A je li ti ono stanje normalno, gdje je izgledalo da sve ide u nekom normalnom smjeru i dođu ti leteći holandezi koji neće više da lete, nego pustili temelje ovdje. Želim da kažem da ne mora biti sve loše ako sada tako izgleda, jer mi nemamo pojma šta se dešava. (Ja nemam blage veze šta se dešava, a volio bih da znam) Ako misliš napraviti promjenu, jbg hajmo krenuti nekim drugim putem.
kb80 je napisao/la: ↑čet jun 11, 2026 9:31 amA je li ti ono stanje normalno, gdje je izgledalo da sve ide u nekom normalnom smjeru i dođu ti leteći holandezi koji neće više da lete, nego pustili temelje ovdje. Želim da kažem da ne mora biti sve loše ako sada tako izgleda, jer mi nemamo pojma šta se dešava. (Ja nemam blage veze šta se dešava, a volio bih da znam) Ako misliš napraviti promjenu, jbg hajmo krenuti nekim drugim putem.
Jbg drug, imam dvije opcije i uvijek biram ovu pozitivniju. Nadam se da će nam biti na hajr.LARSSON je napisao/la: ↑čet jun 11, 2026 9:50 amkb80 je napisao/la: ↑čet jun 11, 2026 9:31 amA je li ti ono stanje normalno, gdje je izgledalo da sve ide u nekom normalnom smjeru i dođu ti leteći holandezi koji neće više da lete, nego pustili temelje ovdje. Želim da kažem da ne mora biti sve loše ako sada tako izgleda, jer mi nemamo pojma šta se dešava. (Ja nemam blage veze šta se dešava, a volio bih da znam) Ako misliš napraviti promjenu, jbg hajmo krenuti nekim drugim putem.
Svaka čast ako imaš optimizma, na hajr
Stvarno sam mislio da se salis, mislio sam da znas makar malo. Sve je vise nego normalno. Strpi se.LARSSON je napisao/la: ↑čet jun 11, 2026 9:50 amSvaka čast ako imaš optimizma, na hajrkb80 je napisao/la: ↑čet jun 11, 2026 9:31 amA je li ti ono stanje normalno, gdje je izgledalo da sve ide u nekom normalnom smjeru i dođu ti leteći holandezi koji neće više da lete, nego pustili temelje ovdje. Želim da kažem da ne mora biti sve loše ako sada tako izgleda, jer mi nemamo pojma šta se dešava. (Ja nemam blage veze šta se dešava, a volio bih da znam) Ako misliš napraviti promjenu, jbg hajmo krenuti nekim drugim putem.
https://www.youtube.com/watch?v=gcCmnAN-1QwSamoNapad je napisao/la: ↑čet jun 11, 2026 10:24 amZeljo nikad nece na zelenu granu dok god ne nestanu bivsi iz radara a to je do onog trenutka kad se uvede zakon o privatizaciji. Jedini razlog sto zeljo ne ide naprijed i sto je jedini klub koji vapi za privatizacijom su oni bivsi koji su bili po upravama i slicno. Admir Adzem i badzo su slika i prilika svih uprava u u Zeljeznicaru godinam. Totalno nekompetentni i tudjim parama voditi klub( ili ti ga tudjim **** mlatit).
NEZNANJE +EGO =ZELJEZNICAR
Molim te da mi kažeš kako su mogli uopšte nabiti toliki dug za 2 godine?Gagi tm 87 je napisao/la: ↑čet jun 11, 2026 9:52 amJa koliko sam čuo da je sad problem dug koji je nastao u zadnje 2 godine 5 miliona,naši u klubu traže od Sanina te pare da bi se to izmirilo,on ne želi da pokloni te pare već nudi da ih posudi da mu se vrate uz kamatu ili druga opcija da se digne kredit a naši za to ne žele da čuju a pare nam trebaju,tako da je sve sad na čekanju i trener i igrači i pripreme uvjek naš Željo ispašta,tako da je situaciija daleko od idealne ako se to ne riješi.
Mozes li mi objasniti gdje je taj dug prikazan u zadnja dva finansijska izvjestaja koje klub objavi.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑čet jun 11, 2026 9:52 amJa koliko sam čuo da je sad problem dug koji je nastao u zadnje 2 godine 5 miliona,naši u klubu traže od Sanina te pare da bi se to izmirilo,on ne želi da pokloni te pare već nudi da ih posudi da mu se vrate uz kamatu ili druga opcija da se digne kredit a naši za to ne žele da čuju a pare nam trebaju,tako da je sve sad na čekanju i trener i igrači i pripreme uvjek naš Željo ispašta,tako da je situaciija daleko od idealne ako se to ne riješi.
Daj Bože da me neko demantuje, iskreno bih to volio. Ali, nažalost, stvarnost je mnogo surovija. Jučer mi prijatelj iz omladinskog pogona kaže da su posljednju platu primili još u februaru. U februaru. Čovjek se zapita kako je moguće da se o tome tako malo govori.ubaceni element je napisao/la: ↑sri jun 10, 2026 8:30 pmNije bas jedini, evo i @minetaur zna ponesto. Ne vidim da ga iko demantuje.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑sri jun 10, 2026 7:03 pmČiko brate javi se jedini ti imaš tačne informacije,je li stanje ovoliko loše kako pojedini pišu i govore?