Sve je to do Husrefa, ruku na srce, jedan od najboljih trenera u ligi. CovjekSulevelicanstveni je napisao/la: ↑pon apr 10, 2023 6:43 pmKako jednostavno igraju, ovaj Bodul jedan od boljih igraca u ligi sigurno. Da su od pocetka sezone sa ovim trenerom i ekipom ko zna gdje bi bili.
Konkurencija slaba koliko smo i mi slabi.SamoNapad je napisao/la: ↑pon apr 10, 2023 8:15 pmTek sad se vidi koliko nismo iskoristili ovu sezonu. Pola lige nije igralo na svom terenu, konkurencija slaba i kad podvuces crtu ova ekipa i trener su morali više. Nekako je dojam, da je liga regularno se igrala bez ovog cirkusa sa terenima, Edisa bi otjerali nako 10 kola. Pozicija na tabeli više rezultat što su drugi loši nego što smo mi dobri bili.
Nikad nismo znali igrati kad nam treba, dovoljno govori podatak da smo zadnji put gol zabili prije pauze.Simply Blue je napisao/la: ↑pon apr 10, 2023 8:21 pmKako nam se je namjestilo u zadnja dva kola, ali ne da se usranom do potoka, strasno..jos jednom bas ti hvala Edise
prozivas me bez razlogaSamoNapad je napisao/la: ↑pon apr 10, 2023 2:30 pmNe mislim na Dudića konkretno da je kukavica, samo kažem da trener koji nas vodi ne smije imati te osobine. Kod nas uvijek postoji pritisak ko god dođe sa tim se mora nositi. Nek svojim znanjem trener okrene navijace uz sebe a ne protiv.gavran je napisao/la: ↑pon apr 10, 2023 2:01 pmŠto?????SamoNapad je napisao/la: ↑pon apr 10, 2023 12:26 pmKukavica ne smije biti trener Željezničara!
Ako se trener (ko god da je) boji nek ne dolazi, znanje ti daje snagu da se ne bojis. Lako je biti trener kad sve ide. Prije svega nek biraju stabilnu ličnost. Ako je istina da se boji i trazi pare velike kao alibi, bolje zovi Sablića sigurno nije kukavica.
sad cemo se namjestit sljedecih 5 kola i 2 bodaSimply Blue je napisao/la: ↑pon apr 10, 2023 8:21 pmKako nam se je namjestilo u zadnja dva kola, ali ne da se usranom do potoka, strasno..jos jednom bas ti hvala Edise
ceka se dimnjacar
Pa zar on nije bio velezovac do nedavno ? Ili je kameleon ili je na bas teskim
I jedno i drugo.