Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet maj 12, 2023 2:48 pm

Za svaku posjetu ekipi smanji nam dug za 10k.

Z_1921
Kontakt:

pet maj 12, 2023 3:05 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
pet maj 12, 2023 12:29 pm
Volio bih večeras da dobijemo posebno zbog Bašića, da se neki okovi konačno razvale, pa taman i ne izašli u Europu, jer ne znamo kako cemo u ostale dvije odigrati. Ali večeras je posebno vazno zbog ovog čovjeka, kojeg su sa svih strana naše legende i "stručnjaci" okarakterisali poput pitara "manje vrijednog" od kuhara i ratnika".

Čovjek ima trenersko znanje, to je jasno vidljivo na terenu, i za ovo kratko vrijeme, zato bi mi bilo žao da ga zbog rezultata u derbiju otjeraju kojekakve legende koje daju izjave pred derbi kao sto su i pitari na pressu. Fuj
U cemu se konkretno ogleda to trenersko znanje koje je jasno vidljivo na terenu? Stvarno bih volio da mi odgovoris bez ikakvih tenzija, rasprave, svadje i sl.

Inace, svu srecu mu zelim veceras, i njemu i igracima, da ponisti sve sumnje oko njegovog znanja i da nam donese pobjedu.

mula
Kontakt:

pet maj 12, 2023 3:14 pm

blueboy je napisao/la:
pet maj 12, 2023 12:59 pm
LARSSON je napisao/la:
pet maj 12, 2023 12:23 pm
Tako je, sve što nije valjalo dok je trenerkica vodio je plod grešaka igrača, a sve dobro Edisova majstorija hehe
Odjavio sam se poslije poraza protiv Tuzle na Grbavici. Danas uđem da vidim šta se dešava, kad brat piše kako nam je igra pod Bašićem loša i bez smisla, a fanatični Edis doktor za derbije je sa pet puta gorom igrom bez igre dva zadnja derbija uhelaćio, ali eto to nije do njega nego do Galića, Hajdara, položaja zvijezda i kosmičke nepravde. E, kud uđoh na forum uopće, gori sam ja.
Hoćeš da kažeš da igramo bolje kako je Bašić došao? Ako to misliš trebao si ostati odjavljen do daljnjeg.
Sa Basicem imamo užasnu igru , ali ne krivim njega zbog toga niti očekujem da moze napraviti neku revoluciju za kratko vrijeme. Iskreno zao mi je sto smo Mulalica otjerali jer sigurno bi imali vise bodove nego što sad imamo i nisam siguran da bi ispali iz KUP-a
Također sam ubjeden da gubimo vcrs od Sarajeva a sa Mulalicem to bi jako teško bilo
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

MiroslavKruzik

pet maj 12, 2023 3:18 pm

Z_1921 je napisao/la:
pet maj 12, 2023 3:05 pm
pet maj 12, 2023 12:29 pm
Volio bih večeras da dobijemo posebno zbog Bašića, da se neki okovi konačno razvale, pa taman i ne izašli u Europu, jer ne znamo kako cemo u ostale dvije odigrati. Ali večeras je posebno vazno zbog ovog čovjeka, kojeg su sa svih strana naše legende i "stručnjaci" okarakterisali poput pitara "manje vrijednog" od kuhara i ratnika".

Čovjek ima trenersko znanje, to je jasno vidljivo na terenu, i za ovo kratko vrijeme, zato bi mi bilo žao da ga zbog rezultata u derbiju otjeraju kojekakve legende koje daju izjave pred derbi kao sto su i pitari na pressu. Fuj
U cemu se konkretno ogleda to trenersko znanje koje je jasno vidljivo na terenu? Stvarno bih volio da mi odgovoris bez ikakvih tenzija, rasprave, svadje i sl.

Inace, svu srecu mu zelim veceras, i njemu i igracima, da ponisti sve sumnje oko njegovog znanja i da nam donese pobjedu.
Prosli put sam zbog tvojih kmecanja i laznih optuzbi za objavljivanje "politickih postove" predsjednika FK Borca dobio ban zbog navodnih politickih provokacija i tvoje prijave.

Sad ti mogu samo uputiti mahanje 🖐️ i uživaj u derbiju.
Zadnja izmjena: MiroslavKruzik, dana/u pet maj 12, 2023 3:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Leon_Professional
Kontakt:

pet maj 12, 2023 3:19 pm

LARSSON je napisao/la:
pet maj 12, 2023 2:48 pm
Za svaku posjetu ekipi smanji nam dug za 10k.
E onda nek dolazi.

Maestro_1921
Kontakt:

pet maj 12, 2023 3:26 pm

Ovako večeras. Hajde Željoooooo! 💙
phpBB [video]

thierryhenry21
Kontakt:

pet maj 12, 2023 3:40 pm

Hz prijatno iznenadile s ovim postom :rofl:
Ti si sav moj bol, ma ti si život moj!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet maj 12, 2023 3:44 pm

thierryhenry21 je napisao/la:
Pa skontali ljudi da ih je ona kvazi direktorica naguzila namjerno da ih bude sto manje na gostovanjima. Izgleda da ona ne planira otic. :D
Željezničar ante portas !

kvalitet
Kontakt:

pet maj 12, 2023 3:45 pm

Evo i Horde se oglasile...

Ne mogu, razmišljam evo danima. Na lavor ja konkretno ne idem već godinama, otkad su počela ova s*anja oko stolica, belaji i slično. Ali mi je sve ovo tako žalosno, a tako malo pameti nedostaje da se derbiju vrati sjaj. Derbi nije derbi bez Manijaka i Hordi, jednostavno nije to, to. Ne kažem da smo sad mi krivi, ovo sad konkretno je apsolutno njihova krivica. Ali smo u prošlosti apsolutno i mi imali svoj udio u narušavanju odnosa dva kluba i dvije grupe. Podržavam odluku da naredni derbi bude 5% i za njih, čisto da se vidi koliko će to loše utjecati na atmosferu, na ambijent, na njih. Ali kad tad će se morati sjesti i dogovoriti. Naravno da ne dolazi u obzir da im se daje čitav sjever Grbavice, ali ako bi se oni smjestili na sjeverozapad, moglo bi im se dati još sjevera, jer bi naši sa sjevera bili spojeni s istokom. S druge strane, nama na Koševu, kao uvijek, jug i dio zapada, jer je 3x veći stadion. Ovo je samo jedna ideja, sigurno ih ima još. Dogovoriti se, potpisati i relaksirati odnose. To je moja želja, koliko je realna, nisam siguran.

Večeras hrabro, po pobjedu. Sigurno možemo pobijediti, ali treba pametno odigrati. Odbrana me najviše brine, ali nadam se da će to biti ok.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

volimtezeljo

pet maj 12, 2023 3:49 pm

Ethis je napisao/la:
pet maj 12, 2023 1:38 pm
Ako sada nemaju dovoljno motivacije da se bore i postave muški na terenu treba ih sve nabiti nogom. Meni bi dovoljna motivacija bila samo pročitati Edisove pušikur*e ovdje kako veličaju ublehu...
Jel razlog da vrijedjas nekoga, samo to sto nema isto misljenje kao ti?

Pa evo Zeba, Jusufbegovic, Varesanovic, Baljic svi pusikurci niko nista ne zna..

Sky1
Kontakt:

pet maj 12, 2023 4:02 pm

Nije dobro da se Amar mota oko igrača i trenera, nije sigurno tu s dobrom namjerom, mogao bi nam sabotirati evropu preko pojedinih igrača, kao što je to radio kada je rušio najbolju Upravu ikada, svi dobro znamo da će pokušati zaustaviti oporavak kluba na svaki moguci način. Treba ga sikterisati što dalje od kluba. Uprava ili neko iz klubao bi morao skrenuti pažnju Nerminu i igračima da izbjegavaju svaki kontakt i druženje sa njim.
PS svi znamo također da i onakvo sramotno suđenje od strane Sabrije je bilo njegovo maslo.
Zadnja izmjena: Sky1, dana/u pet maj 12, 2023 4:07 pm, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pet maj 12, 2023 4:07 pm

Koji ***** uđoh na yt i otvorih stare utakmice...

phpBB [video]

kokoška
Kontakt:

pet maj 12, 2023 4:18 pm

Sheldon je napisao/la:
pet maj 12, 2023 11:35 am
pet maj 12, 2023 11:18 am
https://sport.bosnainfo.ba/zajko-zeba-p ... -rezultat/
Zajko Zeba pred "vječiti" derbi za Bosnainfo: "Da je fanatični Edis na klupi, ne bih se brinuo za rezultat"

Flautaj ga Zajko
Osim eventualno tajminga izjave, ne vidim sta je problem. Svi znaju da je Edis doktor za derbije i da bar motivacija i borba nece doci u pitanje. Nema poraza u 6 derbija. Ovo sto sad igramo sa Nerminom ni glavu ni rep nema. Nikakvog smisla. I ne krivim ga, jednostavno je prekratko vremena tu da bi napravio nesto. Vjerujem da na duze staze moze napraviti rezultat. Ali za mjesec dana ne moze i zato sam pesimista veci nego ikada za veceras.
Zato smo sa Edisom igrali tika taka, ratnicka suza nas vise nece trenirati dzaba krecite i vi i tzv. "legende" Zelje.

Diverzant
Kontakt:

pet maj 12, 2023 4:24 pm

Sheldon je hulahopka za sport1 forum
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

storm_raider
Kontakt:

pet maj 12, 2023 4:31 pm

thierryhenry21 je napisao/la:
Vala ne volim ih nikako, ali su normalno saopstenje napisali. Okrivili su svoj klub sa punim pravom.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Dzezvar
Kontakt:

pet maj 12, 2023 4:34 pm

volimtezeljo je napisao/la:
Ethis je napisao/la:
Ako sada nemaju dovoljno motivacije da se bore i postave muški na terenu treba ih sve nabiti nogom. Meni bi dovoljna motivacija bila samo pročitati Edisove pušikur*e ovdje kako veličaju ublehu...

Pa evo Zeba, Jusufbegovic, Varesanovic, Baljic svi pusikurci niko nista ne zna..
Sve uspjesna i kompetentna fudbalska imena.
Imaju uspjeha ko i edis.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

SamoNapad
Kontakt:

pet maj 12, 2023 4:36 pm

Ja kazem tesko da mi zasluzujemo bolje od Mulalića zato nikad necemo dalje od ovog gdje jesmo. Obavezno nek se vrati, nevjerovatno koliko ne znanje u svim segmentima vlada u našoj zemlji.

fcz
Kontakt:

pet maj 12, 2023 4:50 pm

Nek se cuva raja koja ide na zapad, binde navodno planiraju napadati nase.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Maestro_1921
Kontakt:

pet maj 12, 2023 5:01 pm

Neki su pisali o tome da bi pritisak na Koševu mogao igrati ulogu, i da bi Peljto mogao podleći pod tim pritiskom. Vala ako nije podlegao na punom De Kuipu, pred više od 40k navijača, u paklenoj atmosferi, kad je sudio evropsku utakmicu između Feyenoorda i Lazio-a, ne bi trebao ni ovdje. Ako podlegne pod "pritiskom" polupraznog Koševa, gdje su tribine poprilično daleko od terena, nek okači pištaljku o klin.

volimtezeljo

pet maj 12, 2023 5:42 pm

Dzezvar je napisao/la:
pet maj 12, 2023 4:34 pm
volimtezeljo je napisao/la:
Ethis je napisao/la:

Sve uspjesna i kompetentna fudbalska imena.
Imaju uspjeha ko i edis.
Nekoga da je dao podrsku Basicu?
Do sad vidim samo razliku u tome da je Amar Osim stalni gost njemu i ekipi.. sad koliko je to mjerilo necega, ne znam.

Trenutno korisnika/ca: Gagi tm 87, pestabudimpesta i 37 gostiju.

Prijava