Bilo prošlo, treba se okrenuti budućnosti. Moje mišljenje je da nam je Zuban valjao pravo i da još uvijek može, više nego bilo ko drugi trenutno.FKZ1921 je napisao/la:Prije desetak mjeseci sam ovdje "ratovao "sa bojovnicima zbog velikog neprijatelja naseg kluba,Hadisa Zubanovica. Nisam mogao sutiti na bljuvotina koje su ovdje napisane protiv njega.Morzhy je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 8:34 amEvo gledam nešto ove sastave i kontam kako je moguće da ovdje postoje ljudi koji se predstavljaju kao navijači Želje, a slomiše se kako bi Ćenana predstavili kao sveca dok Zubana pljuju...baš interesantnosultanfatih je napisao/la:05.06.1998 godine
ZELJEZNICAR - Sarajevo 1-0
Stadion:Kosevo
Gledalaca:30.000
Sudija:Frolih(Njemacka)
ZELJEZNICAR:
Guso, Huric, Burek(Pehlivanovic), Kunic, Biscevic, Mulaosmanovic(Buljubasic), Fatic, S.Zeric(Sopovic), Gredic, Vazda i Zubanovic
Sarajevo:
Dedic, Beganovic, Hosic, Hadzispahic, Smijecanin, Selimovic, Valentic(Cenan), Ihtijarevic(Zahirovic), Gogalic, Avdic i Granov(Begic)
Strijelci:
ZUBANOVIC 90 min za ZELJEZNICAR
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
I bio usamljen u tom ratu. I odustao.
Šta se promjeni?
Ko se promjeni?
Zuban sigurno nije...
Istina je da to jedini radimo, ali bez obzira sto smo momentalno u velikom zaostatku za ostalima, nismo budale.teatrale36 je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 1:29 pmIzgleda da su ovi nasi jedine "budale" pa rade sve po zakonu, a drugi nista ne postuju a osvajaju titule,kupove, dovode igrace.ublehas je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 1:11 pmKoliko sam čuo, oni nisu dovodili pojačanja na polusezoni jer nisu imali para zbog visokih plata. Sada im ode Dulja, a možda i još koji od preplaćenih igrača, pa se otvara mogućnost da opet dadnu visoku platu nekom drugom igraču. Osim toga, ni oni ne prijavljuju komplet iznos plate za porez (za razliku od nas), tako da im je i to olakšavajuća okolnost.salemprolic je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 12:05 pm
Puno vece plate nego kod nas. Barem do ove godine. Hoce li oni rezat budzet za iducu ne znam ali ako budu placali kao do sad nemamo nikakve sanse. A Ordagica kao i svakog fudbalera zanimaju pare, logicno.
Sta sada mislis o Veci? Pitam jer si bio najglasniji u prizivanju njegovog odlaska. Dozvoli da te citiram: "Odlazi Veca ubleho najveca ! VECA SARLATANU !"
Kad već toliko pratiš šta pišem, onda si mogao i upratiti da sam se javno izvinuo Veci. Nije mi problem priznati da nisam bio u pravu što se tiče nekih stvari.Ajzea je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 1:45 pmSta sada mislis o Veci? Pitam jer si bio najglasniji u prizivanju njegovog odlaska. Dozvoli da te citiram: "Odlazi Veca ubleho najveca ! VECA SARLATANU !"
Ili pak onaj, citiram: "Fino je Husara rekao da nikad od njega golmana."
Koje je tvoje misljenje o njemu sada? Hoce li biti golmana od njega? Sta kaze Husara?
Majke mi, ozbiljno te pitam.