Malo sam sarkastičan, jer su postupci prema Odi, Amaru i Vladi ( Edisa ću izuzeti, jer je bio baš tvrdoglav ) bili ili i dalje jesu jako nekorektni, za razliku od masnog Aldina brata. Kad se tako bahato ponašaš, nije dobro. Ne vidim tu boljitak kluba nego neki kapric, sujetu, ponos ili zasluge sa pričom ja, ja i samo ja, ko šta prokomentariše taj je dušman, mi znamo najbolje, ta to ti.pile87 je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 1:41 amMožda ti tako vidiš stvari ja ih ne vidim i to je tvoja proekcija iz glave da su ljudi koji spominjes nazvani levatima.nikad_izvini je napisao/la:Postupci su ih prikazali levatima, za razliku od Čenana, čovjek ko polarni međed zaštićen, no jebiga, zaslužio je, za razliku od ovih ostalih.
Što se tiče Livaje, ko je pogledao prvu prijateljsku u Mostaru vidio je gdje smo s njim, a faktura bijaše uručena Odoviću, nakon svegaPo zaslugama, logično. Šta je uradio, ništa strašno, zamal uzeo titulu sa ekipom kojoj su predviđali borbu za sredinu tabele i onda prošao dva pretkola EL i potačkao se sa Standardom. Zaradio nekoliko miliona i noga. Za razliku od Čenan, sasvim logični potezi.
Ne mora značiti da smo ni ti ni ja u pravu ali ja ne volim da pisemo o tvojim insuinacijama. Ja konto u najmanju ruku naci ćeš deaet stvari gdje se govori da su ti ljudi levati sa koliko si sigurnosti to napisao.
Joco Stokic je docekan ko narodni heroj ostalo svi znamo, a to je zato što imamo nerealna ocekivanja. Bit onoga što sam počeo pisati a svi su preskočili i uhvatili se manje bitnih stvari je da se ovako ne pomaže Adzemu a meni je Azem nas kao što je bio Oda, Edis ili Amar.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Nema potrebe biti sarkastičan moj cilj je bio da pričamo argumentima. I nikad mi nije bio problem pričati sa nekim ko ne misli kao ja.nikad_izvini je napisao/la:Malo sam sarkastičan, jer su postupci prema Odi, Amaru i Vladi ( Edisa ću izuzeti, jer je bio baš tvrdoglav ) bili ili i dalje jesu jako nekorektni, za razliku od masnog Aldina brata. Kad se tako bahato ponašaš, nije dobro. Ne vidim tu boljitak kluba nego neki kapric, sujetu, ponos ili zasluge sa pričom ja, ja i samo ja, ko šta prokomentariše taj je dušman, mi znamo najbolje, ta to ti.pile87 je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 1:41 amMožda ti tako vidiš stvari ja ih ne vidim i to je tvoja proekcija iz glave da su ljudi koji spominjes nazvani levatima.nikad_izvini je napisao/la: Postupci su ih prikazali levatima, za razliku od Čenana, čovjek ko polarni međed zaštićen, no jebiga, zaslužio je, za razliku od ovih ostalih.
Što se tiče Livaje, ko je pogledao prvu prijateljsku u Mostaru vidio je gdje smo s njim, a faktura bijaše uručena Odoviću, nakon svegaPo zaslugama, logično. Šta je uradio, ništa strašno, zamal uzeo titulu sa ekipom kojoj su predviđali borbu za sredinu tabele i onda prošao dva pretkola EL i potačkao se sa Standardom. Zaradio nekoliko miliona i noga. Za razliku od Čenan, sasvim logični potezi.
Ne mora značiti da smo ni ti ni ja u pravu ali ja ne volim da pisemo o tvojim insuinacijama. Ja konto u najmanju ruku naci ćeš deaet stvari gdje se govori da su ti ljudi levati sa koliko si sigurnosti to napisao.
Joco Stokic je docekan ko narodni heroj ostalo svi znamo, a to je zato što imamo nerealna ocekivanja. Bit onoga što sam počeo pisati a svi su preskočili i uhvatili se manje bitnih stvari je da se ovako ne pomaže Adzemu a meni je Azem nas kao što je bio Oda, Edis ili Amar.
