Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Kospa
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 01, 2024 9:36 pm

Jel bila ruka
... Godine života svoga tebi dao sam...

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:40 pm

Occasionally je napisao/la:
ned sep 01, 2024 9:34 pm
Protiv Zrinjskog jagma za kartu u najavi. Max 6000 i eventualno da nam dopuste stajanje na Jugu.

Istok OUT OF ORDER

Sjever - tampon zona i zdenka na sjeveroistoku cca 1600 stolica. Sjeverozapad zbog nepreglednosti terena (smeta Zapad) još nekih 300 stolica.
Od mogučih 5700 ostaje 3800 za prodaju.
Jug je 2700. Ako nam dopuste stajanje pod Jugom to je nekih 2000.
Zapad 400 do 450.
Nema sanse da zatvore tribinu, ide novcano deranje i upozorenje.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:41 pm

Ja se nadam da ce neko od momaka s juga ovo vidjeti i da ce pod hitno poslati par momaka da ovo regulisu. Pa sta je vama vise ljudi dragi. Ovo na istoku je sve samo Zeljo nije. Ona dva degenerika sto su uletila i ona ekipica sto je vazda tu da psuje su apsolutno krivi za ovaj poraz.

Pa jeste li retardirani, vi ste njima kad su bili na konopcima poklonili pauzu od deset minuta da se grupisu i odmore zato sto vas iritira sto seljacka ekipa prevodjena sa najvecim seljakom ove lige igra seljacki. Pa ***** ti sve glupo retardirano umobolno. Treca utakmica u dvije godine koju mi gubimo zbog par slagera s istoka. Naucite se vise ponasati ili idi u sumu pa se deri a odjebi od Zelje. Ne jebite nas ostale koji smo tu zbog kluba.

Igra manje vise, bolje drugo nego prvo.

Odinaka mora nauciti osnove vladanja lopte jer ovo je uzasno. Ako ne moze nek ide u maratonce. Hirosu se danas vec zahvaliti pa nek duva po mahali ili nek ide u doboj kakanj. Rijesis se slagera Mekica, za ocito jos veceg slagera. Al Jaber danas kriminalan. Jedina greska Corica je sto je Radovca izvadio a njega ostavio. Markovic nema snage za vise od poluvremena.

Ostali manje vise na nivou. Dangubic je poprilicno svilen, ali mislim da ce brzo shvatiti sta treba da bi proradio.

storm_raider
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:42 pm

Kospa je napisao/la:
Jel bila ruka
Jeste, klasican primjer.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Norsborg
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:44 pm

Kospa je napisao/la:
Jel bila ruka
Bio sam u liniji na istoku i odmah vidio ruku. Nadao sam se da nema dovoljno kamera i da ih kaznimo za sve provokacije.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:45 pm

SamoNapad je napisao/la:
ned sep 01, 2024 9:33 pm
Prvi put u zivotu izadjem sa stadiona 15 minuta prije kraja utakmice zbog SELJACKE BIH LIGE fudbalska nije sigurno. 32 godine svog zivota ono nisam vidio da neko moze raditi od utakmice. Profesionalni fudbaler koji zivi od toga da se dobacuje sa djecom kod auta i da radi sta hoce, pri tome da profesonalni sudija ne postoji na utakmice u kojoj je on "glavni" . Vi ste kriminalci i neznalice nikakvi sportski radnici i oni ciji ste zaposlenici su isto smece. Rezultata nije bitan kad utakmica je postojala 15 minuta i to mozda. I da na istoku postoje "navijaci" koji misle da su toliko uticajni da rijese nesto pa drugovi ima nas i drugih nervoznih ali mi smo navijaci ne rijesvamo mi stvari na terenu. Jos veceras neko se mora oglasiti povodom ovog cirkusa, mi dolazimo da gledamo fudbal, uredu nije pozoriste, ali nije ni cirkus u kojem ucesvuju klovnovi poput lijevog beka sloge i jos gore sudije.
I ovo isto djeca. Dolazi vam Vlado Jagodic ljudi dragi. Covjek je 15-godina isti trener. Seljak s dna kace koji samo ovo zna. Koji god klub da je vodio i kad isto je radio. Niko od igraca nije nasjeo, ali zato slageri s istoka jesu. Ne znam sta ste ocekivali, da ce igrati tika taku pod njegovim vodstvom.

fanaticZeljin
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:51 pm

Jbg trebamo mi jos dosta pure jesti da dobijamo ove seljačke ekipe ... I kad mi neko napise ne treba nam Santos ospem se
Srcu draga, boja PLAVA !

Norsborg
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:54 pm

igla je napisao/la:
ned sep 01, 2024 9:02 pm
Za nervozu je kriv ćelavi jajnik iz Čapljine, koji gleda kako igrač tri auta zaredom uzima vrijeme.

Daje Pavloviću žuti u 100. min za zadržavanje...
Da je onom beku odmah dao karton ne bi bilo nikakve frke. Prvo mu dozvoli da glumi povredu onda nesto drzi loptu kao rukometas, pa onda hoce - nece da baci aut i izgubi konce. Covjek jednostavno ne zna suditi.

fcz
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:55 pm

Fanzi je napisao/la:
ned sep 01, 2024 9:12 pm
Kad je nerijeseno-poraz?
Smijemo se pitarima, smijemo se splicanima. A izgleda da smo upravo mi ti koji se uzdignu na osnovu... pa haman nicega.

Pobijedio si tri izgledna kandidata za ispadanje (u dvije od te tri pobjede ti je golman donio/spasio bodove) a dvije malo ozbiljnije ekipe su te otresle od zemlju.

Nemojte se zavaravati da nam se ne moze desiti isto sto i prosle godine.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Fanzi
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:57 pm

fcz je napisao/la:
Fanzi je napisao/la:
Kad je nerijeseno-poraz?
Smijemo se pitarima, smijemo se splicanima. A izgleda da smo upravo mi ti koji se uzdignu na osnovu... pa haman nicega.

Pobijedio si tri izgledna kandidata za ispadanje (u dvije od te tri pobjede ti je golman donio/spasio bodove) a dvije malo ozbiljnije ekipe su te otresle od zemlju.

Pokusavam skontat kakve veze tvoj komentar ima s ovim sto sam napisao? Prethodnik je napisao dozivjeli poraz, a odigrali smo x...

igla
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:58 pm

Skraćenje lige je lijepa stvar, svaka čast fašisti na čelu saveza na toj odluci. Ekipe poput Sloge, Slobode, Goška, Igmana i nisu za elitni rang.

Drugi je problem što mi i dalje nemamo kvalitet dovoljan da takve ekipe otreseš i spriječiš im valjanje na vrijeme. Mi redovno protiv takvih ekipa "oprezno" ulazimo, a ljudi ti počnu krasti vrijeme od izlaska na teren, kad se pozdravljaju sa igračima kradu vrijeme.

ANamelessGhoul
Kontakt:

ned sep 01, 2024 9:58 pm

Previse smo poletili i opet digli neopravdano neke igrace u zvjezde, a daleko su od tog i jos pure trebaju jesti.

SamoNapad
Kontakt:

ned sep 01, 2024 10:03 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
SamoNapad je napisao/la:
Prvi put u zivotu izadjem sa stadiona 15 minuta prije kraja utakmice zbog SELJACKE BIH LIGE fudbalska nije sigurno. 32 godine svog zivota ono nisam vidio da neko moze raditi od utakmice. Profesionalni fudbaler koji zivi od toga da se dobacuje sa djecom kod auta i da radi sta hoce, pri tome da profesonalni sudija ne postoji na utakmice u kojoj je on "glavni" . Vi ste kriminalci i neznalice nikakvi sportski radnici i oni ciji ste zaposlenici su isto smece. Rezultata nije bitan kad utakmica je postojala 15 minuta i to mozda. I da na istoku postoje "navijaci" koji misle da su toliko uticajni da rijese nesto pa drugovi ima nas i drugih nervoznih ali mi smo navijaci ne rijesvamo mi stvari na terenu. Jos veceras neko se mora oglasiti povodom ovog cirkusa, mi dolazimo da gledamo fudbal, uredu nije pozoriste, ali nije ni cirkus u kojem ucesvuju klovnovi poput lijevog beka sloge i jos gore sudije.
I ovo isto djeca. Dolazi vam Vlado Jagodic ljudi dragi. Covjek je 15-godina isti trener. Seljak s dna kace koji samo ovo zna. Koji god klub da je vodio i kad isto je radio. Niko od igraca nije nasjeo, ali zato slageri s istoka jesu. Ne znam sta ste ocekivali, da ce igrati tika taku pod njegovim vodstvom.
Ne očekujem ja od Vlads nista drugo od onog sto je bilo veceras ali sudija ne smije dozvoliti ono. Nije ono klasika valjanje i odugovlacenj, ono je bas kriminal sta bek radi bukvalno je moga nikako da ne ubaci loptu, bez opomene covjek . Za ovo nema opravdanja kao sto nema opravdanja za ove sa istoka . Valjda je cilj fudbala igra a ne da gledamo covjeka kako drzi koptu u rukama i dodaje sa djecom .

Robi
Kontakt:

ned sep 01, 2024 10:04 pm

Istok fuj, čisti primitivizam i to je pocelo od pocetka utakmice, ne samo balavci nego i odrasli ljudi srednjih godina ono baca u teren i još se smije fol, prave se ludi i fol zajebani, a samo su nas zajebali kaznu ćemo dobiti novcanu sigg, ako ne i pauza od jedne utakmice za Istok, a pobjedili bi ih sigurno da nije bilo prekida.

