Jasta ce lik koji je placen 600maraka se jebavati s onim glupanom. I ne treba. Ono je trebalo na tribini olesiti od batina i svakog ko je nesto gadjao i ubacivao.
Jasta ce lik koji je placen 600maraka se jebavati s onim glupanom. I ne treba. Ono je trebalo na tribini olesiti od batina i svakog ko je nesto gadjao i ubacivao.
Sve potpisujem osim Hirosa. Ono je kriminalno danas bilo.Valja loptu u zadnjoj minuti. To sto si rekao za Hirosa jedini moze biti da je uradio Mircevski. Momak je ubrzao igru, a trud i zalaganje za deset.TheBlue je napisao/la: ↑ned sep 01, 2024 10:11 pmKratki moj osvrt
1. Ja sedmicama pricam da mi NISMO EKIPA koja moze reci uzimamo 100% bilo koga. Al jok, vazda "sa koliko razlike".
2. Neko je pisao "da mi je vidjeti Odinaku od prve da ne gladam Galica". Galica pljuje ko stigne. LIK JE UBJEDLJIVO NAS NAJBOLJI BEK u zadnjih 10 godina MINIMALNO. Al jok **** Galica.
3. Ovi komenatri po mrezama i forumima samo pokazuje da zivimo u drustvu velikih neznalica.
4. Upad na stadion je VAN SVAKE PAMETI. To ni u ludilu ponoviti.
5. Sudjenje 0 bodova. Po zadatku cistom.
6. Dok Hiros nije usao mi nismo 10tku imali i 2 pasa uvezali, toliko o tome da je los...
7. Al Jaber danas kritican... malo ga povuklo sve...
Njegov problem je sto se ne zove Marino Galinha - tada bi bio zvijer i igracina. Ovako, skroman i tih momak koji voli klub od rodjenja i odradi svaku utakmicu apsolutni maksimum, a takvi nikome nisu interesantni.
Kako god bez Hirosa ovo ne ide....vidjelo se sve...Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned sep 01, 2024 10:18 pmSve potpisujem osim Hirosa. Ono je kriminalno danas bilo.Valja loptu u zadnjoj minuti. To sto si rekao za Hirosa jedini moze biti da je uradio Mircevski. Momak je ubrzao igru, a trud i zalaganje za deset.TheBlue je napisao/la: ↑ned sep 01, 2024 10:11 pmKratki moj osvrt
1. Ja sedmicama pricam da mi NISMO EKIPA koja moze reci uzimamo 100% bilo koga. Al jok, vazda "sa koliko razlike".
2. Neko je pisao "da mi je vidjeti Odinaku od prve da ne gladam Galica". Galica pljuje ko stigne. LIK JE UBJEDLJIVO NAS NAJBOLJI BEK u zadnjih 10 godina MINIMALNO. Al jok **** Galica.
3. Ovi komenatri po mrezama i forumima samo pokazuje da zivimo u drustvu velikih neznalica.
6. Dok Hiros nije usao mi nismo 10tku imali i 2 pasa uvezali, toliko o tome da je los...
Ocel se sjahat s lika vise? Zanima me kako je Mircevski ubrzao igru? Pitam najozbiljnije.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned sep 01, 2024 10:18 pmSve potpisujem osim Hirosa. Ono je kriminalno danas bilo.Valja loptu u zadnjoj minuti. To sto si rekao za Hirosa jedini moze biti da je uradio Mircevski. Momak je ubrzao igru, a trud i zalaganje za deset.TheBlue je napisao/la: ↑ned sep 01, 2024 10:11 pmKratki moj osvrt
Zanemarimo na trenutak cinjenicu da su ona dvojica za samaranje i privatnu tuzbu putem koje bi klubu nadoknadili svu finansijsku stetu...IlProfessore je napisao/la: ↑ned sep 01, 2024 10:31 pmJbg, kad sinovi Jakovljevićevskih mušterija šute ko zaliveni, moraju klošari reagovati. Što kaže jaran ona 2 lika su moj alter ego, svaka čast. Krpić vazda bez razloga pravi tenzije i sere, a kad treba reagovati ko zdapi je. Sa seljacima treba seljački, priđeš, psuješ majku, sestru, ženu, on pukne i crveni, a ne da dopuštaš ovaj teror na svom stadionu.
Slažem se 100%. Falio kreativac da podvali loptu protiv bunkera koji su postavili u prvoj minuti. Kružili beskonačno i nista dobili nismo. Odinaka ne smije beka igrati, samo krilo i to da ulazi u drugom poluvremenu.SamoIstina je napisao/la: ↑ned sep 01, 2024 10:42 pmMa i Denis je zajebao sa Krpicem i Dangubicem. Da su igrali Hiros ili cak Vukoja umjesto bilo kojeg od njih dvojice mi bi dobili. Falio je veznjak tu.
Ne moze on to skontati. Njemu je ono vrhunac patriotizma i potez za divljenje. To sto si klubu izbio pare, moguce ako ti zatvore i istok i do 100k kostao nas dva boda i jos navukao ljagu na klub je njemu vrhunac hrabrosti i pameti. Mjesto da im dva uvalis do kraja i onda nek se valjaju u autobusu ti sad stavljen na stub srama, ide kazna, razbio atmosferu i izgubio dva boda. Bistro bistrofcz je napisao/la: ↑ned sep 01, 2024 10:44 pmZanemarimo na trenutak cinjenicu da su ona dvojica za samaranje i privatnu tuzbu putem koje bi klubu nadoknadili svu finansijsku stetu...IlProfessore je napisao/la: ↑ned sep 01, 2024 10:31 pmJbg, kad sinovi Jakovljevićevskih mušterija šute ko zaliveni, moraju klošari reagovati. Što kaže jaran ona 2 lika su moj alter ego, svaka čast. Krpić vazda bez razloga pravi tenzije i sere, a kad treba reagovati ko zdapi je. Sa seljacima treba seljački, priđeš, psuješ majku, sestru, ženu, on pukne i crveni, a ne da dopuštaš ovaj teror na svom stadionu.
STA su to oni posli da urade? Sta su uradili? Nekakav, ko biva, sprint, onda ide rucna, mahanje rukama i padanje u zagrljaj svom igracu. Jesi li odlucio da nekome jebes majku? OK majstore, odradi to do kraja, zavrsi mu karijeru. Ovako si nanio stetu klubu, ispao si rahljo i slunto a nisi prepao bas nikoga; ni veceras ni za ubuduce.
Druze svaka lopta mu je bila na mjestu. Gol je iskljucivo njegova zasluga. U trepavicu je pogodio Krpica a ispred sebe je imao jos onog grmalja. Nema peljanja lopte vec odmah ima rjesenje. O trci da ne pricamo, ne treba poletiti ali ovo danas je bilo odlicno od njega. Hiros kad je uzme cariniti i valjati i onda vrati Jaberu i Cavnicu meni se povraca. Ne kazem ja da Hiros ne umije ali voljni momenat je 0. I Boljevic isto to zna nekad ali bar mu svaka druga nije takva.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned sep 01, 2024 10:30 pmOcel se sjahat s lika vise? Zanima me kako je Mircevski ubrzao igru? Pitam najozbiljnije.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned sep 01, 2024 10:18 pmSve potpisujem osim Hirosa. Ono je kriminalno danas bilo.Valja loptu u zadnjoj minuti. To sto si rekao za Hirosa jedini moze biti da je uradio Mircevski. Momak je ubrzao igru, a trud i zalaganje za deset.TheBlue je napisao/la: ↑ned sep 01, 2024 10:11 pmKratki moj osvrt
Sta je Radovac igrao danas? Sta? Zajebo je sve i opravdano izmjenjen. Al Jaber katastrofa zadnje 2 utakmice. Boljevic isto kurton danas, al Hiros je pelja ne valja. Ne treba nikog kritikovat samo Hirosa i tjt.
Ljudi autobus parkirali u petoj minuti i poceli vrijeme cuvati. A fali ti desetka da zna podvalit loptu. Sta mislis ko je to?
Ljudi bez suta u okvir nose bod.