Rezultat(e) (ne)vidimo
laku noć
Hm.. to sa Graovcem i Sinanom si pogodionpoentu. Naravno da je Zeljo brend. Ali i Miro je bio placenik, pa je odigrao. Ko kaze da ni on nekada nije pjevao nesto u nekoj svlacionici. Mozda nesto i gore. To sto ne znamo, znaci da je lakse?GoodisonPark je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 12:50 amIma vjeruj, evo Graovac je prepoznao to "nešto" i tražio da dođe, ima još igrača koliko hoćeš kojima je san da obuku Željin dres (vjerovatno je i Sinan Ramović jedan od njih). Ima njih i u našem omladinskom pogonu ima ih i po cijeloj državi samo ih treba pronaći. Željo je brend i to ne može nestati preko noći. To nam mora biti i kratkoročni i dugoročni cilj da dovedemo momke koji znaju šta je Željo, pa i ako nisu baš 100% načisto moramo im to pokazati i nacrtati ako treba.storm_raider je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 12:31 amLijepo napisano prijatelju. Nema nazalost vise takvih na trzistu.. A trenere kao sto je kosarkaski Dule Vujosevic ne mozemo dovesti.GoodisonPark je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 12:25 amNikad ružno slovo nisam napisao protiv uprave i ljudi u klubu. Uvijek sam naglašavao da nije lahko izboriti se sa svim problemima u kojima smo bili.
Ne tražim ni Jašareviće ni Vukotiće već samo maksimum, borbu i izgaranje na terenu. Što se tiče mene sve je bilo u redu, zaokret sa Adžemom i forsiranje naših mladih snaga, ali kajkut (glumac i pjevač) nam nije trebao pa taman da završimo u ligi za opstanak, a nije baš da smo toliko očajni bili bez njega, vrlo loš potez i normalno da ću kritikovati.
Kome ovakva kritika nije normalna taj treba dobro da se zapita i o ličnom karakteru i o trenutnom imidžu i reputaciji a znamo kakvu je naš Željezničar imao od postanka. Kod nas nikad nisu igrali najbolji i najskuplji igrači već oni koji cijene i poštuju Željin dres. Ovo nisu nikakve megalomanske želje već normalan put koji moramo slijediti i kojeg se moramo držati ako želimo da gledamo na terenu igrače koji u svakom pogledu zaslužuju da budu dio tima koji skoro stoljeće opstaje i u najtežim uslovima i sa kojim se mi navijači poistovjećujemo isto toliko vremena.
Davno sam pisao da se prije svake utakmice namjenski treba odabrati jedan odlomak iz naše teške i bogate historije, 10 minuta prije utakmice pročitati jasno i glasno, pa neka igrači sa tom mišlju izlaze na teren, neka znaju kako su nekada igrači našeg kluba prolazili scile i haribde da bi njima omogućili priliku da istrče u mnogo boljim i ljepšim uslovima. Da ih bude sram i stid ako teren napuste a da nisu pružili i zadnji atom snage.
Moramo pod hitno vratiti vrijednosti koje smo njegovali i čuvali, ovo odobravanje većine na kajkuta je znak da nam je haman pa svejedno što nam je neko juče yebo i Želju i majku a mi ga danas kao trebamo gladiti po mudima samo da zabije poneki gol. Ma pišam mu se na golove pa taman 50 da ih zabije jer nije sve ni u golovima, ima tu i karaktera i poštenja i fer playa i još ponešto..
Mislis Tica? Jeste, i ocrnili klub na svim drugim poljima. I onda se dovedes u situaciju da zavisis od jednog covjeka. Nije to dobro za klub, iako je legenda.nikad_izvini je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 1:20 amNa Stančeskom smo bili loši pola miliona, a sada zarađujemo na raskidima. Onda nismo uzimali titule, bili čisti prosjek lige, sad haramo, sve prekucavamo, Zrinjskog naročito, još kad im otmemo kojeg +30 rezervnog veznjaka, jebaćemo im znanje.pile87 je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 1:12 amMeni iskreno pojedini ljudi nisu nikako jasni, iskreno i ne trudim se da ih shvatim, mislim da ne bi imalo smisla i da bi to bilo pravo gubljenje vremena.
Evo uzmimo da su Amar, Edis i Adzem naši kao i sto jesu. Jel treba njih trojicu gledati istim očima, po meni treba. Jel trebaju dobiti podjednako šansu, ja mislim da trebaju.
Ali isto tako mislim da se ovim naprdjivanjem ne daje podrška kakva bi trebala Adzemu u trenutku kada mu najviše treba.
Ako je neki igrač došao, onda ga je i trener aminovao a to je uradio jer mu taj igrač treba.
Grešaka je bilo uvijek i biće ih u buducnosti isto tako.
Stanceski nam odnese 200 000 a nije pošteno sutnuo loptu u našem klubu, jedan Tica je plaćen 150 000 dolara nekom ukrajinskom klubu i to nismo platili na vrijeme pa je na to plaćeno i podosta penala a na sve to plate i keš na ruke dodje da smo loši pola milion na njemu, samo na jednom igraču.
