avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 29, 2026 10:06 pm

Bezveze se kritikuje Abdulahovic. Protiv BSK su krivci za gol bili Rascic, Radovac i Nastic, koliko i Tarik. Protiv Zrinjskog bio nas najbolji igrac. Skino 3-4 zicera. Danas korektno branio. Nije kriv za go ni najmanje.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

pestabudimpesta
Kontakt:

sub avg 29, 2026 10:17 pm

avlami97 je napisao/la:
Bezveze se kritikuje Abdulahovic. Protiv BSK su krivci za gol bili Rascic, Radovac i Nastic, koliko i Tarik. Protiv Zrinjskog bio nas najbolji igrac. Skino 3-4 zicera. Danas korektno branio. Nije kriv za go ni najmanje.
Brate gdje korektno branio, prodao 3 lopte u aut onako, ispale mu 3 lopte iz ruke, nije direktno kriv za gol, ali svaki sut nam visi go u zraku, treba nam dosta bolje.
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

pestabudimpesta
Kontakt:

sub avg 29, 2026 10:17 pm

avlami97 je napisao/la:
Brate gdje korektno branio, prodao 3 lopte u aut onako, ispale mu 3 lopte iz ruke, nije direktno kriv za gol, ali svaki sut nam visi go u zraku, treba nam dosta bolje.
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

Gyasi13
Kontakt:

sub avg 29, 2026 10:26 pm

Gledam ovw kobiljare, prije toga velez..
Sve u 5 deka, be znam da.me neko moze ubijediti da je bolji njihov roster nego nas,
Na stranu zrinjski i borac, ovo ostalo talasika...

Mulalic Edis
Kontakt:

sub avg 29, 2026 11:06 pm

Steta. Bolje smo odigrali nego protiv BSK-a. Prepadnemo se pobjede nakon vodstva. Volio bih da nakupimo bodova do novembra iz razloga sto me strah kokuzluka u klubu i finansijskih poteskoca pogotovo zimi. Zato mi je puna Grbavica uvijek najveci nas adut. Naredne tri utakmice su Velez Sarajevo i Celik na Grbavici. Opet puni stadioni i sigurno egal utakmice jer niko nista nije pokazao vise od nas osim Borca i Zrinjskog koji ce se boriti za titulu. Ja bih ovog Spanca ostavio po cijenu osmog mjesta makar da udje u narednu sezonu. Muka mi je od promjena trenera, stilova itd...volim te Zeljo ! Kod genocidasa hrabro sad, nista ne ocekujemo svakako. Borbenije i hrabrije nego protiv Zrinjskog nadam se.
Grande dioničko društvo 💪

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 193 gosta.

Prijava