Masinovodja je napisao/la: ↑čet mar 09, 2017 5:39 pmNi feninga kazne nismo dobili!
Bravo za navijace,tako se bodri i navija!!
Na utakmici Sarajevo-Travnik vjerovatno nije bilo prodato ni 50 ulaznica, uglavnom su bili oni sa sezonskim. I ti navijaci naprave klubu 1.000 KM kazne, pa zar to nije na granici razuma. Nadam se da mi i u tom segmentu sazrijevamo i idemo isred ostalih klubova.Masinovodja je napisao/la: ↑čet mar 09, 2017 5:39 pmNi feninga kazne nismo dobili!
U ovim tekmama kao Metalege, trebala bi presuditi nasa bolja, vrhunska spremnost. Naravno, ako je to ustvari upravo tako.mula je napisao/la: ↑čet mar 09, 2017 3:47 pmU dosta stvari si upravu, ali protiv Metalegea nečeš moći vdjeti puno. Kako sam pročitao na nekom od portala teren je lošiji nego u Bijeljini. Na takvom terenu ne može se mnogo toga vidjeti, mnoge taktike, individualni potezi,kombinatorike, pass igra, sve to teško prolazi.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet mar 09, 2017 3:30 pmOvo je 3. tekma poslije zimskih priprema. Slicnost tih utakmica je da smo sve 3 odlicno otvorili i bili siloviti na pocetku.
Odlicno otvorimo mec, imamo dobre sanse, ali ne koristimo to. Bilo bi odlicno kad bi sanse iskoristili i prvo poluvrijeme zavrsili sa prednosti od dva gola, a realno imamo toliko sansi, ali ne bi Zeljo bio Zeljo da se ne patimo i sikiramo.
Moze se i primjetiti ona Slavkova prica da njegove ekipe prva dva kola malo kaskaju a nakon toga gaze. Sam on rece i Zeba takodjer, da je ovo najbolja i kajkompletnija nasa tekma. Vidjet cemo sad protiv Metalegea da li ova prica ima osnova.![]()
Iz ovog ugla se vidi da je Markovicu bio los ugao i da je bolje bilo da je vratio loptu u peterac. Lendra ono 1 na 1 je trebao pospremiti u dalju stranu, ali malo je oklijevao i lopta je sporija bila zbog terena. Gol primamo jer Zaki ne moze skociti, a drugi iz niza gresaka, tj. lancana reakcija, Bogi se oklizne, Kerla dodje da zavori onaj ga baci, opuca, a Veca bi ovo odbranio stoposto da je suho bilo, al hajd..
Obradovic je sirova snaga. Puca od samopouzdanja. On sutira odakle god, otvara se i guli naprijed. Sigurno u top 3 napadaca, nije djaba Partizanova skola i jos bio u Belgiji. Pricali mi sta hocemo, ja bi njega volio vidjeti umjesto Lendre ako je ikako moguce.
Ja mislim da pravog Želju trebamo očekivati u ligi za prvaka.
Vrijeme će nas poslužiti, a samim tim i tereni koji ispunjavaju realne uslove za igru (Mostar, Kosevo,Grbavica,Tuzla pa i umjetna trava u Krupi, jedino Bijeljina je kritična).
Tu ćemo vidjeti kako se polažu ispiti.
Pa Celik napravi pozitivnu pricu,zaradi oko 25 milja od ulaznica i onda glupostima koji su zaostali i vidjeni vec milion puta napravis sebi 5,5 milje kazni.Valter je napisao/la: ↑čet mar 09, 2017 5:55 pmNa utakmici Sarajevo-Travnik vjerovatno nije bilo prodato ni 50 ulaznica, uglavnom su bili oni sa sezonskim. I ti navijaci naprave klubu 1.000 KM kazne, pa zar to nije na granici razuma. Nadam se da mi i u tom segmentu sazrijevamo i idemo isred ostalih klubova.Masinovodja je napisao/la: ↑čet mar 09, 2017 5:39 pmNi feninga kazne nismo dobili!