Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 01, 2017 2:04 pm

Prošle sezone Džeko prvi strijelac, ove Baja, sljedeće Ara :11:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 01, 2017 2:04 pm

Model1964 je napisao/la:
uto avg 01, 2017 1:51 pm
Model1964 je napisao/la:
uto avg 01, 2017 1:37 pm
Lavor ne ispunjava uvjete😀
Moram sam sebe citirati da uzmem mustuluk.
Jeste coravi a meni o godinama svirate😀
Vidis da nikog ne zanima to :D
Necemo ni mi ispunjavat. Vidjet cemo kome manje treba pa ce vjerovatno savez i pogurat da se to popravi jer ima do oktobra.

Amidza
Kontakt:

uto avg 01, 2017 2:05 pm

arelinho je napisao/la:
uto avg 01, 2017 2:03 pm
Pa bolja je ponuda stvari kod ovih na štandovima nego u zvaničnom fan shopu. To je najgore od svega... :zid: :zid:
:lol: Istina.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Plava Porodica
Kontakt:

uto avg 01, 2017 2:06 pm

Igrat će se u Ljubljani..isto ti ga dođe.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

azbaha
Kontakt:

uto avg 01, 2017 2:07 pm

Model1964 je napisao/la:
uto avg 01, 2017 10:13 am
Sada kada znamo da ce Kemo podpisati mogu hladne(ne prazne😀) glave reci da jedini ispunjava sve uslove za kapitena.
Nase dijete, Zeljovac , borac
Niko drugi nije ponasanjem zasluzio traku ili nije dovoljno dugo u klubu.
Vedran?

Amidza
Kontakt:

uto avg 01, 2017 2:09 pm

Po starom, dobrom, seljackom obicaju nase lige, kapitenska traka se daje igracu kojeg iduceg hoces da tusnes. 8-)
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

black64
Kontakt:

Zar je potrebna na kraju krajeva policija da bi se rijesila situacija po pitanju tapkarosa i prodaje rekvizita ispred stadiona.Obzirom da smo svi ko zajebani pred pocetak utakmice mi kao manijaci lagano u kontener pobacamo i rekvizite i one koji ih prodaju a tapkarosima oduzeti karte i prvoj djeci koja naidju dati karte besplatno.E sad to izgleda jednostavno al u cijem se angazmanu prodaju ti rekviziti i ko sve hajruje od karata to je vec za analizu.Posto za sve i svasta prozivamo upravu evo mogu ULTRASI rijesiti lagano ovaj problem.

mirzza
Kontakt:

uto avg 01, 2017 2:12 pm

storm_raider je napisao/la:
uto avg 01, 2017 8:21 am
Osmankovic potpisuje novi ugovor na 3 godine. Pojacani uslovi. Bravo!
Neka je i ovo došlo na red. Da nije Adžema i dvije tekme u 11, sad bi Kemi od do a sindikalac bi nosao kapitensku.
Kemo nek ti je sretno, Zeljino dijete čekao si i previše i pokazao čelične živce. Sada pokazi propalom sindikalcu kako se igra.

Grbavica
Kontakt:

uto avg 01, 2017 2:12 pm

čim kemo produži ugovor na klupu ga vratiti :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

sajo10
Kontakt:

uto avg 01, 2017 2:13 pm

Amidza je napisao/la:
Po starom, dobrom, seljackom obicaju nase lige, kapitenska traka se daje igracu kojeg iduceg hoces da tusnes. 8-)
Bas mi to ne radimo.. Mozda je neki talenat imao traku u pojedinoj utakmici ali da je bio zvanicno kapiten ili zamjenik kapitena nije.. Isto vazi za ostale klubove.. Ja jedino znam da to Sarajevo radi, i zato im je propao Radovac, Mihojevic na dobrom putu, neznam jeli Cimirot bio. Duljevic na kraju djabe ode, a vrijedio 4 miliona eura jedno lijeto. I tako dalje, i tako dalje.

