Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet mar 09, 2017 3:52 pm

treba neko nekad i da podvikne i da gurne i da se unese u lice. možemo mi reći to nije željo, ali je u fudbalu neophodno. naravno odmjereno i da se ne ostavi ekipa na cjedilu.
gradi željo boli te *****

delinjo
Kontakt:

čet mar 09, 2017 3:58 pm

jebes ekipu bez vodje....upravo ovo je falilo prvu polousezonu kada su svi bili nekako bez muda ...kada su nam svirali penale a niko se ne buni...nisu imali lidera nekoga na koga se mogu osloniti kad zagusti....Zeba je taj i apsolutno podrzavam malo mangupluka...naravno umjereno bez pretjerivanja ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Jaozinho22

čet mar 09, 2017 4:01 pm

Htjeli mi to ili ne ovaj Obradović ako ovako nastavi rešetat,svakako neće kod nas :D
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

avlami97
Kontakt:

čet mar 09, 2017 4:18 pm

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

BabOsim
Kontakt:

čet mar 09, 2017 4:27 pm

Još samo da nam Bonucci ozdravi

dell21
Kontakt:

čet mar 09, 2017 4:32 pm

Hoće li biti kakvih slika sa istoka.
Prošli smo bez kazne i ovo kolo :palacgore:

LARSSON
Kontakt:

čet mar 09, 2017 4:38 pm

slika

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet mar 09, 2017 5:01 pm

Igramo sve bolje i bolje, Metaleghehehe ce da plati ceh.

Plava Porodica
Kontakt:

čet mar 09, 2017 5:09 pm

Tesko je familijo vazdan na poslu biti i cekati kuci da dodjes da pogledas izvjestaj. Kunem Vam se vazdan mi je u glavi samo izvjestaj.
Zato apelujem na Benzemu da od sada bar kad su utakmice srijedom probaju sto prije da urade izvjestaj.

Pijem kafu i citam komentare. Mnogi ste ljuti na Zebu. Sta je to uradio sto ne vidimo haman na svakoj utakmici koju pogledamo? I zasto niko ne komentarise kako je dao 2-3 kljucne lopte zaista fenomenalno. Juce je sa tim loptama nas poslao u zicer sanse.
Ono sto je vazno napomenuti je da smo juce vidjeli silu nase ubitacne cetvorke jer su svi bili na nivou. Miro fenomenelan, Zakaric osim kiksa kod gola i penala sto je lutrija, imao bruku dobrih lopti. Za Zebu sam vec napisao, a Ivan je uradio ono sto svaki mec uradi, ono sto je njegov zadatak. Svi na nivou, i zato i jesmo izgledali ko Barsa sto se tice napada. Jos ako tu dodas Markovica koji je bio najbolji pojedinac susreta , ostaje nam da molimo Boga da svaku utakmicu naprijed ovako funkcionise.

Odbrana je za razliku od Krupe pa donekle i Mladosti bila najlosija karakteristika ekipe.
Sve u svemu, realan rezultat bi bio 2-4.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LeBlue
Kontakt:

čet mar 09, 2017 5:19 pm

Mi smo sa Zebom puno puno dobili. Bio sam iskreno malo skeptican, al se pokazao kao pun pogodak sad za sad. Puno smo opasniji sa kornerima i slobodnim udarcima. Isto je dobar da na sebe privuce par igraca i to stvara prostor drugima. Zakaric je isto dosta toga pokazao, ako se uzme u obzir da je tek dosao. Jeste grijesio, al je isto dosta dobrog donio ekipi - ubacaj sa strane npr, i isto dobro kombinuje sa Lendricem.

Elegant
Kontakt:

čet mar 09, 2017 5:34 pm

Da li je neko isao do istoka, ima li novih slika ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mirsad94
Kontakt:

čet mar 09, 2017 5:36 pm

Ne kontam ovo sta je ? Nema logike da budu stepenice do stepenica..
slika

exbabilon
Kontakt:

čet mar 09, 2017 5:37 pm

Puno se Zeba kritikuje i trazi mu se i najmanja mana, ne znam zasto. Covjek na terenu mozda i najbolje pojacanje, dijeli lopte ko rukom, odradjuje bas ono sto nam je falilo. A za ponasanje na terenu, pa kapiten je, nek se unosi u facu i nek prigovara. To nam je itekako falilo. Mora ekipa imati neku hemiju, svi za jednog, jedan za sve. Ono ponasanje iz Mostara kad su ginuli jedan za drugog mora postati pravilo i da tako nastave. I nemojte biti licemjerni i suditi mu na osnovu onog guranja, pa ondje nema elemenata ni za usmenu opomenu.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Hurmasica
Kontakt:

čet mar 09, 2017 5:39 pm

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Masinovodja
Kontakt:

Ni feninga kazne nismo dobili!
Bravo za navijace,tako se bodri i navija!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet mar 09, 2017 5:52 pm

Masinovodja je napisao/la:
:palacgore: :zeljeznicar1:

Živimo Željezničar!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Morzhy
Kontakt:

čet mar 09, 2017 5:54 pm

Manijaci svaka čast, niti jedne Bosanske Marke kazne...tako se voli klub! Taj trend se mora nastaviti! I ponovo podrška, samo podrška, bez nje ništa. Malo smo svi bili ljuti nakon utakmice protiv Mladosti, ja prvi, ali sad ne mogu ni da se sjetim zašto sam bio ljut, a broj bodova ostade povećan za tri. Neko pomenu podršku Zakariću...treba skandirati tom momku, znamo da je majstor samo treba da pročepi. Dakle podrška, podrška i samo podrška!!!

Valter
Kontakt:

čet mar 09, 2017 5:55 pm

Na utakmici Sarajevo-Travnik vjerovatno nije bilo prodato ni 50 ulaznica, uglavnom su bili oni sa sezonskim. I ti navijaci naprave klubu 1.000 KM kazne, pa zar to nije na granici razuma. Nadam se da mi i u tom segmentu sazrijevamo i idemo isred ostalih klubova.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Leon_Professional
Kontakt:

čet mar 09, 2017 5:57 pm

mula je napisao/la:
čet mar 09, 2017 3:47 pm
Leon_Professional je napisao/la:
čet mar 09, 2017 3:30 pm
Ovo je 3. tekma poslije zimskih priprema. Slicnost tih utakmica je da smo sve 3 odlicno otvorili i bili siloviti na pocetku.
Odlicno otvorimo mec, imamo dobre sanse, ali ne koristimo to. Bilo bi odlicno kad bi sanse iskoristili i prvo poluvrijeme zavrsili sa prednosti od dva gola, a realno imamo toliko sansi, ali ne bi Zeljo bio Zeljo da se ne patimo i sikiramo.

Moze se i primjetiti ona Slavkova prica da njegove ekipe prva dva kola malo kaskaju a nakon toga gaze. Sam on rece i Zeba takodjer, da je ovo najbolja i kajkompletnija nasa tekma. Vidjet cemo sad protiv Metalegea da li ova prica ima osnova. :)

Iz ovog ugla se vidi da je Markovicu bio los ugao i da je bolje bilo da je vratio loptu u peterac. Lendra ono 1 na 1 je trebao pospremiti u dalju stranu, ali malo je oklijevao i lopta je sporija bila zbog terena. Gol primamo jer Zaki ne moze skociti, a drugi iz niza gresaka, tj. lancana reakcija, Bogi se oklizne, Kerla dodje da zavori onaj ga baci, opuca, a Veca bi ovo odbranio stoposto da je suho bilo, al hajd..

Obradovic je sirova snaga. Puca od samopouzdanja. On sutira odakle god, otvara se i guli naprijed. Sigurno u top 3 napadaca, nije djaba Partizanova skola i jos bio u Belgiji. Pricali mi sta hocemo, ja bi njega volio vidjeti umjesto Lendre ako je ikako moguce.
U dosta stvari si upravu, ali protiv Metalegea nečeš moći vdjeti puno. Kako sam pročitao na nekom od portala teren je lošiji nego u Bijeljini. Na takvom terenu ne može se mnogo toga vidjeti, mnoge taktike, individualni potezi,kombinatorike, pass igra, sve to teško prolazi.

Ja mislim da pravog Želju trebamo očekivati u ligi za prvaka.
Vrijeme će nas poslužiti, a samim tim i tereni koji ispunjavaju realne uslove za igru (Mostar, Kosevo,Grbavica,Tuzla pa i umjetna trava u Krupi, jedino Bijeljina je kritična).
Tu ćemo vidjeti kako se polažu ispiti.
U ovim tekmama kao Metalege, trebala bi presuditi nasa bolja, vrhunska spremnost. Naravno, ako je to ustvari upravo tako.

Masinovodja
Kontakt:

čet mar 09, 2017 5:59 pm

Valter je napisao/la:
čet mar 09, 2017 5:55 pm
Na utakmici Sarajevo-Travnik vjerovatno nije bilo prodato ni 50 ulaznica, uglavnom su bili oni sa sezonskim. I ti navijaci naprave klubu 1.000 KM kazne, pa zar to nije na granici razuma. Nadam se da mi i u tom segmentu sazrijevamo i idemo isred ostalih klubova.
Pa Celik napravi pozitivnu pricu,zaradi oko 25 milja od ulaznica i onda glupostima koji su zaostali i vidjeni vec milion puta napravis sebi 5,5 milje kazni.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.

Prijava