AsharaK je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 11:41 am
A kako je ova igra bez glave i repa? Ja vidim vise kontrole i vise logickog kretanja kod igraca u jednoj tekmi nego u svim godinu dana unazad. Kod nas se krila i bekovi sudarali kod Edisa.
A kako jeste sa glavom i repom? Protiv Zrinjskog i Borca smo jezivo nemocni bili, protiv Igmana nam Cenan bod dobio jer ne zna uhvatiti loptu. Protiv Veleza ne bismo ga zabili nikad da ne bi onog gola, nikakvih sansi, napada - nista. Velez kup primili gol u 17. i ugasili se. Siroki isto dosta lose, ali smo dobili. Eto ne nabijamo vise na Santosa, valjda smo sad sretni i zadovoljni, rapsodija na terenu.
Zelim da vjerujem da Basic zna sta radi i da ce napraviti rezultat. Za sve treba vremena zato mu ne sudim, ali trenutno smo psiholoski na samom dnu, primimo gol i gotovi smo, ugaseni. Evo vi mi recite na cemu da baziram optimizam za veceras, da se i ja malo smirim.
@bhdragons
U trening centru su ti sudije otele pobjedu. Zabio si gol kojeg oni nisu vidjeli, ili nisu zeljeli da vide. Grbavica je plod individualnih gresaka Galica i Bendera kao i Hajdarove neinteligencije da umjesto da gurne Gasala samog na golmana, on pokusa zabiti sa 20 metara po prvi put u zivotu.