Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SIMA_SIMAU
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 10, 2017 12:08 am

bianco blu je napisao/la:
sri avg 09, 2017 11:15 pm
cenane odlazi. Nije mi jasno kako ga možete podržavati, pitar mrtvi, uništiće Želju!
Nemoj tako ovdje odmah ce se smatrati opozicijom
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Grbavica
Kontakt:

čet avg 10, 2017 12:10 am

storm_raider je napisao/la:
čet avg 10, 2017 12:07 am
Onda ih i prebacite na interne kanale.
odlično pitanje liga, riješićemo to interno :D
slika

kad sam već kod Sablje, postaje smiješna njegova priča a i priča nekoliko pojedinaca koji ga zastupaju govoreći kako je ostvario cilj, ali je nepravedno otjeran. Edis jeste uzeo oba derbija, ali u ključnim utakmicama je podbacio i nije izborio evropu, samim tim otkaz mu je zaslužen. Tako da vas molim da ne iznosite neistine.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

storm_raider
Kontakt:

čet avg 10, 2017 12:10 am

arelinho je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
Onda ih i prebacite na interne kanale.
Eh od sad i ja samo crnjačim.
Ili pisi konstruktivno i argumentuj.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LeBlue
Kontakt:

čet avg 10, 2017 12:11 am

Okolele je napisao/la:
sri avg 09, 2017 11:48 pm
Problem je ljudi sto vi hocete za dva miliona i da napravite dvije tribine,i teren po evropskim standardima i reflekotore za trecu kategoriju i reprezentaciju na Grbavici,i da platis dug,i da imate igracki sastav koji ce dominirati ligom i da imate trenera koji ce jebati majku i igracima i upravi i svima redom,koji ce igrati totalni fudbal..Hocete li vi mozda dati te pare..Hocete i Ordagica,Vukotica,Jasarevica itd..Hocete li vi mozda dati pare za te igrace..Navedite mi par razloga sto pljujete po Ćenanu,ne branim covjeka,briga me ko ce biti na njegovom mjestu jer i taj koji dodje na njegovo mjesto nece moci dovesti pomenute igrace bez dobrog kesa..Je li Zec bio mozda i najbolji igrac Slobode prosle sezone,Jeste..Je li Graovac jedan od bolji stopera lige u bivsi reprezentativac.Jeste..Je li Sinan bio jedna a mozda i najbolji igrac Mladosti..Jeste..Jeste bez razloga odmah na noz docekali potpis Projica a trenutno momak jedan od boljih igraca u ekipi.Jeste..Jesu ti igraci dosli dok je Ćenan tu..Jesu..Ne kazem da covjek nema fula ali se pretjeruje do maksimuma..Sad ce neki reci,zaradili od Lendrica,,zaradili od Baje,,zaradili od Evrope,ovog onog a niko se ne pita jesu li te pare legle..Niko se ne pita je li istok otplacen..
Zato sto su imali pola godine da nadju zamjenu za Lendrica a oni dovedu Kajkuta koji je bio rezervni napadac Zrinjskog. I sta sad? Hoces titulu a Zrinjski ima Handzica i Bilbiju a mi imamo te koje imamo. Cak su Fajic (Krupa) i Mahmutovic (Celik) bolja pojacanja. Nemislim da su i oni kalibar za nesto veliko, ali su bolji od Kajkuta. Pa jeste Cenan amater, covjek nema nikakvih referenci. Ja potpuno razumijem da se nema novaca zbog ulozenog u stadion i infrastrukturu, ali se onda treba to javno reci, sta su prioriteti za sezonu i naredni period, a ne ici sa starom parolom " Zeljo je najveci klub u BiH, uvjek ide na titulu". Graovac i Ramovic su dobra pojacanja i to ljudi odma prepoznaju. Pozitivno je isto sto se vise ima **** na mlade igrace sa Adzemom.

Model1964

SISTEM
SISTEM
SISTEM
SISTEM
SISTEM
SISTEM
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

SIMA_SIMAU je napisao/la:
cenane odlazi. Nije mi jasno kako ga možete podržavati, pitar mrtvi, uništiće Želju!
Ne smatra te niko ničim, ako imaš pravo da napišeš to ocito imaš, onda uzmi u obzir da ima neko i drugi pravo da napise ako ne misli tako. To se zove demokratija. I nemoj te socijalne priče i jadikovanja jer je glupa ko ti brani i da budeš opozicija ako hoćeš ali se ne moraju svi slagati sa tobom.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet avg 10, 2017 12:15 am

pile87 je napisao/la:
Ne smatra te niko ničim, ako imaš pravo da napišeš to ocito imaš, onda uzmi u obzir da ima neko i drugi pravo da napise ako ne misli tako. To se zove demokratija. I nemoj te socijalne priče i jadikovanja jer je glupa ko ti brani i da budeš opozicija ako hoćeš ali se ne moraju svi slagati sa tobom.

