Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sergejevic
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 26, 2017 9:11 pm

Ajzea je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:08 pm
Sve i jednog igraca kazniti. Nije problem ispasti, nije problem izgubiti. Problem je u kukavickom pristupu i evidentnom nezalaganju.
Kako god, niko ne zasluzuje da mu se psuje maloljetna sestra, ustaska majka, dijete, etc. Cega sam se sve naslusao, Boze sacuvaj.

Postajemo pitari, i to najvise boli. Reci mu, daj mu do znanja da zelis srce na terenu, da ovo nije dostojno dresa kluba ali ne radi ono sto si danas radio. Bio pitar..
Uprava na celu sa Misimovicem te Petrovic ce rjesavati ovo. Jednostavno, moraju. Kako znaju i umiju...

Vi na terenu, hocemo titulu na Grbavici.. Kako znate i umijete..

Onakvi navijaci koji su od sedme minute poceli sa gnusnim psovkama, uopce ne trebaju biti na Grbavici. Da to kulturno opsuje mater pa hajde, nego se covjek naslusa stvari da mu bude nejasno kako je to uopce smislio..
Ma pukla raja vise. Svaka utakmica na rubu nervnog sloma, neka patnja, borba, na jednu sansu i sta Bog da. I kad pobjedis odes sa stadiona umoran i shrvan, a onda ti se ovo desi i za 10 minuta primas dva preglupa gola. Poslije toga ne mozes prici golu. Teska noc pravo.

storm_raider
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:14 pm

@DZM13 ce da odmori 2 sedmice ovaj put. Jos jednom takve stvari da vidim, letis sa foruma!

@Ajzea, @Leon u pp sve licne stvari rijesite.

Ta psovanja nisu pocela prije 2 utakmice, ni prije 2 godine. Sjetite se samo sta se psovalo Sehicu i to nakon tragedije. Nije to pitarluk, to je olos za koga god da navijas. Sreca pa je manjina, nego su glasni.

Nemojte da neko dozvoli sebi da ban dobije jos!

Ljudi su nas unistili, realno. Mi bezidejni, losi, 2 poklonjena penala. Jedino kapu skidam Miroslavu Stevanovicu. Slavko, pretjerujes, a nisam te do sada kritikovao! Ovo je bio jedan od onih dana. Nadajmo se da ce nas ponovo uciniti ponosnim preko vikenda!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Refa1921
Kontakt:

Ma sere Lendra i glupira se. Što niko Miroslavu ne psuje, što niko stevi nije psovo njega su najviše na zub uvatili jer se bahato ponaša konta prvi sam strijelac lige i ekipe boli me briga za ostalo. Ja sam bio na istoku i sve vrijeme se nešto cerekao isto ko da ga boli ona stvar hoćel Željo proći ili ispasti. Ne podržavam psovanje navijača ali ti si profesionalac ne smiješ ono sebi dopustiti da hoćeš s navijačima da se biješ jer ti za njih igraš a ne oni za tebe .

ChWilla
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:08 pm
Sve i jednog igraca kazniti. Nije problem ispasti, nije problem izgubiti. Problem je u kukavickom pristupu i evidentnom nezalaganju.
Kako god, niko ne zasluzuje da mu se psuje maloljetna sestra, ustaska majka, dijete, etc. Cega sam se sve naslusao, Boze sacuvaj.

Postajemo pitari, i to najvise boli. Reci mu, daj mu do znanja da zelis srce na terenu, da ovo nije dostojno dresa kluba ali ne radi ono sto si danas radio. Bio pitar..
Uprava na celu sa Misimovicem te Petrovic ce rjesavati ovo. Jednostavno, moraju. Kako znaju i umiju...

Vi na terenu, hocemo titulu na Grbavici.. Kako znate i umijete..

Onakvi navijaci koji su od sedme minute poceli sa gnusnim psovkama, uopce ne trebaju biti na Grbavici. Da to kulturno opsuje mater pa hajde, nego se covjek naslusa stvari da mu bude nejasno kako je to uopce smislio..
nažalost, mi i pitari se ipak "regrutujemo" iz iste mase. možda malo po različitim kriterijima, ali iz istog koša.

budući da smo i dalje prvi, ono što treba jeste nakljukati igrače...ne steroidima nego sedativima. cijelu tabletu, ako treba - ovo se danas nije desilo i idemo dalje.
gradi željo boli te *****

FaraonTM
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:15 pm

Treba im dati punu podršku u narednim utakmicama, da probamo izvući tu titulu.

Pričat ćemo nakon zadnjeg kola, pljuvat, tjerat, zadržavat, šta sve ne, al' dajte da im se sada dadne podrška jer mislim da su je ipak zaslužili! Sa -11 došli smo na prvo mjesto, što znači da ova ekipa ipak vrijedi i podrška do kraja ne smije izostati!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Charlie Sheen
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:16 pm

Koliko sam sjeban zbog tekme bio jos sam vse reakcijom juga,jako los dan i opomena za navijace da titulu slavimo ako nlbudemo prvi poslije radnika zadnje kolo,**** vas vise euforija pa pljuvanje.Lendricu ako si profesionalac nisi ono sebi smio dozvoliti.Dobijamo slobodu,lendra i zakaric strijelci

exbabilon
Kontakt:

Benzema ne montiraj izvjestaj ziv bio..

storm_raider
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:17 pm

A taman sam zaboravio kako je kad se popisan vracas sa Grbavice. :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

1921.ba
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:18 pm

exbabilon je napisao/la:
uz jutarnju pivu ili jack ? :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

ChWilla
Kontakt:

Charlie Sheen je napisao/la:
Koliko sam sjeban zbog tekme bio jos sam vse reakcijom juga,jako los dan i opomena za navijace da titulu slavimo ako nlbudemo prvi poslije radnika zadnje kolo,**** vas vise euforija pa pljuvanje.Lendricu ako si profesionalac nisi ono sebi smio dozvoliti.Dobijamo slobodu,lendra i zakaric strijelci
klošari ne mogu da shvate da je ivan isti klošar kao oni ako ne i gori... :D i on će gori biti zbog ovoga, a ne bolji.
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:19 pm

phpBB [video]
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

dell21
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:20 pm

Lendrica novcano kazniti i staviti na klupu u tuzli.
Ako je ikako moguce jossu tra ooticinegdje na odmor gdje ccebiti sami bez ikakvog kontakta sa okolinom. U tz igramo najbitniju utakmicu pobjeda donosi 70/ titulu. Obecat im premije samo takve.
Ovo ce sve biti zaboravljeno ako pobijedimo, ma sta ako MORAMO ALLAHA MI.
Zadnja izmjena: dell21, dana/u sri apr 26, 2017 9:21 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Ajzea
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:20 pm

ChWilla je napisao/la:
Charlie Sheen je napisao/la:
klošari ne mogu da shvate da je ivan isti klošar kao oni ako ne i gori... :D i on će gori biti zbog ovoga, a ne bolji.
Taman tako.. Ivan je neuracunljiv, i to fakat jeste tako. Ja gledam interes Zeljeznicara, a ono sto moze proizaci iz ovoga definitivno nije. Moze se samo desiti da ga oglabamo i u utrci za titulu.

SirAlexFerguson
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:21 pm

1921.ba je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
Kunem ti se naumpao si mi u toku utakmice mislim se u sebi "valja liku montirati"
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Docdr
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:22 pm

Ja sam se danas pitao da nisam pogrijesio stadion. Sve vise licimo na one na koje nikad ne bi trbali liciti. Utakmice se gube. Nekad i ovako kao danas. Cestitas protivniku i ides dalje. Prvi si pet kola prije kraja. Bar je tako bilo od 1921 za sve one koju su Zelju izabrali. Ocito da to vise nije tako.

miro88

Sinoc govorim da se trebalo igrati djecom i 100% posvijetiti ligi, sad vjerovatno ostajemo goloruki i velikom krnjom na samopouzdanju. Sledecu domacu vrh ako bude vise od 3 milja

1921.ba
Kontakt:

SirAlexFerguson je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:21 pm
1921.ba je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
Kunem ti se naumpao si mi u toku utakmice mislim se u sebi "valja liku montirati"
sta fali pogledam golove jos jedno 10 puta, pravi smiraj za dusu :violina: :kafa:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 26, 2017 9:23 pm

Treba se skupiti maksimalno. Imamo u svojim rukama prvenstvo.
Siguran sam, ma sta siguran, ubjedjen i zivot dajem da se ovako nesto nece ponoviti. Ovo je jednom i treba zaboraviti na ovo sto prije.
Isto kao ona pobjeda u Mostaru, jednom se desi i vjerovatno nikad vise.

Samo idemu u dublju dubiozu sto se i mi medjusobno prepiremo, psujemo igracima. Sad treba stisnut muda, nekad progurati rijeci, ne reci sve sto mislimo.
Razmislite kako vam je u porodici, nesto pretrpis radi mira u kuci, radi ocuvanja kucnog gnijezda. Samo ovo shvatite kao porodicu i smirite se.
Idemo dalje, probat uzet titulu.
Ako nastavimo svadje, sigurno necemo uzeti ni to prvenstvo.

VTZ

delinjo
Kontakt:

jel jos nekome Zakaric sumnjiv u ove dvije tekme sa Sirokim ? :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Ajzea
Kontakt:

Docdr je napisao/la:
Ja sam se danas pitao da nisam pogrijesio stadion. Sve vise licimo na one na koje nikad ne bi trbali liciti. Utakmice se gube. Nekad i ovako kao danas. Cestitas protivniku i ides dalje. Prvi si pet kola prije kraja. Bar je tako bilo od 1921 za sve one koju su Zelju izabrali. Ocito da to vise nije tako.
:palacgore:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava