evo propustam prvu domacu nakon par godina, jos sam stimao da je ne propustim al zajeba me zrinja sto su nas uzeli onu prvu tekmu u mostaru, imam ovu moju web tv, zna li neko radili to u insotranstvu ?
Laik sam po tom pitanju, a bas me kopka od juce. Kako ce se izvesti ovo sto Miske kaze, sad potpuno prirodna podloga, a nekad poslije "ubacit" hibrid? Jel to znaci naknadno mijenjanje kompletne podloge?
Nadam se da je Zec spreman i da ce poceti sutra, samo da ne bude eksperimenata sa Zajmovicem, Crnim ili Sinanom na krilima, Zec nas je izvukao nekoliko puta ove sezone i za titulu je vrlo vazan kotacic.
Laik sam po tom pitanju, a bas me kopka od juce. Kako ce se izvesti ovo sto Miske kaze, sad potpuno prirodna podloga, a nekad poslije "ubacit" hibrid? Jel to znaci naknadno mijenjanje kompletne podloge?
Stavljao je neko video kako se na Wembley-u umjetna trava pomjesala sa priordnom. Ide neki hepek i ubada
Nije bitno ko će igrati, bitno će sutra biti da mi više trčimo od protivnika i da budemo agresivinji. To će donijeti pogodak i pobjedu. Nije bitna pozicija koliko trka i angažovanost.
Skace sam sebi u stomak ako stavi Kajkuta od pocetka. Uradio je dosta dobrog za nas, ali nije za prve postave. Hajd sto nije on za prvih 11, ali sto ce i Ramovica bezveze zavaliti na krilu