Na žalost ni jedan i drugi ne mogu poluvrijeme zajedno odigrati. Što govori samo po sebi da su obojica za penzije. I dali su klubu mnogo i jedan i drugi.mavi je napisao/la:Bekrić, primjer pravog profesionalca, igrač koji nam je donio puno radosti, čovjek prije svega. Nažalost, godine su ga pristigle i on je svjestan da to više nije to. Nažalost, u ovakvom Želji, on i naš kapiten nemaju isti tretman, pa se kapiten gura da igra kad je i povrijeđen, To nas je, između ostalog, koštalo i titule, Slavko jednostavno nije dovoljno rotirao igrače. Bio bi red da barem ne koristite uvredljive izraze kad je ovaj momak u pitanju.
Sve je recenokvalitet je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 11:12 pmTreba uložiti u zapad koliko se može, treba dobiti kategoriju 3. Novi zapad će sigurno sačekati, to je sigurno nekih 7-8 miliona (cijenjeni forumaš AnelZ je o tome govorio), a mi tih para nemamo, niti su na vidiku. Napraviti jug, završiti istok, skockati sjever, uraditi teren, natkriti sve tri tribine, uz sitnice kao što su videonadzor, ograditi prostor za gostujuće navijače, ulazi... Ima još puno posla da se uradi. Polako. Ako uradimo sve ovo (bez zapada), imat ćemo ubjedljivo najbolji stadion u državi (s tri i po tribine, Bilino polje ima jednu i po tribinu, ono iza golova je niđe veze).
Ovoga su svjesni ljudi iz Kluba i rade na ovome, to je evidentno. Hvala im, zbog ulaganja u infrastrukturu imaju svu moju podršku, bez obzira na lutanja u sportskom segmentu. Klub bez infrastrukture nema budućnost.
Kakvo je ovo naucno-nastavno vijece..
Ti pljuješ po nama
Pises gluposti! Je li pljuvanje ako neko kaze da Bekric vise nema sta traziti u Zelji!? Pisete da vam je Zeljeznicar ispred svega? Pa ocigledno nije kada mislite da Bekric ima nesto ponuditi Zelji vise! To je tako, nek se ljuti kome smeta! Boli me kur.ac!
rodrigo87 je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 11:37 pmPises gluposti! Je li pljuvanje ako neko kaze da Bekric vise nema sta traziti u Zelji!? Pisete da vam je Zeljeznicar ispred svega? Pa ocigledno nije kada mislite da Bekric ima nesto ponuditi Zelji vise! To je tako, nek se ljuti kome smeta! Boli me kur.ac!
Odlicno receno!Model1964 je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 11:38 pmrodrigo87 je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 11:37 pmPises gluposti! Je li pljuvanje ako neko kaze da Bekric vise nema sta traziti u Zelji!? Pisete da vam je Zeljeznicar ispred svega? Pa ocigledno nije kada mislite da Bekric ima nesto ponuditi Zelji vise! To je tako, nek se ljuti kome smeta! Boli me kur.ac!![]()
Pusti toSirAlexFerguson je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 11:39 pmSta bilo da bilo, ne trebamo MI ulaziti u to i osudjivati. Hvala mu za stare dane i pamticemo ga po tome, htio je i sada pomoci ali nije vise to to. Ne treba vrijedjati, idemo dalje...
Nemoj ni Stanica zaboraviti i Sinisu. Nadam se da cemo se doticnih igraca rijesiti sto prije i napokon mahalce izbaciti a dovesti profesionalce uz nasu djecu..