Ja bih mu ponudio sljedece uslove. Plata 5000 KM, pomocnicima po 2000 KM, izlazak u Evropu dodatni bonus od cirka 30-40 000 KM i produzenje ugovora na 2 godine sa poboljsanom platom izmedju 35-40 %, hoces neces.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pon apr 10, 2023 12:22 pmJa od početka govorim da Dudić inače ima nerealne (traži izuzetno velike finansijske uslove) za angažovanje kao trenera + njegove pomoćnike. Slobodi je tražio za 2.5 mjeseca cifru od 65.000KM. Ne znam baš da smo mi u situaciji da mu dajemo takve pare, pa je normalno i očekivano ako se nismo dogovorili.
Ponuđeno mu je više + bonusi i nije pristao. Mislim da se precijenio u finansijskim uslovima, legendo izbori evropu pare su tvoje, nisi toliko ime baš...cipiripi je napisao/la: ↑pon apr 10, 2023 12:50 pmJa bih mu ponudio sljedece uslove. Plata 5000 KM, pomocnicima po 2000 KM, izlazak u Evropu dodatni bonus od cirka 30-40 000 KM i produzenje ugovora na 2 godine sa poboljsanom platom izmedju 35-40 %, hoces neces.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pon apr 10, 2023 12:22 pmJa od početka govorim da Dudić inače ima nerealne (traži izuzetno velike finansijske uslove) za angažovanje kao trenera + njegove pomoćnike. Slobodi je tražio za 2.5 mjeseca cifru od 65.000KM. Ne znam baš da smo mi u situaciji da mu dajemo takve pare, pa je normalno i očekivano ako se nismo dogovorili.
Ako si siguran u sebe prihvati ako neces cao.
Prvo napravi rezultat pa trazi uslove, a ne ovako daj ti meni pare a rezultati ako budu bude, zajebi ti to druze.
Što?????SamoNapad je napisao/la: ↑pon apr 10, 2023 12:26 pmKukavica ne smije biti trener Željezničara!
Ako se trener (ko god da je) boji nek ne dolazi, znanje ti daje snagu da se ne bojis. Lako je biti trener kad sve ide. Prije svega nek biraju stabilnu ličnost. Ako je istina da se boji i trazi pare velike kao alibi, bolje zovi Sablića sigurno nije kukavica.
Ne mislim na Dudića konkretno da je kukavica, samo kažem da trener koji nas vodi ne smije imati te osobine. Kod nas uvijek postoji pritisak ko god dođe sa tim se mora nositi. Nek svojim znanjem trener okrene navijace uz sebe a ne protiv.gavran je napisao/la: ↑pon apr 10, 2023 2:01 pmŠto?????SamoNapad je napisao/la: ↑pon apr 10, 2023 12:26 pmKukavica ne smije biti trener Željezničara!
Ako se trener (ko god da je) boji nek ne dolazi, znanje ti daje snagu da se ne bojis. Lako je biti trener kad sve ide. Prije svega nek biraju stabilnu ličnost. Ako je istina da se boji i trazi pare velike kao alibi, bolje zovi Sablića sigurno nije kukavica.
Kako znas da je njegova mečka? Jel se to vraća?plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon apr 10, 2023 12:20 pmDobra mecka kod misketa, pogotovo kad je na Grbavici parkirana
A ovaj botic usrani sa gg da se dobro nasipe tuki from all of us with greetings!
Ima na istoku skupina, 7-8 njih debil do debila. Kad smo protiv Sloge igrali bez ikakvog razloga na 4-1 psuju Peci ko najvece seljacine. Stid me bilo da navijamo za isti klub.Refa1987 je napisao/la: ↑pon apr 10, 2023 10:58 amI ja sam to primjetio već mnogo godina unazad. Katastrofa su psovke i šta sve ljudi mogu izgovoriti. Pogotovo igračima koji su nekada za nas igrali. Niko ti ne brani navijati, vršiti pritisak i slično ali šta bi ljudi trebali koji su igrali kod nas a sada igraju negdje drugo. Stajati i ništa ne raditi na terenu da bi kao nas ispoštovao a niti su naša djeca niti išta, a i da su naša djeca ako su profesionalci moraju igrati pošteno i korektno za svoj trenutni klub.g 1 je napisao/la: ↑pon apr 10, 2023 10:29 amMozda slavi zato sto smo mu psovali sve sto postoji cijelu utakmicu. Ko god dodje od bivsih igraca na grbavicu, ako je iole profesionalan i ako se trudi za svoj trenutni klub, mi to shvatamo izdajom i ogadimo svakom nas klub.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pon apr 10, 2023 2:12 amFino se sinoć slavilo u gostujućoj svlačionici. Jedan od kolovođa, naš bivši igrač, Jasmin Čeliković. Kako mi divne bivše igrače imamo, ili te tuže, ili slave golove protiv tebe, u ovom slučaju pobjede. Ni bivši igrači nikakvog poštovanja prema nama više nemaju.
Ma počesto naleti, nema ih puno ko njegova... Ko zna...teatrale36 je napisao/la: ↑pon apr 10, 2023 2:48 pmKako znas da je njegova mečka? Jel se to vraća?plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon apr 10, 2023 12:20 pmDobra mecka kod misketa, pogotovo kad je na Grbavici parkirana
A ovaj botic usrani sa gg da se dobro nasipe tuki from all of us with greetings!
Lako mi je za njega:-), šta ćemo sa Željom?plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon apr 10, 2023 3:14 pmMa počesto naleti, nema ih puno ko njegova... Ko zna...teatrale36 je napisao/la: ↑pon apr 10, 2023 2:48 pmKako znas da je njegova mečka? Jel se to vraća?plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon apr 10, 2023 12:20 pmDobra mecka kod misketa, pogotovo kad je na Grbavici parkirana
Ako je mangup sto ne ulozi svojih 500 000 KM ali neka se stavi klauzula u Ugovoru da ako ostvari rezultat neka naplati 1 000 000 KM. Ako zelis neke uslove ulozi svoje pare, stvori te famozne uslove i nakon rezultata duplo to naplati.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon apr 10, 2023 2:34 pm"Ne bih mnogo o tome. Kod nas se nekako uvijek priča vrti u pogrešnom smjeru. Ko će biti trener je glavno pitanje. Ne samo Željezničara, nego i ostalih klubova. A, o uslovima u kojima se radi, potrebnim za ozbiljnu fudbalsku priču, malo ko govori", istakao je Baždarević
Standardiica.
Da su nam svi ko on, gdje bi nam kraj bio... Al nam me pašu ko on, preposteni, a mi marva navikla guzovace pa makar spajalicu...teatrale36 je napisao/la: ↑pon apr 10, 2023 3:18 pmLako mi je za njega:-), šta ćemo sa Željom?plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon apr 10, 2023 3:14 pmMa počesto naleti, nema ih puno ko njegova... Ko zna...