Ne ne ne drug ovdje se smatras izdajicom ako kojim slucajem napises sta protiv uprave i Cenana.

Sportski dio nam stopa ima 3 godine mi kile ne mozemo...dovodimo istrosene igrace i normalno djabne.

Evo zaradili su finu love znaci na zimu se moze ocekivati kakvo zvucno pojacanje?
A najvece pojacanje bi bilo da se otjera ovo pitarsko govno i dovede Amar na to mjesto.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 10, 2017 12:21 am

pile87 je napisao/la:
SIMA_SIMAU je napisao/la: Nemoj tako ovdje odmah ce se smatrati opozicijom

Ne ne ne drug ovdje se smatras izdajicom ako kojim slucajem napises sta protiv uprave i Cenana.

Sportski dio nam stopa ima 3 godine mi kile ne mozemo...dovodimo istrosene igrace i normalno djabne.

Evo zaradili su finu love znaci na zimu se moze ocekivati kakvo zvucno pojacanje?
A najvece pojacanje bi bilo da se otjera ovo pitarsko govno i dovede Amar na to mjesto.
A ko ti je rekao da si izdajica? I moram te razočarati neće Cenan nidje.

Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Grbavica
Kontakt:

e moj Čenane ...
Spoiler:
nema veze sa SD ali će ovako privući više pažnje sigurno.
Koliko nas ima klupsku člansku kartu? Koliko nas ovdje koji pišemo ima godišnju ulaznicu? Hajmo nešto konkretno uraditi ba, evo prilike, evo mogućnosti da se pomogne klub. Yebo crnjak više i kolektivni proliv, hajmo oborit rekord sa godišnjim kartama, hajmo mi nastaviti pozitivni trend koji predstavljamo već godinu ipo. Hajmo nastaviti da budemo taj vjetar u leđa našem klubu, hajmo da izgradimo taj mentalitet. Blizu smo toga, ali još nismo tu, ali hajmo zakucati sa godišnjim i članskim.
slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

storm_raider
Kontakt:

čet avg 10, 2017 12:22 am

čet avg 10, 2017 12:15 am
pile87 je napisao/la:

Nece ti to etiketiranje proci. Ko ti je napisao da si izdajica? Niko nikome nije. Pomislicu jos da si i zlonamjeran. Evo matori (ali omiljeni :D) Model pise svasta i argumentovano pise, niko mu nije takvu glupost napisao.

Mani se te price bez argumenata. Mnogi su slomili zube na sa tom pricom ovdje...

GoodisonPark
Kontakt:

čet avg 10, 2017 12:25 am

Nikad ružno slovo nisam napisao protiv uprave i ljudi u klubu. Uvijek sam naglašavao da nije lahko izboriti se sa svim problemima u kojima smo bili.

Ne tražim ni Jašareviće ni Vukotiće već samo maksimum, borbu i izgaranje na terenu. Što se tiče mene sve je bilo u redu, zaokret sa Adžemom i forsiranje naših mladih snaga, ali kajkut (glumac i pjevač) nam nije trebao pa taman da završimo u ligi za opstanak, a nije baš da smo toliko očajni bili bez njega, vrlo loš potez i normalno da ću kritikovati.

Kome ovakva kritika nije normalna taj treba dobro da se zapita i o ličnom karakteru i o trenutnom imidžu i reputaciji a znamo kakvu je naš Željezničar imao od postanka. Kod nas nikad nisu igrali najbolji i najskuplji igrači već oni koji cijene i poštuju Željin dres. Ovo nisu nikakve megalomanske želje već normalan put koji moramo slijediti i kojeg se moramo držati ako želimo da gledamo na terenu igrače koji u svakom pogledu zaslužuju da budu dio tima koji skoro stoljeće opstaje i u najtežim uslovima i sa kojim se mi navijači poistovjećujemo isto toliko vremena.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

AmH79
Kontakt:

čet avg 10, 2017 12:28 am

Vidovnjaci, egocentrici, sentimentalci, tradicionalisti...
"JA sam davno rekao", "JA ovo ovako necu", "JA ne idem vise na utakmice", "JA...."
Zivimo u supku Evrope.
Bivsi prvak Evrope iz naseg grada ne postoji.
Glavni grad nam zimi nema aerodrom a ljeti vode.
U koliko ste politickih inicijativa ukljuceni?
Na koliko drustveno korisnih projekata radite?
Razmisljate li o tome kako nam moze biti bolje? Educirate li se?

