Nemoj tako ovdje odmah ce se smatrati opozicijombianco blu je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 11:15 pmcenane odlazi. Nije mi jasno kako ga možete podržavati, pitar mrtvi, uništiće Želju!
Nemoj tako ovdje odmah ce se smatrati opozicijombianco blu je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 11:15 pmcenane odlazi. Nije mi jasno kako ga možete podržavati, pitar mrtvi, uništiće Želju!
odlično pitanje liga, riješićemo to interno
Ili pisi konstruktivno i argumentuj.
Zato sto su imali pola godine da nadju zamjenu za Lendrica a oni dovedu Kajkuta koji je bio rezervni napadac Zrinjskog. I sta sad? Hoces titulu a Zrinjski ima Handzica i Bilbiju a mi imamo te koje imamo. Cak su Fajic (Krupa) i Mahmutovic (Celik) bolja pojacanja. Nemislim da su i oni kalibar za nesto veliko, ali su bolji od Kajkuta. Pa jeste Cenan amater, covjek nema nikakvih referenci. Ja potpuno razumijem da se nema novaca zbog ulozenog u stadion i infrastrukturu, ali se onda treba to javno reci, sta su prioriteti za sezonu i naredni period, a ne ici sa starom parolom " Zeljo je najveci klub u BiH, uvjek ide na titulu". Graovac i Ramovic su dobra pojacanja i to ljudi odma prepoznaju. Pozitivno je isto sto se vise ima **** na mlade igrace sa Adzemom.Okolele je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 11:48 pmProblem je ljudi sto vi hocete za dva miliona i da napravite dvije tribine,i teren po evropskim standardima i reflekotore za trecu kategoriju i reprezentaciju na Grbavici,i da platis dug,i da imate igracki sastav koji ce dominirati ligom i da imate trenera koji ce jebati majku i igracima i upravi i svima redom,koji ce igrati totalni fudbal..Hocete li vi mozda dati te pare..Hocete i Ordagica,Vukotica,Jasarevica itd..Hocete li vi mozda dati pare za te igrace..Navedite mi par razloga sto pljujete po Ćenanu,ne branim covjeka,briga me ko ce biti na njegovom mjestu jer i taj koji dodje na njegovo mjesto nece moci dovesti pomenute igrace bez dobrog kesa..Je li Zec bio mozda i najbolji igrac Slobode prosle sezone,Jeste..Je li Graovac jedan od bolji stopera lige u bivsi reprezentativac.Jeste..Je li Sinan bio jedna a mozda i najbolji igrac Mladosti..Jeste..Jeste bez razloga odmah na noz docekali potpis Projica a trenutno momak jedan od boljih igraca u ekipi.Jeste..Jesu ti igraci dosli dok je Ćenan tu..Jesu..Ne kazem da covjek nema fula ali se pretjeruje do maksimuma..Sad ce neki reci,zaradili od Lendrica,,zaradili od Baje,,zaradili od Evrope,ovog onog a niko se ne pita jesu li te pare legle..Niko se ne pita je li istok otplacen..
Ne smatra te niko ničim, ako imaš pravo da napišeš to ocito imaš, onda uzmi u obzir da ima neko i drugi pravo da napise ako ne misli tako. To se zove demokratija. I nemoj te socijalne priče i jadikovanja jer je glupa ko ti brani i da budeš opozicija ako hoćeš ali se ne moraju svi slagati sa tobom.SIMA_SIMAU je napisao/la:Nemoj tako ovdje odmah ce se smatrati opozicijombianco blu je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 11:15 pmcenane odlazi. Nije mi jasno kako ga možete podržavati, pitar mrtvi, uništiće Želju!
Ne ne ne drug ovdje se smatras izdajicom ako kojim slucajem napises sta protiv uprave i Cenana.pile87 je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 12:11 amNe smatra te niko ničim, ako imaš pravo da napišeš to ocito imaš, onda uzmi u obzir da ima neko i drugi pravo da napise ako ne misli tako. To se zove demokratija. I nemoj te socijalne priče i jadikovanja jer je glupa ko ti brani i da budeš opozicija ako hoćeš ali se ne moraju svi slagati sa tobom.SIMA_SIMAU je napisao/la:Nemoj tako ovdje odmah ce se smatrati opozicijombianco blu je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 11:15 pmcenane odlazi. Nije mi jasno kako ga možete podržavati, pitar mrtvi, uništiće Želju!
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
A ko ti je rekao da si izdajica? I moram te razočarati neće Cenan nidje.SIMA_SIMAU je napisao/la:Ne ne ne drug ovdje se smatras izdajicom ako kojim slucajem napises sta protiv uprave i Cenana.pile87 je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 12:11 amNe smatra te niko ničim, ako imaš pravo da napišeš to ocito imaš, onda uzmi u obzir da ima neko i drugi pravo da napise ako ne misli tako. To se zove demokratija. I nemoj te socijalne priče i jadikovanja jer je glupa ko ti brani i da budeš opozicija ako hoćeš ali se ne moraju svi slagati sa tobom.SIMA_SIMAU je napisao/la: Nemoj tako ovdje odmah ce se smatrati opozicijom
Sportski dio nam stopa ima 3 godine mi kile ne mozemo...dovodimo istrosene igrace i normalno djabne.
