Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

svraka
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon sep 10, 2018 12:03 am

Ja bi sa osmicom iskreno bio zadovoljan😁
Forza 1921!

Oda majstore!

Premier
Kontakt:

pon sep 10, 2018 12:08 am

Hahaha realnih 6-6500, zivi bili pa vidjeli, znate kakva je raja..

djoxxx1921
Kontakt:

pon sep 10, 2018 12:12 am

Ma generalno nema optimizma kod raje i ovih simpatizera koji su na onom nivou hocu/necu i vagaju svaku tekmu. Istraumirana raja zbog ovog ogromnog razocarenja zadnje dvije sezone. Euforija totalno splasnula. I kad se gostovanja pogledaju, u ovih zadnjih par tekmi mizerne brojke. 8000 ako bude u ned, puna saka brade

svraka
Kontakt:

pon sep 10, 2018 12:24 am

djoxxx1921 je napisao/la:
Ma generalno nema optimizma kod raje i ovih simpatizera koji su na onom nivou hocu/necu i vagaju svaku tekmu. Istraumirana raja zbog ovog ogromnog razocarenja zadnje dvije sezone. Euforija totalno splasnula. I kad se gostovanja pogledaju, u ovih zadnjih par tekmi mizerne brojke. 8000 ako bude u ned, puna saka brade
Nagradis navijace za rodjendan stavis besplatan ulaz. Pored standardnih koji dolaze dosla bi jos koja hiljada zbog besplatnog ulaza. Ako odigras dobru utakmicu, privuci ces mozda tu raju koja ne dolazi cesto, da pocne dolaziti u ostatku sezonu. Ipak smo prvi i podrska nam prebitna do kraja sezone i treba gledati sve nacine kako privuci raju na stadion.

Ps. Djeci je skola pocela, podjeliti im koju stotinu djecijih ulaznica
Forza 1921!

Oda majstore!

plavi kanarinac
Kontakt:

pon sep 10, 2018 12:29 am

Kad mogu smogovci mozemo i mi sigurno sad kad smo se zaletili idemo ovo do kraja sve nalupati sakama !
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

svraka
Kontakt:

pon sep 10, 2018 12:34 am

Treba iskoristiti nase reprezentativce dok su na okupu ili da se uslikaju ili da snime video da svako govori po jednu rijec. Svi na Grbavicu, proslavimo rodjendan zajedno...
Samo ideje treba pucati😁
Forza 1921!

Oda majstore!

cikazubo
Kontakt:

pon sep 10, 2018 12:40 am

Ljudi dragi koga da nagradjujemo besplatnim ulazom, najveca nagrada je sto imas priliku pomac guzicetinu iz kuce i doci da gledas najbolji fudbalski klub u drzavi koji je pri tome prvi na tabeli i slavi 97. godina postojanja i to za jebenih 5/8/10 maraka za kojih si imao 3 sedmice da ustedis.
Ljudi dolaze iz Zivinica, Konjica, Gorazda, Visokog, Travnika, Gracanice, Maglaja, Vakufa i drugih gradova i to redovno a neki cak autostopom, a mi treba da nagradjujemo neke polunavijace/sminkere besplatnim ulazom da mi tu puca selfije na tribini. A i ta prica da ce to nekoga privuci i zadrzati u buducnosti na stadionu se moze okaciti macku o rep, 100 puta vec dokazano.
To za skolarce podrzavam, moramo stvarati nove generacije zaljubljenika u Zelju, ali ovo da bude svima besplatan ulaz nema smisla a bilo bi bezobrazno i prema navijacima koji uredno obnove clansku i kupe godisnju.
Bilo kako bilo, prvi na tabeli, 0 3 u Sirokom, pauza, 97. godisnjica, odavanje pocasti Aketu, pa zar ima bilo kakve potrebe za hajcanjem..

plavi kanarinac
Kontakt:

pon sep 10, 2018 12:43 am

cikazubo je napisao/la:
Ljudi dragi koga da nagradjujemo besplatnim ulazom, najveca nagrada je sto imas priliku pomac guzicetinu iz kuce i doci da gledas najbolji fudbalski klub u drzavi koji je pri tome prvi na tabeli i slavi 97. godina postojanja i to za jebenih 5/8/10 maraka za kojih si imao 3 sedmice da ustedis.
Ljudi dolaze iz Zivinica, Konjica, Gorazda, Visokog, Travnika, Gracanice, Maglaja, Vakufa i drugih gradova i to redovno a neki cak autostopom, a mi treba da nagradjujemo neke polunavijace/sminkere besplatnim ulazom da mi tu puca selfije na tribini. A i ta prica da ce to nekoga privuci i zadrzati u buducnosti na stadionu se moze okaciti macku o rep, 100 puta vec dokazano.
To za skolarce podrzavam, moramo stvarati nove generacije zaljubljenika u Zelju, ali ovo da bude svima besplatan ulaz nema smisla a bilo bi bezobrazno i prema navijacima koji uredno obnove clansku i kupe godisnju.
Bilo kako bilo, prvi na tabeli, 0 3 u Sirokom, pauza, 97. godisnjica, odavanje pocasti Aketu, pa zar ima bilo kakve potrebe za hajcanjem..
To je to !

Ko ne dođe nema obraza, nek' se dobro zapita...

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon sep 10, 2018 12:44 am

Klub slavi rođendan, a onaj ko slavi on dobija najviše para. Tako da treba povećati cijene ulaznica

svraka
Kontakt:

pon sep 10, 2018 12:45 am

cikazubo je napisao/la:
Ne trebamo se mi hajcati ovdje, al kako nagovoriti ostatak. Ja bi najvise volio da mi napunimo Grbavicu i da nas klub zaradi pofino. Al eto vidjet cemo kako ce se odraditi marketing i kakva ce posjeta biti.
Forza 1921!

Oda majstore!

Brkoo
Kontakt:

pon sep 10, 2018 12:58 am

Uvijek uz tebe i ti to dobro znas, tebe pratim ja, za tebe navijam, zbog tebe dane, noci ne spavam, citav zivot svoj, tebi cu da dam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon sep 10, 2018 1:12 am

Ko ne dodje dabogda mu otpo a kad sjedne upo.

Ajzea
Kontakt:

pon sep 10, 2018 1:47 am

mamba21 je napisao/la:
pon sep 10, 2018 12:24 am
djoxxx1921 je napisao/la:
Nagradis navijace za rodjendan stavis besplatan ulaz. Pored standardnih koji dolaze dosla bi jos koja hiljada zbog besplatnog ulaza. Ako odigras dobru utakmicu, privuci ces mozda tu raju koja ne dolazi cesto, da pocne dolaziti u ostatku sezonu. Ipak smo prvi i podrska nam prebitna do kraja sezone i treba gledati sve nacine kako privuci raju na stadion.

Ps. Djeci je skola pocela, podjeliti im koju stotinu djecijih ulaznica
Ma kome besplatan ulaz? Povecati cijene ulaznica !
Cime je to neko zasluzio besplatan ulaz? Narocito oni sminkeri sto dolaze da lupaju selfije, oznace se na Grbavici uz status ili opis "Tamo su slike djetinjstva moga, zale se sto im stolica ne gladi muda, hracu od prve do poslijednje minute i kad Zajmovic uradi nesto pogresno komentarisu: "Evo vidis, Messi bi ovdje..". Majku im katalonsku..

plavi kanarinac
Kontakt:

pon sep 10, 2018 2:12 am

Ne znam mozemo li kako pred dnevnike 10 sekundi uzeti na javnoj ftv, bht, tvsa, face televiziji nekoj od njih dva dana prije tekme... Krpa kao pita dolazis li na proslavu, ovo ono ma joj... samo da se klub malo aktivnije pozabavi moze se... a mi ovako, znam sigurno osobe koje nece i koje hoce ici zvao ja njih i hajcao ili ne... moze sve al nemoj me na tekmu radije na sisu da odem i popijem sok sa glupim jaranima da pricam o juventusu i ronaldu, nemoj da gledam uzivo zelju pa ako kiksaju onda cu ih pljuvati... mentalitet nam je karina...

Minjore
Kontakt:

pon sep 10, 2018 3:34 am

daleko od zaborava ;)
phpBB [video]

Minjore
Kontakt:

pon sep 10, 2018 3:37 am

Masinovodja je napisao/la:
ned sep 09, 2018 11:34 pm
Jel ovo zejbancija neka da je sarajevo kaznjeno opomenom za polusatni prekid u Zenici?!Pa **** majku ako je ovo istina,istupit iz lige istog momenta!
Ma ono je bio pokusaj mafijanja. Bacili 3 baklje u teren i kad je murija usla na tribinu onda rekli eh mi sad bojkotujemo navijanje zbog vas i sjeli..

ChWilla
Kontakt:

pon sep 10, 2018 7:53 am

šest ako bude sve potaman. ako bude kiša četiri.
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

pon sep 10, 2018 7:55 am

8000 mislim da mozemo ocekivati. Uglavnom su i godisnji gotovi.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

pon sep 10, 2018 8:13 am

ljudski mozak pojednostavljuje. a mi smo pojednostavljeno za običnog simpatizera do daljnjeg smjena trenera i gubitak titule. i za solidan dio prilično zadrtih. oni će uglavnom progutati i doći, ali još će trebati da se oslobode trauma.
gradi željo boli te *****

Dominic
Kontakt:

pon sep 10, 2018 9:02 am

Jesu li postavljene nove rezervne klupe za igrace? Vjerujem da ce Zapad biti jos ljepsi.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.

Prijava