Tesko je islo u vezi ugovora, pretesko. Da se bar hoce ovo zavrsiti da poreznu skinemo s ledja...
JocoStokić je napisao/la: ↑pon feb 20, 2023 4:28 pmTomić se nudi ne znam da li je moguće da nećemo lafo da ga uzmemo doktor je frajer možda trenutno bolji od Tomića.
Sta da ti kažem efikasnost mi je jača strana XDSenad1921 je napisao/la: ↑pon feb 20, 2023 4:29 pmJocoStokić je napisao/la: ↑pon feb 20, 2023 4:28 pmTomić se nudi ne znam da li je moguće da nećemo lafo da ga uzmemo doktor je frajer možda trenutno bolji od Tomića.
Pogodio si sa Nick-om
Hahhaha pa i meni je Tomic bolji od Tomica, realnoJocoStokić je napisao/la: ↑pon feb 20, 2023 4:30 pmSta da ti kažem efikasnost mi je jača strana XDSenad1921 je napisao/la: ↑pon feb 20, 2023 4:29 pmJocoStokić je napisao/la: ↑pon feb 20, 2023 4:28 pmTomić se nudi ne znam da li je moguće da nećemo lafo da ga uzmemo doktor je frajer možda trenutno bolji od Tomića.
Pogodio si sa Nick-om
Ma i ja sam blize tome da se proda.
Leon_Professional je napisao/la: ↑pon feb 20, 2023 4:37 pmMa i ja sam blize tome da se proda.
Nasi su se vjerovatno odlucili zbog Drljine dobre tekme.
Niko ne garantuje da cemo izaci u Evropu ni sa njim, a ocito bi otisao djaba na kraju sezone. Bolje uzeti pare koje su nam prijeko potrebne.
E sad je pitanje koliko cemo uzeti za njeg. Hanuljak se iz Posusja prodao za 300k, navodno. Po meni, to je premija ako uzmemo.
I ja bi da karam Vesnu Zmijanac505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pon feb 20, 2023 5:25 pmStvarno steta ako je istina to za Santosa....
Moja neka zelja je bila da izbori sa nama Evropu,odigra Evropu pa da ga prodamo
Jbg to je idealan scenarij.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pon feb 20, 2023 5:25 pmStvarno steta ako je istina to za Santosa....
Moja neka zelja je bila da izbori sa nama Evropu,odigra Evropu pa da ga prodamo
Okrenulo se Ivkovicu koji je dosao u junu, a Edis tek napustio CG u septembru. Imamo internet, svi podaci su dostupni osim ovih bajki u koje ti sam ne vjerujes.Dzezvar je napisao/la: ↑pon feb 20, 2023 5:43 amEdisova plata je veca od prvobitne (4000) sigurno ,jer je dogovorio poboljsane uslove za sebe.Za dolazak je trazio isplatu 2 plate unaprijed.Nudjeno mu je i ranije ali se nije htio prihvatiti posla pa se okrenulo Ivkovicu.
Naguzio je Omera Joldica koji je dogovorio isto tako uslove,odnosno platau sa 1500 na 2000.Dogovarao je tada sa likom koji je bio zaduzen ispred kluba za dogovore oko ugovora.
Poslije toga Omera zovu iz kluba da potpise ugovor sa starom platom,gdje ga ovaj odbija potpisati jer se drugacije dogovorilo i vraca se na svoje radno mjesto trenera u omladinskom pogonu.
Poslije nekog vremena dobija iz kluba e mail gdje ga obavijestavaju da nije vise uposlenik kluba.
Svo vrijeme u mesjusobnoj komunikaciji Edis obecava da mu je Omer potreban i da ce samo sa njim raditi u strucnom stabu.
Kada je dosao problem oko ugovora Edis mu jesnostvano rece da je on dogovorio nove uslove za sebe a da se Omer sam za sebe bori dalje.
Jbg nije Edis bas takvo nevinasce kakvim se prikazuje....
Sto se tice eventualne Edisove zamjene u biducnosti meni je ovaj Maksimovic iz Leotara idealna opcija za nas.
I da se razumijemo Edis je tu i svakako ide podrska kako njemu tako i ekipi ne zbog Edisa nego zbog kluba.
Ma ja ba tako je....volimtezeljo je napisao/la: ↑pon feb 20, 2023 5:49 pmOkrenulo se Ivkovicu koji je dosao u junu, a Edis tek napustio CG u septembru. Imamo internet, svi podaci su dostupni osim ovih bajki u koje ti sam ne vjerujes.Dzezvar je napisao/la: ↑pon feb 20, 2023 5:43 amEdisova plata je veca od prvobitne (4000) sigurno ,jer je dogovorio poboljsane uslove za sebe.Za dolazak je trazio isplatu 2 plate unaprijed.Nudjeno mu je i ranije ali se nije htio prihvatiti posla pa se okrenulo Ivkovicu.
Naguzio je Omera Joldica koji je dogovorio isto tako uslove,odnosno platau sa 1500 na 2000.Dogovarao je tada sa likom koji je bio zaduzen ispred kluba za dogovore oko ugovora.
Poslije toga Omera zovu iz kluba da potpise ugovor sa starom platom,gdje ga ovaj odbija potpisati jer se drugacije dogovorilo i vraca se na svoje radno mjesto trenera u omladinskom pogonu.
Poslije nekog vremena dobija iz kluba e mail gdje ga obavijestavaju da nije vise uposlenik kluba.
Svo vrijeme u mesjusobnoj komunikaciji Edis obecava da mu je Omer potreban i da ce samo sa njim raditi u strucnom stabu.
Kada je dosao problem oko ugovora Edis mu jesnostvano rece da je on dogovorio nove uslove za sebe a da se Omer sam za sebe bori dalje.
Jbg nije Edis bas takvo nevinasce kakvim se prikazuje....
Sto se tice eventualne Edisove zamjene u biducnosti meni je ovaj Maksimovic iz Leotara idealna opcija za nas.
I da se razumijemo Edis je tu i svakako ide podrska kako njemu tako i ekipi ne zbog Edisa nego zbog kluba.
Trazio isplatu dvije plate, a u vremenu kad je dosao nama blokirani racuni. Volio bih da on sam kaze javno za koliko radi. Igraci bivsi, sadasnji svi imaju rijeci hvale za njega, covjek dolazi na utakmice bio ili ne bio u klubu za razliku od mnogih. Zato pojedinci to ne mogu razumjeti. Pa da idete na kartu da mu je Zeljo najveca sansa u karijeri i hoce da iskoristi situaciju, ali covjeka optuzivati da je dosao da se nahapa para ovdje u te stvari lud i glup covjek moze vjerovati.
Da bi se pljuvalo po Edisu eto i on zajebo Joldica. Pa 90% navijaca je podrzalo tu odluku jer je Joldic navodno dovoljbo stete klubu napravio.
Njegova sreca je sto sad ima sportskog direktora, a ne kao nekad..
E bude li zavisio od tvoje podrske, nek se ubije odmah.