I nije bas to samo slucaj kod nas. Danas je kapitenska traka postala samo to - traka - i nista drugo. Dovedes igraca i poslije sezone das mu traku ili da stvar bude gora, cim dodje na isti dan. Haj sa iskusnim i starim igracima to i razumijem ali eto kod pitara Mihojevic naprimjer. Wtf. S druge strane imas Vedada koji je kapiten u Herthi postao poslije 1.5 godine.. I da ne nabrajam stotine igrace koji nemaju absolutno nikakvog karaktera za kapitena, ali eto imaju traku oko ruke..
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u uto avg 01, 2017 2:16 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Model1964

uto avg 01, 2017 2:14 pm

azbaha je napisao/la:
uto avg 01, 2017 2:07 pm
Model1964 je napisao/la:
uto avg 01, 2017 10:13 am
Sada kada znamo da ce Kemo podpisati mogu hladne(ne prazne😀) glave reci da jedini ispunjava sve uslove za kapitena.
Nase dijete, Zeljovac , borac
Niko drugi nije ponasanjem zasluzio traku ili nije dovoljno dugo u klubu.
Vedran?
Nema razlike on ili Zeba
Samo u godinama
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Kospicar
Kontakt:

uto avg 01, 2017 2:17 pm

Sto se tice velicina prostorija ja msm da pitari imaju bolje prostorije, pardon msm kosevo ne pitari, dok grbavica ja msm da nema, druga stvar koja skripi je jacina fluxa na reflektorima, to ne znam koliko ko ima, treca stvar je vip, gdje kosevo bolje ispunjava od nas ( tamo cca 400 stolica u vipu nama 100injak), cetvrta stvar jeste parking, gdje opet ja msm da kosevo ima vise i to sto sam siguran da ni kosevo ni mi nemamo brojace karti, dok grbavica ima vecinu stadiona pokriveno video nadzorom dok kosevo ne znam
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Amidza
Kontakt:

uto avg 01, 2017 2:19 pm

sajo10 je napisao/la:
uto avg 01, 2017 2:13 pm
Amidza je napisao/la:
Bas mi to ne radimo.. Mozda je neki talenat imao traku u pojedinoj utakmici ali da je bio zvanicno kapiten ili zamjenik kapitena nije.. Isto vazi za ostale klubove.. Ja jedino znam da to Sarajevo radi, i zato im je propao Radovac, Mihojevic na dobrom putu, neznam jeli Cimirot bio. Duljevic na kraju djabe ode, a vrijedio 4 miliona eura jedno lijeto. I tako dalje, i tako dalje.

I nije bas to samo slucaj kod nas. Danas je kapitenska traka postala samo to - traka - i nista drugo. Dovedes igraca i poslije sezone das mu traku ili da stvar bude gora, cim dodje na isti dan. Haj sa iskusnim i starim igracima to i razumijem ali eto kod pitara Mihojevic naprimjer. Wtf. S druge strane imas Vedada koji je kapiten u Herthi postao poslije 1.5 godine.. I da ne nabrajam stotine igrace koji nemaju absolutno nikakvog karaktera za kapitena, ali eto imaju traku oko ruke..
Na torpediste i aludiram. :D

Sto se nas tice, Veca i Kemo su, po meni, kandidati za traku. Veca ako produzi ugovor, Kemo ako ovako nastavi. Samo sto Zeba ne smije na klupu, kamo li da mu se traka odzume, tako da jbg.

ChWilla
Kontakt:

uto avg 01, 2017 2:22 pm

sa trakom ili na njoj :kafa:
gradi željo boli te *****

sajo10
Kontakt:

uto avg 01, 2017 2:22 pm

@Amidza

Razumili smo se, halali :D

TheSvenderMan
Kontakt:

uto avg 01, 2017 2:25 pm

cikazubo je napisao/la:
uto avg 01, 2017 1:28 pm
Minjore je napisao/la:
uto avg 01, 2017 1:00 pm
cikazubo je napisao/la:
uto avg 01, 2017 9:30 am

