Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LAPAZ
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 18, 2017 12:07 am

@Omare nije u pitanju samo Tuce, i kone su se radovale Jesicu kad su tjerali. Isto i mi se radujemo . Govorim ovo u poredjenju sa njihovom pricom oko klanova oko mahale i prica raznoraznih.

damirfile
Kontakt:

Hvala bekrija za sve, puno srece u karijeri.

Model1964

Gosti registrujte se :placeodsmijeha:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned jun 18, 2017 12:09 am

pile87 je napisao/la:
ned jun 18, 2017 12:06 am
Da ne bude zabune Bekrija je bio koliko toliko korektan prema klubu i zaista nije imao dobar odnos sa Slavkom od onoga trenutka kada se nije našao ni na klupi na derbiju. I ovaj epilog su prizeljkivali i on i Slavko. Znali su obojica ispasti dvolični jedan prema drugom, možda su nas takve stvari i koštale titule. U svakom slučaju nije razlog da se pljuje ili prigovara čovjeku. Sretno mu gdje god bio jer on zaista nosi Želju u srcu.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
:palacgore: :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

mali plavisa
Kontakt:

ned jun 18, 2017 12:11 am

Brkoo je napisao/la:
sub jun 17, 2017 11:42 pm
Model1964 je napisao/la:
sub jun 17, 2017 11:40 pm
Sada još kapiten i bibliotekar :kafa:
Nemoj ni Stanica zaboraviti i Sinisu. Nadam se da cemo se doticnih igraca rijesiti sto prije i napokon mahalce izbaciti a dovesti profesionalce uz nasu djecu..
SAMIR BEKRIĆ, SRĐAN STANIĆ, JADRANKO BOGIČEVIĆ, ZAJKOOOOOO ZEBA su igraci koji su upisani u historiju naseg kluba, svidjelo se to vama ili ne!

Jaozinho22

ned jun 18, 2017 12:12 am

pile87 je napisao/la:
sub jun 17, 2017 11:25 pm
I nisu svi razlozi što odlazi fudbalski.slika

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Noć prije derbija slikano. On Balić,Četković, Bilalagić.
Samo objasni koji je povod objavljivanaj ove slike u ovom momentu, ako moze ?
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned jun 18, 2017 12:13 am

sajo10 je napisao/la:Neznam vala, nikako mi ne svidja Stanic i Sinisa na bekovima... A Bogami ni Ugi-Blagoje (Markovic) na DMF... Nadam se da ce napokon Ugi pokazati kvalitet, mogao bi nam biti dzoker ove sezone! Hajde Ugljesa, yebo ti sebe :D Lijevi bek je rak rana a Bogami nismo nesto se usrecili ni na desnom.. Petrak bi nam legao samo tako... Eh to bi vec bilo nesto sasvim extra. Vidjetcemo... Valjda izvucemo neke konobare u prvom kolu, pa se pojacati na lijevom beku i DMFu za drugo kolo!

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ma kakvi grcevi, oni protiv Krupe i pitara nisu htjeli i to je pticama na grani jasno. Nadtrcis trkacki jaku vezu Zrinjskog a na Kosevu ih Andjusic budalama pravi. Ima vjerovatno i Slavkine krivice sto se pusenja titule tice, ali bruka u Krupi i na Kosevu veze sa trenerom nema.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Ajzea
Kontakt:

ned jun 18, 2017 12:14 am

avlami97 je napisao/la:
sub jun 17, 2017 11:50 pm
Bekriću sretno gdje god nastavio karijeru!

