baš smo odskočili od realnosti...

Zaista nemam nista protiv Adzema i neka ga u klubu, ali on ni izbliza nema potreban kvaliteg da vodi prvi tim Zelje. Vrhunac svog lutanja je pokazao ubacivanjem Projica umjesto Stanica. Volio bih da strucno objasni sta je zelio sa ovom izmjenom u onim trenutku. Valjda da sa Projicem ofanzivno pojaca lijevu stranu. E jest Projic igrac koji moze okrenuti utakmicu na nasu stranu. A mali Anel narocito u drugom poluvremenu pogubljen igrac i moli Boga da ga ovaj izmjeni. Svi znamo da su za dobar tim potrebni dobri igraci, ali prije svega za dobar tim je potreban DOBAR trener. Razlike u kvalitetu Adzema u prvom i drugom mandatu nema, jedina razlika sto je on u ovom drugom mandatu postao arogantniji i ne vidi gdje grijesi.black64 je napisao/la: ↑ned okt 01, 2017 8:24 amTo je to.barbarez je napisao/la: ↑ned okt 01, 2017 7:39 amMa sta se sekirate, ne moze se na guzove dugo pobijedjivati. Sto se tice Adzema, zasluzuje sve moguce kritike, ali samo iz jednog razloga. Dok je pobijedjivao na guzove, imao je bahate nastupe, izigravao Osima, pravio se pametan. Ispirao nam mozak, kako je zadovoljan, kako je dobra igra, a samo budala nije vidjela da to veze sa vezom nema. Eh evo kad se potrosi sreca, sta nam ostane. Gorak okus. Nije vise bitno kako i sta, ali ovaj tim kakav god bio, nema osnove fudbalskog kretanja, ovaj tim nema uigranih akcija, ovaj tim ne zna sta ko radi na terenu. Ali kljuc je u nekretanju, pa ono je strasno,zalosno i smijesno. Sinocnja utakmica je takodjer pokazala, da se ne mogu djeca gurati tek tako, vec dozirano i postepeno. Jer nije svako dijete Messi, pa da odusevljava svaku tekmu. Jer zalosno je da mali Saban onoliko grijesi, i gubi se, jer nema iskustva, a ostali ga ostave na cijedilu, jer nit se krecu niti otvaraju, pa onda on jadan trpi i svojim greskama placa tudje lose partije. Kemo isti slucaj. Treba biti i realan, ne mogu oni ovakve utakmice jos igrati. Pa nisu najbolji svjetski treneri budale, kad mladim doziraju utakmice i kad treba da igraju.
I onaj Zajmovic primjer, jel ga pohvalis odmah ga mozes jebat. Odmah glumi Ronalda. Mi iz godine u godinu, pravimo ogromne zaostatke, pa na proljece stignemo, i onda u zadnjih par kola useremo, jer drugi kupuju, a mi se pravimo pametni. A frustracije samo rastu li rastu.
I jos nesto, ako neko zna tonca na stadionu, nek mu prenese, da nije ono koncert Roling Stonsa, nek smanji malo regler, ako si stavio dodatne kutije, ne treba da pobijes ljude na tribini. Ne cujemo sami sebe kad pjevamo.
Da budemo tacniji malo, onaj tamo portal sa kojeg smo otisli je upropastio priliku da Ivan Vukomanovic bude trener Zelje.Haklapuc je napisao/la: ↑ned okt 01, 2017 2:54 amA priliku da dobijemo vrhunskog trenera za naše uslove, a usto i mladog i vrlo ambicioznog su nam upropastili jebeni portali i to nikad ne treba zaboraviti. Nakon toga dolazi Slovenac i kola kreću nizbrdo bez ikakvog kočenja.
http://www.telegraf.rs/sport/2776494-on ... jasan-stav
Oblikuju takvi nazalost i formiraju misljenje javnog mnjenja citavom narodu, a ne navijacima Zeljeznicara. Mi moramo biti pametni i mudri u svakoj situaciji.Zeljo1921 je napisao/la: ↑ned okt 01, 2017 10:00 amHebo ti nas ako ce nam jedan tekst,portal i novinarcic odredjivati bitne stvari u klubu. Ne trebamo traziti krivce u drugima. Sve sto je dobro zasluzni su nasi a sto ne valja takodje su i krivi. Nasi da slusaju onaj tamo portal svi bi se pokupili i otisli prije godinu. Ja lagano gubim strpljenje sa ovom upravom. Nama je uspjeh ofarban reflektor a to sto u Tuzli ne pogledamo na gol ili sinoc izgledamo kao drugoligas u odnosu na Zrinjski je nekima OK. Meni nije. Dajte nam pobjede i titule ili cete igrat pred hiljadu ljudi da je Allianz Arena.
Ma oblikuju kod naroda a oaj portal je provaljen po pitanju naseg kluba tako da ih niko ne uzima za ozbiljno.storm_raider je napisao/la: ↑ned okt 01, 2017 10:05 amOblikuju takvi nazalost i formiraju misljenje javnog mnjenja citavom narodu, a ne navijacima Zeljeznicara. Mi moramo biti pametni i mudri u svakoj situaciji.Zeljo1921 je napisao/la: ↑ned okt 01, 2017 10:00 amHebo ti nas ako ce nam jedan tekst,portal i novinarcic odredjivati bitne stvari u klubu. Ne trebamo traziti krivce u drugima. Sve sto je dobro zasluzni su nasi a sto ne valja takodje su i krivi. Nasi da slusaju onaj tamo portal svi bi se pokupili i otisli prije godinu. Ja lagano gubim strpljenje sa ovom upravom. Nama je uspjeh ofarban reflektor a to sto u Tuzli ne pogledamo na gol ili sinoc izgledamo kao drugoligas u odnosu na Zrinjski je nekima OK. Meni nije. Dajte nam pobjede i titule ili cete igrat pred hiljadu ljudi da je Allianz Arena.
Sto se tice sinoc, ovo je nazalost maksimum ove ekipe. Zrinjski je trenutno bolji, u boljoj formi, sa mnogo manjim pritiskom u i oko kluba. Nije Ado kriv nista, uvaljen mu je 'vruc krompir'.
A ova prica o 'odstupanju' mi je smijesna, da budem iskren.Plava Porodica je napisao/la: ↑ned okt 01, 2017 10:10 amPa nek odstupe oni koji su krivi.
Pun mi je ku.rac njihovih fula.
Niko nikada, ni blizu nije dobio strpljenja koliko su oni. Jer su to zasluzili radom na nekoj drugoj sferi kluba koja je fascinirajuća.
Ali, mi smo prvenstveno fudbalski klub.
Odstupite![]()
Ako su pisanja po netu razlog loših odluka naše uprave ( a nedovođenje ovog trenera je očito jedna od njih) onda neka se pokupe juče, zalutali su i to dobro. Koliko se ja sjećam priča je bila da ovaj nije došao, jer je u poslednjem momentu tražio neke dodatne pare. Ne znam ko zna više može nam reći. Ali pisanje portala....ako je tako fakat smo amateri i to žešći.storm_raider je napisao/la: ↑ned okt 01, 2017 9:49 amDa budemo tacniji malo, onaj tamo portal sa kojeg smo otisli je upropastio priliku da Ivan Vukomanovic bude trener Zelje.Haklapuc je napisao/la: ↑ned okt 01, 2017 2:54 amA priliku da dobijemo vrhunskog trenera za naše uslove, a usto i mladog i vrlo ambicioznog su nam upropastili jebeni portali i to nikad ne treba zaboraviti. Nakon toga dolazi Slovenac i kola kreću nizbrdo bez ikakvog kočenja.
http://www.telegraf.rs/sport/2776494-on ... jasan-stav