Odjavio sam se poslije poraza protiv Tuzle na Grbavici. Danas uđem da vidim šta se dešava, kad brat piše kako nam je igra pod Bašićem loša i bez smisla, a fanatični Edis doktor za derbije je sa pet puta gorom igrom bez igre dva zadnja derbija uhelaćio, ali eto to nije do njega nego do Galića, Hajdara, položaja zvijezda i kosmičke nepravde. E, kud uđoh na forum uopće, gori sam ja.
blueboy je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 12:59 pmOdjavio sam se poslije poraza protiv Tuzle na Grbavici. Danas uđem da vidim šta se dešava, kad brat piše kako nam je igra pod Bašićem loša i bez smisla, a fanatični Edis doktor za derbije je sa pet puta gorom igrom bez igre dva zadnja derbija uhelaćio, ali eto to nije do njega nego do Galića, Hajdara, položaja zvijezda i kosmičke nepravde. E, kud uđoh na forum uopće, gori sam ja.
Tako i treba, nagraditi momke i dati dodatni motiv u borbi za europska takmicenja. Vratit će se to Klubu kroz druge stvari, tako koliko god su obećali nije malo, samo da uhljupe prolijemo.milanribar je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 1:22 pmSve je na igračima i stručnom štabu, dobre su im nagrade obećane ako izbore evropu.
Vala ih je mogao podrzati i ranije potpisivanjem reprograma....Mulalic Edis je napisao/la: ↑čet maj 11, 2023 10:21 pmAmar u hotelu s Basicem i igracima kao podrska.
Pa šta onda da očekujem? Da budu profesionalci i da uvijek daju svoj maksimum nebitno ko je trener? Ako je tako onda su trebali sačekati kraj sezone pa onda se riješavati ubleha kako pored tako i sa terena...MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 1:45 pmPa pola igrača su to što si ih nazvao, ako ćemo realno![]()
Budi realan, koliko je profesionalaca u našoj ekipiEthis je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 2:09 pmPa šta onda da očekujem? Da budu profesionalci i da uvijek daju svoj maksimum nebitno ko je trener? Ako je tako onda su trebali sačekati kraj sezone pa onda se riješavati ubleha kako pored tako i sa terena...MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 1:45 pmPa pola igrača su to što si ih nazvao, ako ćemo realno![]()
Ako je tačno onda treba pod hitno tražiti promjenu imena u Mahala klub Željezničar umjesto FK i početi se takmičiti na nivou ispod ameterskog ako je ikako mogućeDzezvar je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 2:00 pmVala ih je mogao podrzati i ranije potpisivanjem reprograma....Mulalic Edis je napisao/la: ↑čet maj 11, 2023 10:21 pmAmar u hotelu s Basicem i igracima kao podrska.
Bio je pred igman u karantinu ....i pricao sa igracima.
Pa zato i kažem..sad ja trebam očekivati da će dati sve od sebe i da im je stalo do evrope a ja jedem svoja mu*a svake sedmice dok oni sprovode neki tihi bojkot?MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 2:14 pmBudi realan, koliko je profesionalaca u našoj ekipiEthis je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 2:09 pmPa šta onda da očekujem? Da budu profesionalci i da uvijek daju svoj maksimum nebitno ko je trener? Ako je tako onda su trebali sačekati kraj sezone pa onda se riješavati ubleha kako pored tako i sa terena...MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 1:45 pm
Pa pola igrača su to što si ih nazvao, ako ćemo realno![]()
![]()
Otjerat ce ga ako se s Amarom druzio sinoc. Je li to na kraju patka ili ?MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 12:29 pmVolio bih večeras da dobijemo posebno zbog Bašića, da se neki okovi konačno razvale, pa taman i ne izašli u Europu, jer ne znamo kako cemo u ostale dvije odigrati. Ali večeras je posebno vazno zbog ovog čovjeka, kojeg su sa svih strana naše legende i "stručnjaci" okarakterisali poput pitara "manje vrijednog" od kuhara i ratnika".
Čovjek ima trenersko znanje, to je jasno vidljivo na terenu, i za ovo kratko vrijeme, zato bi mi bilo žao da ga zbog rezultata u derbiju otjeraju kojekakve legende koje daju izjave pred derbi kao sto su i pitari na pressu. Fuj
Dobro dosao u ekipu Edisovih pusikuraca. Tu te svrstaju ljudi mnogo nizih intelektualnih sposobnosti od tebe, ali tako nam je sa svim u drzavi. Nepismeni vladaju, pa sto ne bi i ovdje to bio slucaj. Ovaj jedan jos nije naucio negaciju, drugi izbjegao pisanje maturskog rada u srednjoj, pa ga muci polozaj zareza u online pisanju teksta. Inace, vrlo dobar post, nesto sto i ja govorim.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 2:34 pmOtjerat ce ga ako se s Amarom druzio sinoc. Je li to na kraju patka ili ?MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 12:29 pmVolio bih večeras da dobijemo posebno zbog Bašića, da se neki okovi konačno razvale, pa taman i ne izašli u Europu, jer ne znamo kako cemo u ostale dvije odigrati. Ali večeras je posebno vazno zbog ovog čovjeka, kojeg su sa svih strana naše legende i "stručnjaci" okarakterisali poput pitara "manje vrijednog" od kuhara i ratnika".
Čovjek ima trenersko znanje, to je jasno vidljivo na terenu, i za ovo kratko vrijeme, zato bi mi bilo žao da ga zbog rezultata u derbiju otjeraju kojekakve legende koje daju izjave pred derbi kao sto su i pitari na pressu. Fuj
Amar treba da je zabranjena licnost na Grbavici, a ne da bude s ekipom. Ali eto, ja se i dalje nadam da je ovo patka.
Basic ima znanje i zamisli koje ova ekipa ne moze iznijeti. To je jasno ko dan.
Je li on trebao mozda vise da se prilagodi ekipi? On kaze da se maksimalno prilagodio. Ne znam, odbrana nam je ranjivija nego prije.
Nadam se da ce i sada imati taj rezultat odlaska u Evropu, a na ljeto imati priliku da malo ekipu preuredi kako mu odgovara, prvenstveno mislim na brze i pokretljivije stopere.
Mada, ne moze se ni reci da smo nesto ekstremno dobri, da smo dobili taj impuls i pozitivan sok. Ja sam to govorio i prije, on nije trener za to, nego za duze staze. E sad, ako ne uzme Evropu, ima se legitimno pravo da ga krive i bude nezadovoljstvo. Ali po meni, to ne treba biti presudno za otkaz.
Dakle nije patka.Dzezvar je napisao/la: ↑pet maj 12, 2023 2:00 pmVala ih je mogao podrzati i ranije potpisivanjem reprograma....Mulalic Edis je napisao/la: ↑čet maj 11, 2023 10:21 pmAmar u hotelu s Basicem i igracima kao podrska.
Bio je pred igman u karantinu ....i pricao sa igracima.