Skaut u omladinskom pogonukrajisnik87 je napisao/la: ↑pet jan 13, 2017 8:39 pmVidim nema Zerica , sta je sa njim ako znas ?storm_raider je napisao/la: ↑pet jan 13, 2017 8:33 pmFejzic ce mozda jos godinu dana igrati i ide u penziju, vjerovatno ce mu ponuditi da trenira djecu i da nastavi raditi u klubu. Dobar decko strasno, jedan od onih koji su ovih zadovoljni i nista im ne smeta. Prije svega, jako je svjestan dresa kojeg nosi i grba na njemu. Takodjer, ovo sto je branio, dobro je branio. Osim ispucavanja lopte na derbiju, ali hajde. Zato je Bobic i dosao.
Uh dobro je ja mislio neko ozbiljno Nermina spominje
Do kad je rok ? jesi spremio SaidaKrajPrice je napisao/la:.
Buraz, nema roka.
E sad, ne mozemo cekati do vijeka Ako ne navrne sljedeće sedmice spremaj avatar najvećeg mjstora u bhpl
Ja ne bi Stojkića nikad doveo zbog godina, koji će nam ku rac ĐEDOVI od 30+ godina , evo imas strašnog igrača Markovića iz Širokog , lik je po meni odličan igrač , 23 godine, istiće mu ugovor na ljeto, BUJRUM STIPO ! http://www.transfermarkt.de/stipo-marko ... ler/233136cikazubo je napisao/la: ↑pet jan 13, 2017 4:46 pmNa osnovu čega Stojkić druže, koje su kvalitete tog igrača, ima godina skoro ko Stojanović, nikad nije bio brz pogotovu ne sad kad gazi 30te, uvijek prpouh u defanzivi uz česte greške pa tako i protiv nas 3 od 4 gola su po njegovoj strani a za jedan je direktni krivac, i uvijek bezglavo ide u ofanzivu i kad treba i kad ne treba pa su protiv Legie npr i imali najviše problema po njegovoj strani jer uvijek ostavlja previše protora svojim pokšajima da uđe u sredinu i opali, jedino što ima jeste taj jak i dobar šut, uglavnom meni je misterija kako je on izbacio Stojanovića iz prvih 11, u Zrinjskom ima dosta veza i vezica, počevši od golmana Kozića pa do par igrača među kojima je vjerujem i dotični Pero, nemoj misliti da ne cijenim tvoje mišljenje ali meni bi on npr bio totalni promašaj za Želju.Plava Porodica je napisao/la: ↑pet jan 13, 2017 3:53 pmPero Stojkic. Na ljeto mu istice ugovor, sad ga dogovorimo, istrpimo sa Sinisom do kraja sezoneexdomorocki je napisao/la: ↑pet jan 13, 2017 3:50 pmHaj'te pametnjakovici nabrojte koji je to bek bolji od Stojanovića u našoj ligi,,obrazlozite,pikam i CV
Kakav vez, kakva lakoca igre...jovanmaksimovic je napisao/la: ↑pet jan 13, 2017 9:57 pmpijem bijeli rum, uz to lijem kolu...
na winampu svira "manijaci" uz bregu i colu...
kasnije nema mira i stida u klubu...
kada budem hodao na alkoholnom rubu...
yebo ili ne yebo ovu noc...
zeljo pokazuje sve vecu moc...
a ja cu veceras slaviti koliko mogu,
pa ce joj sve do sutradan ujutru biti uz nogu...
Odlican je, nema sta, ali pljuvali su ga oni koji su ga dizali u nebesa prvih par kola, i opet bi ga pljuvali kad bi zatrokirao. Tako to ide kod nas..