Za sve lose u nasim zivotima krivi smo samo mi sami!

Igraj, moj Zeljo, dobro ili lose, samo igraj. Da te ima, dovoljno je.

1921.ba
Kontakt:

čet avg 10, 2017 12:29 am

sasa kajkut pitarima tabut
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

storm_raider
Kontakt:

AmH79 je napisao/la:
"JA sam davno rekao", "JA ovo ovako necu", "JA ne idem vise na utakmice", "JA...."
Zivimo u supku Evrope.

:palacgore:

nikad_izvini
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pile87 je napisao/la:
I moram te razočarati neće Cenan nidje.

Logično, kad se prema Čenanu postupa korektno, isto kao prema Odi, Mulaliću, Čapljiću, Amaru. To je za svaku pohvalu. Još jedan od niza dobrih i pametnih poteza

LARSSON
Kontakt:

čet avg 10, 2017 12:30 am

DerekDuval je napisao/la:
čet avg 10, 2017 12:00 am
Da li nam Larsson ovim klipom hoce reci da nam dolazi Besirovic iz Radnika? 3:06
:lol:

nisam ni skontao haha

mali plavisa
Kontakt:

čet avg 10, 2017 12:31 am

AmH79 je napisao/la:
Zivimo u supku Evrope.

:palacgore: :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

čet avg 10, 2017 12:31 am

GoodisonPark je napisao/la:
čet avg 10, 2017 12:25 am
Nikad ružno slovo nisam napisao protiv uprave i ljudi u klubu. Uvijek sam naglašavao da nije lahko izboriti se sa svim problemima u kojima smo bili.

Ne tražim ni Jašareviće ni Vukotiće već samo maksimum, borbu i izgaranje na terenu. Što se tiče mene sve je bilo u redu, zaokret sa Adžemom i forsiranje naših mladih snaga, ali kajkut (glumac i pjevač) nam nije trebao pa taman da završimo u ligi za opstanak, a nije baš da smo toliko očajni bili bez njega, vrlo loš potez i normalno da ću kritikovati.

Kome ovakva kritika nije normalna taj treba dobro da se zapita i o ličnom karakteru i o trenutnom imidžu i reputaciji a znamo kakvu je naš Željezničar imao od postanka. Kod nas nikad nisu igrali najbolji i najskuplji igrači već oni koji cijene i poštuju Željin dres. Ovo nisu nikakve megalomanske želje već normalan put koji moramo slijediti i kojeg se moramo držati ako želimo da gledamo na terenu igrače koji u svakom pogledu zaslužuju da budu dio tima koji skoro stoljeće opstaje i u najtežim uslovima i sa kojim se mi navijači poistovjećujemo isto toliko vremena.
Lijepo napisano prijatelju. Nema nazalost vise takvih na trzistu.. A trenere kao sto je kosarkaski Dule Vujosevic ne mozemo dovesti.

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet avg 10, 2017 12:40 am

AmH79 je napisao/la:
Zivimo u supku Evrope.

E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 10, 2017 12:42 am

nikad_izvini je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
I moram te razočarati neće Cenan nidje.

Logično, kad se prema Čenanu postupa korektno, isto kao prema Odi, Mulaliću, Čapljiću, Amaru. To je za svaku pohvalu. Još jedan od niza dobrih i pametnih poteza
Ja nisam nikad imao neko posebno mišljenje o čovjeku ali dok god je najjači i jedini argument za njegovu smjenu " pitar je" znam da je sve u redu.
Često se potencira ekipa i neki uspjeh a navijači ne svi nego pojedini svaki prelazni rok bi tjerali 20 igrača i dovodili novih 20. Onda bi druga grupa to nabijala na nos. I tako u krug.
Onaj hudnik Projic se pljuvati do neki dan ovdje i začepi svima usta u kratkom periodu još čovjek nije uigran sa ostatkom tima.
Ono što hoću reći oni najglasni i oni što kao nešto zahtjevaju najčešće nisu u pravu.
Hiljadu sam se puta zajebao za nekog igrača, mislio sam da će Zahirovic biti pojačanje a Miro promašaj teren pokaza drugačije.

Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava