pile87 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 12:06 amDa ne bude zabune Bekrija je bio koliko toliko korektan prema klubu i zaista nije imao dobar odnos sa Slavkom od onoga trenutka kada se nije našao ni na klupi na derbiju. I ovaj epilog su prizeljkivali i on i Slavko. Znali su obojica ispasti dvolični jedan prema drugom, možda su nas takve stvari i koštale titule. U svakom slučaju nije razlog da se pljuje ili prigovara čovjeku. Sretno mu gdje god bio jer on zaista nosi Želju u srcu.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
SAMIR BEKRIĆ, SRĐAN STANIĆ, JADRANKO BOGIČEVIĆ, ZAJKOOOOOO ZEBA su igraci koji su upisani u historiju naseg kluba, svidjelo se to vama ili ne!
Noć prije derbija slikano. On Balić,Četković, Bilalagić.
Ma kakvi grcevi, oni protiv Krupe i pitara nisu htjeli i to je pticama na grani jasno. Nadtrcis trkacki jaku vezu Zrinjskog a na Kosevu ih Andjusic budalama pravi. Ima vjerovatno i Slavkine krivice sto se pusenja titule tice, ali bruka u Krupi i na Kosevu veze sa trenerom nema.sajo10 je napisao/la:Neznam vala, nikako mi ne svidja Stanic i Sinisa na bekovima... A Bogami ni Ugi-Blagoje (Markovic) na DMF... Nadam se da ce napokon Ugi pokazati kvalitet, mogao bi nam biti dzoker ove sezone! Hajde Ugljesa, yebo ti sebeLijevi bek je rak rana a Bogami nismo nesto se usrecili ni na desnom.. Petrak bi nam legao samo tako... Eh to bi vec bilo nesto sasvim extra. Vidjetcemo... Valjda izvucemo neke konobare u prvom kolu, pa se pojacati na lijevom beku i DMFu za drugo kolo!
![]()
Pod haharima mislis, vjerujem, na Zuju i Dzelu. Ne naprimjer na Amara? Predpostavljam..avlami97 je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 11:50 pmBekriću sretno gdje god nastavio karijeru!
Ovo su samo posljedice hahara koji su nekada bili u Klubu i isti taj Klub zavaljivali u crno. Bekrić je opraštao dugove i išao iz Želje. Možete zamisliti samo kakve su to lopovčine bile koje nisu isplaćivale neprijavljene igrače (pravili dug Želji). Nažalost Bekrić nije jedini. Lopovčine u Klubu nisu isplaćivale ni Jamaka, Svraku, B. Čolića, E. Čolića, V. Selimovića, Adilovića i mnoge druge koje su na kraju puštali džaba, a ovi opraštali dugove. Nadam se najiskrenije da će te lopovčine koje su na taj način nanosile štetu Želji na kraju završiti u zatvoru. Ne prijaviš igrača (sem Stanića) i onda pored ogromnih sredstava koja su ulazila u Klub (Džeko, Evropa i transferi...) nisi u stanju isplatiti igrač, koji su igrali na crno, nego im moraš ostajati dužan. Hvala dragom Bogu pa je ta bagra daleko od Kluba. Bekriću tebi sretno iako se nisi pokazao u zadnjem mandatau. Nije to onaj stari Bekrić Žao mi je samo što i dalje misliš da su ti oni koji su ti ostajali dužni, a ti morao opraštati dugove prijatelji. Znaj da su takvi ukopavali Želju, a i tebe, jer si nekada pošteno zarađeni novac morao opraštati.
Nadam se da ćeš se nekada vratiti, educirati i nastaviti se baviti nekim poslom u Želji. Znaj da su ti oni koji su ti ostajali dužni neprijatelji, a ne prijatelji. Imaš mozak i uključi ga.
Jopet timali plavisa je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 12:11 amSAMIR BEKRIĆ, SRĐAN STANIĆ, JADRANKO BOGIČEVIĆ, ZAJKOOOOOO ZEBA su igraci koji su upisani u historiju naseg kluba, svidjelo se to vama ili ne!
Avlami je jedan od korektnijih i boljih forumasa. Ne bih nikako mogao da shvatim da on hrakne po legendi kluba kakva je Amar Osim.Hadzijalagic je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 12:16 am@Ajzea Misli on i na Amara ali se ne usudi reci..
Model, za mnoge stvari si u pravu, ali ovo sa povratnicima je između ostalog i posljedica. Zamisli sada da se vrati Svraka, koji je jedno vrijeme imao pluća ko Makalele i igrao u životnoj formi. Na kraju mu ljudi iz Kluba ostanu dužni bruku para i on mora svoje pare opraštati zarad lopova i otići džaba iz Želje. Šta da se on sutra vrati, pa prva bi mu bila....e znate meni je Željo ostao toliko i toliko para dužan, a ja sam to sve oprostio. Igrači misle da su na taj način na dobitku, a u suštini nisu jer ih je neko nekada potkradao (ostajao im dužan), a Želji nanosio štetu neprijavljivanjem i neplaćanjem poreza. Sada kada ja ovako pišem, a pišem istinu, to mnogi gledaju kao blaćenje i pljuvanje Kluba, a ja ustvari samo govorim istinu. Zašto je i jedan igrač morao raditi na crno? Zašto se i jednom igraču ostajalo dužno, a on na kraju morao opraštati dugove? One koji nisu oprostili dugove, njih pljujemo, a nepljujemo one koji su im ostajali dužni.Model1964 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 12:03 amTo bi bilo lijepo ali nije tako. Oni vole samo sebe. Navijaci ih prebrzo dignu, kao bez njih se ne može.... kao legende. Legenda može biti samo neko ko ima bezprijekornu karijeru u klubu. Neko ko je kao covjek i sportista gromada. Ja Zebi necu nikada halaliti ono bacanje dresa. Nikada!SirAlexFerguson je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 11:58 pmNaglas razmisljam, zasto svuda iskusni igraci, legende klubova po stare dane prihvate ulogu jokera, igrača/trenera itd samo kod nas to ne moze. Evo konkretno mi Zeba prolazi kroz glavu (mozda grijesim da on to ne radi/nece) al sticem dojam da ako Slavko Zebi kaze "Zeba nisi siguran u prvih 11, vjerovatno si klupa i ulazit ces po 20-30 minuta" da ce Zeba da kaze "dajte mi papire". Iskreno ne znam sto to mislim, al imam takav osjecaj.
A moglo bi puno bolje, volimo mi svi Zebu i Bekru, vole i oni Zelju. Žeri,Veci,Dzenisu,Dini,Šabanu i ostalim klincima treba pored čvrste ruke trenera i jedan uzor s kojim će moci da pricaju kao sa starijim bratom. Treba neko da im da iskren bratski savjet. Sve za dobrobit Želje.
LAPAZ ima pravo.Ajzea je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 12:19 amAvlami je jedan od korektnijih i boljih forumasa. Ne bih nikako mogao da shvatim da on hrakne po legendi kluba kakva je Amar Osim.Hadzijalagic je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 12:16 am@Ajzea Misli on i na Amara ali se ne usudi reci..
Covjek koji nam je najvise srece donio..
Zato ga pitam.
Zec prelud.![]()
U tom slucaju se apsolutno slazem sa njim i ima moju punu podrsku u hrakanju takvih. Za lijeka im trebalo !
Slažem se kolega. Podržavaš li potez Zeca?