Bio sam dio te generacije 2-3 godine u mlađim kadetima i kadetima, mogu samo potvrditi ovo za Baju, bio je dobar igrač, ali nikad ga nije bilo u nekim pričama, npr Ari su se već tad svi divili, Hoti i Hajradinoviću kasnije takođe, bio je i onaj mali Senči na golu vrhunski talenat ali fizičke predispozicije mu nisu dozvolile karijeru, ma bilo je tih godina u Želji talenta to je nestvarno, a Baja je yebeni fakin da prostite na izrazu, mangup pravi, i jako mi je drago zbog njegovog uspjeha i uspjeha svih tih igrača s kojim sam imao prilike odrastati i biti sretan u lopti.
Branio nam Veca, Senci ili onaj Kustura cini mi se.
Prejaka generacija sa Hajradinovicem, Hotom, Bajom, Arom, Gljivom, Mahmutovicem, Edom, Dzevlanom i ostalim. Vala ko je naucio igrati na sljaci taj zasluzuje platu 10 miliona godisnje :D
Šljaka, Mojmilo i betonski teren, da vidim ko bi napravio u takvim uslovima igrače od nekoiko miliona eura 8-) :D
Joj sad si me podsjetio na mojmilo.. pored sljake i betonskog i to mi je ostalo urezano u sjecanje. Igrali sa malim loptama.. bile velicina 3 ja mislim. A prije mojmila je bio vistafon. Kud prestadoh mozda bi i ja sad vrijedio ko baja (al u *****).. jest da sam godinu mladji i iz moje generacije ako se dobro sjecam nije niko do prvog dogurao (osim Cemana golmana)

djoxxx1921
Kontakt:

uto avg 01, 2017 2:32 pm

Svoje prve fudbalske korake poceo na cuvenoj sljaci, mladost proveo na Grbavici, zivio Zelju cijeli zivot, zivi i dan danas.. Zaljubljenik u plave boje kao i mi svi, JEDAN OD NAS. Momak iz raje, a to znaju svi oni koji ga poznaju, a jedan sam od tih, i cast mi je velika! Sretno majstore, ako je ovo iko zasluzio, ti si.. I naravno tvoj babuka Garo. Koliko mi je drago zbog tebe, toliko je i zbog njega.. Sad busi Bufona, Donarumu i ostalu buraniju.. GRBAVICA SKOLA FUDBALA!!!

Dominic
Kontakt:

uto avg 01, 2017 2:36 pm

Bravo, Riade, sretno bilo i obraduj komsiluk kad dodjes. ;)
Sva lova od EL i transfera ce uglavnom da legne do decembra i tada ce sehara biti puna. Idemo onda lakapo u shopping a proljece je po obicaju nase. Ima Svinjski i ostali da se ukake! :pljesak:

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto avg 01, 2017 2:40 pm

Kemo ce za kratak period postati stub nase odbrane. Bas me obradova produzenje ugovora i nadam se da ce se sada produziti sa Vecom i Zerom.

A Bajicu svaka cast za transfer u Udine, pravi je primjer kako se radom postize mnogo toga. Dolaskom u Konyaspor je nastavio tamo gdje je stao, nije se ufurao, marljivo je radio, kroz dvije sezone napredovao i sada ide sljedeca stepenica u karijeri.

Cisto sumnjam da ce reprezentacija moci igrati na Grbavici, ali svim silama treba pokusati da se ta ideja sprovede u djelo. Do te utakmice se moze srediti i osvjetljenje i broj VIP sjedalica, mozda i jos neka prostorija, pogotovo jer je su inspektori UEFA-e vidjeli sta se sve uradilo u nesto jace od godinu dana. To bi bio nevjerovatan podstrek za daljni rad na stadionu i samar Zuji i ostalim ublehasima koji su stadion pretvorili u smetljiste i govorili kako se ne moze nista.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Model1964

uto avg 01, 2017 2:45 pm

@omare
Blagodet😀
Cjeli zapad moze biti vip
Luxi nisu problem kako se predstavlja
Moze se sve srediti ako bude volje
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava