Ne dirajte Pejica.
A frajer tek frizuru ofarbo.
Kome ce se Gavran kulturno obracati?
Zasto daleko im kuca? Mogu doci kao navijaci ako nista. Nijedan igrac nije sam sebe niti doveo niti sam sebe postavljao u sastav. Grbavica je prava domacinska, gostoljubiva kuca i tako treba ostati. Dolazak zabraniti samo onim koji su radili protiv kluba.
Znas koliko nabrojane zanima Željo, dosli ovdje uzeli dobre pare (koje mi obicni navijaci mozemo samo sanjat), pokazali da ne znaju i idu dalje traziti neke nove levate. Je li ti zaista mislis da su oni nesto osjecali prema klubu da bi sutra dosli na utakmicu i platitli kartu za istu, daj ba nismo djeca. Da li mislis da ce neko od nabrojanih raskinuti ugovor na svoju stetu, pa to nije uradio ni "vojik kluba, željin DNK" koji bi jos bio na mjestu trenera da se navijaci nisu digli.Norsborg je napisao/la: ↑pet feb 06, 2026 12:40 pmZasto daleko im kuca? Mogu doci kao navijaci ako nista. Nijedan igrac nije sam sebe niti doveo niti sam sebe postavljao u sastav. Grbavica je prava domacinska, gostoljubiva kuca i tako treba ostati. Dolazak zabraniti samo onim koji su radili protiv kluba.