SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned feb 06, 2022 8:52 pm
MATORI je napisao/la: ↑ned feb 06, 2022 8:46 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned feb 06, 2022 7:41 pm
Jebote pa jel Vi stvarno mislite da smo u situaciji da mozemo da biramo koga hocemo a koga necemo kao investitora
Dakle tri ponudjaca:
Boga moliti da amerikanac udje u klub.
Onaj (br.2) iz Hrvatske cista ubleha....
...sto se tice treceg ponudjaca - kad su mi rekli ko je...
Mogu reci isto ko' i z onog Hrvata - dakle...
....Ne bih sa njim zajedno sadio ni lijehu luka!
Nadajmo se najboljem.
Samo decko iz Amerike
Meni se cini da je Eldin najozboljniji i najkonkretniji a nerazumijem bas raju, bez obzira sto nam je situacija teska da se ovako ponasaju i nesto negoduju, ko mi bi jos i birali, ovaj nam se svidja ovaj ne.
Ljudi dragi 7 miliona duga, za tekucu sezonu ti treba jos minimum cca 4 miliona znaci cca 11-12 miliona i mi bi nesto birali. Bez svjezeg kapitala nas nema nigdje.
Bitno je da se imovina ne prodaje (rekli su danas da toga nece biti), ime, grb, boje ne mijenjaju i ne znam sta hocemo vise.
Ovo kako se sada radi ne prolazi vise i ocigledno je da ni redovne obaveze ne mozemo finansirati.
Zato trebamo biti sretni sto nas covjek hoce uloziti u nas. Da ne govorimo o neko razvoju i iskoraku u evropi.
Znam da bi smo svi voljeli imati vise info.ali i ovo danas po meni korektno, u ovim poslovima niko ne izlazi sa svim info u toku pregovora ( bio sam dio jednog takvog procesa), ima raje dobronamjerne koja brinu ali ima dosta i dusmana, onih kojima sve ovo ne odgovara, tako da je ovo doziranje informacija, po meni ocekivano i korektno. Ljudi u klubu se trude i rade posteno, nadam se da ce uskoro i pozitvni rezultati aBd doci koje svi ocekujemo a to je jak i stabilan klub.