Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 17, 2017 11:45 pm

Brkoo je napisao/la:
sub jun 17, 2017 11:42 pm
Model1964 je napisao/la:
sub jun 17, 2017 11:40 pm
Sada još kapiten i bibliotekar :kafa:
Nemoj ni Stanica zaboraviti i Sinisu. Nadam se da cemo se doticnih igraca rijesiti sto prije i napokon mahalce izbaciti a dovesti profesionalce uz nasu djecu..
To je bolan i dugotrajan proces :D
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

mavi
Kontakt:

sub jun 17, 2017 11:47 pm

Sinan je naš, bez sumnje. U odnosu na Zebu i Bekrića, pokretljiv i, iskreno, očekujem dosta od njega. Loša strana je to, barem kako je meni rečeno, da nije baš voljan da zapne na treninzima.

Model1964

sub jun 17, 2017 11:48 pm

Ja i dalje nemam povjerenja niti sekunde u Slavka niti u SD. Pored toga oni su na tim pozicijama i igraci nemaju šta da flautaju okolo. Ova objava na zvanicnoj mi je dobro glupa. Šta ima ko objašnjavati šta i kako? Posudba i vozdra.

LARSSON
Kontakt:

sub jun 17, 2017 11:49 pm

Model1964 je napisao/la:
Ja i dalje nemam povjerenja niti sekunde u Slavka niti u SD. Pored toga oni su na tim pozicijama i igraci nemaju šta da flautaju okolo. Ova objava na zvanicnoj mi je dobro glupa. Šta ima ko objašnjavati šta i kako? Posudba i vozdra.
Da se čovjek bar u nečemu jednom složi sa tobom :D

maxum1921
Prijatelj foruma
Kontakt:

Bili smo danas na Kupresu. Reportaza nekad sutra u toku dana. Ali samo kratko, da ove mahalske prestanu. Gotal u Austriji, otisao da neke papire donese koji su potrebni za radnu dozvolu. Sinan se ocekuje da se prikljuci timu. Sve ce vam se samo reci u izjavi SP. Trenutno se trazi lijevi bek. U ponedjeljak i petak utakmice, nasa ekipa ce biti na istim, pa ce biti i izvjestaj.
Iz ljubavi prema tradiciji, živimo Željezničar...

AdisSaca
Kontakt:

LAPAZ je napisao/la:
Meni sve ovo izgleda kao kod pitara sto je bilo kad su oni tjerali svoje "mahalce" i dan danas zale za njima. Vrijeme ce pokazati da li cemo biti bolji ili gori, nadam se najboljem.
Oni su neplanski totalno tjerali i to je Ibrak tjerao "mahalce", a dovodio "kapitalce" koji su donosili samo kapital u njegov đep.

Model1964

sub jun 17, 2017 11:50 pm

LARS1921 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Da se čovjek bar u nečemu jednom složi sa tobom :D
Nece na dobro... nikako :rofl:

avlami97
Kontakt:

Bekriću sretno gdje god nastavio karijeru!

Ovo su samo posljedice hahara koji su nekada bili u Klubu i isti taj Klub zavaljivali u crno. Bekrić je opraštao dugove i išao iz Želje. Možete zamisliti samo kakve su to lopovčine bile koje nisu isplaćivale neprijavljene igrače (pravili dug Želji). Nažalost Bekrić nije jedini. Lopovčine u Klubu nisu isplaćivale ni Jamaka, Svraku, B. Čolića, E. Čolića, V. Selimovića, Adilovića i mnoge druge koje su na kraju puštali džaba, a ovi opraštali dugove. Nadam se najiskrenije da će te lopovčine koje su na taj način nanosile štetu Želji na kraju završiti u zatvoru. Ne prijaviš igrača (sem Stanića) i onda pored ogromnih sredstava koja su ulazila u Klub (Džeko, Evropa i transferi...) nisi u stanju isplatiti igrač, koji su igrali na crno, nego im moraš ostajati dužan. Hvala dragom Bogu pa je ta bagra daleko od Kluba. Bekriću tebi sretno iako se nisi pokazao u zadnjem mandatau. Nije to onaj stari Bekrić Žao mi je samo što i dalje misliš da su ti oni koji su ti ostajali dužni, a ti morao opraštati dugove prijatelji. Znaj da su takvi ukopavali Želju, a i tebe, jer si nekada pošteno zarađeni novac morao opraštati.

