U cemu se konkretno ogleda to trenersko znanje koje je jasno vidljivo na terenu? Stvarno bih volio da mi odgovoris bez ikakvih tenzija, rasprave, svadje i sl.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 12:29 pmVolio bih večeras da dobijemo posebno zbog Bašića, da se neki okovi konačno razvale, pa taman i ne izašli u Europu, jer ne znamo kako cemo u ostale dvije odigrati. Ali večeras je posebno vazno zbog ovog čovjeka, kojeg su sa svih strana naše legende i "stručnjaci" okarakterisali poput pitara "manje vrijednog" od kuhara i ratnika".
Čovjek ima trenersko znanje, to je jasno vidljivo na terenu, i za ovo kratko vrijeme, zato bi mi bilo žao da ga zbog rezultata u derbiju otjeraju kojekakve legende koje daju izjave pred derbi kao sto su i pitari na pressu. Fuj
Hoćeš da kažeš da igramo bolje kako je Bašić došao? Ako to misliš trebao si ostati odjavljen do daljnjeg.blueboy je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 12:59 pmOdjavio sam se poslije poraza protiv Tuzle na Grbavici. Danas uđem da vidim šta se dešava, kad brat piše kako nam je igra pod Bašićem loša i bez smisla, a fanatični Edis doktor za derbije je sa pet puta gorom igrom bez igre dva zadnja derbija uhelaćio, ali eto to nije do njega nego do Galića, Hajdara, položaja zvijezda i kosmičke nepravde. E, kud uđoh na forum uopće, gori sam ja.
Prosli put sam zbog tvojih kmecanja i laznih optuzbi za objavljivanje "politickih postove" predsjednika FK Borca dobio ban zbog navodnih politickih provokacija i tvoje prijave.Z_1921 je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 3:05 pmU cemu se konkretno ogleda to trenersko znanje koje je jasno vidljivo na terenu? Stvarno bih volio da mi odgovoris bez ikakvih tenzija, rasprave, svadje i sl.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 12:29 pmVolio bih večeras da dobijemo posebno zbog Bašića, da se neki okovi konačno razvale, pa taman i ne izašli u Europu, jer ne znamo kako cemo u ostale dvije odigrati. Ali večeras je posebno vazno zbog ovog čovjeka, kojeg su sa svih strana naše legende i "stručnjaci" okarakterisali poput pitara "manje vrijednog" od kuhara i ratnika".
Čovjek ima trenersko znanje, to je jasno vidljivo na terenu, i za ovo kratko vrijeme, zato bi mi bilo žao da ga zbog rezultata u derbiju otjeraju kojekakve legende koje daju izjave pred derbi kao sto su i pitari na pressu. Fuj
Inace, svu srecu mu zelim veceras, i njemu i igracima, da ponisti sve sumnje oko njegovog znanja i da nam donese pobjedu.
Pa skontali ljudi da ih je ona kvazi direktorica naguzila namjerno da ih bude sto manje na gostovanjima. Izgleda da ona ne planira otic.
Jel razlog da vrijedjas nekoga, samo to sto nema isto misljenje kao ti?
Zato smo sa Edisom igrali tika taka, ratnicka suza nas vise nece trenirati dzaba krecite i vi i tzv. "legende" Zelje.Sheldon je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 11:35 amOsim eventualno tajminga izjave, ne vidim sta je problem. Svi znaju da je Edis doktor za derbije i da bar motivacija i borba nece doci u pitanje. Nema poraza u 6 derbija. Ovo sto sad igramo sa Nerminom ni glavu ni rep nema. Nikakvog smisla. I ne krivim ga, jednostavno je prekratko vremena tu da bi napravio nesto. Vjerujem da na duze staze moze napraviti rezultat. Ali za mjesec dana ne moze i zato sam pesimista veci nego ikada za veceras.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 11:18 amhttps://sport.bosnainfo.ba/zajko-zeba-p ... -rezultat/
Zajko Zeba pred "vječiti" derbi za Bosnainfo: "Da je fanatični Edis na klupi, ne bih se brinuo za rezultat"
Flautaj ga Zajko
Vala ne volim ih nikako, ali su normalno saopstenje napisali. Okrivili su svoj klub sa punim pravom.
Sve uspjesna i kompetentna fudbalska imena.volimtezeljo je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 3:49 pmJel razlog da vrijedjas nekoga, samo to sto nema isto misljenje kao ti?
Pa evo Zeba, Jusufbegovic, Varesanovic, Baljic svi pusikurci niko nista ne zna..
Nekoga da je dao podrsku Basicu?Dzezvar je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 4:34 pmSve uspjesna i kompetentna fudbalska imena.volimtezeljo je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 3:49 pmJel razlog da vrijedjas nekoga, samo to sto nema isto misljenje kao ti?
Pa evo Zeba, Jusufbegovic, Varesanovic, Baljic svi pusikurci niko nista ne zna..
Imaju uspjeha ko i edis.