Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Amar927
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 10, 2023 3:48 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
pon apr 10, 2023 12:22 pm
cipiripi je napisao/la:
pon apr 10, 2023 12:12 pm
Ako je istina ovo sto se mahala da Dudic ima neke velike finansijske zahtjeve, onda je bolje da ga ne izaberemo. Ovo mi vise lici da sam nabija cijenu i da moli Boga da ga ne izaberemo jer ni on nije siguran da moze nesto napraviti.
Ja od početka govorim da Dudić inače ima nerealne (traži izuzetno velike finansijske uslove) za angažovanje kao trenera + njegove pomoćnike. Slobodi je tražio za 2.5 mjeseca cifru od 65.000KM. Ne znam baš da smo mi u situaciji da mu dajemo takve pare, pa je normalno i očekivano ako se nismo dogovorili.
Dudic je i u Sarajevu trazio nerealne zahtjeve kao i sad Novom Pazaru...pristane da vodi onda naknadno trazi neke zahtjeve koji su nerealni...okrenut se Basicu ,dat mu priliku pa mozda aBd bude pun pogodak.

storm_raider
Kontakt:

pon apr 10, 2023 3:55 pm

cipiripi je napisao/la:
pon apr 10, 2023 3:18 pm
plavi kanarinac je napisao/la:
pon apr 10, 2023 2:34 pm
"Ne bih mnogo o tome. Kod nas se nekako uvijek priča vrti u pogrešnom smjeru. Ko će biti trener je glavno pitanje. Ne samo Željezničara, nego i ostalih klubova. A, o uslovima u kojima se radi, potrebnim za ozbiljnu fudbalsku priču, malo ko govori", istakao je Baždarević

Standardiica.
Ako je mangup sto ne ulozi svojih 500 000 KM ali neka se stavi klauzula u Ugovoru da ako ostvari rezultat neka naplati 1 000 000 KM. Ako zelis neke uslove ulozi svoje pare, stvori te famozne uslove i nakon rezultata duplo to naplati.

Vazda on nesto trazi, zanovjeta nije ovo nije ono, a nece k.urcem da mrdne.
Kada nije dosao u doba Misimovica, gdje je dobio odlicne uslove, nece ni doci... "Nije vrijeme".
Nije ni mjesto moj Mesa, a ne vrijeme.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Dzezvar
Kontakt:

pon apr 10, 2023 3:56 pm

cipiripi je napisao/la:
pon apr 10, 2023 3:18 pm
pon apr 10, 2023 2:34 pm
"Ne bih mnogo o tome. Kod nas se nekako uvijek priča vrti u pogrešnom smjeru. Ko će biti trener je glavno pitanje. Ne samo Željezničara, nego i ostalih klubova. A, o uslovima u kojima se radi, potrebnim za ozbiljnu fudbalsku priču, malo ko govori", istakao je Baždarević

Standardiica.
Ako je mangup sto ne ulozi svojih 500 000 KM ali neka se stavi klauzula u Ugovoru da ako ostvari rezultat neka naplati 1 000 000 KM. Ako zelis neke uslove ulozi svoje pare, stvori te famozne uslove i nakon rezultata duplo to naplati.

Vazda on nesto trazi, zanovjeta nije ovo nije ono, a nece k.urcem da mrdne.
On da ima 500 000 pitao bi posto je grad...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

teatrale36
Kontakt:

pon apr 10, 2023 4:02 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
pon apr 10, 2023 3:33 pm
Opet kazem ako ne mozemo dovesti trenera da valja onda ne treba na silu nikoga do kraja sezone.
Imamo sto imamo i to je to. Dosta kikseva smo imali i nazalost sada nam je evropa itekako upitna.
A koja je svrha mijenjanja bila? Alihodžić postavio istu taktiku, iste igrače, formaciju i iste izmjene u toku meča. Onda se mogao i Edis ostaviti ako nemaju nekoga . Valjda se prvo nadje trener pa se ovom da otkaz. Amaterizam u svakom pogledu.....

ANamelessGhoul
Kontakt:

pon apr 10, 2023 4:09 pm

Kakav smo mi cirkus Boze sacuvaj

Mulalic Edis
Kontakt:

pon apr 10, 2023 4:43 pm

Gdje su oni sto su govorili da se moze za 4,5 hiljada naci ozbiljan trener i da nas pljacka Edis? Odbijaju nas drugoligaski treneri. Nece niko za 4 milje da slusa strucnjake na internetu i na stadionu koji misle da trebamo biti sampioni s ovom ekipom.
Grande Miske 💪

Mulalic Edis
Kontakt:

pon apr 10, 2023 4:44 pm

ANamelessGhoul je napisao/la:
pon apr 10, 2023 4:09 pm
Kakav smo mi cirkus Boze sacuvaj
Nisi cirkus , nego si kokuz. Samo si malo poletio bio a funkcionises na principu pozajmica i ljubavi igraca i navijaca prema klubu.
Grande Miske 💪

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon apr 10, 2023 4:45 pm

Sta ste se upalili, sutra je predstavljanje :D
Bili su praznici
Željezničar ante portas !

Valter
Kontakt:

pon apr 10, 2023 5:08 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
pon apr 10, 2023 4:43 pm
Gdje su oni sto su govorili da se moze za 4,5 hiljada naci ozbiljan trener i da nas pljacka Edis? Odbijaju nas drugoligaski treneri. Nece niko za 4 milje da slusa strucnjake na internetu i na stadionu koji misle da trebamo biti sampioni s ovom ekipom.
Ih jest.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Cedva
Kontakt:

pon apr 10, 2023 5:12 pm

Hoćel' se pojaviti bijeli dim u Zvorničkoj? Pratil' ko? 😅🤝
"KAD DOĐU TEŠKI DANI
I KADA TI LOŠE KRENE
DIGNI POGLED KA TRIBINI
UGLEDAĆEŠ SAMO MENE..."

plavi kanarinac
Kontakt:

pon apr 10, 2023 5:14 pm

A kako se ljudi gađaju ciframa, trenutno jedino ovaj ciko iz svinjskog zasluzuje 5 ljami eventualno možda i 6 ... A ovo ostalo, buranije ove... Sve jado do jade, cuj 5 milja sta si kralju predsjednik? Nikakvih postignuća niko nema i daj pet milja daj pomoćnike daj .. stvarno je sve otišlo u neku stvar
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Dzezvar
Kontakt:

pon apr 10, 2023 6:08 pm

A kako se ljudi gađaju ciframa, trenutno jedino ovaj ciko iz svinjskog zasluzuje 5 ljami eventualno možda i 6 ... A ovo ostalo, buranije ove... Sve jado do jade, cuj 5 milja sta si kralju predsjednik? Nikakvih postignuća niko nema i daj pet milja daj pomoćnike daj .. stvarno je sve otišlo u neku stvar
Pa Edis je imao 5000 platu
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Diverzant
Kontakt:

pon apr 10, 2023 6:11 pm

100%
Allaha mi 5 ljami nemaju ljudi na menadzerskim pozicijama u nekim od jačih firmi u BiH, a fol malo seljačini dudiću ili helanki edisu
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pon apr 10, 2023 6:15 pm

A mislite da nije imao 5k?
Fear of the Maniacs!

plavi kanarinac
Kontakt:

pon apr 10, 2023 6:19 pm

Dzezvar je napisao/la:
pon apr 10, 2023 6:08 pm
Pa Edis je imao 5000 platu
Iskolujes se do smrti i nemas pola... A Fergusoni neki samoproglašeni lupaju se ciframa, nista ne naprave
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

exbabilon
Kontakt:

pon apr 10, 2023 6:35 pm

Ali koliko smo mi devastirana ekipa, ja bih sad potpisao da do kraja sezone za nas odigra ovih 11 Igmana. Ovo što igraju na Pecari mi nismo ni na jednom gostovanju meni se čini.

ANamelessGhoul
Kontakt:

pon apr 10, 2023 6:38 pm

Hoce li taj trener danas ?

Sulevelicanstveni
Kontakt:

pon apr 10, 2023 6:43 pm

exbabilon je napisao/la:
pon apr 10, 2023 6:35 pm
Ali koliko smo mi devastirana ekipa, ja bih sad potpisao da do kraja sezone za nas odigra ovih 11 Igmana. Ovo što igraju na Pecari mi nismo ni na jednom gostovanju meni se čini.
Kako jednostavno igraju, ovaj Bodul jedan od boljih igraca u ligi sigurno. Da su od pocetka sezone sa ovim trenerom i ekipom ko zna gdje bi bili.

santakuruz
Kontakt:

pon apr 10, 2023 6:44 pm

A da se mi malo zapitamo sta mi nudimo treneru osim plate. Znamo li sta nam je strategija za sljedecu sezonu? Da li idemo sa provjerenim pojacanjima, da li ostajemo bez igraca kojima isticu ugovori, da li se okrecemo omladinskom pogonu, da li ganjamo nedokazane potencijale iz manjih sredina? Znamo li da li je cilj sljedece sezone borba za trofeje ili puko prezivljavanje, kresanje troskova? Poletili smo cim se malo situacija oko prezivljavanja smirila. Trener se trebao mijanjati na polusezoni ili cekati kraj sezone. Koji trener sad moze garantovati bilo sta?? A ako krene lose zna da mu je to kraj

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon apr 10, 2023 6:48 pm

santakuruz je napisao/la:
pon apr 10, 2023 6:44 pm
A da se mi malo zapitamo sta mi nudimo treneru osim plate. Znamo li sta nam je strategija za sljedecu sezonu? Da li idemo sa provjerenim pojacanjima, da li ostajemo bez igraca kojima isticu ugovori, da li se okrecemo omladinskom pogonu, da li ganjamo nedokazane potencijale iz manjih sredina? Znamo li da li je cilj sljedece sezone borba za trofeje ili puko prezivljavanje, kresanje troskova? Poletili smo cim se malo situacija oko prezivljavanja smirila. Trener se trebao mijanjati na polusezoni ili cekati kraj sezone. Koji trener sad moze garantovati bilo sta?? A ako krene lose zna da mu je to kraj

Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Eh upravo to, mi nemamo ni vizije ni plana sta i kako.
Ima li sta od investitora?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 40 gostiju.

Prijava