Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 26, 2017 9:36 pm

storm_raider je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:33 pm
Docdr je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:22 pm
Ja sam se danas pitao da nisam pogrijesio stadion. Sve vise licimo na one na koje nikad ne bi trbali liciti. Utakmice se gube. Nekad i ovako kao danas. Cestitas protivniku i ides dalje. Prvi si pet kola prije kraja. Bar je tako bilo od 1921 za sve one koju su Zelju izabrali. Ocito da to vise nije tako.
:palacgore: :palacgore:

Bravo majstore. Prvi post i odlicno sazeto! Problem je u tome sto hocemo sve i odmah, a realnost je da nismo "Barcelona za ovu ligu", niti trebamo misliti da jesmo. Prizemljenje mnogima i to prizemljenje koje je doslo u najboljem trenutku. Siroki je sezonu posvetio ovoj utakmici, mi 2 dana. Mozda na tribinama mozete Slavki psovati, ovdje necete. Idemo se sabrati, skupiti koliko mozemo i uraditi dobar posao u Tuzli. Kada se slegne prasina i sve zavrsi, onda cemo da svodimo racune. A ova sezona je vec uspjeh, ako znamo kako je pocela. Polako ljudi, ne moze sve, niti moze odmah. Instant uspjeh nikada nije dobar, a mudriji znaju da nije ni pozeljan.

Apel @Upravi, jos jednom dajte ovim olosima sa Hayata da prenose utakmicu, ili bilo sta Zeljino, poljuljacete mi dobrano povjerenje u vas koje je ogromno! Sramota!
"borcima" i "organizatorima otpora" iz italije i turske, koji danas imaju televizije i zgrade. a pravi borci imaju samo PTSP. personifikacija vlasti i poretka u ovoj državi...
gradi željo boli te *****

phily
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:37 pm

ekipa se bori za titulu i vi bi najboljeg strijelca jebene lige na klupu :r :r , :zid:
"Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!"

boccaccio

:zeljeznicar1:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:38 pm

ChWilla je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:34 pm
za_zivot_cijeli je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:32 pm

ne znam sta ima raja pucati?!?
prvi je na sjeveru puko u DOSLOVNO 17oj sekundi i jebe Zakaricu majku ustasku!
nakon svega sto su uradili ti isti igraci do sada kao i Slavko s njima neko ima obraza, kulture i odgoja da se tako ponasa!?
kakva raja, qurci palci. obicni nedojebani polusvijet sa dna kace.
kakvo kurcevo pljeskanje nako primljenog gola!?
umjesto da zagrmi Zeljoooooooo ono apluze baca na primljeni gol.
porodicna tribina ono se naslo stocat!

uzasna energija mase u Dolini nocas.

baska Slavko i igraci. to je posebma prica.
i ja sam krenuo pljeskati nakon trećeg gola. zamalo imao i problem zbog toga. i to je uvijek bila praksa na grbavici kad te neko pošteno nadigra.
to se radi nakon sudijskog zvizduka.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Southboy
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:38 pm

Jel vi mislite da se u Engleskoj ne psuje igracima..haha ovo je smjesno
Svugdjr u svijetu je atmosfera takva da neko na svaku gresku reaguje psovkom a neko aplauzom..
Bmk za igraca i ime i prezime hocu da igraju najbolji i daju maximum..

Lendric je svojim nekim manguplukom samo sebi natovario veci pritisak,i veci bijes navijaca jer ce mu sad biti sve glasniji na svaki njegov promasaj.Mogao je da sutiti 30 sekundi i u svlacionici da rijesi sa Zebom i Slavkom problem sa psovkama i uvredama(ako ga je toliko pogodilo)..ali ne on se poceo kurchiti ispred tribine i to pazi on sam jedini,e onda je raji pukao film na jugu jer taj jug im je danas pjevao 90+ minuta..i nijedan zvizduk nisu dobili od njih i on se popisa na sve njih

Mene je Zakaric danas izbacio iz takta i nek ga je Slavko izbacio(sada ce ili letiti na terenu ili ce biti jos veci khurac jer ce psihicki pasti,al makar da znamo na cemu smo..imamo i Crnova ako ovaj nastavi da hoda)..