Nadam se da ćeš se nekada vratiti, educirati i nastaviti se baviti nekim poslom u Želji. Znaj da su ti oni koji su ti ostajali dužni neprijatelji, a ne prijatelji. Imaš mozak i uključi ga.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Model1964 je napisao/la:
SirAlexFerguson je napisao/la:
sub jun 17, 2017 11:39 pm
Sta bilo da bilo, ne trebamo MI ulaziti u to i osudjivati. Hvala mu za stare dane i pamticemo ga po tome, htio je i sada pomoci ali nije vise to to. Ne treba vrijedjati, idemo dalje...
Pusti to :D
Jel Sinan odrađen?
:pivo: :D
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub jun 17, 2017 11:52 pm

LAPAZ je napisao/la:
Meni sve ovo izgleda kao kod pitara sto je bilo kad su oni tjerali svoje "mahalce" i dan danas zale za njima. Vrijeme ce pokazati da li cemo biti bolji ili gori, nadam se najboljem.
E jbg jarane, nemoj se ljutit, ali ako cemo zalit za Bekricem u 33. godini koji ne moze potrcat, odmah cu se ranit u oba koljena i iskljucit s ovog foruma za sva vremena. Ne mogu nam se stalno ista imena vrtiti, moramo izbacivati nove igrace. Kako ce Zeric dobiti priliku ako se na silu budu gurali Zeba i Bekric, a ne mogu, to se vidi. Ovako daj Ramovica i malog Zeru, neka i Zebe ako hoce da je tu za razbijanje bunkera i mirna Bosna.

Samo dobrobit Zelje treba gledati, bez emocija. Niko ne pljuje po Bekricu, samo iznosimo cinjenice. On vise ne moze, a ni Zeba nije puno bolji, samo ima neke druge kvalitete koje bi nam i mozda mogle posluziti. Za par godina mi ne bi bilo mrsko njih dvojicu vidjeti u OP-u u radu sa omladinom :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Model1964

sub jun 17, 2017 11:53 pm

Model1964 je napisao/la:
sub jun 17, 2017 11:39 pm
Sta bilo da bilo, ne trebamo MI ulaziti u to i osudjivati. Hvala mu za stare dane i pamticemo ga po tome, htio je i sada pomoci ali nije vise to to. Ne treba vrijedjati, idemo dalje...
Pusti to :D
Jel Sinan odrađen?
:pivo: :D
:DD: :palacgore: :pivo:

shzna
Kontakt:

sub jun 17, 2017 11:53 pm

Hvala Tuce, hvala za korektnost i sve najbolje ali daleko od Zelje zbog toga sto si mahalac ogroman.

Bilo bi lijepo vidjeti te u OP zbog fudbalskog znanja, al nazalost po tebe, nama trebaju i pedagozi.

Sretno.
1987

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub jun 17, 2017 11:54 pm

maxum1921 je napisao/la:
Bili smo danas na Kupresu. Reportaza nekad sutra u toku dana. Ali samo kratko, da ove mahalske prestanu. Gotal u Austriji, otisao da neke papire donese koji su potrebni za radnu dozvolu. Sinan se ocekuje da se prikljuci timu. Sve ce vam se samo reci u izjavi SP. Trenutno se trazi lijevi bek. U ponedjeljak i petak utakmice, nasa ekipa ce biti na istim, pa ce biti i izvjestaj.
Odlicno :palacgore:

Praise the sun \[T]/

teatrale36
Kontakt:

sub jun 17, 2017 11:56 pm

Vrag je napisao/la:
sub jun 17, 2017 11:15 pm
Nije Bekric jedini koji se zali. Volio bi da Bekric tacno kaze sta mu smeta.
Kada cujem Slavkovu pricu i vidim djela. Nema bas valjanih argumenata na svojoj strani.
Ma pripreme su mu katastrofa bile i jos tokom sezone ih dodatno unistavao sa fizikom i vidjeli ste na sta smo licili. Covjek bezveze pametuje ali nije kapacitet za trenera Zelje.
Daj boze da grijesim ali nece on nama nista dobro donijeti!

SirAlexFerguson
Kontakt:

sub jun 17, 2017 11:58 pm

Naglas razmisljam, zasto svuda iskusni igraci, legende klubova po stare dane prihvate ulogu jokera, igrača/trenera itd samo kod nas to ne moze. Evo konkretno mi Zeba prolazi kroz glavu (mozda grijesim da on to ne radi/nece) al sticem dojam da ako Slavko Zebi kaze "Zeba nisi siguran u prvih 11, vjerovatno si klupa i ulazit ces po 20-30 minuta" da ce Zeba da kaze "dajte mi papire". Iskreno ne znam sto to mislim, al imam takav osjecaj.
A moglo bi puno bolje, volimo mi svi Zebu i Bekru, vole i oni Zelju. Žeri,Veci,Dzenisu,Dini,Šabanu i ostalim klincima treba pored čvrste ruke trenera treba i jedan uzor s kojim će moci da pricaju kao sa starijim bratom. Treba neko da im da iskren bratski savjet. Sve za dobrobit Želje.
Zadnja izmjena: SirAlexFerguson, dana/u sub jun 17, 2017 11:59 pm, ukupno mijenjano 1 put.
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Plavi orkestar
Kontakt:

sub jun 17, 2017 11:59 pm

Zbog naših mladih igraca jako je bitno imati karakterne igrace jer ako ga ovaj umjesto sportskom zivotu i lijepom ponašanju uci kako pocuclati ono crijevo i kako to kasnije negdje zaliti alkoholom a ne poštovati trenera,saigrace pa i navijace a uz sve to još se ponašati kao zvjezda i za sve to uzimati pare je jako loše za njih.U tom dobu vecina njih se poistovjecuje sa takvim jer razmišljaju kad moze on mogu i ja.Instagram zvjezdice,dudlaroše,one sa srednjim prstom,padavicare,buntovnike bez razloga,brzohodace na 3 kilometra po utakmici...sve,ne fino i sporazumno,istjerati iz kluba i svi ce u klubu profitirati a i mi navijaci.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned jun 18, 2017 12:02 am

Ali zato igraci Radnika pod palicom Petrovica lete po terenu i razbiju jos Slobodu na fizicku spremu.
Nisam vidio da su grcevi fatali nase igrace, nego ne moze trcati vezni red od 32 godine kao neki deset godina mladji. A i kao da nisu htjeli, ne mogu se oteti tom dojmu. Puste onog pitara da predribla njih 5, oni gledaju, bez prekrsaja, bez pokusaja prekrsaja...

Napravio je Slavko dosta gresaka, ali igracima niko ne valja. Ni Sablja ni Kostic ni Petrovic. Sve im je tesko.

Praise the sun \[T]/

sajo10
Kontakt:

ned jun 18, 2017 12:02 am

Neznam vala, nikako mi ne svidja Stanic i Sinisa na bekovima... A Bogami ni Ugi-Blagoje (Markovic) na DMF... Nadam se da ce napokon Ugi pokazati kvalitet, mogao bi nam biti dzoker ove sezone! Hajde Ugljesa, yebo ti sebe :D Lijevi bek je rak rana a Bogami nismo nesto se usrecili ni na desnom.. Petrak bi nam legao samo tako... Eh to bi vec bilo nesto sasvim extra. Vidjetcemo... Valjda izvucemo neke konobare u prvom kolu, pa se pojacati na lijevom beku i DMFu za drugo kolo!

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u ned jun 18, 2017 12:03 am, ukupno mijenjano 1 put.

Model1964

ned jun 18, 2017 12:03 am

sub jun 17, 2017 11:58 pm
Naglas razmisljam, zasto svuda iskusni igraci, legende klubova po stare dane prihvate ulogu jokera, igrača/trenera itd samo kod nas to ne moze. Evo konkretno mi Zeba prolazi kroz glavu (mozda grijesim da on to ne radi/nece) al sticem dojam da ako Slavko Zebi kaze "Zeba nisi siguran u prvih 11, vjerovatno si klupa i ulazit ces po 20-30 minuta" da ce Zeba da kaze "dajte mi papire". Iskreno ne znam sto to mislim, al imam takav osjecaj.
A moglo bi puno bolje, volimo mi svi Zebu i Bekru, vole i oni Zelju. Žeri,Veci,Dzenisu,Dini,Šabanu i ostalim klincima treba pored čvrste ruke trenera i jedan uzor s kojim će moci da pricaju kao sa starijim bratom. Treba neko da im da iskren bratski savjet. Sve za dobrobit Želje.
To bi bilo lijepo ali nije tako. Oni vole samo sebe. Navijaci ih prebrzo dignu, kao bez njih se ne može.... kao legende. Legenda može biti samo neko ko ima bezprijekornu karijeru u klubu. Neko ko je kao covjek i sportista gromada. Ja Zebi necu nikada halaliti ono bacanje dresa. Nikada!

pile87
Kontakt:

ned jun 18, 2017 12:06 am

Da ne bude zabune Bekrija je bio koliko toliko korektan prema klubu i zaista nije imao dobar odnos sa Slavkom od onoga trenutka kada se nije našao ni na klupi na derbiju. I ovaj epilog su prizeljkivali i on i Slavko. Znali su obojica ispasti dvolični jedan prema drugom, možda su nas takve stvari i koštale titule. U svakom slučaju nije razlog da se pljuje ili prigovara čovjeku. Sretno mu gdje god bio jer on zaista nosi Želju u srcu.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava