Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Dzezvar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 23, 2025 12:48 pm

cikoradovic je napisao/la:
sri apr 23, 2025 12:21 pm
Od toga da kasne PLATE (množina), idemo preko toga da kasni PLATA (jednina, za april, a još nije kraj mjeseca), do toga da će kasniti još jedna ako ne uplate aprilsku platu do SLJEDEĆE sedmice. Igrači su podmireni, do plata nije, nije ni do premija jer im je obećana odlična premija ako izbore finale kupa.
Treba i napomeniti da nam je rata reprograma poreza i doprinosa trenitno 27 000 km mjesecno uz obavezne uplate trenutnih...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

igla
Kontakt:

sri apr 23, 2025 12:49 pm

sri apr 23, 2025 12:21 pm
Od toga da kasne PLATE (množina), idemo preko toga da kasni PLATA (jednina, za april, a još nije kraj mjeseca), do toga da će kasniti još jedna ako ne uplate aprilsku platu do SLJEDEĆE sedmice. Igrači su podmireni, do plata nije, nije ni do premija jer im je obećana odlična premija ako izbore finale kupa.
A do čeg je onda ako im je sve ok?

cikoradovic
Kontakt:

sri apr 23, 2025 1:23 pm

Tačno je za porez i reprogram da je to ta cifra i da je takav sporazum. Nije 40k kako su pojedinci pisali da piše u ugovoru.

cikoradovic
Kontakt:

sri apr 23, 2025 1:24 pm

igla je napisao/la:
sri apr 23, 2025 12:49 pm
A do čeg je onda ako im je sve ok?
Pitanje za milion dolara.

cikoradovic
Kontakt:

sri apr 23, 2025 1:31 pm

Occasionally je napisao/la:
uto apr 22, 2025 9:20 pm
Muka mi je više od toga da je neko gospodin i ne želi javno reći šta se dešava i ko je vinovnik.
A možda jednostavno nema šta reći? Uostalom, reći će sastav sam, danas, a i u narednim utakmicama. Ako ne budu pojedinci poslani na tribine, ali oni koji se spominju kao bojkotaši, ne oni nebitni koji ni ne igraju ili minimalno igraju a koji su označeni kao problem, onda je sve ovo jedna obična predstava za javnost.

cikoradovic
Kontakt:

sri apr 23, 2025 1:32 pm

Porodica se najviše drži skupa onda kada je to najteže, a Željezničar je uvijek bio najjači onda kada je to bilo najpotrebnije.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri apr 23, 2025 1:37 pm

Muka mi je više od toga da je neko gospodin i ne želi javno reći šta se dešava i ko je vinovnik.
A možda jednostavno nema šta reći? Uostalom, reći će sastav sam, danas, a i u narednim utakmicama. Ako ne budu pojedinci poslani na tribine, ali oni koji se spominju kao bojkotaši, ne oni nebitni koji ni ne igraju ili minimalno igraju a koji su označeni kao problem, onda je sve ovo jedna obična predstava za javnost.
To je to...ova ekipa koja je igrala u Mostaru od mene nema apsolutno nikakvu podrsku.
Da apaludiram Boljevicu i kompaniji sto se ce pretvarati da im je stalo veceras a u Mostaru nije.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

nikson
Kontakt:

sri apr 23, 2025 2:01 pm

Ja se nadam da ce Denis izvesti istih 11 i da ce im navijaci pokazati kakvi su smecari, eto iskreno
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

reks1
Kontakt:

sri apr 23, 2025 3:37 pm

nikson je napisao/la:
sri apr 23, 2025 2:01 pm
Ja se nadam da ce Denis izvesti istih 11 i da ce im navijaci pokazati kakvi su smecari, eto iskreno
Moja prva reakcija je bila na tom tragu
Ajmo napuniti stadion,jer ova tekma nazalost nosi mnogo vise od obicnog fudbala,i onda nakon "Grbavice" naprosto izaci pa neka fudbalercine uzivaju sa etnotaldjijama
Ova navijacka prica naprosto mora stati iza Zelje a ne iza ovih ...........Ma ne znam i kako bih ih nazvao
Nema u zadnje vrijeme ni trenera a bgm ni kapitena koji je izasao i rekao nama zasto i kako(evo Zeba mi prvi pade na pamet i slalomi u njegovim sezonama)
Neki dan cujem od iskrenog navijaca da je sve u talovima
Paraziti,uprave,qurci od onih koji nabace po kojeg sponzora umisle da su Bogom dani i tako u krug
Tal i talovi u klubu a nazalost tu porodica @cikoradovic postoji samo na tribinama a oni koji bi trebali da imaju muda su naprosto bezmudi.
Niko ali bas niko ne vjeruje da su to losi dani u Sirokom i Mostaru
I onda plata ili zamisli dvije plate budu razlog,problem u situaciji kada su svi smradovi sigurni da ce naplatiti sva potrazivanja.a to sto tribine odvajaju od usta je nevazno. Kada ce Zeljo biti opet biti Zeljo.Nas par starijih cemo tesko to docekati
eh moj Zeljo da citiram forumasa

salle86
Kontakt:

sri apr 23, 2025 4:02 pm

A vidi, ja neću da vjerujem da je Zrinjski toliko jači od nas da nas na poluvremenu buši 5:0
Znači do nečega jeste
Sve insajderi a niko ništa ne zna
Ne mislim konkretno na tebe već općenito
Izgleda u našem klubu može se sve, i da se kasni i ne kasni, i da se igra i ne igra, šta god kome padne na pamet
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Dzezvar
Kontakt:

sri apr 23, 2025 4:47 pm

salle86 je napisao/la:
A vidi, ja neću da vjerujem da je Zrinjski toliko jači od nas da nas na poluvremenu buši 5:0
Znači do nečega jeste
Izgleda u našem klubu može se sve, i da se kasni i ne kasni, i da se igra i ne igra, šta god kome padne na pamet
A mozda neke od tih stvari nisu za javnog foruma,jesi li razmisljao o tome.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

salle86
Kontakt:

sri apr 23, 2025 4:52 pm

Dzezvar je napisao/la:
sri apr 23, 2025 4:47 pm
salle86 je napisao/la:

Znači do nečega jeste
A mozda neke od tih stvari nisu za javnog foruma,jesi li razmisljao o tome.
39 je meni godina
Šta god na ovo da napišem previše je
Ako razumiješ
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri apr 23, 2025 5:21 pm

Izgleda zrinja se ne sali. Evo i sloga vec tricu primila 😳
100/94/37/34 - i to je to!

svabo
Kontakt:

sri apr 23, 2025 5:55 pm

Dzezvar je napisao/la:
sri apr 23, 2025 5:38 am
MATORI je napisao/la:
uto apr 22, 2025 9:07 pm
Dzezvar je napisao/la:
uto apr 22, 2025 7:13 pm

Rekoh vam ja jutros.
Ako Denis poslije sramotnih 5 komada konstatuje na presu da "neki" ne zasluzuju Željin dres a u sljedecoj utakmici roster ostane isti, tj makar 2-3 šetača ne preseli na tribine - onda i on zasluzuje da bude otjeran u PM.
Logicno!
Vrlo lahko moze doźiviti ssudbinu Basica.
Ali hajde da vidimo sta ce da bude,vrijeme je najbolji pokazatelj.
A da se sinoc zakuhalo,zakuhalo se.U naredne 2 utakmice mozemo ponisti onu petardu iz mostara jer mozemo se probiti na 3.mjesto.
Zato hajdemo mi ko navijacai dati doprinos i podrzati ekipu i trenera veceras.Nebi bilo prvi put da nadigras protivnika i da sudija nema sta da svira...
Sjetimo se.samo onih 2:0 prosle sezone.
Sudio upravo Njegomirović

Okolele
Kontakt:

sri apr 23, 2025 5:58 pm

Njegomirović ima pretplatu na naše utakmice sa Borcem..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri apr 23, 2025 7:41 pm

Muftić, Radinović, Cavnić, Lagumdžija, Dangubić, Šošić, Vinicius, Karjašević, Aljaber, Galić, Mahmić
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Okolele
Kontakt:

sri apr 23, 2025 7:47 pm

Uh izmjena..Haj da vidimo..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri apr 23, 2025 8:06 pm

Denise svaka cast na sastavu, da vidimo od cega su ovi momci i ako izgube neka ostave muda na terenu, s ovi manekeni nek se hlade na klupi
Alea iacta est!

nikson
Kontakt:

sri apr 23, 2025 8:22 pm

Eh eto valjda je jasno sad ko pravi probleme u timu
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri apr 23, 2025 8:33 pm

cipiripi je napisao/la:
sri apr 23, 2025 8:06 pm
Denise svaka cast na sastavu, da vidimo od cega su ovi momci i ako izgube neka ostave muda na terenu, s ovi manekeni nek se hlade na klupi
:zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: billybih, Bing [Bot], Miso Ensar, South i 141 gost.

Prijava