sri apr 26, 2017 9:43 pm
Ja ponekad posmatram psovace ,sjedim na sjeveru , vecina tih psovaca otpocnu negdje oko 15 minute.. nema veze gubili vodili.. mislim da je to njima neka furka .. hrane dusu sa psovanjem. Nazalost to je dio nase kulture .. jer ako se dobro ne prokrivis da te cuje pola stadiona.. onda to pokusavas konstantno.Da te raja vidi. I onda se ja zapitam sto ova dalabu dolazi na jednu tekmu. Razumijem kriza,nema se,nervozan zbog posla, ali buraz ako volis Zelju bodri ga ,ako pjevas Grbavicu ,mozes i navijati ,ali da psujes nekom igracu sve redom to mi nije jasno. Nemogu da vjerujem da ne skonta da je ispao zesci seljober. Vecina raje ga pogleda u onom fazonu sta ova dalabu mlati i sta glumi. Posto tu sjedi starija ozbiljnija raja ,momak sa djevojkom i slicne osobe rijetko kad neko opomene takve likove. Na kraju krajeva dosao sam da gledam tekmu i da navijam za Zelju ,ali iskreno zasmeta svima ,iritira raju. Valjda papak nemoze da skonta. Jbg otkud znam. Takvih osoba ce nazalost uvijek biti,ali neznam kako se dobro rasporede ..gdje god sjednes na sjeveru naletis na takvu dileju ili sam ja baksuz pa vazda potrefim na njih.Sto se tice Lendrica, a brate profesionalac si, pokloni se publici i kad ne ide. Ti navijaci dolaze da te bodre,pjevaju ti pjesme.. veceras je zaradio veliki minus .