Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

neroazzuro
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto nov 20, 2018 11:47 am

Ne znam kako će vam sad forumska opozicija progutati ove rezultate ankete sa "lobotomije." Valja rezultate iste uklopiti u sliku nekakvih Amarovih hejtera.

voltron30
Kontakt:

uto nov 20, 2018 11:57 am

Okolele je napisao/la:
uto nov 20, 2018 10:56 am
Ne treba meni Seferović govoriti da on radi sjajan posao kad ja vidim da ne radi..Igrači umiru čim se pređe 60 minut..To nije dobro urađen posao..
Ma to je više kolegijalna solidarnost. Ne želi mu se miješati u posao. Al' mi ostali nismo ćoravi, najnespremnija smo ekipa prvenstva od kako je profa kondicioni.

cikazubo
Kontakt:

uto nov 20, 2018 11:57 am

Gledao sam skoro prilog na njemackom sport1 kanalu o trenerima za fizicku pripremu igraca, bundesligasi su u pitanju.
Naime, pored polozenih strucnih ispita i specijalizacija jer su to visoko kvalifikovane osobe, kondicioni trener fudbalskog tima mora biti ili bivsi fudbaler, propali fudbaler koji se nije nametnuo za seniorski fudbal, ili osoba koja je nakon zavrsenog fakulteta nadogradjivala sebe u smjeru fudbala, dakle da je priprema fudbalera tema diplomskog, specijalizacije, edukacije, doktorata, seminara itd..
Licno sam pricao sa nekim trenerima koji rade sa fudbalerima u teretani nakon povreda, za sebe kazu da nisu za vise od toga, jer sport moras osjetiti, nije isto tijelo kosarkasa i fudbalera i nije ista vrsta napora kojem se sportista izlaze, a kamo li atleticara tj sprintera sto je bio Covic i fudbalera na drugoj strani.
Momak je sigurno strucnjak, radan, kulturan, ambiciozan, ali ovo sto gledamo na terenu nije dobro nikako.
Stoji i da igraci nose dobar dio odgovornosti za svoje fizicko stanje, par njih dodje u savrsenoj formi na pripreme dok ostatak dodje sa vise kila nakon pauze, ali i to je posao kondicionig trenera, on mora znati kako da unaprijedi i nespremnog i spremnog i povrijedjenog i mladog tj momka koji je i dalje u razvoju, zato i jeste tezak i kompleksan posao, nadam se da Nedim ostaje u klubu ali kao drugi kondicioni koji sigurno moze unaprijediti brzinu i eksplozivnost ekipe dok kao generalnog kondicionog trenera prizeljkujem nekog kao Jeleskovic, ali pitari ga uzese sebi, i evo vec nakon par mjeseci rada se vide rezultati..

Elegant
Kontakt:

uto nov 20, 2018 12:00 pm

cipiripi je napisao/la:
uto nov 20, 2018 11:21 am
teatrale36 je napisao/la:
uto nov 20, 2018 10:20 am
cipiripi je napisao/la:
uto nov 20, 2018 9:17 am
Rezultati ankete su odraz da raja ni sama ne zna sta zeli. Mnogi zele promjene samo radi promjene, a rezultati ankete su takvi da ih je strah sta ce se poslije desiti. Niko sa Amarom ne garantuje rezultat, a sa Upravom se zna da ce ispuniti sve sto su obecali.
Da nisi malo pretjerao?
Molit cu za obrazlozenje tj. za činjenice.

Amar da bi napravio rezultat prvo mora uraditi selekciju igraca, mora proci najmanje par mjeseci da igraci prihvate njegov sistem rada, da ih uigra is licno. Tek nakon sto to odradi mozemo ocekivati neke rezultate. Samo dovodjenje Amara bi vratilo publiku na stadion ali i to bi ispuhalo vec u augustu.

Ova uprava je za dvije godine NAPRAVILA KLUB. Da njih nije bilo mi bismo bili pred kljucem. Ova Uprava svakim danom pokazuje kako i na koji nacin funkcionise Klub. Ulazu u infrastrukturu i igracki kadar, e sada sto mnogobrojni treneri nemaju m.uda pa da javno kazu o opstrukcijama tu nije kriva Uprava vec treneri.

Dakle sve im je obezbjedjeno od strane Uprave a oni NECE.

I Amar bi imao sve ove uslove, ali se mora znati "ko kosi, a ko vodu nosi", on to nikad nece prihvatiti i zato i ne zeli na mjesto trenera
Slazem se u potpunosti i od pocetka sam za ovaj stav da se zna "ko kosi, a ko vodu nosi", tako funkcionisu sve velike firme, organizacije, pa i veliki fudblaski timovi sirom europe To je jedini ispravan nacin i put naseg kluba, sve je stvar dogovora i preuzimanja odgovornosti. Tako ce biti barem dok je ova upravu tu, kada oni odu neka nova uprava uradi obrnuto pa cemo vidjeti gdje ce to voditi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Charlie Sheen
Kontakt:

uto nov 20, 2018 12:04 pm

Mi bi samo vracali one koje smo tjerali.

NEZALAGANJE
Kontakt:

uto nov 20, 2018 12:10 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
uto nov 20, 2018 12:04 pm
Mi bi samo vracali one koje smo tjerali.
Ukratko receno-Mazohisti koji nemaju nikakvu ideju.E to su nasi navijaci.Cast izuzecima.I sto je najgore,uprava osluskuje takve.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

AdmirA
Kontakt:

uto nov 20, 2018 12:12 pm

Plava Porodica je napisao/la:
uto nov 20, 2018 10:59 am
Okolele je napisao/la:
uto nov 20, 2018 10:56 am
Ne treba meni Seferović govoriti da on radi sjajan posao kad ja vidim da ne radi..Igrači umiru čim se pređe 60 minut..To nije dobro urađen posao..
kako smo ispuhali protiv tuzle da se do sutra igralo mi gola ne bi dali..
i još izvadi šabana koji je nešto i vezao..
Mišljenja sam da Seferović mora biti doveden, između svih problema, i taj segment( koji je i jedan od najbitnijih) dosta kaska, stoga prvi potez u ovih par dana mora biti dovođenje tog čovjeka.

A šta više reći za Misketa i Amara, svi sve znamo, MOLIM VAS se dogovorite.Željo vas TREBA !

Brkoo
Kontakt:

uto nov 20, 2018 12:19 pm

storm_raider je napisao/la:
uto nov 20, 2018 10:37 am
Pricalo se sa njim vec. On sam kaze da Nedim radi jako dobar posao i pohvalio ga je.
Ako je istina da je Seferovic pohvalio ovog trenutnog naseg kondicionog, onda mu se zahvaliti za stvari iz proslosti i traziti nekog stranca za kondicionog trenera.

Najnespremnija smo ekipa u ligi, ubjedljivo najnespremniji, cak je i Celik spremniji od nas. U normalnom klubu kondicioni trener poput naseg Nedima bi vec odavno bio na birou..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

cikazubo
Kontakt:

uto nov 20, 2018 12:27 pm

starigrad je napisao/la:
uto nov 20, 2018 12:09 pm
cipiripi je napisao/la:

Da nisi malo pretjerao?

Amar da bi napravio rezultat prvo mora uraditi selekciju igraca, mora proci najmanje par mjeseci da igraci prihvate njegov sistem rada, da ih uigra is licno. Tek nakon sto to odradi mozemo ocekivati neke rezultate. Samo dovodjenje Amara bi vratilo publiku na stadion ali i to bi ispuhalo vec u augustu.

Ova uprava je za dvije godine NAPRAVILA KLUB. Da njih nije bilo mi bismo bili pred kljucem. Ova Uprava svakim danom pokazuje kako i na koji nacin funkcionise Klub. Ulazu u infrastrukturu i igracki kadar, e sada sto mnogobrojni treneri nemaju m.uda pa da javno kazu o opstrukcijama tu nije kriva Uprava vec treneri.

I Amar bi imao sve ove uslove, ali se mora znati "ko kosi, a ko vodu nosi", on to nikad nece prihvatiti i zato i ne zeli na mjesto trenera
klub je osnovan, oformljen, "napravljen"... jos 1921. godine.

o nekakvim sistemima, uredjenju, gradnji... mozemo pricati, o "pravljenju kluba", jok
Necemo se praviti glupim i slijepim druze.
Prvo, fudbal prije 90 godina i danas su dva razlicita sporta, drugo fudbalski klubovi su prije 50 godina bili primarno fudbalski a danas su kompanije.
Zeljo prije 3-6-9 godina nije poslovao onako kako nalaze vrijeme u kojem postoji/opstaje, nekad je problem bila licenca za PL, a danas imas uslove za reprezentaciju na Grbavici. Da bi dosao do igraca, trenera, transfera, rezultata, igre, iskoraka u Evropi moras urediti poslovanje i “napraviti klub” koliko god izlizana fraza bila, greska ove uprave je sto je dala svima do znanja da zeli rezultat, ne znam gdje su poletili, sve je bilo ok dok je vladala svijest da se ispravljaju neke greske i repovi iz proslosi, vracaju dugovanja, gradi osnovna infrastruktura, uredjuje OP, rezultati nas nisu previse boljeli jer smo znali da nas ceka svjetlo na kraju tunela, ali kako su Zaimovic, Misimovic, Nikolic i ostali poceli trubiti o rezultatima, ulaganjima u igracki kadar, kako nastupise greske u tom dijelu tako se otvori apetit i nama navijacima i evo nas sada..

Budi Željo
Kontakt:

uto nov 20, 2018 12:41 pm

Brkoo je napisao/la:
Pricalo se sa njim vec. On sam kaze da Nedim radi jako dobar posao i pohvalio ga je.
Ako je istina da je Seferovic pohvalio ovog trenutnog naseg kondicionog, onda mu se zahvaliti za stvari iz proslosti i traziti nekog stranca za kondicionog trenera.

Najnespremnija smo ekipa u ligi, ubjedljivo najnespremniji, cak je i Celik spremniji od nas. U normalnom klubu kondicioni trener poput naseg Nedima bi vec odavno bio na birou..
Ma klasična kolegijalna solidarnost. Plus se vjerovatno i lično poznaju. Nije Sefer takav lik da bi nekoga blatio. Isto kao što je Nalić pohvalio Odovića kad ga se povezivalo s nama, a iz aviona se vidi da ovaj nit zna šta radi nit zna šta priča.
Ja vjerujem da bi Čović u opciji sa Seferovićem ili nekim fudbalski stručnijim kondicionim dobro suradjivao. Da radi na eksplozivnosti, sprintu i tim stvarima u kojim je doktor, ali sam da brine o svemu teško. Pa i mi to kao laici vidimo. Sarajevo je imalo sličan problem. Slobo Klačar, stručnjak, obrazovan, ima škole ko malo ko u državi, ali lik je specijalista za borilačke sportove. Pa je Tomo Spahović kad ga je on spremao izlazio na mečeve spreman kao mina, a igrači Sarajeva i ne baš.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

LeBlue
Kontakt:

uto nov 20, 2018 12:58 pm

Ne znam sto ne pokusaju naci u Srbiji. Svakako se njihovi timovi mogu nositi sto se tice fizicke spreme sa jakim timovima iz Evrope.

shzna
Kontakt:

uto nov 20, 2018 12:59 pm

Rekao je da igrači ne žele ispoštovati ono što im se kaže, bar koliko se ja sjećam.
1987

teatrale36
Kontakt:

uto nov 20, 2018 1:01 pm

cipiripi je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:
uto nov 20, 2018 9:17 am
Rezultati ankete su odraz da raja ni sama ne zna sta zeli. Mnogi zele promjene samo radi promjene, a rezultati ankete su takvi da ih je strah sta ce se poslije desiti. Niko sa Amarom ne garantuje rezultat, a sa Upravom se zna da ce ispuniti sve sto su obecali.
Da nisi malo pretjerao?

E čuj nece da igraju. To jos nisam čuo hajde jedan igrač, njih 3, 5-10, ali da evo četvrtu sezonu nece ljudi da igraju, da se promjenilo 50 igrača i da svi nece da igraju (rade) to nisam čuo, a volim i gledam Želju punih 36 godina!
Ja kažem kad se nismo u ratu ugasili necemo nikad! Svaka čast svima i za sve što su uradili na poboljšanju infrastrukture ali je vrijeme za promjene. I tvoja priča podsjeca na ove priče vladajućih stranaka potpuno ista retorika ( bez nas ste gotovi, nece vam se nista znati, ovi drugi ce vas unistiti i sl.).
Treba dovesti ljude koje se razumiju u sport u fudbal prvenstveno i krenuti od nule jer nam je Miske tim srozao do te mjere da sad stvarno treba dovesti 7-8 igrača podhitno, kako bi nam ekipa bila konkurentna u borbi za Europu mada ako bi se nesto i posložilo mogli bi se pokušati umješati u borbu za titulu.

Željezničar_1921
Kontakt:

uto nov 20, 2018 1:15 pm

Na pomoćnom sa umjetnom travom utakmica prvi tim protiv juniora

AdmirA
Kontakt:

uto nov 20, 2018 1:35 pm

Budi Željo je napisao/la:
uto nov 20, 2018 12:41 pm
Brkoo je napisao/la:

Ma klasična kolegijalna solidarnost. Plus se vjerovatno i lično poznaju. Nije Sefer takav lik da bi nekoga blatio. Isto kao što je Nalić pohvalio Odovića kad ga se povezivalo s nama, a iz aviona se vidi da ovaj nit zna šta radi nit zna šta priča.
Ja vjerujem da bi Čović u opciji sa Seferovićem ili nekim fudbalski stručnijim kondicionim dobro suradjivao. Da radi na eksplozivnosti, sprintu i tim stvarima u kojim je doktor, ali sam da brine o svemu teško. Pa i mi to kao laici vidimo. Sarajevo je imalo sličan problem. Slobo Klačar, stručnjak, obrazovan, ima škole ko malo ko u državi, ali lik je specijalista za borilačke sportove. Pa je Tomo Spahović kad ga je on spremao izlazio na mečeve spreman kao mina, a igrači Sarajeva i ne baš.
Ma kako god, samo da nam pogan ne ukrade ili lažni Mostarci Sefera, treba ga zaganjat, jer fakat vapimo za ovakvim kadrom.A it o što kažeš, profesionalac veliki.

storm_raider
Kontakt:

uto nov 20, 2018 1:44 pm

uto nov 20, 2018 1:01 pm
cipiripi je napisao/la:

Da nisi malo pretjerao?

E čuj nece da igraju. To jos nisam čuo hajde jedan igrač, njih 3, 5-10, ali da evo četvrtu sezonu nece ljudi da igraju, da se promjenilo 50 igrača i da svi nece da igraju (rade) to nisam čuo, a volim i gledam Želju punih 36 godina!
Ja kažem kad se nismo u ratu ugasili necemo nikad! Svaka čast svima i za sve što su uradili na poboljšanju infrastrukture ali je vrijeme za promjene. I tvoja priča podsjeca na ove priče vladajućih stranaka potpuno ista retorika ( bez nas ste gotovi, nece vam se nista znati, ovi drugi ce vas unistiti i sl.).
Treba dovesti ljude koje se razumiju u sport u fudbal prvenstveno i krenuti od nule jer nam je Miske tim srozao do te mjere da sad stvarno treba dovesti 7-8 igrača podhitno, kako bi nam ekipa bila konkurentna u borbi za Europu mada ako bi se nesto i posložilo mogli bi se pokušati umješati u borbu za titulu.
Tebi ljudi napisu odgovor i upitaju te, onda se ne javljas neko vrijeme. Nego ignorises, i dalje pises po svome, iako je pogresno. Ne pada mi na pamet braniti Misimovica, ali on se ne mijesa u sportski segment. Mozda je to i greska bila. To je laz koju serviraju oni koji nas razdvajaju.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

shzna
Kontakt:

uto nov 20, 2018 1:50 pm

Gledam inserte iz derbija kad je bilo 2:2, kad smo bili sampioni. Veliki majstor s klupe, vadi Colica ( desnog beka ) iz igre a ubacuje Bekrica ( ofanzivnog veznog. Gubili smo 2:0 u tom trenutku, jos derbi. Epilog - 2:2, sa sansama za potpuni preokret. :klanjase:
1987

Budi Željo
Kontakt:

uto nov 20, 2018 1:56 pm

AdmirA je napisao/la:
uto nov 20, 2018 1:35 pm
Ma kako god, samo da nam pogan ne ukrade ili lažni Mostarci Sefera, treba ga zaganjat, jer fakat vapimo za ovakvim kadrom.A it o što kažeš, profesionalac veliki.
Valjao bi nam Seferović nema tu dileme. I generalno mislim da je ovo jedan od lošijih stručnih štabova koje je naš klub imao. Pogubljeni šef, trener golmana je ujedno i rezervni golman čija je jedina vrlina to što je fin insan i vole ga svi, pomoćnici koji su malo u omladinskom, malo u prvom timu, i oni više ne znaju gdje su. Tanak kondicioni. Medicinski tim, da ne govorim. Sve su rekle ove bespotrebne povrede, loše terapije, dijagnoze...dakle vapimo za boljim rješenjima na bukvalno svakoj poziciji u stručnom štabu. Još da dodamo da nemamo sportskog direktora nego skauta koji još izjave nigdje nije dao, ne znamo ni čime se bavi...i da se razumijemo ovo je najveća greška uprave. Zato zasukati rukave i ovo ispraviti čim prije.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

bianco blu
Kontakt:

uto nov 20, 2018 2:11 pm

Bosanac1993 je napisao/la:
pon nov 19, 2018 9:43 pm
mamba21 je napisao/la:
pon nov 19, 2018 9:31 pm
Bosanac1993 je napisao/la:
pon nov 19, 2018 9:24 pm
Niste svjesni koliko je ovaj forum koliko toliko zdrav i sa stavovima i spinovima. Kad covjek ode posjeti van ovog bilo sta tipa gg ili onaj na x ,tek vidi da su vec krenuli u rusenje i spinovanje. Utakmica je daleko, oni se pripremaju za gostovanje gdje najavljuju jos zesci pritisak i ucjenu gdje nece birati sredstva kako oni kazu za skidanje glava Uprave a bitan im je samo jedan covjek,ciljano i placenicki kampanja se nastavlja na gostovanju.

NISTE SVJESNI STA PLANIRAJU I STA SU IM ZACRTALI, A AKO JE OVO POLA ISTINA STO SE KUNU, UPRAVU TREBA UPOZORITI DA SE ANGAZUJE POLICIJA I NA GOSTOVANJU.

Ovo vise nije pitanje ljubavi juga vec planski zacrtano rusenje imena kluba i svega sto je sagrađeno za ovih par godina a sve u interesu licnih hirova. Braco,zbijmo redove kao nikada do sada, znate vi mnogi sigurno bolje sta se najavljuje za gostovanje,ne dozvolimo im to.
Sta planiraju ne citam te forume.
Reci cu ti samo da su oformili viber grupe za naredno gostovanje i ubacuju tj pozivaju se svi clanovi gdje se uvidi da pljuju Upravu i stanje trenutno,nudi im se ulazak u grupu gdje se priprema plan. Sta mislis ti sta je na umu, znamo svi sta slijedi cupanje stolica, prekid utakmice, uzvikivanje uprava napolje a pozivaju pojedini i napade na rukovodstvo kluba koje bude u lozi te da se tako izvrsi pritisak i natjera na ostavku. Vjeruj, na sve su spremni u svojim glavama, ne treba ovo pisati jer se stvara losa atmosfera među normalnom rajom ali kako presutiti sve sto nas ceka u najavi?!
šta vam je ljudi, pa nisu teroristička organizacija. Odakle vam te informacije?

Plava Porodica
Kontakt:

uto nov 20, 2018 2:15 pm

shzna je napisao/la:
uto nov 20, 2018 1:50 pm
Gledam inserte iz derbija kad je bilo 2:2, kad smo bili sampioni. Veliki majstor s klupe, vadi Colica ( desnog beka ) iz igre a ubacuje Bekrica ( ofanzivnog veznog. Gubili smo 2:0 u tom trenutku, jos derbi. Epilog - 2:2, sa sansama za potpuni preokret. :klanjase:
ee zapada onda.. :prst:
a vidi sad.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 32 gosta.

Prijava