I sve se to desi i nakon toga se pojave neki igrači niodkud i postanu dio Zeljine priče.
Šta hoću reći da je Tica tad izgledao strasan igrač za naše uslove i da je Stanceski bio možda i najbolji igrač lige ali nisu mogli kod nas igrati. I da je imalo itekako smisla dovesti ih ali na našu žalost nije išlo.
Sa ovim kvalitetom igrača koji igraju našu ligu greške su ceste i dešavaju se konstantno ne samo sad nego od kad se igra ova liga.
Da bi privolio igrača nešto boljih karakteriatika kod nas da dodje on pored para gleda gleda atmosferu gleda infrastrukturu svašta nešto.
I svi bi trebali biti malo svjesni gdje se trenutno nalazimo i gdje se nalazimo proteklih 20 godina kao klub.
Najlakse je stajati sa strane i naprdjivati. Uostalom pustite neka rezultati kažu kako stoje stvari.
Još je bolje stabilizovati klub, a onda pomisliti da sve znaš o fudbalu. Isto je uradila i pitarska uprava.
A rezultat, pa rezultat je odličan, prosjek BiH lige, u borbi za Europu. San svakog navijača.
Čitam ovo i sve kontam na kako niske grane forum spade. Dno dna ! Fuj koliko smo nezahvalni..vobznaazna je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 1:38 amLjudi iz uprave su izabrali dugi.. put umjesto da pocnu od sportskog segmenta i ulaganja u ekipu igracki kadar itd oni izaberu da krenu od tribina koje i onako zjape polu prazne nismo je 3 puta do sad napunili a bit Ce sve slabije popunjena jer nemamo ni igru ni igrace ni rezultate zahvaljujući toj istoj upravi.... Hvala na istoku al prije svega zelim igru rezultate titulu igrace koji dolikuju Zeljin dresu a ne poluamatere ulozi te malo u igracki kadat
Necemo gasiti forum, iako vodjen srcem isto sam pomislio. Neka ima i ovakvih, jer ih ima i na tribinama i obicno su najglasniji.Ajzea je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 7:45 amČitam ovo i sve kontam na kako niske grane forum spade. Dno dna ! Fuj koliko smo nezahvalni..vobznaazna je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 1:38 amLjudi iz uprave su izabrali dugi.. put umjesto da pocnu od sportskog segmenta i ulaganja u ekipu igracki kadar itd oni izaberu da krenu od tribina koje i onako zjape polu prazne nismo je 3 puta do sad napunili a bit Ce sve slabije popunjena jer nemamo ni igru ni igrace ni rezultate zahvaljujući toj istoj upravi.... Hvala na istoku al prije svega zelim igru rezultate titulu igrace koji dolikuju Zeljin dresu a ne poluamatere ulozi te malo u igracki kadat
Ugasite forum !
Greška..velika greška.storm_raider je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 11:33 pmTo ti pricam, nisu ni moji. Ali, nisu doveli ni do situacije koja je losa po Zeljeznicar nego petljanje ljudi kojima je struka lopovluk. Veoma jednostavno za shvatiti.nikad_izvini je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 11:29 pmNope prijatelju, nisu moji postupci doveli do situacije koja je loša po Željezničar nego petljanje ljudi, kojima to nije struka, u fudbal. Vrlo jednostavno za shvatiti. Bilo jednostavno, jednostavno je i biće jednostavno, na žalost. Ko hoće da razmisli, mozgom, a ne egom, sujetom ili stavom ja sam uradio to i to pa to znači da znam sve, a veze nemam šta radim.storm_raider je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 11:24 pm
Naravno i postuje se, kao i svako ovdje. A imas i pravo da ti se cini. Postojao je i prije 30 godina, postojace jos 3000, ali je pitanje, onako usputno, koliko je yx osobi stalo da se javi u prosjeku svaka 3-4 mjeseca i pokusa nahraniti ego. Po njega dobro, po Zelju nije. A hronicno nije u pravu, kao sto anketa i potvrdjuje. Moze se i on korigovati, a moze i potonuti (gluho bilo).
Sve se može korigovati, ako postoji volja. Ovako, nema korekcije, jer su ovo gluposti koje se ponavljaju i koje štete klubu.
Nazalost, iz minusa smo krenuli. Sada ima nelogicnosti, i meni prvom, ali pljuvati Kajkuta koji jos nije ni oznojio dres je nebuloza. Srecom, veoma mala i benigna po klub. Manjinska takoreci.