Ovo su samo posljedice hahara koji su nekada bili u Klubu i isti taj Klub zavaljivali u crno. Bekrić je opraštao dugove i išao iz Želje. Možete zamisliti samo kakve su to lopovčine bile koje nisu isplaćivale neprijavljene igrače (pravili dug Želji). Nažalost Bekrić nije jedini. Lopovčine u Klubu nisu isplaćivale ni Jamaka, Svraku, B. Čolića, E. Čolića, V. Selimovića, Adilovića i mnoge druge koje su na kraju puštali džaba, a ovi opraštali dugove. Nadam se najiskrenije da će te lopovčine koje su na taj način nanosile štetu Želji na kraju završiti u zatvoru. Ne prijaviš igrača (sem Stanića) i onda pored ogromnih sredstava koja su ulazila u Klub (Džeko, Evropa i transferi...) nisi u stanju isplatiti igrač, koji su igrali na crno, nego im moraš ostajati dužan. Hvala dragom Bogu pa je ta bagra daleko od Kluba. Bekriću tebi sretno iako se nisi pokazao u zadnjem mandatau. Nije to onaj stari Bekrić Žao mi je samo što i dalje misliš da su ti oni koji su ti ostajali dužni, a ti morao opraštati dugove prijatelji. Znaj da su takvi ukopavali Želju, a i tebe, jer si nekada pošteno zarađeni novac morao opraštati.

Nadam se da ćeš se nekada vratiti, educirati i nastaviti se baviti nekim poslom u Želji. Znaj da su ti oni koji su ti ostajali dužni neprijatelji, a ne prijatelji. Imaš mozak i uključi ga.
Pod haharima mislis, vjerujem, na Zuju i Dzelu. Ne naprimjer na Amara? Predpostavljam..

Ajzea
Kontakt:

ned jun 18, 2017 12:14 am

LARS1921 je napisao/la:
sub jun 17, 2017 7:42 pm
:rofl: :rofl: :rofl:
slika
Ovo Zec objavio?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jun 18, 2017 12:16 am

ovaj veći fakin od Gotala, kakav lik :D
Željezničar ante portas !

Hadzijalagic
Kontakt:

@Ajzea Misli on i na Amara ali se ne usudi reci..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Model1964

ned jun 18, 2017 12:17 am

mali plavisa je napisao/la:
ned jun 18, 2017 12:11 am
Brkoo je napisao/la:
sub jun 17, 2017 11:42 pm
Model1964 je napisao/la:
sub jun 17, 2017 11:40 pm
Sada još kapiten i bibliotekar :kafa:
Nemoj ni Stanica zaboraviti i Sinisu. Nadam se da cemo se doticnih igraca rijesiti sto prije i napokon mahalce izbaciti a dovesti profesionalce uz nasu djecu..
SAMIR BEKRIĆ, SRĐAN STANIĆ, JADRANKO BOGIČEVIĆ, ZAJKOOOOOO ZEBA su igraci koji su upisani u historiju naseg kluba, svidjelo se to vama ili ne!
Jopet ti :rofl:
Ša se dernjaš mališa.
I Bane Berjan je upisan u historiju kluba. Da njega stavimo na desnog beka umjesto Stane?
Mališa sada na spavanje, vidiš koja su doba :)

LAPAZ
Kontakt:

ned jun 18, 2017 12:17 am

Pa sad kao smijesno, a kada nama napravi ekces onda ce biti pljuc pljuc...

Ajzea
Kontakt:

ned jun 18, 2017 12:19 am

Hadzijalagic je napisao/la:
Avlami je jedan od korektnijih i boljih forumasa. Ne bih nikako mogao da shvatim da on hrakne po legendi kluba kakva je Amar Osim.
Covjek koji nam je najvise srece donio..

Zato ga pitam.

Zec prelud. :rofl:

avlami97
Kontakt:

ned jun 18, 2017 12:20 am

Model1964 je napisao/la:
ned jun 18, 2017 12:03 am
SirAlexFerguson je napisao/la:
sub jun 17, 2017 11:58 pm
Naglas razmisljam, zasto svuda iskusni igraci, legende klubova po stare dane prihvate ulogu jokera, igrača/trenera itd samo kod nas to ne moze. Evo konkretno mi Zeba prolazi kroz glavu (mozda grijesim da on to ne radi/nece) al sticem dojam da ako Slavko Zebi kaze "Zeba nisi siguran u prvih 11, vjerovatno si klupa i ulazit ces po 20-30 minuta" da ce Zeba da kaze "dajte mi papire". Iskreno ne znam sto to mislim, al imam takav osjecaj.
A moglo bi puno bolje, volimo mi svi Zebu i Bekru, vole i oni Zelju. Žeri,Veci,Dzenisu,Dini,Šabanu i ostalim klincima treba pored čvrste ruke trenera i jedan uzor s kojim će moci da pricaju kao sa starijim bratom. Treba neko da im da iskren bratski savjet. Sve za dobrobit Želje.
To bi bilo lijepo ali nije tako. Oni vole samo sebe. Navijaci ih prebrzo dignu, kao bez njih se ne može.... kao legende. Legenda može biti samo neko ko ima bezprijekornu karijeru u klubu. Neko ko je kao covjek i sportista gromada. Ja Zebi necu nikada halaliti ono bacanje dresa. Nikada!
Model, za mnoge stvari si u pravu, ali ovo sa povratnicima je između ostalog i posljedica. Zamisli sada da se vrati Svraka, koji je jedno vrijeme imao pluća ko Makalele i igrao u životnoj formi. Na kraju mu ljudi iz Kluba ostanu dužni bruku para i on mora svoje pare opraštati zarad lopova i otići džaba iz Želje. Šta da se on sutra vrati, pa prva bi mu bila....e znate meni je Željo ostao toliko i toliko para dužan, a ja sam to sve oprostio. Igrači misle da su na taj način na dobitku, a u suštini nisu jer ih je neko nekada potkradao (ostajao im dužan), a Želji nanosio štetu neprijavljivanjem i neplaćanjem poreza. Sada kada ja ovako pišem, a pišem istinu, to mnogi gledaju kao blaćenje i pljuvanje Kluba, a ja ustvari samo govorim istinu. Zašto je i jedan igrač morao raditi na crno? Zašto se i jednom igraču ostajalo dužno, a on na kraju morao opraštati dugove? One koji nisu oprostili dugove, njih pljujemo, a nepljujemo one koji su im ostajali dužni.

Neko sa velikim razlogom iskrivljuje sliku i zbog toga nam se dešavaju ovakve stvari. Nadam se da se u Klub neće vraćati igrači kojima se ostajalo dužno, koji su potkradani direktno, a Željo indirektno. Griješim, i Željo je takvim radom potkradan direktno, a sada plaćamo posljedice takvog rada. FUJ!
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jun 18, 2017 12:21 am

Misle na one koji su vodili klub i zavili ga u crno, Amar je bio trener i vodio je klub u sportskom dijelu.

Jok eto, treba nam bit žao što je Zec ovo uradio. trebo se izvinut Slobodanki

Model1964

ned jun 18, 2017 12:22 am

Ajzea je napisao/la:
ned jun 18, 2017 12:19 am
Hadzijalagic je napisao/la:
Avlami je jedan od korektnijih i boljih forumasa. Ne bih nikako mogao da shvatim da on hrakne po legendi kluba kakva je Amar Osim.
Covjek koji nam je najvise srece donio..

Zato ga pitam.

Zec prelud. :rofl:
LAPAZ ima pravo.
Da hoce kakav pravilnik napraviti za ove istupe u javnosti.

rodrigo87
Kontakt:

Svi hoce djecu, a sada smeta sto Bekric ide? Na primjer, imamo Zeru na toj poziciji. Koga vam je draze gledati tu?

Ajzea
Kontakt:

AsharaK je napisao/la:
Misle na one koji su vodili klub i zavili ga u crno, Amar je bio trener i vodio je klub u sportskom dijelu.

U tom slucaju se apsolutno slazem sa njim i ima moju punu podrsku u hrakanju takvih. Za lijeka im trebalo !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jun 18, 2017 12:23 am

Ajzea je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:

U tom slucaju se apsolutno slazem sa njim i ima moju punu podrsku u hrakanju takvih. Za lijeka im trebalo !
Slažem se kolega. Podržavaš li potez Zeca?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava