Ma to je više kolegijalna solidarnost. Ne želi mu se miješati u posao. Al' mi ostali nismo ćoravi, najnespremnija smo ekipa prvenstva od kako je profa kondicioni.
Slazem se u potpunosti i od pocetka sam za ovaj stav da se zna "ko kosi, a ko vodu nosi", tako funkcionisu sve velike firme, organizacije, pa i veliki fudblaski timovi sirom europe To je jedini ispravan nacin i put naseg kluba, sve je stvar dogovora i preuzimanja odgovornosti. Tako ce biti barem dok je ova upravu tu, kada oni odu neka nova uprava uradi obrnuto pa cemo vidjeti gdje ce to voditi.cipiripi je napisao/la: ↑uto nov 20, 2018 11:21 amMolit cu za obrazlozenje tj. za činjenice.teatrale36 je napisao/la: ↑uto nov 20, 2018 10:20 amDa nisi malo pretjerao?cipiripi je napisao/la: ↑uto nov 20, 2018 9:17 amRezultati ankete su odraz da raja ni sama ne zna sta zeli. Mnogi zele promjene samo radi promjene, a rezultati ankete su takvi da ih je strah sta ce se poslije desiti. Niko sa Amarom ne garantuje rezultat, a sa Upravom se zna da ce ispuniti sve sto su obecali.
Amar da bi napravio rezultat prvo mora uraditi selekciju igraca, mora proci najmanje par mjeseci da igraci prihvate njegov sistem rada, da ih uigra is licno. Tek nakon sto to odradi mozemo ocekivati neke rezultate. Samo dovodjenje Amara bi vratilo publiku na stadion ali i to bi ispuhalo vec u augustu.
Ova uprava je za dvije godine NAPRAVILA KLUB. Da njih nije bilo mi bismo bili pred kljucem. Ova Uprava svakim danom pokazuje kako i na koji nacin funkcionise Klub. Ulazu u infrastrukturu i igracki kadar, e sada sto mnogobrojni treneri nemaju m.uda pa da javno kazu o opstrukcijama tu nije kriva Uprava vec treneri.
Dakle sve im je obezbjedjeno od strane Uprave a oni NECE.
I Amar bi imao sve ove uslove, ali se mora znati "ko kosi, a ko vodu nosi", on to nikad nece prihvatiti i zato i ne zeli na mjesto trenera
Ukratko receno-Mazohisti koji nemaju nikakvu ideju.E to su nasi navijaci.Cast izuzecima.I sto je najgore,uprava osluskuje takve.
Mišljenja sam da Seferović mora biti doveden, između svih problema, i taj segment( koji je i jedan od najbitnijih) dosta kaska, stoga prvi potez u ovih par dana mora biti dovođenje tog čovjeka.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto nov 20, 2018 10:59 amkako smo ispuhali protiv tuzle da se do sutra igralo mi gola ne bi dali..
i još izvadi šabana koji je nešto i vezao..
Ako je istina da je Seferovic pohvalio ovog trenutnog naseg kondicionog, onda mu se zahvaliti za stvari iz proslosti i traziti nekog stranca za kondicionog trenera.storm_raider je napisao/la: ↑uto nov 20, 2018 10:37 amPricalo se sa njim vec. On sam kaze da Nedim radi jako dobar posao i pohvalio ga je.
Necemo se praviti glupim i slijepim druze.starigrad je napisao/la: ↑uto nov 20, 2018 12:09 pmklub je osnovan, oformljen, "napravljen"... jos 1921. godine.cipiripi je napisao/la: ↑uto nov 20, 2018 11:21 amMolit cu za obrazlozenje tj. za činjenice.
Amar da bi napravio rezultat prvo mora uraditi selekciju igraca, mora proci najmanje par mjeseci da igraci prihvate njegov sistem rada, da ih uigra is licno. Tek nakon sto to odradi mozemo ocekivati neke rezultate. Samo dovodjenje Amara bi vratilo publiku na stadion ali i to bi ispuhalo vec u augustu.
Ova uprava je za dvije godine NAPRAVILA KLUB. Da njih nije bilo mi bismo bili pred kljucem. Ova Uprava svakim danom pokazuje kako i na koji nacin funkcionise Klub. Ulazu u infrastrukturu i igracki kadar, e sada sto mnogobrojni treneri nemaju m.uda pa da javno kazu o opstrukcijama tu nije kriva Uprava vec treneri.
I Amar bi imao sve ove uslove, ali se mora znati "ko kosi, a ko vodu nosi", on to nikad nece prihvatiti i zato i ne zeli na mjesto trenera
o nekakvim sistemima, uredjenju, gradnji... mozemo pricati, o "pravljenju kluba", jok
Ma klasična kolegijalna solidarnost. Plus se vjerovatno i lično poznaju. Nije Sefer takav lik da bi nekoga blatio. Isto kao što je Nalić pohvalio Odovića kad ga se povezivalo s nama, a iz aviona se vidi da ovaj nit zna šta radi nit zna šta priča.Brkoo je napisao/la: ↑uto nov 20, 2018 12:19 pmAko je istina da je Seferovic pohvalio ovog trenutnog naseg kondicionog, onda mu se zahvaliti za stvari iz proslosti i traziti nekog stranca za kondicionog trenera.storm_raider je napisao/la: ↑uto nov 20, 2018 10:37 amPricalo se sa njim vec. On sam kaze da Nedim radi jako dobar posao i pohvalio ga je.
Najnespremnija smo ekipa u ligi, ubjedljivo najnespremniji, cak je i Celik spremniji od nas. U normalnom klubu kondicioni trener poput naseg Nedima bi vec odavno bio na birou..
E čuj nece da igraju. To jos nisam čuo hajde jedan igrač, njih 3, 5-10, ali da evo četvrtu sezonu nece ljudi da igraju, da se promjenilo 50 igrača i da svi nece da igraju (rade) to nisam čuo, a volim i gledam Želju punih 36 godina!cipiripi je napisao/la: ↑uto nov 20, 2018 11:21 amMolit cu za obrazlozenje tj. za činjenice.teatrale36 je napisao/la: ↑uto nov 20, 2018 10:20 amDa nisi malo pretjerao?cipiripi je napisao/la: ↑uto nov 20, 2018 9:17 amRezultati ankete su odraz da raja ni sama ne zna sta zeli. Mnogi zele promjene samo radi promjene, a rezultati ankete su takvi da ih je strah sta ce se poslije desiti. Niko sa Amarom ne garantuje rezultat, a sa Upravom se zna da ce ispuniti sve sto su obecali.
Ma kako god, samo da nam pogan ne ukrade ili lažni Mostarci Sefera, treba ga zaganjat, jer fakat vapimo za ovakvim kadrom.A it o što kažeš, profesionalac veliki.Budi Željo je napisao/la: ↑uto nov 20, 2018 12:41 pmMa klasična kolegijalna solidarnost. Plus se vjerovatno i lično poznaju. Nije Sefer takav lik da bi nekoga blatio. Isto kao što je Nalić pohvalio Odovića kad ga se povezivalo s nama, a iz aviona se vidi da ovaj nit zna šta radi nit zna šta priča.Brkoo je napisao/la: ↑uto nov 20, 2018 12:19 pmAko je istina da je Seferovic pohvalio ovog trenutnog naseg kondicionog, onda mu se zahvaliti za stvari iz proslosti i traziti nekog stranca za kondicionog trenera.storm_raider je napisao/la: ↑uto nov 20, 2018 10:37 amPricalo se sa njim vec. On sam kaze da Nedim radi jako dobar posao i pohvalio ga je.
Najnespremnija smo ekipa u ligi, ubjedljivo najnespremniji, cak je i Celik spremniji od nas. U normalnom klubu kondicioni trener poput naseg Nedima bi vec odavno bio na birou..
Ja vjerujem da bi Čović u opciji sa Seferovićem ili nekim fudbalski stručnijim kondicionim dobro suradjivao. Da radi na eksplozivnosti, sprintu i tim stvarima u kojim je doktor, ali sam da brine o svemu teško. Pa i mi to kao laici vidimo. Sarajevo je imalo sličan problem. Slobo Klačar, stručnjak, obrazovan, ima škole ko malo ko u državi, ali lik je specijalista za borilačke sportove. Pa je Tomo Spahović kad ga je on spremao izlazio na mečeve spreman kao mina, a igrači Sarajeva i ne baš.
Tebi ljudi napisu odgovor i upitaju te, onda se ne javljas neko vrijeme. Nego ignorises, i dalje pises po svome, iako je pogresno. Ne pada mi na pamet braniti Misimovica, ali on se ne mijesa u sportski segment. Mozda je to i greska bila. To je laz koju serviraju oni koji nas razdvajaju.teatrale36 je napisao/la: ↑uto nov 20, 2018 1:01 pmE čuj nece da igraju. To jos nisam čuo hajde jedan igrač, njih 3, 5-10, ali da evo četvrtu sezonu nece ljudi da igraju, da se promjenilo 50 igrača i da svi nece da igraju (rade) to nisam čuo, a volim i gledam Želju punih 36 godina!cipiripi je napisao/la: ↑uto nov 20, 2018 11:21 amMolit cu za obrazlozenje tj. za činjenice.
Ja kažem kad se nismo u ratu ugasili necemo nikad! Svaka čast svima i za sve što su uradili na poboljšanju infrastrukture ali je vrijeme za promjene. I tvoja priča podsjeca na ove priče vladajućih stranaka potpuno ista retorika ( bez nas ste gotovi, nece vam se nista znati, ovi drugi ce vas unistiti i sl.).
Treba dovesti ljude koje se razumiju u sport u fudbal prvenstveno i krenuti od nule jer nam je Miske tim srozao do te mjere da sad stvarno treba dovesti 7-8 igrača podhitno, kako bi nam ekipa bila konkurentna u borbi za Europu mada ako bi se nesto i posložilo mogli bi se pokušati umješati u borbu za titulu.
Valjao bi nam Seferović nema tu dileme. I generalno mislim da je ovo jedan od lošijih stručnih štabova koje je naš klub imao. Pogubljeni šef, trener golmana je ujedno i rezervni golman čija je jedina vrlina to što je fin insan i vole ga svi, pomoćnici koji su malo u omladinskom, malo u prvom timu, i oni više ne znaju gdje su. Tanak kondicioni. Medicinski tim, da ne govorim. Sve su rekle ove bespotrebne povrede, loše terapije, dijagnoze...dakle vapimo za boljim rješenjima na bukvalno svakoj poziciji u stručnom štabu. Još da dodamo da nemamo sportskog direktora nego skauta koji još izjave nigdje nije dao, ne znamo ni čime se bavi...i da se razumijemo ovo je najveća greška uprave. Zato zasukati rukave i ovo ispraviti čim prije.
šta vam je ljudi, pa nisu teroristička organizacija. Odakle vam te informacije?Bosanac1993 je napisao/la: ↑pon nov 19, 2018 9:43 pmReci cu ti samo da su oformili viber grupe za naredno gostovanje i ubacuju tj pozivaju se svi clanovi gdje se uvidi da pljuju Upravu i stanje trenutno,nudi im se ulazak u grupu gdje se priprema plan. Sta mislis ti sta je na umu, znamo svi sta slijedi cupanje stolica, prekid utakmice, uzvikivanje uprava napolje a pozivaju pojedini i napade na rukovodstvo kluba koje bude u lozi te da se tako izvrsi pritisak i natjera na ostavku. Vjeruj, na sve su spremni u svojim glavama, ne treba ovo pisati jer se stvara losa atmosfera među normalnom rajom ali kako presutiti sve sto nas ceka u najavi?!mamba21 je napisao/la: ↑pon nov 19, 2018 9:31 pmSta planiraju ne citam te forume.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pon nov 19, 2018 9:24 pmNiste svjesni koliko je ovaj forum koliko toliko zdrav i sa stavovima i spinovima. Kad covjek ode posjeti van ovog bilo sta tipa gg ili onaj na x ,tek vidi da su vec krenuli u rusenje i spinovanje. Utakmica je daleko, oni se pripremaju za gostovanje gdje najavljuju jos zesci pritisak i ucjenu gdje nece birati sredstva kako oni kazu za skidanje glava Uprave a bitan im je samo jedan covjek,ciljano i placenicki kampanja se nastavlja na gostovanju.
NISTE SVJESNI STA PLANIRAJU I STA SU IM ZACRTALI, A AKO JE OVO POLA ISTINA STO SE KUNU, UPRAVU TREBA UPOZORITI DA SE ANGAZUJE POLICIJA I NA GOSTOVANJU.
Ovo vise nije pitanje ljubavi juga vec planski zacrtano rusenje imena kluba i svega sto je sagrađeno za ovih par godina a sve u interesu licnih hirova. Braco,zbijmo redove kao nikada do sada, znate vi mnogi sigurno bolje sta se najavljuje za gostovanje,ne dozvolimo im to.