Kazu da ce nam AEK dati jos posto vide da nam fali. Ja kakva smo smijurija postali brate dragi sta je ovo?salle86 je napisao/la: ↑čet dec 27, 2018 10:34 pmSamo da te ispravim.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet dec 27, 2018 9:36 pmSamo kakve li su ovo prevare sa Sabanom? Nemoguce da njegov otac kaze da nista nije zavrseno a da nasi pricaju da je sve ok i da vec potrosena prva rata![]()
Potrošena prva i 300 hiljada, od 480 druge
covjek na odmoru
Treba ona i Varupu mladjeg dovesti i on je u Travniku igrao...sta smo mi sada FK TRAVNIK?
Pa lakse otici sa drugih pozicija.Cane je napisao/la:Amare *ebes nas. Ako niso na klupi ne trebas nam na drugim pozicijama.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
petoba je petoba
Ti si brate pravi gospodin i glavom i bradom!Minjore je napisao/la:Hvala raja, drago mi je da se zna cijeniti nesto na danasnjem vaktu.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas !
Napisao sam da je igrao u Travniku zbog piznanstva sa Selimovicem i mislio sam u tom kontekstu da bi imao prednosti upravo zbog togaSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet dec 27, 2018 11:25 pmTreba ona i Varupu mladjeg dovesti i on je u Travniku igrao...sta smo mi sada FK TRAVNIK?
Slaven Musa ili Amar, treci ne bi smio doci u uzi izbor.
Siljak sve sjebao, pa se sad popravlja sta moze i umije.SIMA_SIMAU je napisao/la:Samo kakve li su ovo prevare sa Sabanom? Nemoguce da njegov otac kaze da nista nije zavrseno a da nasi pricaju da je sve ok i da vec potrosena prva rata
zaokruzi na 5,necemo na sebi steditistorm_raider je napisao/la: ↑čet dec 27, 2018 11:45 pm@gavran, bice i trinaesta plata isplacena, 4 km po osobi. Odobri isplatu!
![]()
![]()
sam se sa sobom dogovara,samo da ne zakuhazeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet dec 27, 2018 11:49 pmSutra se nastavlja sastanak, Amar ce biti sve u sportskom segmentu, i menadzer i trener i sve, sutra ce se dogovoriti detalji i ozvaniciti
ma kao nije htio biti trener, al bice na kraju, tako moji izvori govore, a tesko da mogu bit pouzdanijigavran je napisao/la: ↑čet dec 27, 2018 11:51 pmsam se sa sobom dogovara,samo da ne zakuhazeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet dec 27, 2018 11:49 pmSutra se nastavlja sastanak, Amar ce biti sve u sportskom segmentu, i menadzer i trener i sve, sutra ce se dogovoriti detalji i ozvaniciti