E hoces me zajebat sto ces me banovati. Sta ti je ba zivot pored foruma imam. Ovdje sam cisto da prokomentarisem neke stvari o Zelji i tjt.
Sta ti mislis o slici koju je Senad objavio?
Frajer je prijetio mrtvom glavom bolan.Manipulator je napisao/la: ↑ned feb 06, 2022 3:40 pmPa evo banovase covjeka jer je Misimovica nazvao pickom. Pa sta ima veze, nije svetinja neka u pitanju. Nikog izuzev samog Senada nije uvrijedio.. iako je to vise u prenesenom znacenju rekao da se postavio kao kukavica jer nije dosao na skupstinu.
A stari forumas Senad postavlja sliku u kojoj ismijava akciju, daje materijala dusmanima. To se sve okrene na neku zajebanciju, a veoma ozbiljnu i odvratnu stvar je uradio.
Necu te zajebat, pravila su tu da se postuju, a onaj ko ne postuje bit ce banovan, prosto i jednostavno. Smatram da je jucerasnji rezultat malo pokvario atmosteru. Smatram da klub nije ispratio akciju i da je apsolutno slaba kampanja. I smatram da se sasvim solidan broj ljudi okupio, sto pitas?Manipulator je napisao/la: ↑ned feb 06, 2022 3:42 pmE hoces me zajebat sto ces me banovati. Sta ti je ba zivot pored foruma imam. Ovdje sam cisto da prokomentarisem neke stvari o Zelji i tjt.
Pitam konkretno za sliku. Jel joj mjesto na javnom forumu gdje pisu navijaci ZeljeznicaraAsharaK je napisao/la: ↑ned feb 06, 2022 3:44 pmNecu te zajebat, pravila su tu da se postuju, a onaj ko ne postuje bit ce banovan, prosto i jednostavno. Smatram da je jucerasnji rezultat malo pokvario atmosteru. Smatram da klub nije ispratio akciju i da je apsolutno slaba kampanja. I smatram da se sasvim solidan broj ljudi okupio, sto pitas?Manipulator je napisao/la: ↑ned feb 06, 2022 3:42 pmE hoces me zajebat sto ces me banovati. Sta ti je ba zivot pored foruma imam. Ovdje sam cisto da prokomentarisem neke stvari o Zelji i tjt.
Uvijek postoji opcija gnjavatora.Manipulator je napisao/la: ↑ned feb 06, 2022 3:46 pmPitam konkretno za sliku. Jel joj mjesto na javnom forumu gdje pisu navijaci ZeljeznicaraAsharaK je napisao/la: ↑ned feb 06, 2022 3:44 pmNecu te zajebat, pravila su tu da se postuju, a onaj ko ne postuje bit ce banovan, prosto i jednostavno. Smatram da je jucerasnji rezultat malo pokvario atmosteru. Smatram da klub nije ispratio akciju i da je apsolutno slaba kampanja. I smatram da se sasvim solidan broj ljudi okupio, sto pitas?Manipulator je napisao/la: ↑ned feb 06, 2022 3:42 pmE hoces me zajebat sto ces me banovati. Sta ti je ba zivot pored foruma imam. Ovdje sam cisto da prokomentarisem neke stvari o Zelji i tjt.
Akcija manje vise..
@zvaka nisam toliko uprwtio jbg. Zasluzio je ban.
E pa kralju, boli me neka stvar od kada je on na forumu i on nema nikakvo misljenje nego se sprda s klubom i ljudima oko kluba. To sto se on prije mene registrovao na forum mu nije nikakva privilegija, niti znaci da vise voli Zelju od mene. Evo od kako jd krenula ova akcija uclanjena da vidimo ko je vise uplatio clanarina on ili ja, a dokaze o donacijama, hoces li i to. Ovakvi nam ne trebaju, evo ovo je moje musljenje, a ti misljenja postujes vidim. Ja cu za klub sve dati i nece niko kvariti lijepu atmosfera oko kluba, taman da se registrova 1920 godine.
Ima dosta toga da se priča i uradi ako hoćemo da se riješimo ovih okova.
Nije istina. Banovan je zbog stvari koje je napisao u postu koji je obrisan. Ukoliko bas zelis sta je napisao, javi mi se privatno. Ne komentarisite rad moderacije. Siptomaticno je da je dosta novih nickova sa ovom rusiteljskom pricom. Nece proci, nije nikada ni moglo proci, nece nikada ni moci. Nema ni teoretske sanse.Manipulator je napisao/la: ↑ned feb 06, 2022 3:40 pmPa evo banovase covjeka jer je Misimovica nazvao pickom. Pa sta ima veze, nije svetinja neka u pitanju. Nikog izuzev samog Senada nije uvrijedio.. iako je to vise u prenesenom znacenju rekao da se postavio kao kukavica jer nije dosao na skupstinu.
A stari forumas Senad postavlja sliku u kojoj ismijava akciju, daje materijala dusmanima. To se sve okrene na neku zajebanciju, a veoma ozbiljnu i odvratnu stvar je uradio.
Za Želju bi bilo najbolje i da Amar i Senad ne budu ni blizu i da se vrati Vedran s Diglisicem. Usput ne bi bilo lose i neko suceljavanje da odgovore na pitanja i da se vise prica arhivira za sva vremena. I to uzivo, mozda i u istoj prostoriji.storm_raider je napisao/la: ↑ned feb 06, 2022 3:59 pmNije istina. Banovan je zbog stvari koje je napisao u postu koji je obrisan. Ukoliko bas zelis sta je napisao, javi mi se privatno. Ne komentarisite rad moderacije. Siptomaticno je da je dosta novih nickova sa ovom rusiteljskom pricom. Nece proci, nije nikada ni moglo proci, nece nikada ni moci. Nema ni teoretske sanse.Manipulator je napisao/la: ↑ned feb 06, 2022 3:40 pmPa evo banovase covjeka jer je Misimovica nazvao pickom. Pa sta ima veze, nije svetinja neka u pitanju. Nikog izuzev samog Senada nije uvrijedio.. iako je to vise u prenesenom znacenju rekao da se postavio kao kukavica jer nije dosao na skupstinu.
A za Zelju bi najbolje bilo da se Misimovic vrati u bilo kojem obliku. U kombinaciji sa Diglisicem ili nekim takvog kalibra bi bilo najbolje.
Nema zvuka, ili je do mene??