Ovim danas smo izgubili HEMIJU u ekipi,daj Boze da na dobro izadje..pitanje je sada koliko je ekipa psihicki jaka da se vrati.Svima su nam sad vruce glave al Slavko ih mora danas naruziti i spustiti na zemlju,a od sutra vec ložiti i pripremiti za utakmicu sezone.Mi ako u tuzli izgubimo tu je kraj titule a svako ko drugacije misli nije normalan..
Sve u svemu i ako zavrsimo drugi ja cu bit prezadovoljan sezonom jer smo u evropi i dobili smo istok..puna podrska za klub i upravu al ja jos jednom kazem ko prije 2 dana-"na kup ne mislim nikako a dosli smo pred izvor,samo jos da se napijemo"..

Poslano sa mog GT-I9060 koristeći Tapatalk

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:39 pm

sri apr 26, 2017 9:17 pm
A taman sam zaboravio kako je kad se popisan vracas sa Grbavice. :D
Jesil zaplako ?

iggy2377

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sri apr 26, 2017 9:40 pm

tm8782 je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:06 pm
iggy2377 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:
sri apr 26, 2017 8:57 pm

Slavko dobio zadatak da nas izvede u Evropu, pet kola prije kraja to uradio. Slavko preuzeo ekipu koja je bila na 9.mjestu sad 1. Slavko doveo ekipu da polufinala kupa. Slavko zatekao korov u svlačionici. Slavku nisu dovedeni svi igrači koje je on baš htio, jb ga zimski rok je takav. Mislim da je dovoljno...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Vidim drug da skiljis ili gledas na jedno oko, zimski prelazni rok je CITAV OD SLAVKE,
Prije prelaznog roka, OTJERAO JE SVE STO NEVALJA,
Svaka mu cast sto je uradio do sada.
Vidim ja da si ti cijelo vrijeme virio iz rupe, vrebao priliku. Ne skiljim vjeruj mi, samo vas(par pojedinih) pratim ;) , sve će doći na svoje...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Drug za tvoj info, ja sam bio ljetos o svom trosku a ujedno i radi svog licnog posla u Slo, pa cak mozes mislit bio na sve i jednoj pripremnoj utakmici.Toliko o misevima itd.

rodrigo87
Kontakt:

Vala smo ove sezone previse toga progutali. Samo ih titula moze oprati, ne interesuje me kako ce do nje doci!

kremenko

Bio na Istoku.
Znaci FUJ. Par majmuna se posralo raji u cejf. Djeca placu,tresu se zbog belaja koji je ispao.
Kad su ljudi zabili 3 gol,vecina ustala i zapljeskala.
Ostao do kraja. Tek kad su igraci zavrsili kod Juga iz daljine su pozdravili i nas. Raja im pljeskala. Majmuni nedojebani,neotesani primitivci su svakako otisli odmah u 80min
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

LARSSON
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:41 pm

**** ti kad psuješ nekom od početka, a musa kad god primi loptu to neki uzdasi, svršavanje, a frajer nije ništa pokazao

sergejevic

sergejevic je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:11 pm
Ajzea je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:08 pm
Sve i jednog igraca kazniti. Nije problem ispasti, nije problem izgubiti. Problem je u kukavickom pristupu i evidentnom nezalaganju.
Kako god, niko ne zasluzuje da mu se psuje maloljetna sestra, ustaska majka, dijete, etc. Cega sam se sve naslusao, Boze sacuvaj.

Postajemo pitari, i to najvise boli. Reci mu, daj mu do znanja da zelis srce na terenu, da ovo nije dostojno dresa kluba ali ne radi ono sto si danas radio. Bio pitar..
Uprava na celu sa Misimovicem te Petrovic ce rjesavati ovo. Jednostavno, moraju. Kako znaju i umiju...

Vi na terenu, hocemo titulu na Grbavici.. Kako znate i umijete..

Onakvi navijaci koji su od sedme minute poceli sa gnusnim psovkama, uopce ne trebaju biti na Grbavici. Da to kulturno opsuje mater pa hajde, nego se covjek naslusa stvari da mu bude nejasno kako je to uopce smislio..
Ma pukla raja vise. Svaka utakmica na rubu nervnog sloma, neka patnja, borba, na jednu sansu i sta Bog da. I kad pobjedis odes sa stadiona umoran i shrvan, a onda ti se ovo desi i za 10 minuta primas dva preglupa gola. Poslije toga ne mozes prici golu. Teska noc pravo.
nakon svega sto su uradili ti isti igraci do sada kao i Slavko s njima neko ima obraza, kulture i odgoja da se tako ponasa!?

Cuj sta ima pucati? Pa ja sam bio gledo Zelju s juga protiv Velza prije 12 godina kad je nas bilo bukvalno 50 na stadionu i kad se ta ista raja grudvala po tribini. Ta ista raja najvise dolazi na utakmice u cijeloj drzavi iako igramo za ***** i svako malo nam prirede neko samaranje protiv mjesnih zajednica. Ta raja ce opet sljedecu utakmicu doci na isto mjesto(igrao Lendric ili Zakaric, vodio Petrovic ili Kostic) ta ista raja je donjela stotine hiljada maraka da se pomogne klubu. Nek se balerine fino spreme, obuku haljinice i nek odu u neku operu ili pozoriste pa nek trckaraju dok sviraju note Cajkovskog. Ta ista raja ko popisana odlazi sa stadiona iz sedmice u sedmicu u dok se jadne igracine smjeskaju po terenu i nisu u stadnju iz dva poklonjena penala zabiti gol. Ako ti mislis da Lendrica i Zakarica boli ***** za Zelju onda se grdno varas, oni ce vrlo brzo otici gdje je njihovoj guzici bolje, a u bogatoj historiji ovog kluba ce pisati da su nas razne poluekipe iz raznih sela maltretirale na Grbavici. Mesi Bazdarevicu se nije pjevalo kao nekom Lendricu, a upitaj nekog kakve su oni psovke dozivljavali cim bi se uskurcili i pomislili da su iznad obicne raje, prvo od svojih trenera pa ostalih.

delinjo
Kontakt:

sve osim titule je neuspjeh !!!!!!!!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

NoKe
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:43 pm

Ja ponekad posmatram psovace ,sjedim na sjeveru , vecina tih psovaca otpocnu negdje oko 15 minute.. nema veze gubili vodili.. mislim da je to njima neka furka .. hrane dusu sa psovanjem. Nazalost to je dio nase kulture .. jer ako se dobro ne prokrivis da te cuje pola stadiona.. onda to pokusavas konstantno.Da te raja vidi. I onda se ja zapitam sto ova dalabu dolazi na jednu tekmu. Razumijem kriza,nema se,nervozan zbog posla, ali buraz ako volis Zelju bodri ga ,ako pjevas Grbavicu ,mozes i navijati ,ali da psujes nekom igracu sve redom to mi nije jasno. Nemogu da vjerujem da ne skonta da je ispao zesci seljober. Vecina raje ga pogleda u onom fazonu sta ova dalabu mlati i sta glumi. Posto tu sjedi starija ozbiljnija raja ,momak sa djevojkom i slicne osobe rijetko kad neko opomene takve likove. Na kraju krajeva dosao sam da gledam tekmu i da navijam za Zelju ,ali iskreno zasmeta svima ,iritira raju. Valjda papak nemoze da skonta. Jbg otkud znam. Takvih osoba ce nazalost uvijek biti,ali neznam kako se dobro rasporede ..gdje god sjednes na sjeveru naletis na takvu dileju ili sam ja baksuz pa vazda potrefim na njih.Sto se tice Lendrica, a brate profesionalac si, pokloni se publici i kad ne ide. Ti navijaci dolaze da te bodre,pjevaju ti pjesme.. veceras je zaradio veliki minus .

delinjo
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:11 pm

Ma pukla raja vise. Svaka utakmica na rubu nervnog sloma, neka patnja, borba, na jednu sansu i sta Bog da. I kad pobjedis odes sa stadiona umoran i shrvan, a onda ti se ovo desi i za 10 minuta primas dva preglupa gola. Poslije toga ne mozes prici golu. Teska noc pravo.

Cuj sta ima pucati? Pa ja sam bio gledo Zelju s juga protiv Velza prije 12 godina kad je nas bilo bukvalno 50 na stadionu i kad se ta ista raja grudvala po tribini. Ta ista raja najvise dolazi na utakmice u cijeloj drzavi iako igramo za ***** i svako malo nam prirede neko samaranje protiv mjesnih zajednica. Ta raja ce opet sljedecu utakmicu doci na isto mjesto(igrao Lendric ili Zakaric, vodio Petrovic ili Kostic) ta ista raja je donjela stotine hiljada maraka da se pomogne klubu. Nek se balerine fino spreme, obuku haljinice i nek odu u neku operu ili pozoriste pa nek trckaraju dok sviraju note Cajkovskog. Ta ista raja ko popisana odlazi sa stadiona iz sedmice u sedmicu u dok se jadne igracine smjeskaju po terenu i nisu u stadnju iz dva poklonjena penala zabiti gol. Ako ti mislis da Lendrica i Zakarica boli ***** za Zelju onda se grdno varas, oni ce vrlo brzo otici gdje je njihovoj guzici bolje, a u bogatoj historiji ovog kluba ce pisati da su nas razne poluekipe iz raznih sela maltretirale na Grbavici. Mesi Bazdarevicu se nije pjevalo kao nekom Lendricu, a upitaj nekog kakve su oni psovke dozivljavali cim bi se uskurcili i pomislili da su iznad obicne raje, prvo od svojih trenera pa ostalih.
svaka cast majstore !
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

storm_raider
Kontakt:

Minjore je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:39 pm
sri apr 26, 2017 9:17 pm
A taman sam zaboravio kako je kad se popisan vracas sa Grbavice. :D
Jesil zaplako ?
Ti?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

kremenko

sri apr 26, 2017 9:46 pm

Zaboravio sam.
Kad se sve zavrsilo,vecina otisla. Sa sjevera i istoka zagrmilo.
Bice Zeljo opet Sampion
:zeljeznicar1:
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Model1964

sri apr 26, 2017 9:47 pm

sri apr 26, 2017 9:33 pm
Docdr je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:22 pm
Ja sam se danas pitao da nisam pogrijesio stadion. Sve vise licimo na one na koje nikad ne bi trbali liciti. Utakmice se gube. Nekad i ovako kao danas. Cestitas protivniku i ides dalje. Prvi si pet kola prije kraja. Bar je tako bilo od 1921 za sve one koju su Zelju izabrali. Ocito da to vise nije tako.
:palacgore: :palacgore:

Bravo majstore. Prvi post i odlicno sazeto! Problem je u tome sto hocemo sve i odmah, a realnost je da nismo "Barcelona za ovu ligu", niti trebamo misliti da jesmo. Prizemljenje mnogima i to prizemljenje koje je doslo u najboljem trenutku. Siroki je sezonu posvetio ovoj utakmici, mi 2 dana. Mozda na tribinama mozete Slavki psovati, ovdje necete. Idemo se sabrati, skupiti koliko mozemo i uraditi dobar posao u Tuzli. Kada se slegne prasina i sve zavrsi, onda cemo da svodimo racune. A ova sezona je vec uspjeh, ako znamo kako je pocela. Polako ljudi, ne moze sve, niti moze odmah. Instant uspjeh nikada nije dobar, a mudriji znaju da nije ni pozeljan.

Apel @Upravi, jos jednom dajte ovim olosima sa Hayata da prenose utakmicu, ili bilo sta Zeljino, poljuljacete mi dobrano povjerenje u vas koje je ogromno! Sramota!
:palacgore:
Ahmed Švrakić mrzi više Želju nego što sebe voli! Kao i svi drugi švrakici!
Govnari podpišu kao neki ugovor o prenosu pa onda kurvanjski se naslađuju.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Dolina
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:47 pm

Vrlo čudna atmosfera je danas bila na Grbavici, nemojmo pasti pod nečiji utjecaj koji bi nas mogao koštati svih lijepih stvari koje dolaze.
Lendrić mora igrati i igraće ovih zadnjih 5 kola ma kako god tribina mislila, ima milion razloga, pa makar sve fulao do kraja a neće, uostalom pola ovih igrača nećete uskoro više gledati, strpite se malo pa onda dovodite koga hoćete, trenutno bolje nemamo.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri apr 26, 2017 9:49 pm

NoKe je napisao/la:Ja ponekad posmatram psovace ,sjedim na sjeveru , vecina tih psovaca otpocnu negdje oko 15 minute.. nema veze gubili vodili.. mislim da je to njima neka furka .. hrane dusu sa psovanjem. Nazalost to je dio nase kulture .. jer ako se dobro ne prokrivis da te cuje pola stadiona.. onda to pokusavas konstantno.Da te raja vidi. I onda se ja zapitam sto ova dalabu dolazi na jednu tekmu. Razumijem kriza,nema se,nervozan zbog posla, ali buraz ako volis Zelju bodri ga ,ako pjevas Grbavicu ,mozes i navijati ,ali da psujes nekom igracu sve redom to mi nije jasno. Nemogu da vjerujem da ne skonta da je ispao zesci seljober. Vecina raje ga pogleda u onom fazonu sta ova dalabu mlati i sta glumi. Posto tu sjedi starija ozbiljnija raja ,momak sa djevojkom i slicne osobe rijetko kad neko opomene takve likove. Na kraju krajeva dosao sam da gledam tekmu i da navijam za Zelju ,ali iskreno zasmeta svima ,iritira raju. Valjda papak nemoze da skonta. Jbg otkud znam. Takvih osoba ce nazalost uvijek biti,ali neznam kako se dobro rasporede ..gdje god sjednes na sjeveru naletis na takvu dileju ili sam ja baksuz pa vazda potrefim na njih.Sto se tice Lendrica, a brate profesionalac si, pokloni se publici i kad ne ide. Ti navijaci dolaze da te bodre,pjevaju ti pjesme.. veceras je zaradio veliki minus .
Otiđi samo jednom na Istok pa ćeš vidjeti kako je Sjever zlatan...nego odjekuje pa ti se čini. Stvarno životinjsko carstvo je na Istoku, bar danas kad je karta bila petak...

FaraonTM
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:49 pm

Normalno da će igrati Lendrić, da nije bilo njega i njegovih golova davno bi se skidale glave svima od igrača do uprave.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Brkoo
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:50 pm

Ostalo je 5 kola do kraja u ligi, sad nam je potrebno jedinstvo, zbiti redove i pokusati osvojiti titulu. Poslije toga sta god da se desi potrebna nam je temeljita rekonstrukcija kompletnog igrackog kadra. Klub je uredjen fantasticno, postavljeni su dobri temelji, stadion se gradi, zato su nam potrebni i igraci koji imaju kvalitet da mogu nositi nas dres..

Ne opravdavam psovke sa tribina upucene igracima ali su to ovaj put "zasluzili",ovom pickastom, bezidejnom, kukavickom, slinavom igrom. Njihovo ponasanje me vise razocaralo nego rezultat. Jedini koji moze dobiti prolaznu ocjenu je Zeric..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava