Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

USCFLOW
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon mar 06, 2017 11:06 pm

LARS1921 je napisao/la:
pon mar 06, 2017 10:13 pm
phpBB [video]
Kakav je ovo gospodin...
Iz dana u dan me stvarno sve vise prijatno iznenadjuje i polako mi postaje jedan od najdrazih Zeljinih igraca.

Kad kaze, "Pa meni je Zeljo puno dao", srce mi ko Trebevic.

1921.ba
Kontakt:

pon mar 06, 2017 11:09 pm

ahahhaha neka neka, bice upitnik sa misketom pa ce te strahovati :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

delinjo
Kontakt:

pon mar 06, 2017 11:15 pm

1921.ba je napisao/la:
pon mar 06, 2017 11:09 pm
ahahhaha neka neka, bice upitnik sa misketom pa ce te strahovati :D
sve ti nekako i halalim ali Misketa ne diraj majke ti....zaobilazi ga i ne gledaj ga uopste...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Okolele
Kontakt:
Status: Online

pon mar 06, 2017 11:15 pm

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :klanjase: :klanjase:

phpBB [video]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Model1964

pon mar 06, 2017 11:17 pm

BHDragons je napisao/la:
pon mar 06, 2017 10:40 pm
Poslije Lendrića, Obradović bi došao kao Bony poslije Džeke u Manchester City
Da ste gledali Lendrica kako igra u SLO nikad nebi poželjeli da dođe u Želju.
Kod nas se nikad ne zna kako ce se igrac snaci.
Sad Obradovic nije dobar, aako bi zablistao svi bi palamudili *Jesamli reko*

Inace vanjska politika Maroka je kontra od ocekivane :kafa:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Charlie Sheen
Kontakt:

Ne kontam na osnovu cega se osporava kvalitet Obradovica,moje je misljenje da bi bio dostojna zamjena za Lendrica ako ne i bolja opcija,Lendric je isfulao zicera i zicera u situacijama 1 na 1 sa golmanom je kriminalan i imao je dosta amaterskih reakcija cak mislim da je u boljoj formi i nekako mi je sa vise samopouzdanja igrao prosle sezone kod Mulalica.
Obradovic mnogo opasan igrac,relativno mlad 25 godina 104 utakmice 40 golova u premier ligi.
Boljeg napadaca od njega u nasoj ligi nema iako mislim da ce on na ljeto vani ali mi bezveze kako se omalozavaju neki igraci onako reda radi.

BHDragons
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon mar 06, 2017 11:20 pm

Model1964 je napisao/la:
BHDragons je napisao/la:
pon mar 06, 2017 10:40 pm
Poslije Lendrića, Obradović bi došao kao Bony poslije Džeke u Manchester City
Da ste gledali Lendrica kako igra u SLO nikad nebi poželjeli da dođe u Želju.
Kod nas se nikad ne zna kako ce se igrac snaci.
Sad Obradovic nije dobar, aako bi zablistao svi bi palamudili *Jesamli reko*

Inace vanjska politika Maroka je kontra od ocekivane :kafa:
Nisam rekao da nije dobar, nego da je Lendrić bolji od njega i da je glupo prelaziti sa konja na magarca. Naravno to je samo moje mišljenje.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Okolele
Kontakt:
Status: Online

pon mar 06, 2017 11:23 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
Ne kontam na osnovu cega se osporava kvalitet Obradovica,moje je misljenje da bi bio dostojna zamjena za Lendrica ako ne i bolja opcija,Lendric je isfulao zicera i zicera u situacijama 1 na 1 sa golmanom je kriminalan i imao je dosta amaterskih reakcija cak mislim da je u boljoj formi i nekako mi je sa vise samopouzdanja igrao prosle sezone kod Mulalica.
Obradovic mnogo opasan igrac,relativno mlad 25 godina 104 utakmice 40 golova u premier ligi.
Boljeg napadaca od njega u nasoj ligi nema iako mislim da ce on na ljeto vani ali mi bezveze kako se omalozavaju neki igraci onako reda radi.
Ni meni nije jasno osporavanje i omalozavanje Obradovića..Hoce nekog kvalitetnijeg a nisu svjesni da opet moraju naci nekoga ko je bio van forme kao Lendrić i onda ocekivati od njega da ga vratimo u formu kao Lendrića a pritome u ligi imas igraca koji zadnje 2-3 sezone igra na odlicnom nivou bez oscilacija..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cikazubo
Kontakt:

pon mar 06, 2017 11:27 pm

Pričate kao da postoji mogućnost dovođenja Ožegovića, Obradovića i sličnih.. :r
Znači Ožegovića baš krenulo u zadnje vrijeme momak 94' godište i sigurno će odabrati PL BiH :) , a Obradović će nam doći kao što nam je i Memišević došao, vi se baš zaigrate menadžera pa dovodite igraće kao da smo klub iz Jupiler lige a ne..
Kod nas može doći igrač kao Lendrić koji je nekad nešto pokazao pa zalutao, tako su došli Miroslav, Zakarić i Crnov, ili ti može doći neki prekaljeni majstor koji nema više nekih opcija u karijeri kao Stevo, Zajko, Bekrić.
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u pon mar 06, 2017 11:27 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Vrag

pon mar 06, 2017 11:27 pm

Obradovic je sigurica, ali na nasu zalost mi ni tog Obradovica ne možemo dovesti.
Ivan je postavio visoko ljestvicu i dugo ćemo se sa magarcima miriti.
Steta sto je Dzenis zalutao

Masinovodja
Kontakt:

pon mar 06, 2017 11:29 pm

ponosannavas je napisao/la:
pon mar 06, 2017 8:20 pm
čitao sam puno o tekmi pa ću izreći neke činjenice ovdje:
1. ljudi moramo biti svjesni da u svakoj ligi svaka ekipa ima loše tekme pa čak i gore od ove- Često mi zaboravljamo to. Mislimo da Željo treba dobiti Mladost hladno, a vjerujte mi Željo je manje bolji od Mladosti nego što je Real od Las Palmasa, Ova Mladost je po meni jedna od bolji ekipa u ligi. Samo vratite film i skontajte da su skoro svi prizivali bar jednog igrača Mladosti kod nas i to iz svih linija. Husref ih je samo ukomponovao. Još su mladi pa imaju oscilacije pa zbog toga nisu u ligi 6 ali blizu su. Sad da počen prvenstvo hladno bi se plasirali.
2. Naša liga je najujednačenija u regiji. Mi zbog političke situacije imamo raspoređena ulaganja. Svaka regija ulaže u svoje. isto tako imamo najviše ekipa sa provligaškom tradicijom iz bivše Juge. Zbog lige je to dobro. Smanjenjem lige još se ta razlika smanjila. između ekipa. Zbog svega toga ne smijemo podcjenjivački ulaziti u tekme, a i mi navijači kontamo Mladost trebamo nakantati jer je iz DK. Pa Hofenhajm je iz mjesta koje ima manje stanovnika nego opština Kakanj je treći u Njemačkoj.
3. Ova raja što proserava me ne zanima, Ta raja koja s vremena na virjeme dolazi prestala bi i dolaziti kad bi sve razvaljivali i dobijali po pet nula. Tad biim iblo dosadno jer nema rezultatske draži. Ta raja želi da imamo stalni uspon i da igramo lijepo i da svaku dobijamo i da su karte jeftine i da ima rezultatska draž. To je nemoguće i nema nigdje u svijetu.
4. Ukratko ću o tekmi. Šta se desilo? Dobili relativno lagano u Krupi. Prvo poluvrijeme sa srednjim tempom stvorili pet šest šansi i poveli. Oni napravili jednu šansu iz naše geške i još jednu polušansu iz naše greške. POčeli prvih pet minuta istim načinom i onda ljudi počeli trčati, ganjati i napali nas. Iznenadili. Mi u šoku i nismo se uspjeli iščupati od tog pritiska cijelo vrijeme. Psiha. Zbog toga je fudbal nepredvidiv. Sjećate se isto tako je bilo u Liježu. Ljudi su nas trebali hladno dobiti i onda uletsimo mi drugopoluvijreme i okrenu se igra. Iznenadismo ih. Nisu ljudi lošiji od nas ali su izgledali pogubljeno, a u fudbalu nema time out-a ko u košarci da nešto promijeniš u glavama.
5. navijači za deset. Naklon do poda. Jedina zamjerka kopu. Moraju jednostavno u ovim tekmama promijeniti repertoar. Ne znaju raja te pjesme. Moraju se pjevati stare, standardne koje dobro zvuče. Krace pjesme koje se ore.
Svaka cast momcino,morao sam ovo jos jednom citirati!

rodrigo87
Kontakt:

pon mar 06, 2017 11:32 pm

Evo Larsone, index. hr tvoj video postavi za Lendrica :D

Edit: http://www.index.hr/sport/clanak/bivsi- ... 54838.aspx
Zadnja izmjena: rodrigo87, dana/u pon mar 06, 2017 11:32 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Model1964

Želio sam reci da po trenutnoj formi nemeremo govoriti ko bi biJo dobra zamjena za Ivana. On kako je igrao u SLO nebi mogao za Vrbanjušu podpisati.

Vala i nafta je poskupa :kafa:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

salle86
Kontakt:

pon mar 06, 2017 11:37 pm

Kad smo već kod tog Hoffenheima, nisu treći već četvrti

... samo kažem :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

LARSSON
Kontakt:

pon mar 06, 2017 11:39 pm

rodrigo87 je napisao/la:
Evo Larsone, index. hr tvoj video postavi za Lendrica :D

Edit: http://www.index.hr/sport/clanak/bivsi- ... 54838.aspx
Pisaj ih, ko da imam koristi :D

cikazubo
Kontakt:

pon mar 06, 2017 11:39 pm

Model1964 je napisao/la:
Želio sam reci da po trenutnoj formi nemeremo govoriti ko bi biJo dobra zamjena za Ivana. On kako je igrao u SLO nebi mogao za Vrbanjušu podpisati.

Vala i nafta je poskupa :kafa:
Upravo tako, Đermanović je doveden da predvodi napad a Lendrić je bio 2 i po godine izgubljen u svijetu fudbala što i sam kaže, sreća njegova a i naša pa da je ovo upalilo, bili smo mu zadnji voz da se vrati u život a po priči raje ispade da smo Ivana doveli u stanju u kakvom je danas. Mislim da bi najbolje bilo ponoviti tu priču s napadačima tj dovesti dvojicu kao Lendić-Đermanović, jednom dati prednost na osnovu CV-a a drugi nek se bori i čupa za mjesto kao što je Ivan radio.

Ajzea
Kontakt:

pon mar 06, 2017 11:41 pm

Obozavam pobjednicki mentalitet kod igraca, a Ivan ga ima.
"Mi smo Zeljeznicar i zelimo sve osvojiti. Ostali od nas trebaju strahovati !"

Eno Obradovic bolji od Lendrica hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Ivan pa deset praznih mjesta pa ostali napadaci iz lige.

tm8782
Kontakt:

pon mar 06, 2017 11:42 pm

Možda budemo iznenadjeni zamjenom za Ivana, možda i razočarani. Možda taj neko bude i bolji od Ivana, ko zna...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Ajzea
Kontakt:

pon mar 06, 2017 11:47 pm

Da se razumijemo, Marko je meni odlican igrac ali je uvreda porediti ga sa Ivanom. Toliko visoko je ljestvicu podigao..

Kako god, on vjerovatno i nece biti njegova zamjena.

rodrigo87
Kontakt:

pon mar 06, 2017 11:48 pm

Obradovic ide kod komsija :kafa: :kafa:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 36 gostiju.

Prijava