Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

nemojbabopujdu
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned feb 06, 2022 7:29 pm

Citam ovaj forum godinama i ono sto me uzasno nervira je da se neki ljudi predstavljaju bezgresnim I da se neprijateljima kluba proglasava svako ko ima razlicito misljenje. Zelju pratim od kada znam za sebe. Odazvao se na svaku akciju od stolice do uclanjenja cijele porodice, ali be mislim da ovdje treba da mjerimo neciju ljubav. Senad jeste najbolji Zeljin predsjednik nakon rata, ali je pravio I odredjene greske. Da je potreban Zelji kao i svako drugi sposoban covijek i sa tim se slazem, ali me treba odmah napadati one koji me dijele to misljenje niti umanjivati njihovu ljubav prema klubu.

salle86
Kontakt:

ned feb 06, 2022 7:30 pm

A što ne bih bili za povratak, ako će sutra biti bolje nego što je danas. A 99% da hoće.
Hoćemo mi sad iz neke sujete ili glumljenje uvrijeđene mlade neke uslove, zahtjeve postavljati ?
Klub je u dubiozi da nam treba svako ko može pomoći...a pogotovo ako je još i naš (pod naš mislim na to da voli klub a ne da gleda to sve kroz neki svoj interes samo ili šta ja znam već).
Pa pola godine, pola...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ubaceni element
Kontakt:

ned feb 06, 2022 7:34 pm

Senad je daleko najposobniji covjek koji je radio u Zelji, ali evo vidimo da i dan danas postoji polarizacija, i nazalost koliko god on dobar i sposban bio bojim se da nema buducnost u klubu. Svjesno ili nesvjesno je i on kumovao tim podjelama (ja licno mislim da nije kriv nista) koje su i danas prisutne, koje cuce u nekim ljudima i cekaju priliku da izrone na povrsinu. Cim se njegovo ime spomenulo ta siva eminencija se uspalila opet, a mi ocito nemamo snage da se razracunamo sa njom, a poznajem i dosta normalnih ljudi, kako old school tako i iz samog jezgra, koji nazalost nisu za njega i njegovo ucesce u radu kluba. Jbga, tako je kako je. Nadati se parama iz Amerike, ali ako je suditi po ovome danas nisam optimista nikako.

storm_raider
Kontakt:

ned feb 06, 2022 7:35 pm

nemojbabopujdu je napisao/la:
ned feb 06, 2022 7:29 pm
Citam ovaj forum godinama i ono sto me uzasno nervira je da se neki ljudi predstavljaju bezgresnim I da se neprijateljima kluba proglasava svako ko ima razlicito misljenje. Zelju pratim od kada znam za sebe. Odazvao se na svaku akciju od stolice do uclanjenja cijele porodice, ali be mislim da ovdje treba da mjerimo neciju ljubav. Senad jeste najbolji Zeljin predsjednik nakon rata, ali je pravio I odredjene greske. Da je potreban Zelji kao i svako drugi sposoban covijek i sa tim se slazem, ali me treba odmah napadati one koji me dijele to misljenje niti umanjivati njihovu ljubav prema klubu.
Bas tako, od rijeci do rijeci... nemojte da mjerimo ovdje ljubav prema Zelji...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

samo_da_repliciram
Kontakt:

ned feb 06, 2022 7:36 pm

Ne trebaju ni Amar ni Misimovic. Trebaju Svetlana Cenic i Dogan za početak

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned feb 06, 2022 7:41 pm

Jebote pa jel Vi stvarno mislite da smo u situaciji da mozemo da biramo koga hocemo a koga necemo kao investitora
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned feb 06, 2022 7:41 pm

ubaceni element je napisao/la:
ned feb 06, 2022 7:34 pm
Senad je daleko najposobniji covjek koji je radio u Zelji, ali evo vidimo da i dan danas postoji polarizacija, i nazalost koliko god on dobar i sposban bio bojim se da nema buducnost u klubu. Svjesno ili nesvjesno je i on kumovao tim podjelama (ja licno mislim da nije kriv nista) koje su i danas prisutne, koje cuce u nekim ljudima i cekaju priliku da izrone na povrsinu. Cim se njegovo ime spomenulo ta siva eminencija se uspalila opet, a mi ocito nemamo snage da se razracunamo sa njom, a poznajem i dosta normalnih ljudi, kako old school tako i iz samog jezgra, koji nazalost nisu za njega i njegovo ucesce u radu kluba. Jbga, tako je kako je. Nadati se parama iz Amerike, ali ako je suditi po ovome danas nisam optimista nikako.
Ma samo nek dodje neko u klub kao glavni, pa nek tom glavnom svi odgovaraju.
Željezničar ante portas !

adi172
Kontakt:

ned feb 06, 2022 7:50 pm

Može li jednom skupština i uprava reći Evo navukli smo i mi stoju svojim vezama i poznanstvima, više mi je pun k transparentnosti i ugovora o tajnosti
#justtampi

Jacksparrow
Kontakt:

ned feb 06, 2022 7:53 pm

Ljudi koji su se skoro registrovali su padobranci, bas lijepo. Ovdje znaci ko ima duzi staž veci je navijač Željezničara i to je bas lijepo. Svako moze imati drugaciji stav i drugacije misljenje ali nazivati ljude padobrancima auuu bas fino. Pratim i ovaj i onaj forum dugo godina, na ovaj se registrujem i svako ko se skoro registrovao je padobranac, a bas na ovaj se registrovao jer je fol sve normalna raja. Veoma čudnovato 👀
FCŽ

400000razloga
Kontakt:

ned feb 06, 2022 7:54 pm

Kada su prije desetak dana objavljeni finansijski izvještaji, Amar lično je rekao " ovo su sad opet misketovci u klubu".
Eto gdje i u kome leži sjeme svih podjela, nažalost.

Charlie Sheen
Kontakt:

ned feb 06, 2022 7:56 pm

Bice ovo dobro :)

Jacksparrow
Kontakt:

ned feb 06, 2022 7:57 pm

Na hajr sve ovo, pa da se vise svi uvazavamo i postujemo i budemo zajedno kao kad je neki hajp oko neke akcije. Tad pokazujemo da mozemo svi biti jedno
FCŽ

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned feb 06, 2022 8:00 pm

Joj dodje mi da pocnem da psujem. Dajte ljudi kanite se i Osima i Misimovica i svih ostalih. Sa Senadom se niko poredit ne moze, ali ovakve raspeave nam trenutno ne pomazu. Mozemo li pruziti podrsku ljudima koji su trenutno UO, NO i skupstini koji rade 300 na sat? Dajte da izguramo ovu akciju do kraja, obezbjedimo prostor za ulazak investitora pa onda mozemo pricat o cemu god hocemo, jer taj neko ko udje nece sljivit sta se pise, prica i navija ni 1%. Dajte da u utorak navecer ova akcija bude gotova, jer nema nam druge.

thierryhenry21
Kontakt:

ned feb 06, 2022 8:00 pm

Jacksparrow je napisao/la:
Ljudi koji su se skoro registrovali su padobranci, bas lijepo. Ovdje znaci ko ima duzi staž veci je navijač Željezničara i to je bas lijepo. Svako moze imati drugaciji stav i drugacije misljenje ali nazivati ljude padobrancima auuu bas fino. Pratim i ovaj i onaj forum dugo godina, na ovaj se registrujem i svako ko se skoro registrovao je padobranac, a bas na ovaj se registrovao jer je fol sve normalna raja. Veoma čudnovato 👀
Meni je puno gore kad se neko diči(da ne kažem ku*či) što je kao on dao više klubu od nekoga drugog bez da tu osobu lično poznaje, veoma plitko.
Ti si sav moj bol, ma ti si život moj!

Leon_Professional
Kontakt:

ned feb 06, 2022 8:09 pm

Može li nam neko reći malo bolje šta se na skupšitni dešavalo? Ide li to planiranim putem i dinamikom?

I de hajmo malo o ovoj akciji. Nije nam mnogo ostalo. 8176/10000

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned feb 06, 2022 8:10 pm

Leon_Professional je napisao/la:
ned feb 06, 2022 8:09 pm
Može li nam neko reći malo bolje šta se na skupšitni dešavalo? Ide li to planiranim putem i dinamikom?

I de hajmo malo o ovoj akciji. Nije nam mnogo ostalo. 8176/10000
Pa rekli su ljudi izmedju redova sve. **** na dobijanju licence. Usvojen novi model koji otvara vrata Digislicu sad i pravno. Popunjena mjesta u UO i skupstini.

Jacksparrow
Kontakt:

ned feb 06, 2022 8:12 pm

Mnogo su se novinari pretrgli sa pitanjima, ja se divim ljudima sto su odgovarali na onako veliki broj pitanja.
FCŽ

storm_raider
Kontakt:

ned feb 06, 2022 8:28 pm

Jacksparrow je napisao/la:
Pa jesu normalna raja, danas je bilo tonu postova, ne moze bas sve biti po mjeri. Bez da opravdavam, ali ovdje jedno ne iskljucuje drugo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

black64
Kontakt:

ned feb 06, 2022 8:43 pm

Sta je to danas uradjeno pitaju se pojedini.Sta je promjena statuta.Za njih nista znacajno.Evo za dezurne skeptike jedan poslovni prijedlog.Imam jedan devastirani poslovni prostor.Procjena je da bi se isti stavio u funkciju potrebno je uloziti cirka 50 tisuca.Osim toga ima nekih dugovanja prema dobavljacima i drzavi.Sve u svemu da bi se sve saniralo i kako bi izasao na zelenu granu potebno je 100 tisuca.Nudim takvim partnestvo.Moj objekat a tvoje pare s tim da cemo vlasnicke odnose definisati za nekih 5 do 10 godina.Sta je to jedan papir mozda koji vise mislim kod nas na obraz se sve moze zavrsiti.Krucijalan dan toliko bitan da ce nekima tek za godinu i vise biti jasno koliko je ovaj dan bio znacajan.Promjena poslovanja sa jasnim odrednicama za buduce investitore kojih hvala Bogu ima.Naravno ovo oko poslovnog nidje veze nego sam onako laicki pokusao objasniti nevjernim Tomama.Kako ce vratiti ulozeno.Pa da znam imao bi par milki na racunu i ne bi cekao postara da mi svakog sestog pokuca na vrata sa peMzijom.Valjda covjek koji je poceo kao vozac kamiona i sad ima to sto ima zna ima viziju i strategiju.Izdobrice ovo u to sam siguran.Siguran sam i u to da kad udju ljudi sa ozbiljnim parama a ovi investitori to jesu da nas ocekuje puno lijepih dana i godina.BICE ZELJO OPET SAMPION !!!

svraka
Kontakt:

ned feb 06, 2022 8:46 pm

Bice ovo dobro.

Cim se ne mahala puno, velika je vjerovatnoca da ce izaci na dobro. Danas su nam rekli da rade svaki dan. Moglo se i vise informacija znati, ali novinare ne zanima😁
Forza 1921!

Oda majstore!

Trenutno korisnika/ca: cipiripi, Google [Bot], SkenderijaTM87 i 54 gosta.

Prijava