Jedna od rijetkih situacija gdje se slažem s tobom družestorm_raider je napisao/la: ↑pet mar 03, 2017 11:52 pmMa bjezi tamo, placem, ne mogu sebi doci... Joj Svabo, da si nam ziv i zdrav jos dugo.
Nemoj da se ponovi ovaj gaf
Dolina je napisao/la: ↑sub mar 04, 2017 12:49 amprije par godina, ljeto, na Grbavici bio turnir mladih, znam da je bio Sturm, Zvezda, Željo i još jedna ekipa. Sjedio sam na zapadnoj tribini odmah do ulaza. Možda 30-ak gledalaca. Dolazi Osim sa Asimom pošto je on dodjeljivao nagrade u finalu. Pita Asima da li je slobodno i sjeda do mene a Osim do nje. Odmah se tu skupi raje oko nas i naravno neizbježni japanski novinari. Sjedio je oko pola sata pošto su bile velike vručine, samo da dodijeli nagrade. Mene je oduševila Asima, koliko ta žena poznaje fudbal to je prosto fascinirajuće, tehniku, postavke, filozofiju, nisam mogao vjerovati. U jednom trenutku i Osim je prokomentarisao u smijehu, kao pitajtte moju ženu, ona će vam to najbolje objasniti a ona inače brbljivica ne zatvara usta, na sve ima komentar i što je najbolje svaki je na mjestu. Oduševila me je, vidi se da mu je ona glavni oslonac u životu.
Nismo ni svijesni koja je cast ziviti u istom dobu kao G. Osim. Majka ovo ne radja više. Razalilo mi se od ove slike, ne smatram se emotivnom osobom ali me pogodi ko beba zvecku.Simply Blue je napisao/la:Joj...koliko god ovo bio jedan prekrasan video..emitira neku posebnu energiju..toliko mi je teško gledati Ivicu da se tako otežani kreće..
Kako samo dobro zvuči ovaj savjet za Miroslava o ekonomičnijem trčanju..kroz par riječi i par pogleda sve ti je jasno...
Bilo bi divno kada bi se slika u spoileru adaptirala u novonastalnom stanju sa Ivicom i radnicima koji u pozadini postavljaju stolice..To bi bila fantazijaSpoiler:
Treba samo uslikati Ivicu na istom mjestu iz istog profila kad se tribina dovrsi...Simply Blue je napisao/la: ↑sub mar 04, 2017 12:49 amJoj...koliko god ovo bio jedan prekrasan video..emitira neku posebnu energiju..toliko mi je teško gledati Ivicu da se tako otežani kreće..
Kako samo dobro zvuči ovaj savjet za Miroslava o ekonomičnijem trčanju..kroz par riječi i par pogleda sve ti je jasno...
Bilo bi divno kada bi se slika u spoileru adaptirala u novonastalnom stanju sa Ivicom i radnicima koji u pozadini postavljaju stolice..To bi bila fantazijaSpoiler:
Pozdrav buraz i dobrodosao.