To je bolan i dugotrajan proces

Da se čovjek bar u nečemu jednom složi sa tobom
Oni su neplanski totalno tjerali i to je Ibrak tjerao "mahalce", a dovodio "kapitalce" koji su donosili samo kapital u njegov đep.
Nece na dobro... nikako
Model1964 je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 11:40 pmPusti toSirAlexFerguson je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 11:39 pmSta bilo da bilo, ne trebamo MI ulaziti u to i osudjivati. Hvala mu za stare dane i pamticemo ga po tome, htio je i sada pomoci ali nije vise to to. Ne treba vrijedjati, idemo dalje...![]()
Jel Sinan odrađen?
E jbg jarane, nemoj se ljutit, ali ako cemo zalit za Bekricem u 33. godini koji ne moze potrcat, odmah cu se ranit u oba koljena i iskljucit s ovog foruma za sva vremena. Ne mogu nam se stalno ista imena vrtiti, moramo izbacivati nove igrace. Kako ce Zeric dobiti priliku ako se na silu budu gurali Zeba i Bekric, a ne mogu, to se vidi. Ovako daj Ramovica i malog Zeru, neka i Zebe ako hoce da je tu za razbijanje bunkera i mirna Bosna.
SirAlexFerguson je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 11:50 pmModel1964 je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 11:40 pmPusti toSirAlexFerguson je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 11:39 pmSta bilo da bilo, ne trebamo MI ulaziti u to i osudjivati. Hvala mu za stare dane i pamticemo ga po tome, htio je i sada pomoci ali nije vise to to. Ne treba vrijedjati, idemo dalje...![]()
Jel Sinan odrađen?![]()
![]()
Odlicnomaxum1921 je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 11:49 pmBili smo danas na Kupresu. Reportaza nekad sutra u toku dana. Ali samo kratko, da ove mahalske prestanu. Gotal u Austriji, otisao da neke papire donese koji su potrebni za radnu dozvolu. Sinan se ocekuje da se prikljuci timu. Sve ce vam se samo reci u izjavi SP. Trenutno se trazi lijevi bek. U ponedjeljak i petak utakmice, nasa ekipa ce biti na istim, pa ce biti i izvjestaj.
Ma pripreme su mu katastrofa bile i jos tokom sezone ih dodatno unistavao sa fizikom i vidjeli ste na sta smo licili. Covjek bezveze pametuje ali nije kapacitet za trenera Zelje.
To bi bilo lijepo ali nije tako. Oni vole samo sebe. Navijaci ih prebrzo dignu, kao bez njih se ne može.... kao legende. Legenda može biti samo neko ko ima bezprijekornu karijeru u klubu. Neko ko je kao covjek i sportista gromada. Ja Zebi necu nikada halaliti ono bacanje dresa. Nikada!SirAlexFerguson je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 11:58 pmNaglas razmisljam, zasto svuda iskusni igraci, legende klubova po stare dane prihvate ulogu jokera, igrača/trenera itd samo kod nas to ne moze. Evo konkretno mi Zeba prolazi kroz glavu (mozda grijesim da on to ne radi/nece) al sticem dojam da ako Slavko Zebi kaze "Zeba nisi siguran u prvih 11, vjerovatno si klupa i ulazit ces po 20-30 minuta" da ce Zeba da kaze "dajte mi papire". Iskreno ne znam sto to mislim, al imam takav osjecaj.
A moglo bi puno bolje, volimo mi svi Zebu i Bekru, vole i oni Zelju. Žeri,Veci,Dzenisu,Dini,Šabanu i ostalim klincima treba pored čvrste ruke trenera i jedan uzor s kojim će moci da pricaju kao sa starijim bratom. Treba neko da im da iskren bratski savjet. Sve za dobrobit Želje.