Nema sanse da zatvore tribinu, ide novcano deranje i upozorenje.Occasionally je napisao/la: ↑ned sep 01, 2024 9:34 pmProtiv Zrinjskog jagma za kartu u najavi. Max 6000 i eventualno da nam dopuste stajanje na Jugu.
Istok OUT OF ORDER
Sjever - tampon zona i zdenka na sjeveroistoku cca 1600 stolica. Sjeverozapad zbog nepreglednosti terena (smeta Zapad) još nekih 300 stolica.
Od mogučih 5700 ostaje 3800 za prodaju.
Jug je 2700. Ako nam dopuste stajanje pod Jugom to je nekih 2000.
Zapad 400 do 450.
I ovo isto djeca. Dolazi vam Vlado Jagodic ljudi dragi. Covjek je 15-godina isti trener. Seljak s dna kace koji samo ovo zna. Koji god klub da je vodio i kad isto je radio. Niko od igraca nije nasjeo, ali zato slageri s istoka jesu. Ne znam sta ste ocekivali, da ce igrati tika taku pod njegovim vodstvom.SamoNapad je napisao/la: ↑ned sep 01, 2024 9:33 pmPrvi put u zivotu izadjem sa stadiona 15 minuta prije kraja utakmice zbog SELJACKE BIH LIGE fudbalska nije sigurno. 32 godine svog zivota ono nisam vidio da neko moze raditi od utakmice. Profesionalni fudbaler koji zivi od toga da se dobacuje sa djecom kod auta i da radi sta hoce, pri tome da profesonalni sudija ne postoji na utakmice u kojoj je on "glavni" . Vi ste kriminalci i neznalice nikakvi sportski radnici i oni ciji ste zaposlenici su isto smece. Rezultata nije bitan kad utakmica je postojala 15 minuta i to mozda. I da na istoku postoje "navijaci" koji misle da su toliko uticajni da rijese nesto pa drugovi ima nas i drugih nervoznih ali mi smo navijaci ne rijesvamo mi stvari na terenu. Jos veceras neko se mora oglasiti povodom ovog cirkusa, mi dolazimo da gledamo fudbal, uredu nije pozoriste, ali nije ni cirkus u kojem ucesvuju klovnovi poput lijevog beka sloge i jos gore sudije.
Da je onom beku odmah dao karton ne bi bilo nikakve frke. Prvo mu dozvoli da glumi povredu onda nesto drzi loptu kao rukometas, pa onda hoce - nece da baci aut i izgubi konce. Covjek jednostavno ne zna suditi.
Smijemo se pitarima, smijemo se splicanima. A izgleda da smo upravo mi ti koji se uzdignu na osnovu... pa haman nicega.
Pokusavam skontat kakve veze tvoj komentar ima s ovim sto sam napisao? Prethodnik je napisao dozivjeli poraz, a odigrali smo x...fcz je napisao/la: ↑ned sep 01, 2024 9:55 pmSmijemo se pitarima, smijemo se splicanima. A izgleda da smo upravo mi ti koji se uzdignu na osnovu... pa haman nicega.
Pobijedio si tri izgledna kandidata za ispadanje (u dvije od te tri pobjede ti je golman donio/spasio bodove) a dvije malo ozbiljnije ekipe su te otresle od zemlju.
Nemojte se zavaravati da nam se ne moze desiti isto sto i prosle godine.
Ne očekujem ja od Vlads nista drugo od onog sto je bilo veceras ali sudija ne smije dozvoliti ono. Nije ono klasika valjanje i odugovlacenj, ono je bas kriminal sta bek radi bukvalno je moga nikako da ne ubaci loptu, bez opomene covjek . Za ovo nema opravdanja kao sto nema opravdanja za ove sa istoka . Valjda je cilj fudbala igra a ne da gledamo covjeka kako drzi koptu u rukama i dodaje sa djecom .Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned sep 01, 2024 9:45 pmI ovo isto djeca. Dolazi vam Vlado Jagodic ljudi dragi. Covjek je 15-godina isti trener. Seljak s dna kace koji samo ovo zna. Koji god klub da je vodio i kad isto je radio. Niko od igraca nije nasjeo, ali zato slageri s istoka jesu. Ne znam sta ste ocekivali, da ce igrati tika taku pod njegovim vodstvom.SamoNapad je napisao/la: ↑ned sep 01, 2024 9:33 pmPrvi put u zivotu izadjem sa stadiona 15 minuta prije kraja utakmice zbog SELJACKE BIH LIGE fudbalska nije sigurno. 32 godine svog zivota ono nisam vidio da neko moze raditi od utakmice. Profesionalni fudbaler koji zivi od toga da se dobacuje sa djecom kod auta i da radi sta hoce, pri tome da profesonalni sudija ne postoji na utakmice u kojoj je on "glavni" . Vi ste kriminalci i neznalice nikakvi sportski radnici i oni ciji ste zaposlenici su isto smece. Rezultata nije bitan kad utakmica je postojala 15 minuta i to mozda. I da na istoku postoje "navijaci" koji misle da su toliko uticajni da rijese nesto pa drugovi ima nas i drugih nervoznih ali mi smo navijaci ne rijesvamo mi stvari na terenu. Jos veceras neko se mora oglasiti povodom ovog cirkusa, mi dolazimo da gledamo fudbal, uredu nije pozoriste, ali nije ni cirkus u kojem ucesvuju klovnovi poput lijevog beka sloge i jos gore sudije.
