Ma nista bolje ni ocekivati od tog portala i foruma sa kojeg smo otisli, jer su orkestrirano pisali protiv nas. Ovdje nema aldina i slicnih ubacenih placenih elemenata, dok isti i dalje tamo vode glavnu rijec. Odron.Ajzea je napisao/la: ↑sub mar 04, 2017 12:41 amSjetimo se jos jednom clanka gdje je napisano da su nas raskidi ugovora kostali milione, da ce nas zaostatak kostati godinama, mozda cak i decenijama, prozvani su "streberima" koji preko pipaka na forumima kroje misljenje, naglabalo se da ne postoji nacin da se kasa kluba ponovo napuni, receno je da je interes sponzora beznacajan, zahtjevali su da se objasni kako je moguce da Hervas uplati obestecenje, pisano je da je liga za prvaka pod znakom pitanja.
Sve ovo je sadrzavao jedan clanak. PRIKLJUCITE GA NA APARATE, JER ZIVOTA MI, NAJBOLJE TEK DOLAZI !
DA NAM BOG POZIVI MAO TSE TUNGA !
Golemo brate golemo !!!blueman-TM87 je napisao/la: ↑sub mar 04, 2017 7:41 amSvanulo je!!![]()
Evo par friskih slika od mene
Suncem okupana Grbavica, ljepota. Pogled sa istoka na teren je perverzija![]()
Ako treba kakav izvjestaj oko radova da vam napisem, tu sam.
Danas ce garantovano biti ludnica![]()
Eto Vrbanjusi zadatkastorm_raider je napisao/la: ↑sub mar 04, 2017 9:27 amTrebalo bi da ima u klubu. Sto se tice samog rodjendana, slazem se sa tobom. To je neki datum koji bismo trebali slaviti.