Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Haklapuc
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon mar 06, 2017 7:22 pm

Leon gleda ima li prangiju i u nevjerici odmahuje glavom :D

pile87
Kontakt:

pon mar 06, 2017 7:27 pm

Lijepa prica iz komsiluka, Osijek je u pitanju a ja klubove dijelim u one koje imaju dusu i one koji su plasticni. E pa ovakve stvari i price se desavaju onima sa dusom, a onim drugima, plasticnim to nije bitno, oni to ne razumiju. I onda znam zasto volim Zeljeznicar...
slika
Diječak u kišnoj kabanici, omotan osječkim šalom oko vrata, kako euforično slavi pobjedu je prekrasna slika HNL-a.

Kapetan Osijeka Borna Barišić vidio je dječaka, prišao mu, te darovao dres. Ivor je bio presretan, kući se vratio s neočekivanim darom. No, ni tu priči nije kraj. Navečer, kad je Ivor legao u krevet, otac je, kao svaku večer, otišao provjeriti je li sinčić zaspao. Ušao je u sobu, kad ono... Umjesto najdraže igračke, plišanog medvjedića ili psića, kraj Ivora je u krevetu bio dres Borne Barišića.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon mar 06, 2017 7:37 pm

Iako u Slavoniji više gotivim njihove vinkovačke susjede, Osijek će uvijek imati sigurno bar jednog vjernog navijača kojeg ni loš nogomet, infrastruktura, rezultati neće udaljiti od Gradskog vrta. Meni se čini Željo ima više takvih navijača, a doduše to smo i pokazali. Kad bi me neko pitao da objasnim strast ovog dječaka, naglabao bih ja tu nadaleko i naširoko, ali bih uskoro odustao objašnjavanja, jer da druga strana hoće da razumije ne bi to ni pitala. Znam to na svojoj koži.
I kako kaže ona pjesma "najljepša drogo ovoga svijeta tvoj sam ovisnik"
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Ipe
Kontakt:

pon mar 06, 2017 7:44 pm

ne radi ona u klubu, hostesa kad su tekme

Kospicar
Kontakt:

pon mar 06, 2017 7:49 pm

Ipe je napisao/la:
pon mar 06, 2017 7:44 pm
ne radi ona u klubu, hostesa kad su tekme

Ipe ne obmanjuj javnost
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Pinkii
Kontakt:

pon mar 06, 2017 7:51 pm

Zaposlite je i obradujte mnogobrojne navijace.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Blueworld21
Kontakt:

pon mar 06, 2017 7:54 pm

Tražimo da je zaposlite po standardnim procedurama!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Plava Porodica
Kontakt:

pon mar 06, 2017 7:55 pm

Kolega Adise makse sa press konferencije.
Postali bi poznati ko Real da je mlada PR.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sajo10
Kontakt:

pon mar 06, 2017 7:59 pm

Dobro je narode.. Mala je avion nema sta, ali nema potrebe na ovom pdfu barem pisati toliko na toj temi, evo vec nekoliko stranica haha. Imate brate chat. :DD:

Pinkii
Kontakt:

pon mar 06, 2017 8:03 pm

Svi na TVSA. SVI SVI SVI

ponosannavas
Kontakt:

pon mar 06, 2017 8:20 pm

čitao sam puno o tekmi pa ću izreći neke činjenice ovdje:
1. ljudi moramo biti svjesni da u svakoj ligi svaka ekipa ima loše tekme pa čak i gore od ove- Često mi zaboravljamo to. Mislimo da Željo treba dobiti Mladost hladno, a vjerujte mi Željo je manje bolji od Mladosti nego što je Real od Las Palmasa, Ova Mladost je po meni jedna od bolji ekipa u ligi. Samo vratite film i skontajte da su skoro svi prizivali bar jednog igrača Mladosti kod nas i to iz svih linija. Husref ih je samo ukomponovao. Još su mladi pa imaju oscilacije pa zbog toga nisu u ligi 6 ali blizu su. Sad da počen prvenstvo hladno bi se plasirali.
2. Naša liga je najujednačenija u regiji. Mi zbog političke situacije imamo raspoređena ulaganja. Svaka regija ulaže u svoje. isto tako imamo najviše ekipa sa provligaškom tradicijom iz bivše Juge. Zbog lige je to dobro. Smanjenjem lige još se ta razlika smanjila. između ekipa. Zbog svega toga ne smijemo podcjenjivački ulaziti u tekme, a i mi navijači kontamo Mladost trebamo nakantati jer je iz DK. Pa Hofenhajm je iz mjesta koje ima manje stanovnika nego opština Kakanj je treći u Njemačkoj.
3. Ova raja što proserava me ne zanima, Ta raja koja s vremena na virjeme dolazi prestala bi i dolaziti kad bi sve razvaljivali i dobijali po pet nula. Tad biim iblo dosadno jer nema rezultatske draži. Ta raja želi da imamo stalni uspon i da igramo lijepo i da svaku dobijamo i da su karte jeftine i da ima rezultatska draž. To je nemoguće i nema nigdje u svijetu.
4. Ukratko ću o tekmi. Šta se desilo? Dobili relativno lagano u Krupi. Prvo poluvrijeme sa srednjim tempom stvorili pet šest šansi i poveli. Oni napravili jednu šansu iz naše geške i još jednu polušansu iz naše greške. POčeli prvih pet minuta istim načinom i onda ljudi počeli trčati, ganjati i napali nas. Iznenadili. Mi u šoku i nismo se uspjeli iščupati od tog pritiska cijelo vrijeme. Psiha. Zbog toga je fudbal nepredvidiv. Sjećate se isto tako je bilo u Liježu. Ljudi su nas trebali hladno dobiti i onda uletsimo mi drugopoluvijreme i okrenu se igra. Iznenadismo ih. Nisu ljudi lošiji od nas ali su izgledali pogubljeno, a u fudbalu nema time out-a ko u košarci da nešto promijeniš u glavama.
5. navijači za deset. Naklon do poda. Jedina zamjerka kopu. Moraju jednostavno u ovim tekmama promijeniti repertoar. Ne znaju raja te pjesme. Moraju se pjevati stare, standardne koje dobro zvuče. Krace pjesme koje se ore.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon mar 06, 2017 8:31 pm

ponosannavas je napisao/la:
1. ljudi moramo biti svjesni da u svakoj ligi svaka ekipa ima loše tekme pa čak i gore od ove- Često mi zaboravljamo to. Mislimo da Željo treba dobiti Mladost hladno, a vjerujte mi Željo je manje bolji od Mladosti nego što je Real od Las Palmasa, Ova Mladost je po meni jedna od bolji ekipa u ligi. Samo vratite film i skontajte da su skoro svi prizivali bar jednog igrača Mladosti kod nas i to iz svih linija. Husref ih je samo ukomponovao. Još su mladi pa imaju oscilacije pa zbog toga nisu u ligi 6 ali blizu su. Sad da počen prvenstvo hladno bi se plasirali.
2. Naša liga je najujednačenija u regiji. Mi zbog političke situacije imamo raspoređena ulaganja. Svaka regija ulaže u svoje. isto tako imamo najviše ekipa sa provligaškom tradicijom iz bivše Juge. Zbog lige je to dobro. Smanjenjem lige još se ta razlika smanjila. između ekipa. Zbog svega toga ne smijemo podcjenjivački ulaziti u tekme, a i mi navijači kontamo Mladost trebamo nakantati jer je iz DK. Pa Hofenhajm je iz mjesta koje ima manje stanovnika nego opština Kakanj je treći u Njemačkoj.
3. Ova raja što proserava me ne zanima, Ta raja koja s vremena na virjeme dolazi prestala bi i dolaziti kad bi sve razvaljivali i dobijali po pet nula. Tad biim iblo dosadno jer nema rezultatske draži. Ta raja želi da imamo stalni uspon i da igramo lijepo i da svaku dobijamo i da su karte jeftine i da ima rezultatska draž. To je nemoguće i nema nigdje u svijetu.
4. Ukratko ću o tekmi. Šta se desilo? Dobili relativno lagano u Krupi. Prvo poluvrijeme sa srednjim tempom stvorili pet šest šansi i poveli. Oni napravili jednu šansu iz naše geške i još jednu polušansu iz naše greške. POčeli prvih pet minuta istim načinom i onda ljudi počeli trčati, ganjati i napali nas. Iznenadili. Mi u šoku i nismo se uspjeli iščupati od tog pritiska cijelo vrijeme. Psiha. Zbog toga je fudbal nepredvidiv. Sjećate se isto tako je bilo u Liježu. Ljudi su nas trebali hladno dobiti i onda uletsimo mi drugopoluvijreme i okrenu se igra. Iznenadismo ih. Nisu ljudi lošiji od nas ali su izgledali pogubljeno, a u fudbalu nema time out-a ko u košarci da nešto promijeniš u glavama.
5. navijači za deset. Naklon do poda. Jedina zamjerka kopu. Moraju jednostavno u ovim tekmama promijeniti repertoar. Ne znaju raja te pjesme. Moraju se pjevati stare, standardne koje dobro zvuče. Krace pjesme koje se ore.
Pogodio si u srz sa svih pet tacaka. Svaka cast, odlican post. Ja bih sa ovim zakljucio ovu utakmicu protiv Mladosti i okrenuo se kupu. Nasi sutra odose u Bijeljinu?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Leon_Professional
Kontakt:

pon mar 06, 2017 8:34 pm

Pinkii je napisao/la:
pon mar 06, 2017 6:53 pm
U 8 bit ce Lendric na TVSA gost u onoj emisiji Sport magazin ili kako se vec zove.
Lendra bio na Mojmilu ispratio prvo pol. Violininih haklera i ispali se na poluvremenu, valjda zbog toga .
Bio jos i Veca, Svraka..
Plava Porodica je napisao/la:
pon mar 06, 2017 7:15 pm
Sto li @leon ne komentarise izgled ove divne mlade :?: :|
A nisam ja drkadjija :D
Ja samo na djela prelazim :kafa:
Hvala sto ste mi trebu nahvalili, al msm da bi trebali malo odvadit.

salle86
Kontakt:

pon mar 06, 2017 8:38 pm

Lendrić 100% siguran da na ljeto ide u dobar klub za fine pare...
extra
daj Bože, pa da svi budu zadovoljni
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Pinkii
Kontakt:

Mogao se vala Svraka potruditi malo pa zavaliti jedan pitarima. Ccc

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon mar 06, 2017 8:44 pm

ponosannavas je napisao/la:
Dosta realno razmisljanje o utakmici sa Mladosti.
Ne treba zaboraviti da imaju dosta kvalitetnih igraca. Kao sto si pomenuo mnoge ekipe bi zeljele imati neke od njih u svojim redovima.
Imaju i kvalitetnog trenera koji je iskoristio pripreme na pravi nacin i izgleda dobro uvezao sve njihove linije.
Takodje ne treba zaboraviti da nije samo Zeljo proveo januar i februar pripremajuci se za nastavak prvenstva. Svaki klub je radio, trudio se, uigravao se. Niko nam se nece sklanjati sa puta. Liga je dosta izjednačena a svi ce imati oscilacije. Na kraju ce profitirati onaj ko ih bude imao majmanje. Nadam se da smo svoje oscilacije ispucali u drugom poluvremenu protiv Mladosti
5. - 7. Okt 1992.

Elegant
Kontakt:

pon mar 06, 2017 8:48 pm

salle86 je napisao/la:
extra
Zato prije europe traziti napadaca dok ne bude prekasno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

salle86
Kontakt:

pon mar 06, 2017 8:51 pm

Elegant je napisao/la:
pon mar 06, 2017 8:48 pm
salle86 je napisao/la:
extra
Zato prije europe traziti napadaca dok ne bude prekasno.
vratiti đenisa
svakako očekuje pozitivan rezultat u subotu

:ganja:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

delinjo
Kontakt:

pon mar 06, 2017 8:52 pm

najdrazi su mi ovi odlasci igraca kada su i klub i igrac zadovoljni :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Pinkii
Kontakt:

pon mar 06, 2017 8:53 pm

Vjerovatno su ovo zadnje polusezone i Lendrica,a i Kjosevskog u dresu Zeljeznicara.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava