Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto nov 20, 2018 9:39 am

Bice.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

kremenko

uto nov 20, 2018 9:43 am

Bosanac1993 je napisao/la:
pon nov 19, 2018 9:43 pm
mamba21 je napisao/la:
pon nov 19, 2018 9:31 pm
Bosanac1993 je napisao/la:
pon nov 19, 2018 9:24 pm
Niste svjesni koliko je ovaj forum koliko toliko zdrav i sa stavovima i spinovima. Kad covjek ode posjeti van ovog bilo sta tipa gg ili onaj na x ,tek vidi da su vec krenuli u rusenje i spinovanje. Utakmica je daleko, oni se pripremaju za gostovanje gdje najavljuju jos zesci pritisak i ucjenu gdje nece birati sredstva kako oni kazu za skidanje glava Uprave a bitan im je samo jedan covjek,ciljano i placenicki kampanja se nastavlja na gostovanju.

NISTE SVJESNI STA PLANIRAJU I STA SU IM ZACRTALI, A AKO JE OVO POLA ISTINA STO SE KUNU, UPRAVU TREBA UPOZORITI DA SE ANGAZUJE POLICIJA I NA GOSTOVANJU.

Ovo vise nije pitanje ljubavi juga vec planski zacrtano rusenje imena kluba i svega sto je sagrađeno za ovih par godina a sve u interesu licnih hirova. Braco,zbijmo redove kao nikada do sada, znate vi mnogi sigurno bolje sta se najavljuje za gostovanje,ne dozvolimo im to.
Sta planiraju ne citam te forume.
Reci cu ti samo da su oformili viber grupe za naredno gostovanje i ubacuju tj pozivaju se svi clanovi gdje se uvidi da pljuju Upravu i stanje trenutno,nudi im se ulazak u grupu gdje se priprema plan. Sta mislis ti sta je na umu, znamo svi sta slijedi cupanje stolica, prekid utakmice, uzvikivanje uprava napolje a pozivaju pojedini i napade na rukovodstvo kluba koje bude u lozi te da se tako izvrsi pritisak i natjera na ostavku. Vjeruj, na sve su spremni u svojim glavama, ne treba ovo pisati jer se stvara losa atmosfera među normalnom rajom ali kako presutiti sve sto nas ceka u najavi?!
Ja sam čuo da ce se dijeliti dnevnice na Vlasicu. 50 KM po glavi. Sto si ludji i sto si spremniji na veći belaj to je i jaca dnevnica. 100 ako si pravo lud. 200 ako imaš papire da si lud. 250 ako si ležao na Jagomiru, 300 ako si bio na Sokocu.
:kafa:
Zadnja izmjena: kremenko, dana/u uto nov 20, 2018 9:47 am, ukupno mijenjano 2 puta.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Niko
Kontakt:

uto nov 20, 2018 9:46 am

A šta za one koji ne idu preko Vlašića?

kremenko

uto nov 20, 2018 9:47 am

Niko je napisao/la:
uto nov 20, 2018 9:46 am
A šta za one koji ne idu preko Vlašića?
Njima ide 25 KM u Sarajevu za gorivo i cevape kod Harija.

Dzezvar
Kontakt:

uto nov 20, 2018 9:50 am

Gdje je puno grmilo,malo je kise palo......
Okanite se ljudi mahalskih prica,to nas je i dovelo dovde....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Budi Željo
Kontakt:

uto nov 20, 2018 9:53 am

Ma džaba anketa kad se to neće desiti. I ja sam u ludoj želji da naš klub napokon krene jako u svim segmentima mislio o tome, nadao se, ali onda popričaš sa ljudima i skontaš da za to nema nikakve šanse. Za nadati se da će ova trenutna uprava ako ne dobije podršku skupštine biti zamjenjena nekim ozbiljnijim ljudima od onih s kojim je do sad Amar suradjivao. Jer ne vjerujem da je i on toliko lud da opet u posao ulazi sa nesposobnjakovićima. S druge strane ako trenutna garnitura preživi ovaj linč kopa i skupštinu, odriješite kesu i sportski segment pojačajte kvalitetnim imenima. Podršku obične raje imate, a vjerujem da bi se i jug nakon dobrih rezultata smirio. Kako god bitno je samo da nam našem Želji bude dobro.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

teatrale36
Kontakt:

uto nov 20, 2018 10:20 am

cipiripi je napisao/la:
uto nov 20, 2018 9:17 am
Rezultati ankete su odraz da raja ni sama ne zna sta zeli. Mnogi zele promjene samo radi promjene, a rezultati ankete su takvi da ih je strah sta ce se poslije desiti. Niko sa Amarom ne garantuje rezultat, a sa Upravom se zna da ce ispuniti sve sto su obecali.
Da nisi malo pretjerao?

DobojskiManijak
Kontakt:

uto nov 20, 2018 10:28 am

lično imam hiljadu prijedloga i ideja ali trebamo se shvatiti da naš klub ima legalne organe koji funkcionišu u punom kapacitetu (Skupština,Upravni odbor,Nadzorni,..) i samo tako možemo djelovati.Svako drugo djelovajne je put ka anarhiji i haosu.Navijači imaju svoje predstavnike u Skupštini i preko nje mogu mijenjati,predlagati a siguran sam da Uprava i admnistracija neće odbiti dobar prijedlog i podršku.

Isto tako molim vas da prestanemo sa teorijama zavjere ,dijeljenja.Da se razumijemo samo jedan je Jug i on je naš, možemo se neslagati sa stavom koji su momci sa Juga iznijeli al treba poštovati.Garantujem da ta ekipa nikada baš nikada neće uraditi ništa loše što će naškoditi našem klubu.Jug je sastavni dio Želje i svi smo mi nekada stajali tamo među njima i radili kojekakva sranja.Iznošenjem tvrdnji o Viber grupama (sve da su i istinite a sumnjam u to) ne pomažete nikome ,samo neprijateljima i portalima tipa gg.ba.

Ponavljam vratimo se u naš klub ,razgovarajmo,preživjeli smo mnogo veća sranja tako da ovo nije ništa što ne možemo zajednički savladati.

Sad trebamo pokazati koliko poštujemo i živimo filozofiju koja je satkana u paroli: Mi smo Željini a Željo je naš!!!
Jednom Željezničar , uvijek Željezničar...

AdmirA
Kontakt:

uto nov 20, 2018 10:33 am

Raja, kako god bilo ovo oko Kluba, mi moramo dovesti kondicionog trenera. Sefer je u gradu, zovite ga ljudi.

storm_raider
Kontakt:

uto nov 20, 2018 10:37 am

Pricalo se sa njim vec. On sam kaze da Nedim radi jako dobar posao i pohvalio ga je.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AdmirA
Kontakt:

uto nov 20, 2018 10:53 am

storm_raider je napisao/la:
uto nov 20, 2018 10:37 am
Pricalo se sa njim vec. On sam kaze da Nedim radi jako dobar posao i pohvalio ga je.
Sve znam, ali kažem neka ga tu, to je doktor za kondiciju, vrh koji niko nema u ovoj ligi, on je vrlo bitan kotac za ekipu.
Zadnja izmjena: AdmirA, dana/u uto nov 20, 2018 10:55 am, ukupno mijenjano 1 put.

Plava Porodica
Kontakt:

uto nov 20, 2018 10:54 am

uto nov 20, 2018 9:35 am
Plava Porodica je napisao/la:
uto nov 20, 2018 9:18 am
Ne, želim samo vidjeti Amara Osima u klubu.
Neka zamjene pozicije.
Gospodar u klub.
Drugi u skupštinu.
Misimovic i Amar nisu protuteza jedan drugom. Jedan je uspjesan privrednik, drugi je uspjesan trener. Hastor moze biti protuteza Misimovicu recimo, a Amaru recimo Marinovic (ili neki bolji trener). Nemojmo mijesati kruske i jabuke.

Njih dvojica zajedno bi cudo napravili.

Dio o tome da navijaci biraju pojacanja... dajte ljudi, pa jedva smo dio mahale izbacili iz kluba.
ne mogu se porediti. istina.
ali ne govorim o tome.
govorim da jedan treba preći u najviši organ kluba gdje je trenutno drugi, a drugi treba ući u klub kao šef SS.
zašto ne želim obojicu u klubu?
jer zbog prvog najviše nam dušmana i radi. a u sve većem obimu osjetimo na svojoj koži.
najbolje bi bilo za sve da opet iz "sjene" radi..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

avlami97
Kontakt:

uto nov 20, 2018 10:55 am

DobojskiManijak je napisao/la:
uto nov 20, 2018 10:28 am
lično imam hiljadu prijedloga i ideja ali trebamo se shvatiti da naš klub ima legalne organe koji funkcionišu u punom kapacitetu (Skupština,Upravni odbor,Nadzorni,..) i samo tako možemo djelovati.Svako drugo djelovajne je put ka anarhiji i haosu.Navijači imaju svoje predstavnike u Skupštini i preko nje mogu mijenjati,predlagati a siguran sam da Uprava i admnistracija neće odbiti dobar prijedlog i podršku.

Isto tako molim vas da prestanemo sa teorijama zavjere ,dijeljenja.Da se razumijemo samo jedan je Jug i on je naš, možemo se neslagati sa stavom koji su momci sa Juga iznijeli al treba poštovati.Garantujem da ta ekipa nikada baš nikada neće uraditi ništa loše što će naškoditi našem klubu.Jug je sastavni dio Želje i svi smo mi nekada stajali tamo među njima i radili kojekakva sranja.Iznošenjem tvrdnji o Viber grupama (sve da su i istinite a sumnjam u to) ne pomažete nikome ,samo neprijateljima i portalima tipa gg.ba.

Ponavljam vratimo se u naš klub ,razgovarajmo,preživjeli smo mnogo veća sranja tako da ovo nije ništa što ne možemo zajednički savladati.

Sad trebamo pokazati koliko poštujemo i živimo filozofiju koja je satkana u paroli: Mi smo Željini a Željo je naš!!!
Ovo uvećano nije tačno. Pogledaj 80. epizodu Željo TV u kojoj Amar Osim govori da su nas "navijači" u samoj jednoj sezoni oštetili za 200 000,00 KM. Nismo imali nikakve zarade od prodaje ulaznica tada ili je po procjeni bila minorna ili smo bili u minusu.

Sa ostatkom posta se slažem. Jug može skandirati Uprava napolje, ali Jug ne može oštetiti novonapravljeni teren (hibrid), plavu travu i plavi itison. Kazna je novčana+suspendiran stadion protiv Širokog (opet nema zarade od ulaznica). Navijačima koji su željeli doći na utakmicu je taj Jug to zabranio. Ljudi su pošteno platili godišnje i desetogodišnje i sada zbog takvih im je uskraćen pristup utakmici.

Pravi navijači nikada, ali baš nikada ne nanose bilo kakvu štetu Klubu.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Okolele
Kontakt:

uto nov 20, 2018 10:56 am

Ne treba meni Seferović govoriti da on radi sjajan posao kad ja vidim da ne radi..Igrači umiru čim se pređe 60 minut..To nije dobro urađen posao..

I Jug ne postoji već neko vrijeme..Čim ti udarni trans ne stavljaš na ogradu veće neke Raje iz Sarajeva itd ti si izgubio identitet i kompas na tribini..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Plava Porodica
Kontakt:

uto nov 20, 2018 10:59 am

Okolele je napisao/la:
Ne treba meni Seferović govoriti da on radi sjajan posao kad ja vidim da ne radi..Igrači umiru čim se pređe 60 minut..To nije dobro urađen posao..
kako smo ispuhali protiv tuzle da se do sutra igralo mi gola ne bi dali..
i još izvadi šabana koji je nešto i vezao..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

vinston.cercil
Kontakt:

uto nov 20, 2018 11:02 am

Okolele je napisao/la:

I Jug ne postoji već neko vrijeme..Čim ti udarni trans ne stavljaš na ogradu veće neke Raje iz Sarajeva itd ti si izgubio identitet i kompas na tribini..
+1

Plava Porodica
Kontakt:

uto nov 20, 2018 11:04 am

treba 1921 ponovo napravit intervju sa njim..
da nam kaže za šta smo spremni sad.
vjerovatno za violinin MNK..
i usput da ovi željni arežine gledaju svog majstora kako barata :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto nov 20, 2018 11:21 am

teatrale36 je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:
Rezultati ankete su odraz da raja ni sama ne zna sta zeli. Mnogi zele promjene samo radi promjene, a rezultati ankete su takvi da ih je strah sta ce se poslije desiti. Niko sa Amarom ne garantuje rezultat, a sa Upravom se zna da ce ispuniti sve sto su obecali.
Da nisi malo pretjerao?
Molit cu za obrazlozenje tj. za činjenice.

Amar da bi napravio rezultat prvo mora uraditi selekciju igraca, mora proci najmanje par mjeseci da igraci prihvate njegov sistem rada, da ih uigra is licno. Tek nakon sto to odradi mozemo ocekivati neke rezultate. Samo dovodjenje Amara bi vratilo publiku na stadion ali i to bi ispuhalo vec u augustu.

Ova uprava je za dvije godine NAPRAVILA KLUB. Da njih nije bilo mi bismo bili pred kljucem. Ova Uprava svakim danom pokazuje kako i na koji nacin funkcionise Klub. Ulazu u infrastrukturu i igracki kadar, e sada sto mnogobrojni treneri nemaju m.uda pa da javno kazu o opstrukcijama tu nije kriva Uprava vec treneri.

Dakle sve im je obezbjedjeno od strane Uprave a oni NECE.

I Amar bi imao sve ove uslove, ali se mora znati "ko kosi, a ko vodu nosi", on to nikad nece prihvatiti i zato i ne zeli na mjesto trenera
Alea iacta est!

kremenko

uto nov 20, 2018 11:31 am

cipiripi je napisao/la:
uto nov 20, 2018 11:21 am
teatrale36 je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:
Da nisi malo pretjerao?
Molit cu za obrazlozenje tj. za činjenice.

Amar da bi napravio rezultat prvo mora uraditi selekciju igraca, mora proci najmanje par mjeseci da igraci prihvate njegov sistem rada, da ih uigra is licno. Tek nakon sto to odradi mozemo ocekivati neke rezultate. Samo dovodjenje Amara bi vratilo publiku na stadion ali i to bi ispuhalo vec u augustu.

Ova uprava je za dvije godine NAPRAVILA KLUB. Da njih nije bilo mi bismo bili pred kljucem. Ova Uprava svakim danom pokazuje kako i na koji nacin funkcionise Klub. Ulazu u infrastrukturu i igracki kadar, e sada sto mnogobrojni treneri nemaju m.uda pa da javno kazu o opstrukcijama tu nije kriva Uprava vec treneri.

Dakle sve im je obezbjedjeno od strane Uprave a oni NECE.

I Amar bi imao sve ove uslove, ali se mora znati "ko kosi, a ko vodu nosi", on to nikad nece prihvatiti i zato i ne zeli na mjesto trenera
Amar kosi, svi ostali trebaju da mu vodu nose.

neroazzuro
Kontakt:

uto nov 20, 2018 11:45 am

uto nov 20, 2018 9:35 am
Jedan je uspjesan privrednik...
Moj storme... :ne:
Iznenađuješ me, ne koristiš adekvatnu terminologiju
Halali :D

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 44 gosta.

Prijava