Refa1921
Kontakt:

ned sep 01, 2024 10:05 pm

Mekić je za Hiroša lično Kante. Onaj je barem trčao, ovaj pelja loptu ko da mahala protiv mahale igra. Svaki napad uspori, zato u Hrvatskoj nije uspio i neće ni u Želji. Igrač za male klubove ala Igman, Mladost, GOŠK i slične.

Robi
Kontakt:

ned sep 01, 2024 10:09 pm

I da nije mi jasno za sta mi plaćamo Security neki, jedan utrcava niko ništa gledaju ga samo, onda i drugi, nisu se ni potrudili da udju u teren i da ih izbace, sta im je onda posao ako nije da osiguravaju teren i prostor.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned sep 01, 2024 10:11 pm

Kratki moj osvrt

1. Ja sedmicama pricam da mi NISMO EKIPA koja moze reci uzimamo 100% bilo koga. Al jok, vazda "sa koliko razlike".

2. Neko je pisao "da mi je vidjeti Odinaku od prve da ne gladam Galica". Galica pljuje ko stigne. LIK JE UBJEDLJIVO NAS NAJBOLJI BEK u zadnjih 10 godina MINIMALNO. Al jok **** Galica.

3. Ovi komenatri po mrezama i forumima samo pokazuje da zivimo u drustvu velikih neznalica.

4. Upad na stadion je VAN SVAKE PAMETI. To ni u ludilu ponoviti.

5. Sudjenje 0 bodova. Po zadatku cistom.

6. Dok Hiros nije usao mi nismo 10tku imali i 2 pasa uvezali, toliko o tome da je los...

7. Al Jaber danas kritican... malo ga povuklo sve...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned sep 01, 2024 10:12 pm

Robi je napisao/la:
ned sep 01, 2024 10:09 pm
I da nije mi jasno za sta mi plaćamo Security neki, jedan utrcava niko ništa gledaju ga samo, onda i drugi, nisu se ni potrudili da udju u teren i da ih izbace, sta im je onda posao ako nije da osiguravaju teren i prostor.
Prvi lik se zapetljao u mrezu kada je uletio, 2 minute se otpetljavao... debili ga gledaju samo...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

ned sep 01, 2024 10:13 pm

SamoNapad je napisao/la:
ned sep 01, 2024 10:03 pm
Bozidar Radosevic je napisao/la:
SamoNapad je napisao/la:
Ne očekujem ja od Vlads nista drugo od onog sto je bilo veceras ali sudija ne smije dozvoliti ono. Nije ono klasika valjanje i odugovlacenj, ono je bas kriminal sta bek radi bukvalno je moga nikako da ne ubaci loptu, bez opomene covjek . Za ovo nema opravdanja kao sto nema opravdanja za ove sa istoka . Valjda je cilj fudbala igra a ne da gledamo covjeka kako drzi koptu u rukama i dodaje sa djecom .
Ma druze to su sve stvari koje u ovoj ligi mozes i moras ocekivati dok god je Vico tu. Isto su protiv Sarajeva radili, ali su primili tricu jer ovi nisu nasjeli na to. Van svake pameti je ono u 77.minuti. Ljudi vise hodat nisu mogli, ti na terenu sve brze igrace imas i momentum. Pobjeda ko vrata i majmuni, retardi degenerici s istoka ti naprave sranje. Isto kod prvog gola pet debila pravi frku s Veselinovicem bespotrebno i mini prekid i iz nicega primis gol.

Seljaka neces pobjediti tako sto mu ides pokazati da je seljak vec pamecu. Isto ovako si uradio onu utakmicu s Borcem kad si mogao da vodis 2-0 na kraju izgubio 2-1 zbog idiota s istoka. Velez polufinale kupa isto. Svaku utakmicu sest istih mamlaza sjede uz teren i svakom protivnickom igracu psuje dernja se i unosi nervozu. Ma idi vise u picku materinu. Nismo mi normalni duzni to da trpimo a ni ovaj klub. Pojedinci seru zbog juga a ovo sto istok radi je za svaku osudu.

Tacno covjek pozeli rahat da nas je 2k opet.

fcz
Kontakt:

ned sep 01, 2024 10:14 pm

Fanzi je napisao/la:
ned sep 01, 2024 9:57 pm
fcz je napisao/la:
Fanzi je napisao/la:
Kad je nerijeseno-poraz?

Pokusavam skontat kakve veze tvoj komentar ima s ovim sto sam napisao? Prethodnik je napisao dozivjeli poraz, a odigrali smo x...
Vjerovao ili ne - nemam pojma kako sam te citirao. Trebao je biti "obican" post.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.

Prijava