Evo zaradili su finu love znaci na zimu se moze ocekivati kakvo zvucno pojacanje?
A najvece pojacanje bi bilo da se otjera ovo pitarsko govno i dovede Amar na to mjesto.
Nece ti to etiketiranje proci. Ko ti je napisao da si izdajica? Niko nikome nije. Pomislicu jos da si i zlonamjeran. Evo matori (ali omiljeniSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 12:15 amNe ne ne drug ovdje se smatras izdajicom ako kojim slucajem napises sta protiv uprave i Cenana.pile87 je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 12:11 amNe smatra te niko ničim, ako imaš pravo da napišeš to ocito imaš, onda uzmi u obzir da ima neko i drugi pravo da napise ako ne misli tako. To se zove demokratija. I nemoj te socijalne priče i jadikovanja jer je glupa ko ti brani i da budeš opozicija ako hoćeš ali se ne moraju svi slagati sa tobom.SIMA_SIMAU je napisao/la:
Nemoj tako ovdje odmah ce se smatrati opozicijom
Sportski dio nam stopa ima 3 godine mi kile ne mozemo...dovodimo istrosene igrace i normalno djabne.
Evo zaradili su finu love znaci na zimu se moze ocekivati kakvo zvucno pojacanje?
A najvece pojacanje bi bilo da se otjera ovo pitarsko govno i dovede Amar na to mjesto.
AmH79 je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 12:28 amVidovnjaci, egocentrici, sentimentalci, tradicionalisti...
"JA sam davno rekao", "JA ovo ovako necu", "JA ne idem vise na utakmice", "JA...."
Zivimo u supku Evrope.
Bivsi prvak Evrope iz naseg grada ne postoji.
Glavni grad nam zimi nema aerodrom a ljeti vode.
U koliko ste politickih inicijativa ukljuceni?
Na koliko drustveno korisnih projekata radite?
Razmisljate li o tome kako nam moze biti bolje? Educirate li se?
Za sve lose u nasim zivotima krivi smo samo mi sami!
Igraj, moj Zeljo, dobro ili lose, samo igraj. Da te ima, dovoljno je.
DerekDuval je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 12:00 amDa li nam Larsson ovim klipom hoce reci da nam dolazi Besirovic iz Radnika? 3:06
AmH79 je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 12:28 amVidovnjaci, egocentrici, sentimentalci, tradicionalisti...
"JA sam davno rekao", "JA ovo ovako necu", "JA ne idem vise na utakmice", "JA...."
Zivimo u supku Evrope.
Lijepo napisano prijatelju. Nema nazalost vise takvih na trzistu.. A trenere kao sto je kosarkaski Dule Vujosevic ne mozemo dovesti.GoodisonPark je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 12:25 amNikad ružno slovo nisam napisao protiv uprave i ljudi u klubu. Uvijek sam naglašavao da nije lahko izboriti se sa svim problemima u kojima smo bili.
Ne tražim ni Jašareviće ni Vukotiće već samo maksimum, borbu i izgaranje na terenu. Što se tiče mene sve je bilo u redu, zaokret sa Adžemom i forsiranje naših mladih snaga, ali kajkut (glumac i pjevač) nam nije trebao pa taman da završimo u ligi za opstanak, a nije baš da smo toliko očajni bili bez njega, vrlo loš potez i normalno da ću kritikovati.
Kome ovakva kritika nije normalna taj treba dobro da se zapita i o ličnom karakteru i o trenutnom imidžu i reputaciji a znamo kakvu je naš Željezničar imao od postanka. Kod nas nikad nisu igrali najbolji i najskuplji igrači već oni koji cijene i poštuju Željin dres. Ovo nisu nikakve megalomanske želje već normalan put koji moramo slijediti i kojeg se moramo držati ako želimo da gledamo na terenu igrače koji u svakom pogledu zaslužuju da budu dio tima koji skoro stoljeće opstaje i u najtežim uslovima i sa kojim se mi navijači poistovjećujemo isto toliko vremena.
Zivimo u supku Evrope.
Ja nisam nikad imao neko posebno mišljenje o čovjeku ali dok god je najjači i jedini argument za njegovu smjenu " pitar je" znam da je sve u redu.nikad_izvini je napisao/la:Logično, kad se prema Čenanu postupa korektno, isto kao prema Odi, Mulaliću, Čapljiću, Amaru. To je za svaku pohvalu. Još jedan od niza dobrih i pametnih poteza