Muftic - nije imo puno posla, zamjeram samo pred kraj sto nije malo vise tjerao igrace naprijed da ispuca loptu, nego u noge pa hajmo gradit napad
Markovic - zelim da vjerujem da je napokon dobar lijevi bek prvi put nakon kvesica, al ovo veceras je nivo mladenovica i bevaba. Djeluje nesigurno
Stoperi - djeluju nepovezano. Ne sumnjam u kvalitet, a u sinergiju itekako sumnjam
Odinaka - prelos
Radovac - nije se puno vidio, djeluje ko da su ga dosta pokrili i nisu dali da dise. S druge strane ima petlju mangupski je gurnut kroz linije naprijed. Nisu prolazile veceras al nek nastavi tako, otkako je dosao, prijatno je iznenadjenje
Al Jaber - toplo hladno. Majstorski potezi a zatim komplikovanja i gubljenje lopte. Djeluje ko da ga zanese da igra za publiku i ovacije na dosta momenata.
Cvetanovski - veceras prilicno los. Inace rijedak igrac koji zna promijenit stranu, al veceras nije bila njegova noc. Sicusan naspram seljadije iz doboja
Boljevic - nas najbolji igrac. Jedina zamjerka izvodjenje kornera, nek prepusti nekom drugom, nikad do sada nije imo opasan ubacaj. Ostalo relativno normala
Dangubic - grizo, trcao, nudio se, otvarao se, al falilo je prilika za gol. Zagusen na poziciji iznad krpica
Krpic - igrac koji odigra jako losu utakmicu i onda da gol sto ga valjda amnestira, ne znam... Propustio par dobrih prilika. Jednu loptu dangubicu ukrao i totalno ofulao
Galic - u svakom slucaju bolji od odinake
Mircevski - kad je krenuo centrirat za gol, mislio sam da je lud, gdje ce odande. Brzo sam zasutio. Mislim da je vise on za prve postave nego cvetanovski, nekako mi je cvetanovski za ubacit na umornu odbranu, brz je, cigra je
Hiros nista specijalno
Vukoja takodjer izuzev udarca glavom (on ako se ne varam) kojeg je ovaj njihov jedva skinuo
Likovi sto su utrcali na teren - stajali pola metra do mene. Nepotreban potez. Jedan je stao pred grabeza i ceko da ga neko razdvoji od njeg.
Nepotreban seljakluk, ali, s druge strane, sa seljqcima nekad treba seljacki. Osile se ove seoske ekipe na grbavici i misle mogu sta hoce. Nisam za ovo veceras, ali stoki se na neki drugi nacin treba j.b.t mater kad ovako nesto rade