A realno nije nam ono trebalo pred zavrsnicu prvenstva,samaras ljude koji psuju protiv Viteza na Grbavici i sad pred finis kada se lomi za titulu sjebes sve.Ako se vec trebalo paovati mlatiti trebalo je tad a ne sad.Samo podrska moze donijeti titulu sve ostalo je kontra efekat,traziti krivce nemamo vremena za to.ChWilla je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 9:18 pmklošari ne mogu da shvate da je ivan isti klošar kao oni ako ne i gori...Charlie Sheen je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 9:16 pmKoliko sam sjeban zbog tekme bio jos sam vse reakcijom juga,jako los dan i opomena za navijace da titulu slavimo ako nlbudemo prvi poslije radnika zadnje kolo,**** vas vise euforija pa pljuvanje.Lendricu ako si profesionalac nisi ono sebi smio dozvoliti.Dobijamo slobodu,lendra i zakaric strijelcii on će gori biti zbog ovoga, a ne bolji.
Po meni veci krivac Slavko ne on i kad je on to na krilu nesto odigrao cak nista losiji nije bio od ostalih.Puno se ocekuje od napadaca kojem treba 5,6 sansi go da zabije.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 9:25 pmIvan vec par utakmica ne pruza ono sto moze. Recite mi ako grijesim. Tako da svojim hodanjem po terenu moze samo klupu fasovat. Par utakmica vec igramo sa igracem manje(on) taj isti posao je mogao i uraditi i Stevo.
Ne dao mi Bog da ja ponistavam sve ono sto je uradio za Zelju, koliko je bodova sam donio, ali ruku na srce zadnjih par utakmica niti grize, niti zabija. Ovo od veceras je za debele suspenzije, jako jako debele.
ima tu malo i novčanog kriterija jelde?Charlie Sheen je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 9:26 pm
A realno nije nam ono trebalo pred zavrsnicu prvenstva,samaras ljude koji psuju protiv Viteza na Grbavici i sad pred finis kada se lomi za titulu sjebes sve.Ako se vec trebalo paovati mlatiti trebalo je tad a ne sad.Samo podrska moze donijeti titulu sve ostalo je kontra efekat,traziti krivce nemamo vremena za to.
Ne zelim da vjerujem u toChWilla je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 9:30 pmima tu malo i novčanog kriterija jelde?Charlie Sheen je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 9:26 pm
A realno nije nam ono trebalo pred zavrsnicu prvenstva,samaras ljude koji psuju protiv Viteza na Grbavici i sad pred finis kada se lomi za titulu sjebes sve.Ako se vec trebalo paovati mlatiti trebalo je tad a ne sad.Samo podrska moze donijeti titulu sve ostalo je kontra efekat,traziti krivce nemamo vremena za to.![]()
Morzhy je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 9:29 pmZaista ne znam odakle da počnem. Imam godišnju za Sjever, ali na nagovor jarana odem na Istok...e sad, šta je ono tamo, odakle su došli oni mandrili, one čimpanze??? Kakvi su to krici, urlici, psovke...to je strašno, strašno! Ja sam samo čekao da počne skandiranje "biće Željo ku.ac šampion"...nevjerovatno. Šta vi mislite da smijete raditi ako ste platili 5 KM ulaznicu? Odakle vam pravo? Lendrić je zavaljen na krilo i opet se trudio...i da nije zavaljen i da se nije trudio vi mandrili nemate pravo na onakve urlike i psovanje majke ustaške...čimpanze jedne odvratne. Shvatite da nismo Real Madrid, da nismo Bayern, Barcelona...čimpanze! Ne znam koju ste utakmicu gledali i šta vam nije jasno u porazu od danas puno kvalitetnije i inspirisanije ekipe...mandrili! U nedjelju nas čeka nova utakmica u borbi za titulu, prvi na tabeli, držimo sve u svojim rukama, a pavijani je.u majku ustašku prvom strijelcu ekipe. Kada ste izgubili ljubav prema Želji? Da li ste je ikad imali pavijani jedni? Shvatate li važnost perioda koji nam dolazi...orangutani!!! Ubile su vas dvije stvari: pitarluk i Amarov status slobodnog trenera...orangutani! Da je Sarajevo ispalo od Mladosti i da Amar ima posao, garantujem da danas ne bi ni trećinu ovih krika i urlika ispoljili, pričajte šta hoćete, sram vas i stid bilo. Eto igrači vole da im urličete, Slavko voli da mu ekipa izgubi...Zakarić i Lendrić vole da im psujete majke, sestre, porodice, mrtve, krstove, križeve i šta sve ne...sram da vas i stid bude, ako uopšte znate šta je to. Ako je ovim čimpanzama, mandrilima, pavijanima i orangutanima napravljen Istok, onda mrka kapa. Definitivno smo blizu propasti kao društvo, ako već nismo propali...a jesmo. Čast izuzecima, bilo je žena, djece i kulturnih ljudi, ne samo majmuna...da mi stvarni majmuni ne zamjere! BIĆE ŽELJO OPET ŠAMPION!!!
ne znam sta ima raja pucati?!?sergejevic je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 9:11 pmMa pukla raja vise. Svaka utakmica na rubu nervnog sloma, neka patnja, borba, na jednu sansu i sta Bog da. I kad pobjedis odes sa stadiona umoran i shrvan, a onda ti se ovo desi i za 10 minuta primas dva preglupa gola. Poslije toga ne mozes prici golu. Teska noc pravo.Ajzea je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 9:08 pmSve i jednog igraca kazniti. Nije problem ispasti, nije problem izgubiti. Problem je u kukavickom pristupu i evidentnom nezalaganju.
Kako god, niko ne zasluzuje da mu se psuje maloljetna sestra, ustaska majka, dijete, etc. Cega sam se sve naslusao, Boze sacuvaj.
Postajemo pitari, i to najvise boli. Reci mu, daj mu do znanja da zelis srce na terenu, da ovo nije dostojno dresa kluba ali ne radi ono sto si danas radio. Bio pitar..
Uprava na celu sa Misimovicem te Petrovic ce rjesavati ovo. Jednostavno, moraju. Kako znaju i umiju...
Vi na terenu, hocemo titulu na Grbavici.. Kako znate i umijete..
Onakvi navijaci koji su od sedme minute poceli sa gnusnim psovkama, uopce ne trebaju biti na Grbavici. Da to kulturno opsuje mater pa hajde, nego se covjek naslusa stvari da mu bude nejasno kako je to uopce smislio..
Docdr je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 9:22 pmJa sam se danas pitao da nisam pogrijesio stadion. Sve vise licimo na one na koje nikad ne bi trbali liciti. Utakmice se gube. Nekad i ovako kao danas. Cestitas protivniku i ides dalje. Prvi si pet kola prije kraja. Bar je tako bilo od 1921 za sve one koju su Zelju izabrali. Ocito da to vise nije tako.
i ja sam krenuo pljeskati nakon trećeg gola. zamalo imao i problem zbog toga. i to je uvijek bila praksa na grbavici kad te neko pošteno nadigra.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 9:32 pm
ne znam sta ima raja pucati?!?
prvi je na sjeveru puko u DOSLOVNO 17oj sekundi i jebe Zakaricu majku ustasku!
nakon svega sto su uradili ti isti igraci do sada kao i Slavko s njima neko ima obraza, kulture i odgoja da se tako ponasa!?
kakva raja, qurci palci. obicni nedojebani polusvijet sa dna kace.
kakvo kurcevo pljeskanje nako primljenog gola!?
umjesto da zagrmi Zeljoooooooo ono apluze baca na primljeni gol.
porodicna tribina ono se naslo stocat!
uzasna energija mase u Dolini nocas.
baska Slavko i igraci. to je posebma prica.
a ja kontam maloprije da me opet peru teorije zavjere