Prvi lik se zapetljao u mrezu kada je uletio, 2 minute se otpetljavao... debili ga gledaju samo...
Ma druze to su sve stvari koje u ovoj ligi mozes i moras ocekivati dok god je Vico tu. Isto su protiv Sarajeva radili, ali su primili tricu jer ovi nisu nasjeli na to. Van svake pameti je ono u 77.minuti. Ljudi vise hodat nisu mogli, ti na terenu sve brze igrace imas i momentum. Pobjeda ko vrata i majmuni, retardi degenerici s istoka ti naprave sranje. Isto kod prvog gola pet debila pravi frku s Veselinovicem bespotrebno i mini prekid i iz nicega primis gol.SamoNapad je napisao/la: ↑ned sep 01, 2024 10:03 pmNe očekujem ja od Vlads nista drugo od onog sto je bilo veceras ali sudija ne smije dozvoliti ono. Nije ono klasika valjanje i odugovlacenj, ono je bas kriminal sta bek radi bukvalno je moga nikako da ne ubaci loptu, bez opomene covjek . Za ovo nema opravdanja kao sto nema opravdanja za ove sa istoka . Valjda je cilj fudbala igra a ne da gledamo covjeka kako drzi koptu u rukama i dodaje sa djecom .Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned sep 01, 2024 9:45 pmI ovo isto djeca. Dolazi vam Vlado Jagodic ljudi dragi. Covjek je 15-godina isti trener. Seljak s dna kace koji samo ovo zna. Koji god klub da je vodio i kad isto je radio. Niko od igraca nije nasjeo, ali zato slageri s istoka jesu. Ne znam sta ste ocekivali, da ce igrati tika taku pod njegovim vodstvom.SamoNapad je napisao/la: ↑ned sep 01, 2024 9:33 pmPrvi put u zivotu izadjem sa stadiona 15 minuta prije kraja utakmice zbog SELJACKE BIH LIGE fudbalska nije sigurno. 32 godine svog zivota ono nisam vidio da neko moze raditi od utakmice. Profesionalni fudbaler koji zivi od toga da se dobacuje sa djecom kod auta i da radi sta hoce, pri tome da profesonalni sudija ne postoji na utakmice u kojoj je on "glavni" . Vi ste kriminalci i neznalice nikakvi sportski radnici i oni ciji ste zaposlenici su isto smece. Rezultata nije bitan kad utakmica je postojala 15 minuta i to mozda. I da na istoku postoje "navijaci" koji misle da su toliko uticajni da rijese nesto pa drugovi ima nas i drugih nervoznih ali mi smo navijaci ne rijesvamo mi stvari na terenu. Jos veceras neko se mora oglasiti povodom ovog cirkusa, mi dolazimo da gledamo fudbal, uredu nije pozoriste, ali nije ni cirkus u kojem ucesvuju klovnovi poput lijevog beka sloge i jos gore sudije.
Vjerovao ili ne - nemam pojma kako sam te citirao. Trebao je biti "obican" post.Fanzi je napisao/la: ↑ned sep 01, 2024 9:57 pmPokusavam skontat kakve veze tvoj komentar ima s ovim sto sam napisao? Prethodnik je napisao dozivjeli poraz, a odigrali smo x...fcz je napisao/la: ↑ned sep 01, 2024 9:55 pmSmijemo se pitarima, smijemo se splicanima. A izgleda da smo upravo mi ti koji se uzdignu na osnovu... pa haman nicega.
Pobijedio si tri izgledna kandidata za ispadanje (u dvije od te tri pobjede ti je golman donio/spasio bodove) a dvije malo ozbiljnije ekipe su te otresle od zemlju.
Nemojte se zavaravati da nam se ne moze desiti isto sto i prosle godine.