Da li ti je tvoj izvor prenio i daje namještao utakmice protiv nas,da je on uz pomoć malog dijela juga smjenio najbolju upravu,zeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet dec 27, 2018 11:53 pmma kao nije htio biti trener, al bice na kraju, tako moji izvori govore, a tesko da mogu bit pouzdanijigavran je napisao/la: ↑čet dec 27, 2018 11:51 pmsam se sa sobom dogovara,samo da ne zakuhazeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet dec 27, 2018 11:49 pmSutra se nastavlja sastanak, Amar ce biti sve u sportskom segmentu, i menadzer i trener i sve, sutra ce se dogovoriti detalji i ozvaniciti
Muharemovic ne moze biti legenda nikadNorsborg je napisao/la: ↑pet dec 28, 2018 9:53 amDa li ti je tvoj izvor prenio i daje namještao utakmice protiv nas,da je on uz pomoć malog dijela juga smjenio najbolju upravu,zeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet dec 27, 2018 11:53 pmma kao nije htio biti trener, al bice na kraju, tako moji izvori govore, a tesko da mogu bit pouzdaniji
da je on doveo predsjednika iz Sapne i da u stvari sve konce vuče on?
A ovaj ga kao moli.
Najgore od svega je činjenica da je tek sada vidio da se uvalio a treba se vaditi.
Siguran sam da nema podršku velikog dijela tribine.
A jednom zauvijek,poslijeratna legenda može biti samo Džeko,eventualno Muharemović.Legende su Smajlović,Ivica Osim
Katalinski,Bukal,Sprečo, Hadžiabdić i još poneko ko je igrao fudbal na svjetskom nivou.
Zasto je tesko priznati da je ova uprava sama sebe smijenila? Da su ih njihove greske koje su konstatno ponavljali dovele do ovoga? Sami su sebi krivi, niko im nista ne bi govorio da su bar malo razmisljali svojom glavom kad su neke stvari u pitanju.Norsborg je napisao/la: ↑pet dec 28, 2018 9:53 amDa li ti je tvoj izvor prenio i daje namještao utakmice protiv nas,da je on uz pomoć malog dijela juga smjenio najbolju upravu,zeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet dec 27, 2018 11:53 pmma kao nije htio biti trener, al bice na kraju, tako moji izvori govore, a tesko da mogu bit pouzdaniji
A ovaj ga kao moli.
Najgore od svega je činjenica da je tek sada vidio da se uvalio a treba se vaditi.
A jednom zauvijek,poslijeratna legenda može biti samo Džeko,eventualno Muharemović.Legende su Smajlović,Ivica Osim
Katalinski,Bukal,Sprečo, Hadžiabdić i još poneko ko je igrao fudbal na svjetskom nivou.
Ovo sigurno, samo raju način ulaska boli... Ali idemo dalje, Amare sretno i tebi i Upravi. Veliki brat vas gleda...CURVA je napisao/la: ↑pet dec 28, 2018 10:01 amne pricaj gluposti molim te Amar je bolestan za Zeljom kao i mi svi ako nam je iko radosti donio to je on i opet ce budi siguranNorsborg je napisao/la: ↑pet dec 28, 2018 9:53 amDa li ti je tvoj izvor prenio i daje namještao utakmice protiv nas,da je on uz pomoć malog dijela juga smjenio najbolju upravu,zeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet dec 27, 2018 11:53 pm
ma kao nije htio biti trener, al bice na kraju, tako moji izvori govore, a tesko da mogu bit pouzdaniji
A ovaj ga kao moli.
LitexAdmirA je napisao/la: ↑pet dec 28, 2018 10:19 amOvo sigurno, samo raju način ulaska boli... Ali idemo dalje, Amare sretno i tebi i Upravi. Veliki brat vas gleda...CURVA je napisao/la: ↑pet dec 28, 2018 10:01 amne pricaj gluposti molim te Amar je bolestan za Zeljom kao i mi svi ako nam je iko radosti donio to je on i opet ce budi siguranNorsborg je napisao/la: ↑pet dec 28, 2018 9:53 am
Da li ti je tvoj izvor prenio i daje namještao utakmice protiv nas,da je on uz pomoć malog dijela juga smjenio najbolju upravu,
A ovaj ga kao moli.
Gavran sampanjac otvorio.CURVA je napisao/la: ↑pet dec 28, 2018 10:54 amLeon_Professional je napisao/la: ↑pet dec 28, 2018 10:52 am![]()
![]()
![]()
Vrlo dobro se zna kako je Minjore dosao do pobjede. Iza kulisa![]()
![]()
kazu da je sa Violinom proslavio ovu pobjedu
Svirali qrcu bez gudalaCURVA je napisao/la: ↑pet dec 28, 2018 10:54 amLeon_Professional je napisao/la: ↑pet dec 28, 2018 10:52 am![]()
![]()
![]()
Vrlo dobro se zna kako je Minjore dosao do pobjede. Iza kulisa![]()
![]()
kazu da je sa Violinom proslavio ovu pobjedu
Neke ptice nikad ne polete.Jednom curva uvijek curva.
Svi smo mi Morž.On je moralni pobjednikstorm_raider je napisao/la: ↑pet dec 28, 2018 10:53 amCestitajte Minjore-tu, a tu i tamo se pozalite na regularnost izbora na: viewtopic.php?f=51&t=836&p=389741#p389741
![]()
![]()
![]()
Prava komedija, sami sa sobom se dogovaraju pa ce sami sa sobom usaglasiti i verifikovati.LARSSON je napisao/la: ↑pet dec 28, 2018 12:12 pmNa sjednici je formirana Komisija za izbor šefa stručnog štaba, a nju čine Nihad Selimović, Mirza Ustamujić, Jasmin Badžak, Željko Pervan, Abdurahman Drkić. Zadatak koji je UO povjerio ovoj Komisiji jeste da se obavi razgovore sa potencijalnim kandidatima, a primarno sa najtrofejnijim bh. trenerom Amarom Osimom, te dostave modeli i plan saradnje u najkraćem roku svim članovima UO i NO na usaglašavanje i verifikaciju.
https://fkzeljeznicar.ba/odrzana-prva-k ... car/35061/