavom ja sam uradio to i to pa to znači da znam sve, a veze nemam šta radim.

Sve se može korigovati, ako postoji volja. Ovako, nema korekcije, jer su ovo gluposti koje se ponavljaju i koje štete klubu.
To ti pricam, nisu ni moji. Ali, nisu doveli ni do situacije koja je losa po Zeljeznicar nego petljanje ljudi kojima je struka lopovluk. Veoma jednostavno za shvatiti.

Nazalost, iz minusa smo krenuli. Sada ima nelogicnosti, i meni prvom, ali pljuvati Kajkuta koji jos nije ni oznojio dres je nebuloza. Srecom, veoma mala i benigna po klub. Manjinska takoreci.
Greška..velika greška.
Ovaj broj na anketi ZA može rasti do stotke, povučeni pričom sa foruma ovih što su Za, i uvjetom daj šta daš može otići taj broj do maksimalnih milju ljudi.
A šta ćemo sa grupom koja je već zauzela stav povodom njegovog dolaska, simpatizera koji na sav glas kritikuju ovakav potez jer i nisu toliko upućeni u klub, očekujući nekog u rangu Ivana, pa i nas kojima jedan ovakav potez je sve osim planiranog ili ti ga sistemskog dovođenja. Vidjet će se sve na utakmici moj @storme. Ovo je samo još više razdrmalo raju.
Dvije zadnje godine nas i sam Bog kažnjava jer sve želimo instant, i tek kad pomisliš da im je došlo iz guzice u glavu, prave isti potez. Isto će nam se desiti i na kraju ove sezone, jer ovako ne može. Ovo nije put ka pravljenju tima od knjiga u kancelarijama do lopte na terenu. Jedan dio funkcioniše jer se sve polahko i sa planom radi,navijači su to prepoznali i u ovoj ovakvoj državi, sa brojem nezaposlenih haman tolikim koliko je i zaposlenih skupili smo toliko koliko smo skupili. Jer se zdrava cjelina prepozna, rad i nagrada stižu sami od sebe. Veliki je umor stajao iza toga. Dok sa druge strane, ne učimo iz svojih grešaka i to je ključni problem. Sinoć sam napisao nije to do prezimena Kajkut, Krstanović ili Stojanović.
Da ne govorim o nekim nefudbalskim stvarima koje su vezane za tog igrača.
Inače, @goodison je napisao dosta dobrih postova sinoć..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava