Bas tako, od rijeci do rijeci... nemojte da mjerimo ovdje ljubav prema Zelji...nemojbabopujdu je napisao/la: ↑ned feb 06, 2022 7:29 pmCitam ovaj forum godinama i ono sto me uzasno nervira je da se neki ljudi predstavljaju bezgresnim I da se neprijateljima kluba proglasava svako ko ima razlicito misljenje. Zelju pratim od kada znam za sebe. Odazvao se na svaku akciju od stolice do uclanjenja cijele porodice, ali be mislim da ovdje treba da mjerimo neciju ljubav. Senad jeste najbolji Zeljin predsjednik nakon rata, ali je pravio I odredjene greske. Da je potreban Zelji kao i svako drugi sposoban covijek i sa tim se slazem, ali me treba odmah napadati one koji me dijele to misljenje niti umanjivati njihovu ljubav prema klubu.
Ma samo nek dodje neko u klub kao glavni, pa nek tom glavnom svi odgovaraju.ubaceni element je napisao/la: ↑ned feb 06, 2022 7:34 pmSenad je daleko najposobniji covjek koji je radio u Zelji, ali evo vidimo da i dan danas postoji polarizacija, i nazalost koliko god on dobar i sposban bio bojim se da nema buducnost u klubu. Svjesno ili nesvjesno je i on kumovao tim podjelama (ja licno mislim da nije kriv nista) koje su i danas prisutne, koje cuce u nekim ljudima i cekaju priliku da izrone na povrsinu. Cim se njegovo ime spomenulo ta siva eminencija se uspalila opet, a mi ocito nemamo snage da se razracunamo sa njom, a poznajem i dosta normalnih ljudi, kako old school tako i iz samog jezgra, koji nazalost nisu za njega i njegovo ucesce u radu kluba. Jbga, tako je kako je. Nadati se parama iz Amerike, ali ako je suditi po ovome danas nisam optimista nikako.
Meni je puno gore kad se neko diči(da ne kažem ku*či) što je kao on dao više klubu od nekoga drugog bez da tu osobu lično poznaje, veoma plitko.Jacksparrow je napisao/la: ↑ned feb 06, 2022 7:53 pmLjudi koji su se skoro registrovali su padobranci, bas lijepo. Ovdje znaci ko ima duzi staž veci je navijač Željezničara i to je bas lijepo. Svako moze imati drugaciji stav i drugacije misljenje ali nazivati ljude padobrancima auuu bas fino. Pratim i ovaj i onaj forum dugo godina, na ovaj se registrujem i svako ko se skoro registrovao je padobranac, a bas na ovaj se registrovao jer je fol sve normalna raja. Veoma čudnovato![]()
Pa rekli su ljudi izmedju redova sve. **** na dobijanju licence. Usvojen novi model koji otvara vrata Digislicu sad i pravno. Popunjena mjesta u UO i skupstini.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned feb 06, 2022 8:09 pmMože li nam neko reći malo bolje šta se na skupšitni dešavalo? Ide li to planiranim putem i dinamikom?
I de hajmo malo o ovoj akciji. Nije nam mnogo ostalo. 8176/10000
Pa jesu normalna raja, danas je bilo tonu postova, ne moze bas sve biti po mjeri. Bez da opravdavam, ali ovdje jedno ne iskljucuje drugo.Jacksparrow je napisao/la: ↑ned feb 06, 2022 7:53 pmLjudi koji su se skoro registrovali su padobranci, bas lijepo. Ovdje znaci ko ima duzi staž veci je navijač Željezničara i to je bas lijepo. Svako moze imati drugaciji stav i drugacije misljenje ali nazivati ljude padobrancima auuu bas fino. Pratim i ovaj i onaj forum dugo godina, na ovaj se registrujem i svako ko se skoro registrovao je padobranac, a bas na ovaj se registrovao jer je fol sve normalna raja. Veoma čudnovato![]()