storm_raider je napisao/la: ↑ned okt 01, 2017 10:14 am
Plava Porodica je napisao/la: ↑ned okt 01, 2017 10:10 am
Pa nek odstupe oni koji su krivi.
Pun mi je ku.rac njihovih fula.
Niko nikada, ni blizu nije dobio strpljenja koliko su oni. Jer su to zasluzili radom na nekoj drugoj sferi kluba koja je fascinirajuća.
Ali, mi smo prvenstveno fudbalski klub.
Odstupite
A ova prica o 'odstupanju' mi je smijesna, da budem iskren.
Neka naprave Jug, pa neka onda 'odstupaju'.
Ako imaju morala učinit će to.
Nije jednom Misimović ponovio da su dali sve sportskom segmentu, te neki dan ponovi da sportski segment neće trpiti radi gradnje Juga.
A kako bolan ne trpi? Uvaljuju Adžema ponovo, koji kažem opet maximum izvlači iz ove ekipe, jer realno njih je pola zalutalo u fudbal. Niti su se isprsili ovo ljeto i učinili sve da speru ljagu kakva nas je zadesila krajem prošle sezone, te da glat imamo dobre igrače od kojih bi mogao i očekivati nešto, oni baš kontra urade.
Promjenili su vagon trenera a mi srljamo sve više i više. Dan podršku imaju, sutradan im zamandale vrata.
I opet ponavljam, dobar je potez što su sada stavili Adžema da pokušamo se vratiti na pravi put, ali ni Adžem neće dugo jer ga raja ne miriše od prvog dana.. Još i ovi rezultati mu ne idu na ruku, pa prozivanja da glumi Amara.. Ne daj Bože da izgubimo u Zenici, vjerovatno, poznavajući nas, tu bi mu bio kraj. Opet bi popustili pod pritiskom i sve jovo nanovo. Vrtimo se non stop.
Nemaju jasan plan i viziju ma koliko god to oni pokušavali upakovati.
Strpljenje nikad veće nije bilo, a ne dočekasmo bolje dane.
Tebi je ta priča smješna, ali ovo su činjenice prijatelju.
A Jug.. Kome će se graditi? Možda za 5.godina kad nas i ako nas krene bude pun, a šta ćemo do tad?