A je li ti ono stanje normalno, gdje je izgledalo da sve ide u nekom normalnom smjeru i dođu ti leteći holandezi koji neće više da lete, nego pustili temelje ovdje. Želim da kažem da ne mora biti sve loše ako sada tako izgleda, jer mi nemamo pojma šta se dešava. (Ja nemam blage veze šta se dešava, a volio bih da znam) Ako misliš napraviti promjenu, jbg hajmo krenuti nekim drugim putem.
kb80 je napisao/la: ↑čet jun 11, 2026 9:31 amA je li ti ono stanje normalno, gdje je izgledalo da sve ide u nekom normalnom smjeru i dođu ti leteći holandezi koji neće više da lete, nego pustili temelje ovdje. Želim da kažem da ne mora biti sve loše ako sada tako izgleda, jer mi nemamo pojma šta se dešava. (Ja nemam blage veze šta se dešava, a volio bih da znam) Ako misliš napraviti promjenu, jbg hajmo krenuti nekim drugim putem.
Jbg drug, imam dvije opcije i uvijek biram ovu pozitivniju. Nadam se da će nam biti na hajr.LARSSON je napisao/la: ↑čet jun 11, 2026 9:50 amkb80 je napisao/la: ↑čet jun 11, 2026 9:31 amA je li ti ono stanje normalno, gdje je izgledalo da sve ide u nekom normalnom smjeru i dođu ti leteći holandezi koji neće više da lete, nego pustili temelje ovdje. Želim da kažem da ne mora biti sve loše ako sada tako izgleda, jer mi nemamo pojma šta se dešava. (Ja nemam blage veze šta se dešava, a volio bih da znam) Ako misliš napraviti promjenu, jbg hajmo krenuti nekim drugim putem.
Svaka čast ako imaš optimizma, na hajr
Stvarno sam mislio da se salis, mislio sam da znas makar malo. Sve je vise nego normalno. Strpi se.LARSSON je napisao/la: ↑čet jun 11, 2026 9:50 amSvaka čast ako imaš optimizma, na hajrkb80 je napisao/la: ↑čet jun 11, 2026 9:31 amA je li ti ono stanje normalno, gdje je izgledalo da sve ide u nekom normalnom smjeru i dođu ti leteći holandezi koji neće više da lete, nego pustili temelje ovdje. Želim da kažem da ne mora biti sve loše ako sada tako izgleda, jer mi nemamo pojma šta se dešava. (Ja nemam blage veze šta se dešava, a volio bih da znam) Ako misliš napraviti promjenu, jbg hajmo krenuti nekim drugim putem.
https://www.youtube.com/watch?v=gcCmnAN-1QwSamoNapad je napisao/la: ↑čet jun 11, 2026 10:24 amZeljo nikad nece na zelenu granu dok god ne nestanu bivsi iz radara a to je do onog trenutka kad se uvede zakon o privatizaciji. Jedini razlog sto zeljo ne ide naprijed i sto je jedini klub koji vapi za privatizacijom su oni bivsi koji su bili po upravama i slicno. Admir Adzem i badzo su slika i prilika svih uprava u u Zeljeznicaru godinam. Totalno nekompetentni i tudjim parama voditi klub( ili ti ga tudjim **** mlatit).
NEZNANJE +EGO =ZELJEZNICAR