Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

blueheart
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet maj 12, 2023 12:27 pm

Sto se mene tiče klub je na potezu... Tj. odmah im poslati broj karata koje mogu dobiti na narednom derbiju a to je 600-650.... Ja kao navijač necu biti sudionik derbija ukoliko dobiju jednu jedinu kartu vise. Bas sramotno ponašanje tzv komsija...
DRZAVA ZELJO

MiroslavKruzik

pet maj 12, 2023 12:29 pm

Volio bih večeras da dobijemo posebno zbog Bašića, da se neki okovi konačno razvale, pa taman i ne izašli u Europu, jer ne znamo kako cemo u ostale dvije odigrati. Ali večeras je posebno vazno zbog ovog čovjeka, kojeg su sa svih strana naše legende i "stručnjaci" okarakterisali poput pitara "manje vrijednog" od kuhara i ratnika".

Čovjek ima trenersko znanje, to je jasno vidljivo na terenu, i za ovo kratko vrijeme, zato bi mi bilo žao da ga zbog rezultata u derbiju otjeraju kojekakve legende koje daju izjave pred derbi kao sto su i pitari na pressu. Fuj

Dr. Adzem
Kontakt:

pet maj 12, 2023 12:34 pm

Kakvi su to jadovi kunem se poslije derbija gdje su dzabalabe bili, vratili su mjerom na slijedecem gdje smo jebeni lavor placali 20 km. Oni bi o broju, majke im se najebem, hoce kurva pola Grbavice. Ok moze se doskutovat da im se da 3000,al onda nama gore pripada 9k. Gdje prestaje logika tu nastaje pitar
Cuva Bog Zelju svog!

blueboy
Kontakt:

pet maj 12, 2023 12:59 pm

LARSSON je napisao/la:
pet maj 12, 2023 12:23 pm
Tako je, sve što nije valjalo dok je trenerkica vodio je plod grešaka igrača, a sve dobro Edisova majstorija hehe
Odjavio sam se poslije poraza protiv Tuzle na Grbavici. Danas uđem da vidim šta se dešava, kad brat piše kako nam je igra pod Bašićem loša i bez smisla, a fanatični Edis doktor za derbije je sa pet puta gorom igrom bez igre dva zadnja derbija uhelaćio, ali eto to nije do njega nego do Galića, Hajdara, položaja zvijezda i kosmičke nepravde. E, kud uđoh na forum uopće, gori sam ja.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet maj 12, 2023 1:08 pm

Sve se rasprodalo, nema vise karti, prodat je i dodatni kontigent karti.

Gorit ce veceras na Kosevu, samo ce se cuti pjesma Manijaka.
Zadnja izmjena: cipiripi, dana/u pet maj 12, 2023 2:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Alea iacta est!

plavi kanarinac
Kontakt:

pet maj 12, 2023 1:16 pm

blueboy je napisao/la:
pet maj 12, 2023 12:59 pm
LARSSON je napisao/la:
pet maj 12, 2023 12:23 pm
Tako je, sve što nije valjalo dok je trenerkica vodio je plod grešaka igrača, a sve dobro Edisova majstorija hehe
Odjavio sam se poslije poraza protiv Tuzle na Grbavici. Danas uđem da vidim šta se dešava, kad brat piše kako nam je igra pod Bašićem loša i bez smisla, a fanatični Edis doktor za derbije je sa pet puta gorom igrom bez igre dva zadnja derbija uhelaćio, ali eto to nije do njega nego do Galića, Hajdara, položaja zvijezda i kosmičke nepravde. E, kud uđoh na forum uopće, gori sam ja.

Lik se predstavlja Kao sheldon, ne uzrujavaj se..
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

milanribar
Kontakt:

pet maj 12, 2023 1:22 pm

Sve je na igračima i stručnom štabu, dobre su im nagrade obećane ako izbore evropu.

MiroslavKruzik

pet maj 12, 2023 1:27 pm

milanribar je napisao/la:
pet maj 12, 2023 1:22 pm
Sve je na igračima i stručnom štabu, dobre su im nagrade obećane ako izbore evropu.
Tako i treba, nagraditi momke i dati dodatni motiv u borbi za europska takmicenja. Vratit će se to Klubu kroz druge stvari, tako koliko god su obećali nije malo, samo da uhljupe prolijemo.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pet maj 12, 2023 1:31 pm

Kad Krpić unese u mrežu i loptu i Šerbečića danas.
Fear of the Maniacs!

Ethis
Kontakt:

pet maj 12, 2023 1:38 pm

Ako sada nemaju dovoljno motivacije da se bore i postave muški na terenu treba ih sve nabiti nogom. Meni bi dovoljna motivacija bila samo pročitati Edisove pušikur*e ovdje kako veličaju ublehu...

MiroslavKruzik

pet maj 12, 2023 1:45 pm

Ethis je napisao/la:
Ako sada nemaju dovoljno motivacije da se bore i postave muški na terenu treba ih sve nabiti nogom. Meni bi dovoljna motivacija bila samo pročitati Edisove pušikur*e ovdje kako veličaju ublehu...
Pa pola igrača su to što si ih nazvao, ako ćemo realno :D

Dzezvar
Kontakt:

pet maj 12, 2023 2:00 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
čet maj 11, 2023 10:21 pm
Amar u hotelu s Basicem i igracima kao podrska.
Vala ih je mogao podrzati i ranije potpisivanjem reprograma....
Bio je pred igman u karantinu ....i pricao sa igracima.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Ethis
Kontakt:

pet maj 12, 2023 2:09 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
Ethis je napisao/la:
Pa šta onda da očekujem? Da budu profesionalci i da uvijek daju svoj maksimum nebitno ko je trener? Ako je tako onda su trebali sačekati kraj sezone pa onda se riješavati ubleha kako pored tako i sa terena...

MiroslavKruzik

pet maj 12, 2023 2:14 pm

Ethis je napisao/la:
Ethis je napisao/la:
Pa šta onda da očekujem? Da budu profesionalci i da uvijek daju svoj maksimum nebitno ko je trener? Ako je tako onda su trebali sačekati kraj sezone pa onda se riješavati ubleha kako pored tako i sa terena...
Budi realan, koliko je profesionalaca u našoj ekipi :D

Ethis
Kontakt:

pet maj 12, 2023 2:17 pm

Dzezvar je napisao/la:
Ako je tačno onda treba pod hitno tražiti promjenu imena u Mahala klub Željezničar umjesto FK i početi se takmičiti na nivou ispod ameterskog ako je ikako moguće

Ethis
Kontakt:

pet maj 12, 2023 2:33 pm

pet maj 12, 2023 2:14 pm
Ethis je napisao/la:

Budi realan, koliko je profesionalaca u našoj ekipi :D
Pa zato i kažem..sad ja trebam očekivati da će dati sve od sebe i da im je stalo do evrope a ja jedem svoja mu*a svake sedmice dok oni sprovode neki tihi bojkot?

Leon_Professional
Kontakt:

pet maj 12, 2023 2:34 pm

Volio bih večeras da dobijemo posebno zbog Bašića, da se neki okovi konačno razvale, pa taman i ne izašli u Europu, jer ne znamo kako cemo u ostale dvije odigrati. Ali večeras je posebno vazno zbog ovog čovjeka, kojeg su sa svih strana naše legende i "stručnjaci" okarakterisali poput pitara "manje vrijednog" od kuhara i ratnika".

Čovjek ima trenersko znanje, to je jasno vidljivo na terenu, i za ovo kratko vrijeme, zato bi mi bilo žao da ga zbog rezultata u derbiju otjeraju kojekakve legende koje daju izjave pred derbi kao sto su i pitari na pressu. Fuj
Otjerat ce ga ako se s Amarom druzio sinoc. Je li to na kraju patka ili ?
Amar treba da je zabranjena licnost na Grbavici, a ne da bude s ekipom. Ali eto, ja se i dalje nadam da je ovo patka.

Basic ima znanje i zamisli koje ova ekipa ne moze iznijeti. To je jasno ko dan.
Je li on trebao mozda vise da se prilagodi ekipi? On kaze da se maksimalno prilagodio. Ne znam, odbrana nam je ranjivija nego prije.
Nadam se da ce i sada imati taj rezultat odlaska u Evropu, a na ljeto imati priliku da malo ekipu preuredi kako mu odgovara, prvenstveno mislim na brze i pokretljivije stopere.
Mada, ne moze se ni reci da smo nesto ekstremno dobri, da smo dobili taj impuls i pozitivan sok. Ja sam to govorio i prije, on nije trener za to, nego za duze staze. E sad, ako ne uzme Evropu, ima se legitimno pravo da ga krive i bude nezadovoljstvo. Ali po meni, to ne treba biti presudno za otkaz.

Sheldon
Kontakt:

pet maj 12, 2023 2:41 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pet maj 12, 2023 2:34 pm

Otjerat ce ga ako se s Amarom druzio sinoc. Je li to na kraju patka ili ?
Amar treba da je zabranjena licnost na Grbavici, a ne da bude s ekipom. Ali eto, ja se i dalje nadam da je ovo patka.

Basic ima znanje i zamisli koje ova ekipa ne moze iznijeti. To je jasno ko dan.
Je li on trebao mozda vise da se prilagodi ekipi? On kaze da se maksimalno prilagodio. Ne znam, odbrana nam je ranjivija nego prije.
Nadam se da ce i sada imati taj rezultat odlaska u Evropu, a na ljeto imati priliku da malo ekipu preuredi kako mu odgovara, prvenstveno mislim na brze i pokretljivije stopere.
Mada, ne moze se ni reci da smo nesto ekstremno dobri, da smo dobili taj impuls i pozitivan sok. Ja sam to govorio i prije, on nije trener za to, nego za duze staze. E sad, ako ne uzme Evropu, ima se legitimno pravo da ga krive i bude nezadovoljstvo. Ali po meni, to ne treba biti presudno za otkaz.
Dobro dosao u ekipu Edisovih pusikuraca. Tu te svrstaju ljudi mnogo nizih intelektualnih sposobnosti od tebe, ali tako nam je sa svim u drzavi. Nepismeni vladaju, pa sto ne bi i ovdje to bio slucaj. Ovaj jedan jos nije naucio negaciju, drugi izbjegao pisanje maturskog rada u srednjoj, pa ga muci polozaj zareza u online pisanju teksta. Inace, vrlo dobar post, nesto sto i ja govorim.
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pet maj 12, 2023 2:45 pm

Još da Edis pruži podršku igračima, e to bi nam zacementiralo bar x na derbiju.

Leon_Professional
Kontakt:

pet maj 12, 2023 2:45 pm

Dzezvar je napisao/la:
Dakle nije patka.

:zid: :zid: :zid:

Je li ima neko opravdanje za ovo? Bar 1% necega da mozemo reci, e nisu krivi nije ovo lose...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], ubaceni element, Ujko, ZeljinManijak i 41 gost.

Prijava