Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

BabOsim
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 04, 2017 12:28 am

Jel iko zapratijo sta je rekao Veci

neda_TM87
Kontakt:

sub mar 04, 2017 12:29 am

"sta skidas rukavice... " nesto u tom fazonu :D stvarno 1921 svaka cast

fczeljo
Kontakt:

sub mar 04, 2017 12:30 am

Kad vidiš Švabu kako hoda imaš osjećaj da će se istog trenutka srušiti.

Kad ga čuješ kako priča, kontaš da je u naponu vitalnosti. Ne znam čime smo ovog čovjeka zaslužili, ali vjerujem da smo obrazovaniji od drugih navijača u BiH upravo njegovom zaslugom.

zeljeznicar1
Kontakt:

sub mar 04, 2017 12:36 am

Svabo jedan, jedini

Grbavica
Kontakt:

sub mar 04, 2017 12:37 am

Bog mu dao lijepo zdravlje.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

FaraonTM
Kontakt:

sub mar 04, 2017 12:38 am

Kakvo poštovanje kod igrača i ljudi iz kluba prema Legendi! :zeljeznicar1: :klanjase:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

mirsad94
Kontakt:

sub mar 04, 2017 12:39 am

Nevjerovato je ovo ! Daleko najvise respektuje Miru, savjetuje ga da ekonomicnije igra..

Jaozinho22

sub mar 04, 2017 12:40 am

storm_raider je napisao/la:
pet mar 03, 2017 11:52 pm
Ma bjezi tamo, placem, ne mogu sebi doci... Joj Svabo, da si nam ziv i zdrav jos dugo.
Jedna od rijetkih situacija gdje se slažem s tobom druže :D
Suze same idu!
Hvala lažni Benzema!!!
Poslušaj Miro, trebat će ti! Neki bi ovaj savjet suhim zlatom platili, poslušajte!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Ajzea
Kontakt:

sub mar 04, 2017 12:41 am

Sjetimo se jos jednom clanka gdje je napisano da su nas raskidi ugovora kostali milione, da ce nas zaostatak kostati godinama, mozda cak i decenijama, prozvani su "streberima" koji preko pipaka na forumima kroje misljenje, naglabalo se da ne postoji nacin da se kasa kluba ponovo napuni, receno je da je interes sponzora beznacajan, zahtjevali su da se objasni kako je moguce da Hervas uplati obestecenje, pisano je da je liga za prvaka pod znakom pitanja.

Sve ovo je sadrzavao jedan clanak. PRIKLJUCITE GA NA APARATE, JER ZIVOTA MI, NAJBOLJE TEK DOLAZI !

DA NAM BOG POZIVI MAO TSE TUNGA !

FaraonTM
Kontakt:

sub mar 04, 2017 12:45 am

salle86 je napisao/la:
pet mar 03, 2017 4:37 pm
FaraonTM je napisao/la:
pet mar 03, 2017 4:30 pm
salle86 je napisao/la:
pet mar 03, 2017 4:21 pm
Spoiler:
slika
Zar nije ovo slika od jučer, i ona Stormova isto? :cigara:
Nemam pojma
Kod mene najfriškija

EDIT: Ipak je do mene
konto ovu postaviti pa pogriješio

slika
Nemoj da se ponovi ovaj gaf :psujem: :baklja:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Dolina
Kontakt:

sub mar 04, 2017 12:49 am

prije par godina, ljeto, na Grbavici bio turnir mladih, znam da je bio Sturm, Zvezda, Željo i još jedna ekipa. Sjedio sam na zapadnoj tribini odmah do ulaza. Možda 30-ak gledalaca. Dolazi Osim sa Asimom pošto je on dodjeljivao nagrade u finalu. Pita Asima da li je slobodno i sjeda do mene a Osim do nje. Odmah se tu skupi raje oko nas i naravno neizbježni japanski novinari. Sjedio je oko pola sata pošto su bile velike vručine, samo da dodijeli nagrade. Mene je oduševila Asima, koliko ta žena poznaje fudbal to je prosto fascinirajuće, tehniku, postavke, filozofiju, nisam mogao vjerovati. U jednom trenutku i Osim je prokomentarisao u smijehu, kao pitajtte moju ženu, ona će vam to najbolje objasniti a ona inače brbljivica ne zatvara usta, na sve ima komentar i što je najbolje svaki je na mjestu. Oduševila me je, vidi se da mu je ona glavni oslonac u životu.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Simply Blue
Kontakt:

Joj...koliko god ovo bio jedan prekrasan video..emitira neku posebnu energiju..toliko mi je teško gledati Ivicu da se tako otežani kreće..
Kako samo dobro zvuči ovaj savjet za Miroslava o ekonomičnijem trčanju..kroz par riječi i par pogleda sve ti je jasno...
Bilo bi divno kada bi se slika u spoileru adaptirala u novonastalnom stanju sa Ivicom i radnicima koji u pozadini postavljaju stolice..To bi bila fantazija
Spoiler:
slika
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

delinjo
Kontakt:

sub mar 04, 2017 12:56 am

Dolina je napisao/la:
prije par godina, ljeto, na Grbavici bio turnir mladih, znam da je bio Sturm, Zvezda, Željo i još jedna ekipa. Sjedio sam na zapadnoj tribini odmah do ulaza. Možda 30-ak gledalaca. Dolazi Osim sa Asimom pošto je on dodjeljivao nagrade u finalu. Pita Asima da li je slobodno i sjeda do mene a Osim do nje. Odmah se tu skupi raje oko nas i naravno neizbježni japanski novinari. Sjedio je oko pola sata pošto su bile velike vručine, samo da dodijeli nagrade. Mene je oduševila Asima, koliko ta žena poznaje fudbal to je prosto fascinirajuće, tehniku, postavke, filozofiju, nisam mogao vjerovati. U jednom trenutku i Osim je prokomentarisao u smijehu, kao pitajtte moju ženu, ona će vam to najbolje objasniti a ona inače brbljivica ne zatvara usta, na sve ima komentar i što je najbolje svaki je na mjestu. Oduševila me je, vidi se da mu je ona glavni oslonac u životu.
:palacgore: :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub mar 04, 2017 12:59 am

Simply Blue je napisao/la:Joj...koliko god ovo bio jedan prekrasan video..emitira neku posebnu energiju..toliko mi je teško gledati Ivicu da se tako otežani kreće..
Kako samo dobro zvuči ovaj savjet za Miroslava o ekonomičnijem trčanju..kroz par riječi i par pogleda sve ti je jasno...
Bilo bi divno kada bi se slika u spoileru adaptirala u novonastalnom stanju sa Ivicom i radnicima koji u pozadini postavljaju stolice..To bi bila fantazija
Spoiler:
slika
Nismo ni svijesni koja je cast ziviti u istom dobu kao G. Osim. Majka ovo ne radja više. Razalilo mi se od ove slike, ne smatram se emotivnom osobom ali me pogodi ko beba zvecku.

tu i tamo
Kontakt:

sub mar 04, 2017 1:02 am

Simply Blue je napisao/la:
Joj...koliko god ovo bio jedan prekrasan video..emitira neku posebnu energiju..toliko mi je teško gledati Ivicu da se tako otežani kreće..
Spoiler:
slika
Treba samo uslikati Ivicu na istom mjestu iz istog profila kad se tribina dovrsi...
Boze dragi, kako su mi emocije proradile...
Kako objasniti ovaj ponos, ljubav, inat, zelju i ovu srecu?

reks1
Kontakt:

sub mar 04, 2017 1:11 am

Veliko je ovo.Eto jucer bacim suplju sa komsijom inace Zeljinom legendom ,cuvenom devetkom koji je igrao sa Svabom,i Miso onako skromno veli da je napkon docekao da se u Zelji zna sve,da citiracu ga,ovaj covjek zna sta radi i kako se vodi klub a za titule se ne sekiram.Sad kad imaju uslove doci ce i to ponovo.stadion je bitan,zavrsi on.Danas Svabo rece isto,Respekt prema obojici maksimalan.Bas su gromade!

Brkoo
Kontakt:

sub mar 04, 2017 1:21 am

zuka je napisao/la:
pet mar 03, 2017 6:49 pm
Zdravo raja,jos jedan novi clan iz Srebrenika,inace u Srebreniku 80% navija za Zelju :) Dugo sam pratio forum i ss i sad ovdje kad se preslo i odlucio sam se reg. Pozdrav za svee,i sutra aBd pobjeda 3-0.
Pozdrav buraz i dobrodosao. :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plavi orkestar
Kontakt:

sub mar 04, 2017 1:23 am

Drago mi je da je Svabo bolje sa zdravljem,puno svjezije izgleda...Terapije djeluju a dodatna terapija ce mu biti sutrašnja naša pobjeda koja ce,nadam se,pitaru Musemiji ogaditi trenerski posao.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

1921.ba
Kontakt:

sub mar 04, 2017 1:36 am

kad je benzema izdo ? :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Grbavica
Kontakt:

sub mar 04, 2017 1:37 am

1921.ba je napisao/la:
sub mar 04, 2017 1:36 am
kad je benzema izdo ? :D

:klanjase2:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava